Келер: Българското правителство не се извини

„Българското правителство не ми е поднасяло извинения за изказвания на Валери Симеонов”, заяви евродепутатът от Зелените Ска Келер в интервю пред „Дойче Веле”.

Обратно в новината

Коментари - Келер: Българското правителство не се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е странно германец да учи в Sabancı Üniversitesi в Истанбул. А още по странно е после у нас да идва и акъли да ни дава. И колко случайно е, че немскоговорящите Швейцария и Австрия много разчитат на зимния си туризъм и имат десетки хиляди лифтове в курортите си. Ние тук трябва да си останем див пущинак и да не дърпаме от ценните за Европа ски туристи. Те там като балами нека си строят лифтове, ние тук като по умни нищо не правим и на оставените диви генгерлици без помен от цивилизация им викаме национални паркове. Между другото колкото една страна е по изостанала и дива, толкова повече национални паркове си има.

Ал

Двойният фашистки аршин в действие - Вижте как реагира партия ГЕРБ по отношение на Жаблянов, който си позволи да говори исторически истини, при това подплатени с документи, и по отношение на Валери Симеонов, който ако беше обикновен човек, може да говори каквото си иска, НО като ВИЦЕПРЕМИЕР излага цяла България с грубия си, просташки език.