Валери Симеонов: Държавата се бори с държавата

В много случаи държавните институции се борят срещу други държавни институции. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Държавата се бори с държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И НПО-тата СА ДОХОДОНОСЕН ПРОЕКТ, НО ВИЕ , УПРАВЛЯВАЩИТЕ , СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ, ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАТЕ С ТЯХ И СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ТЯХ ! ТЕ, НПО-тата СА ПАРАВАНЪТ НА ВЛАСТВАЩИТЕ !

И Рила,Пирин и Странджа....да се окажат...частна собственост? Леле....

погледнете какав дебил си избрахте бе мишки

НАП служителите издавали актове,пък после,Съдът ги отменял.....ами 2 възможности-или са тъпи,та един акт по правилата не могат да съчинят,или са корумпирани,и нарочно го издават така че да е уязвим.С катаджийските е същото. Птичките и пчеличките пречат на Бизнеса.Да се уедрят площите и зърнарите да получават в пъти повече субсидии.Да се продадат земите и да се урбанизират-в БГ има огромен дефицит за най-масовия български спорт-голфът.Останали са няколко девствени кътчета по Морето-над Балчик и около Резово.Те пък могат да се превърнат в още десетки ризорта с база около 10к легла.Ама и собствениците имат право-земята си е тяхна....те затова са я купили навремето,пари да изкарат от нея.И сега,кво праим,Далавери!?

Валеркааа, да те "светна"........., Държавата се бори и срещу гражданите си, малкия и среден бизнес и т.н. Важното е, че успяхте да спасите перките..........., които се оказаха със забрана за строеж, от ЕС.

Значи зелените били доходоносен бизнес, а перките, комплексите и голф игрищата на ония със суджука и Жорката Гергов не са. Браво бе, Валери. Ама и ти доста бързо понаучи номерата на гербаджиите. Дай сега да оплюем тия зелени рекетьори, за да могат хорицата да си построят голф игрището и така да си опазят поминъка. Ако не, всички ние ще ги обезщетим, за да не страдат горките.

Природозащитниците имат икономически интереси, а Цура ветропаркираната и кънчовците с голфполетата нямат. Все съм си мислел, че тоя е неадекватен, но това пада под нивото на елементарната човешка логика.

Съборете перките. Те са незаконни. Те УБИВАТ птици всеки ден. Труповете са под перките. Идете и ги вижте!

Мафиот !

Еееее, тоя пак счупи тъпомера !!!! Зелените ги има в целия модерен свят, а тъпоглавите мърши, като тоя, ....само у нас...

"Той подчерта, че макар през 2007 г. да са определени граници на защитената територия, още същата година те са нарушени, което е предизвикало и реакция от Европейската комисия. " Ами ето ти го ключа от палатката - КОЙ може да наруши правилата, бе, Валери?! КОЙ ги издава разрешителните за тези строежи на национално и общинско ниво - не са ли именно държавата и общините?! И защо тогава овластените длъжностни лица не носят отговорност за тези нарушения?!

То няма държава всъщност. Борисов и тия около него не са държавата...

ААА НЕ! НЯКОЙ СВЪРШИЛ ПРОСТОТИЯТА, ПРИБРАЛ ПАРИТЕ И СЕГА........ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ! НЕ!!! ДА ПЛАЩАТ ВИНОВНИТЕ!!! ПИСНА МИ ОТ ВАС, БЕЗОТГОВОРНИ МАЙЦЕПРОДАВЦИ!!!! писна мииии!!! на въжето всичките!!!

Прав е "скрападжията" за "държавата"... Искал е да каже, че БОКо прилага на дело в "територията" това, което дори не е успял да прочете - "Държавата, това Съм Аз"...!!! И със сизифови мъки БОКо "бори" Държавата...!!! :::))) Дааа...!!!

