Симеонов: Исмаилов застрашава националната сигурност

Валери Симеонов заяви, че зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов е заплаха за сигурността и може да изнася информация за турското разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Исмаилов застрашава националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н. Симеонов на вашите предсказания могат да завидят даже световноизвестните гадатели. Защо не се обърнете към Бойко и да каже те " Не ви искаме за премиер заради Мишо бирата и не само... Нали сте патриот? Нали искате прозрачност. За кого освен за себе си работите г-н Симеонов?

Умният се учи от грешките на другите, глупакът прави същите грешки. Като се вижда какво става в западна Европа: всякакви забулени жени и с мъже с бради - мюсюлмани ли са, сунити ли са не ги знам какви са, тероризират с поведението и възгледите си обществото... Вместо българите да предотвратят същото да стане и в България, те устремено бързат да повторят грешките, направени в Европа. При това България териториално е в неблагоприятната поизиция да има пряка граница с Турция, така че за българите ще е още по-страшно навлизането на исляма

Абсолютно подкрепям позицията на ПФ! Може да съм гласувал за ГЕРБ, но ГЕРБ за пореден път се о.раха! Да ми сложат зам. министър на отбраната турчин. И то акто гледаме как турците ни окупират всяка година с повече и повече. Като гледаме как ни насъскват срещу Русия, защото не кой да е, а те са ни освободили от турците. И като си представя как още щеше да имаме къщи по-ниски от турчин на кон! Направо започвам да съм привърженик на идеята ГЕРБ да влезнат в затвора за национално предателство!

Защо плюете по светлата памет на Апостола ...за чиста и свята република където всички равни... Ако има нещо от което да се боите са догмите и собствената ви неграмотност. Направте справка в БАН за да видите, кой и какво е освобождавал и за какво. Кретените си имат държава.

господин симеонов не клякай на боко тиквата избрал съм твоята партия защото е българска и раезчитам на теб аман от помиярски номера

Лумпени като тебе застрашават националната сигурност!

Не става ясно каква е разликата между ПФ и Атака.

Едните никога не са подкрепяли ДПС!

НИКАКВА СВОБОДА! Дори и не се изселват а да ги затворят за винаги!Веднъж враг - за винаги враг. Променяне на идиологията им е не възможно.

А помисли ли за инфраструктурата, не за друго! Всички турци, цигани и българо-мохамедани са милион и двеста хиляди души. Ти би ги осъдил на доживотен затвор. Разполага ли страната с подобна "база"!

Врага е вътре в тебе човече.

господин Симеонов, нали сте патриот. Предложете Оставка за Орхан Исмаилов и Вашата оставка. Тогава няма да има въпроси. Готов ли сте? Оставка до момента в който Вие се аргументирате и представите Доказателства. Поакжете че за националната кауза сте мъж. Няма да го направите, защото за власт се борите за парички. Обвинявате човек, само на базата на умозаключения със звън на парички. Плашите хората. А с какво вие сте по достоен! Избройте вашите достойнства.

Само това че българомразеца Давутоглу му е консултант на дипломната МИ Е АБСОЛЮТНО ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТОЯ Е ТУРСКИ АГЕНТ !!! А КОРМАН ДА ХОДИ ПАК ПРИ ЕРДОГАНЯ ...

Колега, ти ли приемаш доказателствата!

АНТОНИЙ ГЪЛАБОВ Е ИЗМЕТ! ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА КАТО НЕГО ! ДА НАПУСКА НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ И ДА ОТИВА ДА РАБОТИ В и ЗА ТУРЦИЯ КАТО ТОЛКОВА ЗАЩИТАВА ТЯХ! ПРЕДАТЕЛ! КОГА НАЙ- ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕМ ЕДИННИ СПРЯМО ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ и срещу такъв измет наречен Министър Председател? Нали обеща и онази никаквица - Румяна Бъчварова, че турците ще бъдат в пауза и няма да бъдат назначавани в министерствата. ТЯ СЪЩО Е ИЗМЕТ ,ЗАЩОТО ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ!

