Симеонов: Ще съдя Слави Трифонов и ще му окача скалпа

Ще сезирам СЕМ за разследването на „Шоуто на Слави” срещу мен и ще съдя водещия, заяви един от лидерите на "Обединени патриоти" - Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Ще съдя Слави Трифонов и ще му окача скалпа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментари с плюсове! Ха-ха-ха.. организирано от агитката и персонала на предаването на Слави! Колко прозрачно!!!!!!!!!!

Симеонов сигурно и на над 50 % българи гласували ЗА референдума ще окачите скалпа. Не ставайте Бай Ганьо моля ви стига ни един вече.

В. Симеонов да нарича малоумници неговите избиратели! Аз съм гласувал на референдума, защото искам промяна в политическата система. На два въпроса отговорих с ДА - на един с НЕ.

А кой отрази твойто и мойто и десетките НЕ?????? ТАКАВА СТАТИСТИКА ЧУ ЛИ???? Е, ТУК, ТОЧНО ТУК Е УЛОВКАТА И ИЗМАМАТА НА СЛАВИ И НА ТЪЛКУВАТЕЛИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА! Е, за това го смятам за предател български и КУПЕН от политиците!!!!

Дай на простака власт и му гледай сеира. Ще има окачване на скалпове, размахване на депутатски карти, късане на пагони ...

Тоя го настанете в клиника за алкохолици!!!

Господин главния прокурор да вземе да се самосезира. Народен представител отправя пряка заплаха за физическа саморазправа и то с твърде конкретни думи. На гражданина Валери Симеонов трябва да му се отнеме имунитета и да му бъде повдигнато обвинение. Нека прокуратурата докаже, че може да работи безпристрастно! Не би трябвало да търпим такова варварско отношение към човека. Къде е Европа? Къде са Европейските ценности? Гражданинът Симеонов да бъде предоставен на разследващите органи. По-добре България да защити авторитета си на правова държава сега, отколкото утре да бъдем съдени за това. Гражданина Валери Симеонов да бъде предаден на следствените органи!

Рядко противен и нагъл индивид. Пълен рогач е този Валери Симеонов. Изписано му е на наглата сура.

Този субект става все по-нагъл, самозабрави се!

Валери Симеонов, бияч на баби и алчен рогач. Това не патриот а идиот.

Кадъните не са баби бе бастун, и никой не ги е бил просто са ги помолили да ходят на майната си в Турция.

Мен Валерката ме кефи. Как настойчиво си държеше за пенсии, преди това за границата, за избирателните секции в Турция.... Ти кво искаш? Да прави камбаци ли? Имаше ли друг българин да настоява за народни и национални приоритети, а? Че и да си навлича турския гняв? Или всички сте достойни наследници на убийците на неотстъпчивите смели българи-политици, писатели, убити като прасета насред жълтите павета в София в началото на ХХ век? Стамболов, Стамболийски, Д. Петков...... безброй министри...Алеко Константинов, убит в Пазарджишко...... НЯМА УГОДИЯ НА ТОЯ ПРЕДАТЕЛСКИ НАРОД, ДЕТО ВСЕ СИ ДЪРЖИ ГЪРБА И ЗАДНИКА НА ЗАВЕТ. Що не отидохте на границата бе? Що не се обявите явно срещу Ердоган? СТРАХХХХ, СТРАХХХХ, СТРАХХХХ. Но да плюете сте първи. И какво да направи един човек имал самочувствието и силата да създаде бизнес, а оттам и политическо виждане, а? Да се разори, да се облече с дрипи, да се влачи и да говори за свободи и политика, вие да го обявите за луд, щото българинът скланя глава пред имащия, па макар и мутра.... ТА ДА ВИ УГОДИ! Не съм му гласоподавател, може и грехове да има, НО.... СМЕЛОСТТА ДА ОТСТОЯВА АНТИТУРСКИ и ПРО-НАРОДНИ ИСКАНИЯ НЕ МОГА ДА МУ ГИ ОТРЕКА. А от такива като вас ла-новози-пръскачки се отвращавам.

