Коментари - Пиар експерти: Симеонов води щурмови отряди, смешно е | dnes.dir.bg
назад

Пиар експерти: Симеонов води щурмови отряди, смешно е

Пиар експерти заявиха, че акциите на вицепремиера Валери Симеонов срещу шума в Слънчев бряг са смешни и сравниха водените от него проверяващи с щурмови отряди.

Обратно в новината

Коментари - Пиар експерти: Симеонов води щурмови отряди, смешно е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия пиар експерти нямат ли си имена

а ПР ЕКСПЕРТИТЕ ВОДЯТ ОТРЯДИ от идиоти. Някакви самодейни хора, купили си по няккоя диплома, определят кое какво е и колко е правилно.

Брей! Тия знаели как се управляват инститиции. Ами защо не са направили партия досега и да се явят на избори? Отстрани всеки дава акъл кое как не се прави и годините си минават. Давай г-н Симеонов! Дадена ти е лигитимна власт. Със закона напред.

тези пиар експерти са някъде на хранилка... Могат да си говорят каквото и да е??? Не са избирани от никой, следователно не носят никакава отговорност пред никого.... Нямя как да им повярвам, защото те са платени манипулатори... Плащат им за да манипулират общественото мнение. Тези, които им дават трибуна също участват в тази долна манипулация!!!

"Давай г-н Симеонов! Дадена ти е лИгитимна власт. Със закона напред." продължават да точат лигите, да

... ми, ако бяха щурмови отряди, щяха да минат само веднъж през слънчака и втори нямаше да се наложи, само едни комини щяха да пушат известно време и на пазара ще има по-евтин сапун.... аман от недомислени сравнения.....

Общото между евнуси и експерти/консултанти е, че отлично знаят как се прави... Само че тук така не става и работи единствено метода на Симеонов. Успех!

Каквото и да пишете за Симеонов, той единствен дръзна да влезе в клоаката, наречена Слънчака. Сега всички, които бетонираха Черноморието, дават луди пари, за да докажат, че са негови "жертви".

Като ви надуе съседа уредбата в 3 през нощта, тогава бъдете много против показните акции :-) Напротив, бой трябва и то сериозен!!

Какви са тези пиар експерти , нова професия що ли ? Ако са като тези стари кошници от нова Тв , нищо ново в говоренето , плямпат като шматки ! Добре е Симеонов да приключва с Слънчака и да се хваща с циганите , обещал е на хората от Асеновград и България ! Да погледне с око на Северо-изток към Калиакра , там нещо се мъти и ние ще оперем пешкира заради други лакоми Мутреси приятелки на ББ , които са настъпили капана и печелят от нашия гръб големи милиони от перки и убиват фауната на България !

Медиите стигнаха до там да защитават престъпната сган и мафията в България! Дир.бг не спря от няколко дни пуска новини против Симеонов и в защита на мутро - мафиотския бизнес по морето!!! Дир.бг защитава наркомани,мутри,ку*ви и всякакви подобни боклуци,които въртят престъпен бизнес по морето,вдигат шум в перачниците си дискотеки и не дават на хората да почиват... Слънчев бряг е най големия бардак в Европа!

... станчо диджейчето, след като му взеха лаптопчето, сменил професията на пиар-консултант....

много е забавно когато идиоти биват продавани от пресата на електората като "експерти". като чуя "експерт" и се хващам за кобура. после и за ку..

Повечето хора са на страната на Валери Симеонов. Никакъв компромис не трябва да се прави на тези самозабравили се нагли мутри!

Що ме триеш бе , сумати и народ му викаха педераст , ти за едно мое тихичко споменаване , без никакъв шум ме изтри.

Дир.бг май реве за същата проверка,както по морето,а??? май си търсите белята???

ас като стана митистър, и ас тъй ша прая.

Дръзна , заобиколен от полицаи , които нямаше никакви право да ангажира с личната си охрана. Няма никакви право да ангажира с такива негови акции и каквито и да било други институции , а той го направи.

опорните точки са еднакви за всички, а който иска да си получава сребърниците, трябва да ги следва.

Такъв вой надигнаха за елементарен проблем, какъвто би трябвало да бъдат децибелите, че не знам какво ще стане, ако решат да подпукат наркодилърите, босовете им в заведенията и хотелите, незаконното строителство, укриване на доходи и т.н. Залогът е бъдещето на нашите деца - ще бъдат ли дрогирани и психирани зомбита, неспособни да работят и да създадат потомство, или мислещи и достойни граждани, които ще изградят България без мафии и мафийки.

Не случайно сме били съюзник на Германия по време на 2СВ.

Дира,направете една анкета и ще видите,колко хора подкрепят Симеонов в момента и колко хора са против мутризацията,циганизацията,чалганизацията в Слънчев бряг и цялото ни черноморие!

Скъпи служители на Дир.бг! Когато вечер над вашите домове след 22:00 часа се вдига шум, вие викате полиция, защото не можете да спите и ви се нарушава спокойствието, но когато другите хора не могат да спят това и някой направи нещо по въпроса това са щурмови отряди!!!

Мутропропагандата квичи, значи Симеонов е на прав път ! И има подкрепата на общественото мнение !

Вицепремиера не му е работа да ходи като пазвантин по дискотеките.Трябва да чете доклади на службите по вътрешна сигурност и икономика да прави анализи на тия доклади .КОЛКО РУСКИ ГРАЖДАНИ ИМА В БЪЛГАРИЯ -какъв е техния статут.Колко фирми имат колко от тях са фиктивни Плащат ли данъци.Такива дреболии господин патриот

Пи ар експертите са смешни. Те не са експерти, а платени от мутрите доносници

Валери Симеонов да се заеме и с ПОЛИЦИЯТА. От 8 сутрин гърми музиката на идиотите по селата и когато се обади човек на полицията. някакъв дремещ полицай му казва, че нищо не може да направи, защото не било още 23 часа посреднощ??!!