Човече жалко, човече малко, кажи ми, защо не желаеш да си ползваш мозъка!

Типична гробарска калинка... то е ясно че Реаниматорски Блок няма да има след тази мутро-турска софра... за съжаление подкрепена от Валерчо...

В България нама да има десница. Ще има само социалисти и националисти! Ами, честито, празнувайте!

В смисъл ??? То след 89 едни цоциалсти не е имало, даже последните наложиха плоския данък - преди мутрата :) Тъй че недей плачи, в БГ всички са "десни"(крадци) - трябва да се радваш !

Цирк. Всички доносници от ПФ (а там гъмжи от такива) са се клели във вярност към чужда държава- СССР. И при условие че дори немското разузнаване излезе с доклад, че Русия желае България да фалира...този другар ми говори за нац.сигурност !!??

В СССР не вярвам някой да се е клел, но в момента доста ЗАКЛЕТИ В ДАВУТОГЛУ и ТУРЦИЯ ГРОБАРИ има :) За Хамерикански агенти да не говорим че всички са подчинение на чичо сам (дори и турските - все още ...)

Сидеров е заплаха за националната сигурност! Готов е да ни продаде на руснаците за един тиквен орден.

НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ В ТОВА ИСКАНЕ! Не одобрявам обаче извъртането на Каракачанов.Той ТРЯБВА ДА ИМА ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ И НЕПРЕКЛОННА!СЪЩО И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. Защо още в началото не се обявиха срещу стажа и знанията и липсата на умения на Исмаилов ,защото на практика той не е работил в сферата на отбраната, а един чиновник и то много добре платен за да унищожава български съдби в тази прословута "Държавна сигурност и досиета".Тя е и престъпна институция! Никоя държава НЕ ДОПУСКА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИ РАЗКРИТИЯ ЗА АГЕНТИ ЧРЕЗ ТУРСКИ АГЕНТИ! ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НЕ НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ ГО Е НАЗНАЧИЛ ,А МУ Е НАЛОЖЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ ,ЗАЩОТО ТОЧНО БОРИСОВ ОБЕЩА НА ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО НАД ДЕСЕТ ЗАМ. МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА /ДОРИ НЕ КАЗВАМ ДЪРЖАВНИ РАБОТИ , ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ТАМ, ЗА ДА РАБОТЯТ, А ДА РАЗРУШАВАТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНОСТ! ВСИЧКИ ДА СЕ НАДИГАМЕ НА ПРОТЕСТ И ВОЙНА СРЕЩУ ИЗМЕТИТЕ НА ГЕРБ!

Атака, и пак атака, ние пеееем само за атака!

Тоя кабинет е обречен. ББ пак се заигра с турците и започна да ниже простотии за съхранение на етническия мир. Нима етническият мир се пази, като си дадеш г..за на турците? ГЕРБ барабар с продажническите си коалиционни партньори ще бъдат изритани от властта по-бързо от предишния им мандат. Д.педавците - вън от парламента, съсипахте държавата, гадове!

Дълготрайността на един кабинет не е от най-съществените критерии!

В повечето комантари присъства страх от етническите малцинства в България, който според мен е напълно основателен! Дали ще бъдат лоялни към родината в случай на конфликт, или ще изменят, особено турците, цигените и българо-мохамеданите. Вероятно подобен страх имат гражданите на Македония от етническите албанци, на Сърбия, пак от етническите албанци, на Румъния, от етническите унгарци. Но такъв страх със сигурност нямат гражданите на Франция от етническите герменци. Не че Германия и Франция исторически са били винаги съюзници! се чете

Принципно може да са в идеални отношения съседи. Но военните трябва да са готови за най-лошото. И точно съседите са най-вероятната заплаха.

Считаш, че най-вероятна заплаха за Германия е Франция, както и за франция - Германия!