според българинът щом имаш бизнес, значи нямаш право на на виждане, мнение, идеи за развитието на държавата. Това е забранено. Закриваш бизнеса и разорен постъпваш в парламента като депутат и почваш да си продаваш гласа и да крадеш. Ноооо българинът няма против белите якички, завършили руски и американски университети да ги управляват и да влизат в политиката. както и да ги крадат с белите си ръчички. Седна дума - мисленето за бъдещето на народа е забранено за хората дето удяват вече четвърт век несгодите, кризите, беззаконието и създават поне по няколко работни места.

Слави Трифонов уби всичко с което се гордееше българина, уби от екрана със селяшките си арогантни подигравки всички идоли за българина, хора на изкуството, интелектуалци, уби синята идея, лиши народа ни от национална гордост, от място в света, уби и обезцени идеалите от миналото му, с което уби и миналото му. Да ги изброявам ли убитите от него любимци на народа, някои от тях представляваха цяла епоха? Лили Иванова, призната за народен артист и на Русия, народния певец Володя, Веселин Маринов с жизнерадостните песни за семейството, любовта и исконните български ценности, външният ни министър Н. Михайлова в много важно за България международно положение...... Не искам да продължавам Просто горчи... от дулото на простащината, съчетана с мазохистко себелюбие и нарцизъм, от късогледството на един индивид, погледнато през далекогледа на един свят, в който трябва да свети една България и един народ.

или твоя винкел

УМНИ БЪЛГАРИ, може ли да ми отговорите ЗАЩО СЛАВИ СИ ИЗНАСЯ ПАРИТЕ В ОФШОРНИ ФИРМИ И НЕ ПЛАЩА ТУК, ЗА ВАС ДАНЪЦИ? Да бъде разследван, заедно с В.Симеонов. ЯСНО е вече защо две десетилетия Дългият се опитва да управлява народния гняв и одобрение от екрана, което е неговия бизнес, не го напуска, държи си кокала, не влиза в политиката, за да не попълва декларации, за да не се моли за далаверни пари в плик + 3000 лв мизерна заплата. За да не подлежи на политически огън и прокурорски проверки за изнесените си пари навън. А ВИЕ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ-БЪЛГАРИ, БЛЕЙТЕ В ХОР!

Това "улично куче" се е уял като манастирски котарак, скоро ще стигне Каракачана. Патриот вече е мръсна дума, всъщност отдавна.

ГЕРБ вярва ли си, че интелигентният му електорат, гласувал на Референдума и отговорил с НЕ на поне един въпрос, Е СЪГЛАСЕН със замазването на резултатите и НЕразграничаването на одобрение и неодобрение на предложените въпроси. ВЯРВА ЛИ СИ или сам си копае дупката.Никъде не чухме статистика на отговорите на отделните въпроси. Тогава просто трябваше да се сложи само едно квадратче за отговор на трите въпроса в комплект. НО.... НЯМАШЕ ДА ИМА РЕЗУЛТАТА РЕФЕРЕНДУМА. ЗАЩО имаше ТРИ ВЪПРОСА С ТРИ ОТГОВОРА???? ПАК ЛИ НИ ПРАВИТЕ НА ПРОСТИ? ОМРЪЗНА НИ! ОЗЛОБЯВАТЕ НИ.

СЕ ГОВОРИ ЗА КОЛЕКЦИЯ ОТ СКАЛПОВЕ. На убийството се отговаря с убийство. В цял свят. В. Симеонов вижда убийството на идеите си, борбата си, патриотизма си за българите.... в упреците на Сл. Трифонов. Затова оправдавам езика му. А какво лошо направи В. Симеонов за България, та извади очото на Сл. Трифонов???? А, Българи? Че отиде на границата, че отстояваше наблюдението на изборите в Турция, че се бореше за изваждането на българския пенсионер, построил България от живот на диво животно на хляб и вода????? Това ли възмути "патриота" Сл. Трифонов ? Даже го ожесточи! Защо ли??? Някой му плати ли??? ЖАЛКО ЗА ВАС, БЪЛГАРИ, ако сте толкова елементарни, че един чалгаджия-шмъркач, недоволен от живота си ВИ УПРАВЛЯВА!!!!! Не коментирам грешки и вини на В. Симеонов. Сигурно има такива. НО.... ДА ОТРЕЧЕТЕ СМЕЛОСТТА МУ, ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО МУ СРЕЩУ ВЛАСТТА???!!!..... Ако има хотел-мотел и парички, ОЗНАЧАВА, че може просто да си живее и да се радва на живота, на деца, внуци... А този човек все пак си навлича гнева на власти, ДАНС, прокуратура, турско разузнаване, турски интереси, та даже и Ердоганов гняв..... Оставам на Вас да помислите дали отново не предавате достойните и смелите. Както на времето са предадени и Ботев, и Левски... Щото татуиранияТ, наркотизиран, нещастлив в личен план, татуиран Слави бил казал.....

