Симеонов: Исмаилов застрашава националната сигурност

Валери Симеонов заяви, че зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов е заплаха за сигурността и може да изнася информация за турското разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Исмаилов застрашава националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай бе, Сименонов, та нали Турция ни е съюзник от НАТО? Хаха :)

Щом ДПС го подкрепя значи не му е чиста работата. Да се маха ! НЕ е единстявения кадърен за поста ! Стига вече караници в правителството ! ТРЯБВА РАБОТА !

jingiby

Доколкото ми е известно в момента армията на Турция е 25 пъти по-голяма от нашата и освен това ние сме формално съюзници. Също така съкращенията в армята ни продължават с пълна сила и скоро тя ще може да се побира на половин футболен стадион. Така че за каква национална сигурност става въпрос?

Дудна си аз, че Исмаилов 2 е предложен лично от Исмаилов 1 и от Касим Дал. Дудна си, че хората трябва да са любопитни и да четат за своите управляващи. Дудна си, че партия "Свобода и достойнство" подкрепя разследваните и осъдения за проповядване на радикален ислям "имами". Симеонов е лицемер от класа, но в случая позицията му за Исмаилов съвпада с моята.

Помнете Косово и не забравяйте Кипър - Сверен Кипър!

Партията на Касим Дал е фаворитът на Ердоган така че Боко Рапона е направил верния ход. За Анкара. Но помиярите тук ще го разберат чак след като го усетят четвъртит.

Ала,- бала, - ала, -бала, бля, бля, бля...........

То и Гърция им е съюзник в НАТО,но това не им поречи да ги нападнат и да анексират Северен Кипър.Скоро очаквайте нещо подобно за Кърджалийско!

Бих искал да попитам управляващите с какъв ум, след целия шум за Исмаилов, назначиха за началник на кабинета на министъра на МОН туркинята Солак! Първо тя понятие няма от същността на промените, които стоят пред МОН; второ - оттам минава цялата информация за цялата държава в социален, образователен и научен план! Кой и з0ащо допусна тази колосална грешка! Докога Борисов ще с8е интересува от материалните сфери, а образованието е поверено на Фандъкова, която никога не е била специалист и професионалист в него! Тя беше просто една посредствена директорка, послушна и зверски амбициозна! Просто си събухме гащите пред Турция, уважаеми сънародници!!!!!!!

П.Ф. Е ПЪЛЕН С ЧЕНГЕТА. ТЕ ЗАСТРАШАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.

Не ми се вярва един лейтенант без практически стаж да е профедионалист.Освен, ако е ивнасял информация за досиетата и кой е придобивал натовска степен на секретност в България.Нещо много се е издигал по стълбицата,някой го е бутал нагоре.Въпроса е кой е този някой?

Всичките гробари са една алчна, долна и посредствена сган.

Секи ден бабичките и децата от сините екрани? И Кой Тиквеник в правителството го покани ! КОЙ, КОЙ-КОЙ, КОЙЙ... Койчо и Койка, на Пор-тестна тВ водящите за мохабетите с Протистутска мрежа

Много се извинявам,но кажете коя институция и някой заемащ стратегически пост не застрашава сигурността на БГ.През целия преход всички се контролираха от групировките и срещу парички снасяха всякаква информация,в БГ.тайни няма.

Ученик на същия този Давутоглу, дето отдавна счита, че България е турска порвинция ще ни става заместник-министър на отбраната. САмо това е достатъчно и нищо друго няма нужда да се пише - СРАМ и ПОЗОР.

Аз пък се страхувам повече от агентите на ДС в ПФ, защото те биха могли да са агенти на Рускито разузнаване и да изнасят инфармация там, а ние сме член на НАТО , а Турция също е член на НАТО, ех заащо ли не разберем, че сме в 21 век и не сме член на Варшавския договор, а на НАТО и ЕС.... О времена , о нррави.....

Господин Симеонов защо не кажете истината , че имате съмнения че Орхан Исмаилов е извън земен дошъл да предаде Бълагария? Вие сте глупак!

МОЛЯ НЕ ОБИЖДАЙТЕ ПОМИЯРИТЕ - ТЕ СА ВЕРНИ И БЛАГОДАРНИ СЪЩЕСТВА, А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА АЛЧНИ НЕБЛАГОДАРНИ И ПРОДАЖНИ СЪЩЕСТВА

Разбира се че никой не трябва да научи за свръхсекретното въоръжение в българската армия - крилати ракети, реактивни самолети изтребители, танкове, фрегати, подводници, за цялата тази ултрамодерна за средата на 20-ти век военна техника.

Най-добре въпросния Орхан Исмаилов да си подаде оставката и да не се прави на ни чул, ни видял. От толкова военни, които също имат много добра подготовка какво прави въпросния там, още повече, че и назначения министър не е имал нищо общо с това министерство преди това

Естествено, че ще изнася информация, нали Ердоган е техният "гуру"...

Такива патри- плужеци, нямат и хал-хабер, че Турция е коалиция 1 на Нато !

За да бъдат на власт са готови и да се потурчат.После..... що циганите от Пазарджик станали ислямисти.Затова!

само първите два дена след изборите изглеждаше адекватен. После и него го удари ''синдрома на Сидеров''. Жалка картинка. Политиците се правят на луди за да се харесат на електората, който също е --- за съжаление.