за да има успех в кабинета на герб трябва да има още няколко личности като г-н Oрхан,a тези които са против ще трябва да ги пратим в гр. Kоня за да се запознаят с философията на Mевлана.

Ето това е проблема на назначаването му. Че не е ясно човек от малцинство като от съседна държава, на коя държава ще служи. Затова не трябва да се назначават такива в области от които зависи националната сигурност. Сега трябва да изхвърлят и предложилия го. И въпроса изобщо не е етнически. Това е все едно да назначат Бен Ладен 2 за шеф на военните в САЩ. ;)

По-точно не Бил Ладен, а някой негър!

Не негър не е подходящо. Защото не идват от съседна държава. Във военно отношение, най-опасни са съседните държави. А и американците са нация от емигранти. Опасно би било за тях, ако е мексиканец например. Само че доколкото съм чувал, в САЩ има стриктна последователност на издигането при военните. Изобщо не може да се прескочи стъпало. Не като тук, преди президента Първанов да направи Борисов генерал. Това в САЩ май не може да се случи.

По-скоро нещата опират до степента на експертиза на господина, отколкото до етническия му произход. Ако беше арменец, например, какво щяхте да напишете? Аз също се съмнявам в нивото на военна компетентност на господин Исмаилов.

Този сега ако бутне това правителство много ще си покачи рейтинга... В пъти...

Симеонов направи голям гаф и сега вместо да си признае че се е заблудил се чуди как да се измъкне! Явно в началото е объркал Орхан Исмаилов с Корман Исмаилов, защото всичко, което казва - че Орхан е бил член на ДПС, че е член сега на НПСД, че се е срещал с Ердоган се отнася за Корман Исмаилов и не е вярно за Орхан Исмаилов! Да се назначават кадърни турци без да са от ДПС - това е пътя да се отнеме монопола на ДПС над турците в България! РБ не трябва да отстъпва! впрочем самия Симеонов има доста небългарска, а повече турска физиономия!! май някой турчин е погнал някоя негова прабаба!

...ПО-УМЕН СИ ОТ СИМЕОНОВ,ТАКА ЛИ ?! ТОЙ СЕ Е ОБЪРКАЛ,А ТИ НЕ ?! ТОЙ НЕ Е ВЧЕРАШЕН,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ...

В България турци няма.Има ислямизирани българи които ползват много предимства.Ако Орхан беше Иван никога нямаше да може да направи такава кариера и никой нямаше да го предлага за зам.министър.Трябва да се отнемат привилегиите на ислямизираните българи за да не се капсулират и турчеят

още един хитлер, братко може ли да си такъв наивник. абе не четете ли, на какви хапчета сте хора?

Симеонов изсмуква доводи от пръстите си! предложил го човек който е учил при....Много по опасен тогава би бил Калфин, който самият е учил в МГИМО- институт пряко свързан с КГБ - на Калфин са преподавали полковници и генерали от КГБ! Защо Симеонов не протестира за Калфин! Ама нали в ПФ са ченгета!

Симеонов, нали знаеш, че всички твои твърдения трябва да бъдат доказани от теб самия. Иначе ще бъде клевета.

Много интересно - дипломна ралбота в Турция с консултант - Давутоглу, виден турски политик!!! Какво още трябва да се изрови от биографията на този Орхан, за да го махнат незабавно от поста му, на който малоумниците го туриха?!? Та той си е резидент на чужда държава в България!!! Докога ще се правим на слепи и глухи, докога ще търпим етническите партии - вече ДВЕ в политиката ни?! Българи, опомнете се! Абсурдно е във ВОЕННОТО МИНИСТЕРСТВО да има човек от друг етнос, елементарният разум НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА, защото реакцията на малцинствата при един конфликт е НЕПРЕДСКАЗУЕМА !!! А този има достъп до секретни документи, пълно малоумие на тези, които са допуснали това!!!