и то за индианци! Само, че не е разбрал, че като си окачват скалп, скалпа трябва да е хубав, а не плешив! Никой оважаващ себе си индиянец няма да си окачи такъв скалп.

ЧЕ СЪМНИТЕЛНО ЧИСЛО МИНУСИ ВЕДНАГА СЕ ПОСТАВЯТ на защитаващите коментари и съответно плюсове на уличаващите, Симеонов коментари. ЯВНО - ОПОРНА ТОЧКА НА ПЛАТЕНИ ЛЪЖЕПАТРИОТИ В ТОЗИ ФОРУМ! ВЪПРОСЪТ Е: 1. Хората на Слави ли са? 2. Хората на партията, която не ги устройва исканията на Симеонов ли са? 3. Хората на партията, която я устройва Референдума, без да са разграничени резултатите, т.е мажоритарни избори??? НО.... които и да са... Нека не забравят, че няма партия, която може да издигне ЛИЧНОСТИ, избираеми мажоритарно. ПРОСТО САМО ПОСЛУШКОВЦИ! И платилите тук си вкарват страшен автогол, ако си мислят, че манипулират. Манипулираните ще ги намерите не пред компа! ЛОГИЧНО И ПРОСТО!

Да се чуди човек тоя ли е по-голямият идиот или препиканото мушкато?! Тоя определено на човек не мяза! Удря Свинарят Гергов и майка и прасе вкупом!

Тоя ако съди некой трябва да съди байрЯктаров ,щото той беше гост на шоуто и той му изкара кирливите ризи!Ставаше дума за села много по-близо до границата където има много къщи за гости,а също така е имало и военно общежитие ,което не се обитава и е можело да се приготви за охраняващите,това е което каза байряка.И тоя ще излезе боклук,но слава богу вече не гласувам и няма да се чувствам съучастник на тия оредатели!

Патриот или крадец?

СА МАЗНИ, УГОДНИЧАВИ, МЪЛЧАЛИВИ, НЕЗАБЕЛЕЖИМИ, ВЪРШЕЩИ СИ ТАХНАТА РАБОТА! Те не са революционери, не са забележими, не са запомнящи се, а почти анонимни! ХОДИ СЕГА ДА ПАСЕШ ПО ЧИТАЛИЩАТА БАБИТЕ-НАФТАЛИНКИ!

АБЕ КЪДЕ Е ДЪЛГИЯ?КАТО ВИДЕ ДЕБЕЛИЯ , НЕ МОЖЕ ГО СТИГНЕ ЧОВЕК.ТО И КАТО МУ СПРАТ ПРЕДАВАНЕТО ПАК СИРОМАХА ГЛЕДАМЕ,ТА КАКВО Е ПОЛЗАТА ОТ ТАКИВА ПУХЛЬОВЦИ?

В последните няколко години в Парламента попадаха доста много прости и ограничени лакоми хора, наричащи себе си "народни представители". Но лицето известно с прозвището Винкела надминава всички взети заедно. Този човек е срам за нас българите, както са срам ортаците му тикви, сидеровци, герговци, каракачански свини, фидосковки, пеевски и биневци. Изобщо много лошо народно представителство в 44 то НС.

депутати-законотворци в 44-то НС НЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ ДВУЯКО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ЗАКОНИ, гласувани от предишните като"вратички за измъкване"...НЯМА ДА ИМА НИКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ И НИКАКВО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ТЕЗИ , КОИТО НИ ОГРАБИХА! Ще продължат да ни лъжат и ограбват...Тежко ни!