Само допреди 5 години ГЕРБ ни проглушиха ушите със заплахи от милиарди санкции заради т.нар."заменки". Всички знаем що за измами от крупни мафиоти и от властимащи са замесени в това. Последва поредно НИЩО. Сега масата ''протестиращи" срещу зелените и природни резервати са не особено интелигентни хора, но пък субективно пристрастни. Симеонов много добре знае, че борбата е да се опази малкото от безогледното бетониране и заграждане на терени против всякакви закони и европейски норми - Черноморец, Червенка, Созопол, Св.Влас, Несебър ... И по доходоносни политически проекти от ''националисти", "патриоти" , ''движения за права" едва ли може и да си помислим, че има.

Както се оказа "Скат" също. Едно се говори, друго се върши. Патриоти на джобовете сте нищо друго.

Държавата се бори..с държавата ...Това е нещо като да си биеш сам шамари ту с лявата ту с дясната защото нямаш мозък в главата си Гербаджийска работа..

"Екозащитниците" са чужди мекерета и работят против България обслужвайки чужди интереси !

ха ха,явно боко има за патрон гнома от кремъл и следва неговите стъпки и мисли а ти си се смей на собствената тъпота....ха ха ха

БОКо: - "Аз съм Прост, и Вие сте Прости (отнася се за Вас - мутромилиционерогерберастите)"...!!! Смей се сега на собствената си ПРОСТОТИЯ...!!! :::))) Дааа...!!!

Уважаеми г-н Симеонов стига сте се правили на гламав ами бутайте перките, нали заради тях са тия санкции.Нарочно заблудихте хората за да може тихомълком да оставите и голф игрището и перките.

Строителната мафия също. що не си построищ едно бонище пред къщата да ти е по удобно а?

От много лъжи и манипулации май вече съвсем се овъртяха в годините:(((То не беше 2002 година, то не беше 2006 година ама сега видите ли 2007 година..Властващия толкова години боко би следвало да отговори какво е правил толкова години та сега се раздухва това може би защото бая по голяма далавера трябва да се замете с приказки за това.....Валери и теб ще те обезщетим за хотела ти по границите като ти дадем такова място във Видин или Враца все ''бързоразвиващи се'' територии пък да видим дали няма да врякаш. Личен имот около морето няма как да ми го ''обезщетяваш''заради някакви изгъзици след като толкова години не сме навредили на природата ама сега май на някой на интересите му сме навредили

Като знаем че държава отдавна няма логично е един мутренски клан да се бие с друг такъв така че приказката на тоя пак е некоректна както винаги

Неопитност, некомпетентност, простотия и липса на морал - това са ОП във властта.

вижте техните физиономии! Не ли виждате - кой какъв е?! Господ всичко е изписал върху мутрите им - хлъзгаво, крадливо, подло племе са, всички до един, заради кокала и майка си ще продадат

ДР. МАНГАЛИ СИМЕОНОВ ДА КАЖЕ ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ ВЪПРОС .... ОБАЧЕ СУДЖУК НА СУДЖУКА ОКО НЕ ВАДИ :))

Така ли бе мръсник изблещен?!? От както обаче и ти влезе в хотелиерския и строителен бизнес, много взе да ги разбираш нещата. Сега разбирам защо толкова драпа да се докараш на банкянската, куха кратуна. Всички сте един дол крадливи боклуци!!!!!

А бе селски тъпанар,перките били забранени в ЕС......ти от село излизал ли си?Глупав въпрос защото ако беше излизал някъде в чужбина нямаше такива простотии да ръсиш...цяла Германия е в паерки а за Скандинавия изобщо няма да споменавам.......а бе селтаци,като всекидневно храчите тук и от панелните си дупки не излизате защо не питате чичо Гошо за нещата които се опитвате да оплескате ами се излагате като последните кифладжии

И на този съдия от административния съд никой не може да търси сметка? Какво стана с крайно нуждаещата се от жилище софиянка Пенгезова Завладя ли Приморско?