по твоята логика всички турци са резиденти , не е трудно да се освободиш от тази турска параноя , само ти трябва малко по хуманитарно да мислиш.

Колега, остави я да се гърчи в параноята си! Тя така се чувства по-добре!

Еееее, не прекалявай! Не на всички турци им е бил консултант по дипломна работа самият Давутоглу.

Форумът е нападнат от турски хлебарки, назоваващи се али резания, исмангал и ата космата. Хора не им слагайте плюсове и минуси, оставете ги да изгният в забрава.

Мери ние сме република, това което вие го предлагате в коя европейска страна се предлага? Да бяхте прочели Конституцията. Аман от глупачки от чалготеките.

Драги 160, от какъв зор сестрата на касиера на Ловчанският комитет казва в женският метох "Наш Маринча направи една работа, ама най се!" С кой пари Маринчо отива още нощта, преди да заловят Левски, в Плевен и купува половината чаршия от един друг Маринчо от Муселиево!? Може ли да кажете, как така 130 години не излезе наяве случката "за случайното припознаване" или другата случка.; та се появи след смъртта на Хайтов!? И защо изведнъж червените тръгнаха против Хайтов! Когато нещо го знаеш по родово предание е едно, но когато си чул че някой го казал в банята, а този който го препредава бил със насапунисани очи -това се нарича клевета и клюка. Както после Освобождението сестрата на Маринчо от Ловеч, обяснява на Захари Стоянов как поп Кръстю предал Дякона Левски .....

И какво се опитваше май да кажеш?

Ще гласувам за ПФ!

Гласуваш за пф, гласуваш за дпс. Браво!

Гласуваш за ПФ и получаваш АБВ с притурка Герб и РъБъ

loyola

Ами каквъв е проблема? Нали Турция е в НАТО, значи сме им съюзници. Какво като ни научат тайните? То нали и без това сами си ги докладваме?

Що за глупост. Ти защо не разполагаш със секретни данни за Турция като си в НАТО? Запознат ли си с контра разузнаването им? Утре излиза от НАТО Турция или нас ни режат правата, че сме мизерници и не можем да си сменим техниката и кво правим? А бе кво се обяснявам ти знаеш ли какви са функциите на НАТО първо на първо?

Многократно вече писах, че не е патриотично да се опитваш да навреш в ъгъла население от 1,200 млн. души, защото са турци, цигани или помаци! Не е патриотично да се опитваш да сегрегираш това население. Патриотично е да приобщаваш всички сегменти на обществото към националните каузи!

И кои са националните каузи?

Как кои,ами държавата да се грижи само за етническите мацинства.Трудно е да си българин в България.Ако това момче беше българин отдавна да е сменено.

Националната кауза е просперитетът на нацията!

Патриотично е автономия за Кърджалийско,Айтоско и Лудогорието!

НЕ БЪРКАЙ " БЕЗ ДА ИСКАШ" ПОМАЦИТЕ ,ЧЕ СА РАЗЛИЧЕН ЕТНОС ОТ БЪЛГАРСКИЯ , ето точно с тези ваши ку...и номера няма да се съгласим !!!!!!!!!!!! Ще настъпи спокойствие когато престаните с тези мръсни ИГРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

А какво ще споделиш за арестувания Муса, който има присъда? Той и сподвижниците му български патриоти ли са или проповедници на шериата в една водеща се за демократична държава? Защото Корман Исмаилов, Касим Дал и протежето им Орхан се обявиха в подкрепа на Муса и компания.

По-добре е ПФ да оттегли подкрепата си, отколкото демократичните партии ГЕРБ и РФ да правят компромиси с ценности! Оказа се, че това е една антисистемна партия, с налудничави идеи! ГЕРБ и РБ се заблуждаваха, че ще намерят обща воля! И аз се заблуждавах. Това правителство няма да е вечно. Важно е, през периода на своето съществуване да отстоява преди всичко общочовешките ценности. Недопустимо е, след като някой имал подозрения, че един зам. министър е турски агент, той да бъде унижаван. Или той като е турчин, уволнението му няма да го нарани, оскърби!