Гръцската хунта провокира събитията в Кипър, започнаха гонения на турците и чак тогава Турция се намеси. Чети историята глупако и тогава коментирай !!

Петров, Петров, като гледам как пишеш извън земен не знам кой е глупака. Извънземен е цяла дума.

Иван петров не е глупак.Той е ахмед!

Орхан Исмаилов, ще си подаде оставката, когато Иван Искров си подаде оставката.

Симеонов, ако нямаш с какво да си играеш, купи една надуваема кукла. Това не е работа на махленски клюкарки.

А аз предлагам министър Ненчев да покани Ердоган за съветник в министерството си.

Как Орхан Исмаилов заплашва нациналната сигурност г-н Симеонов? Ако знаете защо не предствите доказтаелства пред прокуратурата? Защо не го правите ? Дразни ви че е турчин, при това образован и кадърен. 21 век сме, погледнете календара! Ако сте грамотен трябва да знаете принципите на правото " че човек е невинен до доказване на обратното" Останалото е популизъм и ксенофобия, която е деструктивна и е против идеалите на Васил Левски. Вие за кого работите г-н Симеонов???

без руски лозунги. Прочети историята малкия.

И в Кипър вероятно са мислили така допреди 40 години, когато Турция окупира северната част на острова им!

Ако край Босфора разберат с каква съвременна военна техника е въоръжена България без бой ще отстъпят на Анадола половината.

Прекалено много добри намерения от всички страни. Самото назначение без да знаят всички партии подкрепящи правителството е пробив в сигурността. Обаче вече е факт и е по-добре да го оставят и се действа според ситуацията. С Турция сме патрньори в НАТО, едва ли има с какво да се противопоставим към момента, а подобна фигура е добър мост за сътрудничество с тях. Въобще е грешка, че се занимават толкова с един зам.министър.

Къде са тия от протестна мрежа да питат КОЙ покани за министър на отбраната този човек? Значи цяла година ревове и лигавщини по площадите, че българин /член на ДПС/ ще застане начело на националната сигурност, а сега турски метани и поклони, че Орхан Исмаилов ще е заместник министър на отббраната. С поведението си тези от п... мрежа навяват на мисълта, че работят по поръчка за определени среди с интереси срещу България.

Според теб тогава направо Ердоган да вземе да назначи военния ни министър, така ли?

абе смешници дето се правите на големи европейци и политици в турция има ли българи във военното министерство и второ българия толкова ли няма достойни и кадърни висши офицери за този пост

И така, защитавайки етническия мир, вече имаме 2 турски партии в България. Когато станем отново турски вилает, ББ в България ли ще бъде или при дъщеря си в САЩ?

Най-логичното нещо е, да снасяш информация на този, който ти е близък или ти плаща. На турците естествено Турция им е по-близка, въпреки че са родени в България. Освен това Ердоган може и да плаща.

Jingiby, съвременните войни не зависят от броя войници,а от наличната техника и оръжие за масово поразяване! Няколко десетки ракети може да унищожат една цяла армия,друг е въпросът,че тук нямаме нищо,дори оръжия нямаме,че дори и гориво за танковете и самолетите няма! Нали трябва да гоним прословутия 3 процентен дефицит на ЕС,та затова само съкращения и орязване на бюджети,да не говорим за кражбите....разграден двор сме от всякъде!

кажи на ердоган и касим дал-ов да погледнат календара!!! наше ,,кадърно,, момче??? всички ,,протестъри,, сте като ,,пуси раiът,,!!! ,,Президентът на Чехия Милош Земан "извади от обувките" журналистите в националното радио, след като се отприщи да ръси вулгаризми в ефир, пишат местни медии. Той започна монолога си с опит да преведе името на руската група "Пуси райът", за която каза, че е порнографска група. "В текстовете им се пее само п...ка тук, п...ка там, наистина горките политически затворници", каза Земан. ,,!!!

Не разбирам как Симеонов има информация, че Исмаилов е турски агент а в същото време Исмаилов е бил проверяван многократно от българските служби??? Излиза че българските служби работят против България??? Кой сте вие г-н Симеонов и защо не реагирате че Волен Сидеров е руски агент??? Нали милеете за българското?. Защо не кажете истината за раздялата ви с Волен? Не можахте да си разделите паричките от Москва? Ето това кажете и ще ви повярваме.

тъпако турция и гърция като са членове на нато някой да попречи на турция да окупира кипър

Каква национална сигурност може да има в страна без призивна армия, членуваща в НАТО, но с допотопно въоръжение от времето на Варшавския договор на миналия век.

Прочети граматиката приятелю, има два начина за изписване и двата са правилни.

Написах " Турция вън от управлението на България!" и веднага Дир.бг ми изтриха коментара,какво повече да коментираме от това....Този Исмаилов наистина е човек на Давитоглу,ако не го махнат,се получава същото,като с Делян Пеевски!!!! Кой назначи Исмаилов,КОЙ???? Борисов казва,че няма да има нищо общо с ДПС в управлението и след това назначава бивш кадър на ДПС за заместник министър!!! От това виждаме ,че нищо не се променя в тази държава,статуквото си се запазва,беден народ и крадлива сган в парламента дошла на власт с едничката цел да краде от Европарите!!!!!!!!!!

Моля келешите да не правят просташки забележки на дядо си. Колкото до историята - освен да я четеш и препрочиташ трябва и да имаш предвид кой я е "писал". Но това не е за тъпанари като теб.