Това Сидеров 2 ли е? Не може да има парламент без такива личности. Както онази от от Нова телевизия: Девера ми е депутат. Но той не ми е роднина, той ми е девер...

Славчо е вече доста глуповат и не става нито за политика, нито за шоу.

тоя винкел с правоъгълестата глАвъ шъ си намери баш майстора и мъдите му шъ ги нема

Колкото и мандата да останеш в парламента, ти ще си останеш ГОЛЯМ ПРОСТАК!

Слави е лига-да,ама този е пълна мазмантия.

Факт е че въпросите на референдума бяха супер тъпи и като цяло идеята за мажоритарни избори нищо не променя и не решава. Така че Симеонов е прав че слави не само е жълт, а и тенденциозно е избрал кого и кога да оплюе! Преди лаеше срещу ГЕРБ и Боко, но откакто те подкрепиха тъпия му референдум Славчо не ги споменава! А пък това че в хотела на СКАТ се настанявали военни е разкрил най голямата финансова далавера в БГ мухахаха

Аз си помислих, че ще поумнеете и ще спрете с тази хибридна война, но явно диващината трудно се преодолява. Ами депутатите трябва да легнат и да умират ли, преди да станат депутати? Все пак една държава без правителство е като държавата Сомалия. Явно много ви се иска България да стане такава.

хвани единия удари другия...

Съди, съди, докато си във властта, че после......Не обичам Слави, че спомогна много за опростачването на българина, но когато е прав, не може човек да си криви душата! А ти, Симеонов, си най-обикновен подлец!

това ПЕТНО симеонов- не го виждам

ЗА БЪЛГАРИЯ! ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПЕНСИОНЕР! ЗА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА! ЗА ПРЕВЗЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ДОСТ И ЕРДОГАН! ЗА ВСИЧКО, ВСИЧКО СРЕЩУ КОЕТО СЕ БОРИ В. СИМЕОНОВ, ВМЕСТО ДА СИ КОТУРКА БИЗНЕСА И ДА СИ ДРЕМЕ НА СЛЪНЦЕ В ШЕЗЛОНГА НА МОРЕТО. ВСЕ ПАК, ЗА ДА ГО ПРАВИШ НЕ СА ТИ НУЖНИ МИЛИОНИ И КРАЖБИ, И ДЕПУТАТСТВО, И ХИЛЯДИ НЕПРИЯТНОСТИ.

Прости думи от прост човек. Скалп на плешивец трудно се сваля, чеснов селянино...

Простия си ти - скалпа се сваля по един и същи начин независимо дали човека има или няама коса!

Не брато,ти си простия.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Слави, направи една партия и да ги изрием всички тези лайна-далавераджйй от парламента!

...и да фалираме тази държава , веднъж... за винаги.

Към "Помияри" - трудно разумен човек в тази държава може да подкрепи Слави. Вие си мислите, че цялият български народ са чалгари - жестоко се лъжете. Не правете каквито и да са усилия - номера ви не мина вече 27 год, така, че не се надявайте. Българският народ е мъдър народ, но трудното идва от наглеците.

Много шмърка! Не може да се събужда рано. Както и да мисли трезво. Както и да спазва обществените норми - общочовещки и християнски! Пример: На конкурса за деца се беше излегнал с боси крачета като турски падишах, унижаваше децата, а екипът му се опитваха да замазват гафовете му. Учудвам се. Ако бях баща на такова дете щях да му изфраскам як юмрук за цинизма му. Държа се като леке най-долнопробно пред очите на цяла България, пред нашите деца, пред родителите български. Не може психически нестабилна личност да бъде в кондиция всеки ден от годината и да отговаря не само за собствените си действия, а да отговаря за съдбините на един народ в толкова сложна упадъчна ситуация. Освен това, един от авторите, регулировчиците и участниците в опростачването, чалгизирането и ампутирането на нацията ни Е СЛАВИ ТРИФОНОВ БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ. УБИ всичките ни идоли с жълтини, а оттам - уби и идеалите на един народ. Само, поради селяндурско оцеляване за сметка, дори на един народ, поради психопатия на тема егоцентризъм, славо-, себелюбие, величие. Ззатова и Бог го напусна, не го подкрепя.