какви 5 лв? Първата и най-важна ценност е националната сигурност. Не е ли съблюдавана тя, поставя ли се на риск - няма държава, а няма ли държава - няма и никакви други ценности!

Изцяло те подкрепям! Националната сигурност винаги е застрашена, когато се нарушат общочовешките ценности!

ти изби рибата пич, ако можеш далдисай дълбоко (ако главата ти не те държи над повърхността) и вдишай дълбоко сероводород ...дано ти помогне да получиш просветление по въпросите на сигурността :)

разтурай бостана, ако можеш и ти стиска . Празни приказки няма нужда да слушаме.

Кажи си болката бе момче! Кажи какво искаш - като съпартийците си от АБВ и си седни на поста Даде 24 часа, после стана седмица, ама той чакал Боко да му каже, а сега вероятно чака и арменския поп да го информира? Не ви вярвам! Всичко е търговия за по-висок пост!

И каква стана тя?Тези маймуни ни обясняват,че етническия мир се пази с назначаването на сополишчета с турско самосъзнание за служители в армията на най високи постове.Така и София си имаше областен управител от ДПС.Кой реди картите в България?Къде сте бре протестъри да питате?

Питай маймуните Сидеров и Симеонов, КОЙ предаде Левски, Бенковски, и дали е чувал за предател турчин!

Отдалеч си личи, че си някое просветено раноблудно студентче ...

Проблемът не е само в това, че Турция ще наднича в жалката ни армия. Анкара ще има очи и уши в кухнята на ЕС чрез агентчето си исмаилов. Боко е ясен, американците му пазят гърба да не го освитка приятелчето му Сретан но и това е до време ... Колкото до атаката срещу Паричния Фронт ясно е кой стои зад нея - гнусния дудук откога си предлага услугите на Боко. Размечтал се е за министър-председателче, но засега става и министърче да го назначат.

Исмаилов = Пеевски !!!! Абсолютен аналог , но далавераджийте в тази държава всячески преиначават проблема и за лумпените тезата "ксенофобия" е супер , а и модерна !За всичко е виновен Борисов ,защото го назначи нарочно ,но това не е държавническа постъпка ,а интригантска ,"полицейска " ,далавераджийска за получаване на бъдеща подкрепа от ДПС !!! Лошо Борисов , лошо почваш и запомни ,ПРЕДИ ЛИЧНИТЕ И ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ СА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!!

..може да изнася информация за турското разузнаване... Сутринта даваха статистика от някакъв вестник как : армията от 110000- 28 000 танковете 2000 - 200 итн.. та какво толкова ще издава този , то нито армия е останала, нито снаряжение, но важно е ПФ да са против и да се чувстват значими.

Опппааааа, тия пак се заиграха с ДПС. Това се и очакваше от пожарникарчето....

Симеонов и неговата шайка от време на време издават някакви звуци, за да си повдигнат цената, но за секс винаги са готови, когато имат нужда от тях.

Агентите на КГБ нямат право да дават наставление на армия която е част от НАТО !Агентите на КГБ трябва да са в затвора че са доносничили в полза на вражеска Русия.

Май целият актив от Проститутската мрежа е впрегнат днес с голи гърди да защитава на амбразурата олигофренската сбирка на гроб и реаниматорските парцали наречена правителство.

от братска Турция да ни изпратят някой паша за министър на отбраната, нали така турско герберастко говедо?

Куха гробарска кратуна си ти. Също като на мутрата-пожарникар се Станишко му е в главата и на устата. Тъпаци гробарски ...

ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ОТВОРИЛИ ВРАТАТА НА ТЪРНОВО

Иди прирери майка си от Околовръстното ...