Белята е , че не може да се направи разлика между мутризацията и действията на Винкела , много са сходни.

Ти ще кажеш какво му е работа на Симеонов. Браво Валери. Само така ..

Не само има всички права, но и има служебни задължения да го направи. Инспекторите действат, полицията ги пази. Кой ще им се противопостави ? Един наркоман се опита да им прави сечено - докарал си и втората апаратура, и преспа в районното. Браво Симеонов !

БРАВО ! това държава ли е или лукова глава ??? Да отидат в някоя западна държава да си разиграват коня и на са над закона ,мутренски номера ,те си мислят ,че е като през 90-те години !!!!!

Ами катго нищо умно няма в кратуната му и за друго не става защо да не използва властта и да се прави на ''велик'' обграден от ченгетата дето го пазят а в същия момент някой го убиват изнасилват или ограбват...Поредния боков помиар използващ властта и парите ни за да си начеше задника с някакво измислено от него ''величие''

За Валерката няма никаво значение "как работела демокрацията"....Значение има как работи дупката на мрежата!!..че са му намалели приходите откак уволни "оная"...

Нещо много взе да ви харесва на някои тъпоглавци да ни управляват със шпиц команди.

АМИ ЧИНОВНИЦИТЕ ТГИ Е СТРАХ ОТ ...МУТРИТЕ ,ТА НАЛИ ДОСЕГА ТЕ КОМАНДВАХА ,това е ПЪРВИЯТ човек ,който се опълчва срещу тази сган и на премиера не му стиска ...!

Абе, дираджии! Вече не знам коя поред статия пускате за Валери Симеонов, която го черните за това, че е посплашил малко кръчмари по слънчака. Както изглежда нямате полза/по коментарите/, а хората все по-вече искат от държавата еднакъв аршин за всички. И затова Вие ще го направите "герой", какъвто той не е. И вместо да му извадите очите, ще му изпишете веждите! Мисля, че го подценявате и наливате вода в неговата мелница, защото добре знаете, че няма лоша реклама. И докато той е на страната на равноправието на закона, то все повече ще добива популярност сред обикновените хора, каквато е всъщност и целта му. Продължавайте да му помагате, като го плюете, но да не се учудите някой ден ако минат и 20%, тогава ще разберете, че ще изтеглите всичките му ксенофобски възгледи за сметка на собствения си гръб и разбира се, на народа в България.

Аз ги знам собствениците. такива мутри не е истина

Платените викачи против Симеонов трябва да бъдат открити и разобличени. Много интересни неща ще изплуват за самите тях и за господарите им!

Новите мутри на България, това са семейните хора с деца. От сега нататък, ако ще я има България трабва на първо място да са тези, които имат деца. Всичко да се върти около тях. Да има тишина, спокойствие, детски площадки и детски плач. Стига вече 25 години някакви си селяни са тероризирали хората. Спечели гласа ми Симеонов. Браво.

Така трябва,защото всички,които трябваше да си свършат работата щяха да гушнат рушвета и всичко щеше да върви по старому.Пътищата в БЪЛГАРИЯ нямаше да са нагръчкани,като морски вълни,ако ДАЙ не гушкат рушвета и претоварени камиони се движат безконтролно,и там трябва,някой министър да тръгне с тях,строителните фирми са ги направили добре но ние сме продажници във всички сфери сме така,комунизма на това ни научи!

Ами то нали валери не е мутра та за това колегите му ''пищят''.. Мутренските номера се връщат с пълна сила защото това неговото е нападане на единия клан за да защити другия дето му плащат повече..

Веднага след проверките,след като бяха открити стотици нередности с неиздаване на касови бележки и неплащане на стотици хиляди левове за денонощие данъци,след като бяха разкрити фалшиви цигари и продажба на наркотици в заведенията,след като се разбра,че масово работниците работят без трудови договори и не им се заплаща обещаното,след като се разбра официално,че 90% от заведенията са чисти перачници на мутри и мафиоти и веднага се навъдиха разни платени "експерти",които да надават вой срещу показните акции на държавата!!! В едно ревнаха и мутри,и престъпна сган и олигарси,съдии,наркотрафиканти,проститутки и измислени експерти...,че и медиите взеха да ги подкрепят,но нали и те се държат от разни мутро - мафиоти!!! Държавата срещу престъпната измет,как да не ти идва да влезеш с калашника в мутренските барове и с кеф да си постреляш....

Ти драги ми като отидеш на почивка нали искаш пълноценно да си починеш.Ако някой иска да слуша музика която харесва нека той да си я слуша а не и хората които са извън заведението.Затова е прав Симеонов

Тези ПР правила могат да работят, ама някъде в цивилизования свят. У нас, самозабравилите се ганьовци от морето разбират САМО ОТ ГРУБА СИЛА! Гледах кадрите от видеото, полицаите гледаха наплашено тъпите мутри, а те им викаха "педерасти"! Това никъде го няма, мордите трябва да се наси*рат, като видят полицаи, не да ги псуват! Браво на Симеонов, че застана зад полицаите, по-ясен знак от това, че държавата е зад теб, с цялата си мощ, едва ли може да има! И ефектът не закъсня, "дискотеките" изпозатвориха (съвсем тихичко)!

Ти май предпочиташ Жорето Илиев,тресете носталгия по хаоса , а ...?

Ама направо ставате смешен с този си пост след като защитавате една мутра от друга...

в джендема на тихалък!