Патриотите са шайка разбойници. Патриот се вика на човек без никакви други качества. В българския случай , където всичко е цирк , дори и патриотизма не е наличен у патриотите. Най-големите крадци на културно богатство Димитър Иванов Шестака и Бойко Ватев почетен председател на МВРО , долни иманяри', откраднали най-много културно богатство от държавата , се афишират и за най-големи патриоти.Единственият закон, с който се занимаваше македонеца от плевенските села Ватев като депутат , е за културното наследство ,с който си узакони иманярската колекция,- дотолкова му стигна патриотизма.

ПИШИ, ПИШИ, ПИШИ! РАЗГЛАСЯВАЙ ПРЕДАТЕЛИТЕ, КРАДЦИТЕ, ИЗРОДИТЕ!ДОКАТО ПРОКУРАТУРАТА СЕ САМОСЕЗИРА, ЗАЩОТО ОВЧИЯ, УБИТ ОТ ПРОБЛЕМИ НАРОД МЪЛЧИ, ТЕГЛИ, БЕЗДЕЙСТВА! Нека всички знаят имената на Престъпниците, Отцепредателите - продали българските исторически богатства. Пиши във всеки форум, независимо от заглавието на статията! РАЗПРОДАДОХА НИ ДРЕБНИТЕ ДУШИ ЗА ДРЕБНИ РАДОСТИ И ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! РАЗПРОДАДОХА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ, И ПОКОЛЕНИЯТА СИ! БОГ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ! А ТИ - ПИШИ, НЕ ГИ ЖАЛИ!

ЗАЩО ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОЛЗВАЩИ ЧЛЕНСТВО В ПАРТИИ ГИ ПИСЪЕДИНИ КЪМ СВЯТАТА ДУМА "ПАТРИОТИ"????? Не правиш добро за народа си и за светлите идеи, да знаеш!

Още не са подписали коалиционното споразумение,а той вече е препрочел "Винету". И го цитира на място!?

Този човек е абсолютен "галош" и тези които гласуваха за него трябва да го знаят. 100 пъти повтори, че нямал договор за наемане на къщичката му за нуждите на гранична полиция и, че поради това нямало конфликт на интереси...какво по ясно от това, че точно в този случай когато няма договор си е чиста далавера-измама.

ТОЗИ, СИ МИСЛИ, ЧЕ В БГ НЯМА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ, ЗА ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ В ЕВРОПА, ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ

ти от символика разбираш ли???? Или си в детската градина, дето децата разбират всичко буквално??? Колко си незрял, пък се изказваш!!!!! В статията е казано, че това е символика на всички, осъдени от Симеонов - чисто граматически, речево и литературно си прост. И вероятно манипулируем от всяка медийна жълтина. Защото не можеш да разграничаваш символиката в речта. ЖАЛКО ЗА ТЕБ, БЪЛГАРИНО ПРОСТ!

Само така - окачи му скалпа на стената.Ще те призная ако му го и... строшиш.

драги гласоподаватели защо лаете по единични случаи? "Обществените поръчки", концесиите, "публично-частните партньорства" не ли са срастване на държавата с бизнеса? . Явно всяко законно е и морално:)

Никой ле не вижда лицето на този- просто си личи че е нагъл престъпник, отишъл в парламента за още пари. И да гласуваме и да не гласуваме все едни и същи са там вътре на топло. Чат пат вкарат някоя риба непозната да гласува за бройка.

ВМЕСТО ДА ЛАПА ПАРИ И ДА СИ МЪЛЧИ КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ, ТОЯ ВАЛЕРИ СИ ПЕЧЕЛИ МНОГО ВРАГОВЕ И ГНЕВА НА ОВЛАСТЕНИТЕ И НА ПРОСТИТЕ, КОИТО ВСЪЩНОСТ ЗА 90 % ОТ БГ-НАРОДА - ВСЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАТ ЗАЩИТНИКА ОТ НЕПРИЯТЕЛЯ!

ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ПОКОРЯВА ДИВИЯ ЗАПАД ЛИ,ТА ТАКА ГРОЗНО СЕ ИЗКАЗВА???ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ,ОТ КАКВО СЕ ИЗДЪРЖА ХОТЕЛА!!!КОЛКО СА ДРУГИТЕ ТУРИСТИ ОСВЕН АРМЕЙЦИТЕ???