АКО ИСМАИЛОВ Е СВЕСТЕН ЧОВЕК И МИСЛИ ДОБРОТО НА РОДИНАТА СИ САМ ЩЕ СЕ ОТЕГЛИ.ТОВА ЩЕ СПАСИ БОРИСОВ И ЩЕ НАКАРА БОЛШЕНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА ПОГЛЕДНАТ С ДРУГО ОКО НА НЕГО.

А защо Симеонов не докаже твърденията си???

Ако преди не го е знаел, сега вече В. Симеонов осъзнава как го е прекарал ББ. А именно, подкрепи кабинета, пък после ще видим. Сега Симеонов и да лае и да не лае вече нищо не зависи от него, ББ може да прави каквото си иска.

Бат Сали да стане министър на образованието.

Бат Сали президент! Бат Сали президент! Бат Сали президент! Бат Сали президент! Ама не е смешно!

Ма много се питам, каква щеше да е реакцията, ако на този пост имаше човек с име Сергей Борисов, на 35 години, правил и защитил докторантура в Москва, с научен ръководител Сергей Лавров. И докато "основно" се е "занимавал с наука и преподаване" (писал статии, доклади, монографии, развивал лекции, участвал в научни форуми и проекти, правил изобретения и т.н.), е бил на какви ли не обществени постове, където също съвестно си е изпълнявал задълженията. Еваааа...лааа на този титан на мисълта, интелекта и работохолизма.

браво на патриотичния фронт. аплодирам ви с две ръце, единствените които имат куража да кажат истината

Интересен риторичен въпрос: При сдаването на сабята си и падането на Плевен, Осман задава следната тема; Господине, когато разбрах че сте на позиция срещу мене -стана ясно, за мене войната беше свършила! Но аз питам защо го правите за този народ, той предаде и качи на бесилото най -светлите си личности! (няма да изброявам; предателите се помнят)......ДНЕС: ОТНОШЕНИЯТА В НС подобни на тези в детската градина, НА ТИ СИ КУКЛИЧКИТЕ, ДАЙ СИ МИ ПАРЦАЛКИТЕ!

Ченгетата и агентите от ПФ се чудят как да станат златен пръст ,но няма да им се получи ,първо в МО няма никакви тайни които да не се знаят от турците най-малкото защото сме в нато с тях ,това е все едно на времето да имаше тайни от руското командване ,дори и без това нашата армия която има два действащи самолета ,един кораб на вода ,нито една подводница ,за ракетни войски да не говорим какво има да крие ,старите пушки ,няколко дърти танка или огромната си жива сила която е една трета от полицията ни.Сега Барековите дудуци загряват на тъч линията и веднага ще позлатят пръста на мястото на ПФ.

Агентите на КГБ кога ще влезнат в затвора за шпионаж в полза на вражеска държава извън НАТО.

Смайле, Смайле, защото, според последни проучвания близо 8о% от българските граждани симпатизират на държавата извън нато. А пък ти сам си отговори, защо не симпатизират на държавата до нас в нато.

Ти да не си кремълски говорител?..ха..ха Изборите показват обратното.

Всички тези мизерии ни се случват "благодарени" на създадената и подкрепяна от БСП турска етническа партия - ДПС. Ако турците имаха възможност да си гласуват според убежденията (ляв, десен, либерал, зелен), тогава нещата щяха да са други. ДПС, обаче държи на ни разделя.

Всичко Мара втасала та до турчето опряхме. Абе Симеонов, там не е заровено кучето ? Проблем за нац. сигурност е битието на 60 % от българите. Симеонов и този позьор в политиката Каракачанов много са смешни и жалки. И манипулативни, ама тя се изчерпа вече. видяхте се. Те откраднаха милиарди в държавата, които населението ща връща, циганите ни тормозят върз път, гешевти и далавери на сяка крачка, те къде се фокусирали върху турчето ? Г-н Енчев направете една свястна сила и се разграничете от тези клоуни. Стига пушилки. Хванете бика за рогата не за топк.те.