мноо ме кефят българите как ривът срещу мазниците дето ги лъжат и ги управляват и крадът а накрая пак си ги избират ; - а когато случаайно на власт дойде човек който не умее да лъже и не умее да е добър измамник и комбинатор и популист - излизат на протести срещу него докато го свалят и протестите обикновенно са организирани от баш измамниците в сянка

Този бургаски селяндур на снимката няма ли да отговаря за попълване на декларация с невярно съдържание ?? 1.Собственик е на около 90% от капитала на СКАТ, в чиито активи е хотела !! От него зависи управлението на фирмата , чрез ОС като най-висш орган за управление, макар, че той е назначил управител "сламена глава " ! Има мажоритарно участие и още няколко други фирми и ни заблуждава по ТВ как живее с 1000 лв/месец ?? 2.Участвувал е в управлението на държавата като коалиционен партньор и се е възползвал от положението си да "уговори" настаняването на държавни служители в хотела на НЕГОВАТА фирма, които спред жителите на Малко Търново са пътували по 25 км напред-назад за да пълнят хотела, чиято печалба от това може би отива за "благотворителност" ?? 3.Горните две взети в тяхната взаимовръзка определят : КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ !! 4.Главният прокурор да се самосезира, дали бургаският мошеник е попълвал Декларация за конфликт на интереси и дали я е спазвал ! 5.Глвният прокурор е задължен да се самосезира за проверка строежа на оградата от фирма без конкурс и на цена 5 ПЪТИ по-висока от предишната поръчка по времето на Орешарски ! Гореизложеното е проява на кристална КОРУПЦИЯ и НИЕ БЪЛГАРИТЕ търсим отговора !!

ти явно не си чел статията.

кеф кеф - нека си изливат помия на главите , нека един друг си вадят керливите ризи :) и той да разследва Слави за нечисти далаверки (невярвам да няма)....тъжното е че България си седи в блатото като цяло

След екзотичните почивки на Волен, и неговия задник лъсна!

Ред е на Каракачанов

Забелязвате ли всички преди да влязат в политиката чисти като АНГЕЛИ.А после се оплакват от нечистоплътни внушения.Ние като народ страдаме най много от това че често забравяме ХАМЕЛЕОНИ като този как са тръгнали в политиката.99.9 процента от българските политици са ХАМЕЛЕОНИ.

иСКАМ ДА ПОПИТАМ, ЗАЩО РАБОТЕЩ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ТРУДОВ ДОГОВОР, НЕ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ - ПРОСТО ТРУДОВ ДОГОВОР ОБИКНОВЕН СЛУЖИТЕЛ НЯМА ПРАВО НА УЧАСТИЕ ВЪВ ФИРМИ КАМО ЛИ ПЪК СОБСТВЕНА ФИРМА. ЗАПЛАТИТЕ СА МИЖАВИ НО ИМАМЕ ПРАВО ДА РАБОТИМ САМО НА ЕДНО МЯСТО БЕЗ ЧАСТЕН БИЗНЕС. КАК ДЕПУТАТ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ СЪДРУЖНИК ВЪВ ФИРМА, НЕ ВАЖАТ ЛИ ЗАКОНИТЕ И ЗА ТЯХ. ИЛИ СА ИМ МАЛКИ ЗАПЛАТИТЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАРИ КОИТО ИМ СЕ ДАВАТ В ПЛИКОВЕ КАТО БЕЗОТЧЕТНИ, ТОЧНО ТОВА ПИШЕ ВЪРХУ ПЛИКА А СУМАТА СИ ЗНАЕ САМО ДЕПУТАТА. НИМА ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО?ТАКА ЧЕ СЛАВИ Е ПРАВ ДО НЯКЪДЕ, ЩОМ СИ ДЕПУТАТ НАПУСКАШ ВСИЧКИ ДРУГИ МЕСТОРАБОТИ И РАБОТИШ ЗА ХОРАТА КОИТО СА ТЕ ИЗБРАЛИ, НЕ ДА ШИКАЛКАВИШ АМА АЗ ТАКА ОНАКА.