"Какъв е престъпника според Ломброзо? Това е човек с атавистични (характерни за далечните ни предци) черти, тоест с вид на примитивен човек. Конкретни белези са ниско чело, широки челюсти, груби черти, сплескан нос и т.н. В последствие професорът извежда и конкретна характеристика за различните типове престъпници крадци, убийци, насилници, като на даден етап дори определя и как изглежда политическия тип престъпник. В по-късните си произведения той отдава значение за формиране на престъпника и на метеорологични, расови, наследствени и други фактори, които обаче според него не играят основна роля."... Дааа...!!!

Също като редица проруски организацийки и дружаства за "братска помощ"

Е,не всички,ще гледаме да защитим наште интереси,на тези с перките,на другите трохите ,да им замажем очите.Про.ивен тип,престъпник докопал се до власт,от него защита ще чакаме.Държавата се тресе от проблеми,от хиляди проблеми ,но тези не са учили за да управляват,а за да крадат.Утре ще заговорите за здравната каса.Там скоро скелето ще се разпадне.Болнични,болнични,неконтролеруеми от никой.гонартроза50дни,увр.на коренчета90дни,плексити20дни.....лечение никакво....Източване ЯКО и то.

Когато е подписвано споразумението НАТУРА 2000 е имало комисии,дискусии,командировки и т.н.! Всичко това е правено с народни пари!!! И ето какво са договорили точно такива като Валерката...Защото ако е забравил, той е ДЕПУТАТ,тоест НИЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ЗА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НИ!

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ НАПОСЛЕДЪК ИМИДЖМЕЙКЪРИТЕ СА СКРИЛИ ВОЛНИЯ ПАВИАН КАДО МУСКАЛИ И СУДЖУК В ПОТУРИТЕ НА БАЙ ГАНЯ :))

Може да сме около,но си правим каквото си искаме при тия тъпанари,които ни траят

НА ИНСТИТУЦИАЛНОСТТА!

Значи всички са виновни - и доходоносните зелени, и заблудените граждани, и некомпетентния и ограничен ЕС? Да? Само Валери е бял, непорочен и пухкав сред тези "л...а"? Нагъл и нахален си, драги ми. Не ти верваме. ТИси, който търсиш лични интереси.

Ето това е точен коментар, всички са един дол дренки, боклуци!

по погледа психиатрите познават диагнозите им. дано някой психиатър ни чете и каже диагнозата на този другар побойник. крадеца вика дръжте крадеца, побойника вика дръжте побойника, лудият вика на свестният лудият, живеем в отвратителен булгарски комуистически незабравим свят. и не ни заблуждавайте. всички комунисти пенсионери работят, а и знае ли се, може да са от същите сътрудници (от социализАма), много ни разпитват, дразнещо е, не зная дали е от простотия, или докладват, ще минат много години докато се пооправи булхария, а западняците ще са със светлинни години напред, и сега пийте ВИНО, разни книги издават, пълна заблуда, алкохолици искат да ни направят, айде 11-13, код, оборот да става, иначе бг е една голяма кочина пълна с лайха

Това правителство непрекъснато се оравдава, ако НАП издава наказатени постановления, които не отговарят на изискванията, понякога са дори смеши, естествено съда ще ги отмени изцяло или частично. Трябва те да са достатъчно издържани и наистина тогава съда яма как да ги отмени. Останалото е празни приказки и прехвърляне на отговорноста от болната а здравата глава....

Гази Валери, гази ги червените.

Повече млади хора да се включват в тези зелени проекти- това си е бизнес и заетост. Печелят доста, а делят на малко- трябва повече прозрачност тук. Това си е ноу хау и един ден и съседите като ги вкарат в Ес ще може да им затворим курортите и да им пуснем от нашите птици.

деер

Това е бизнес - ДА! Но да видим, защо държавата спи , щом това е бизнес.... Защо част от зелените започват дела , печелят на първа инстанция с основание и когато мошеникът реши да не губи време и им плаща, изведнъж решават да не внесат такса от 10лв ...Така проектът се осъществява. В този вариант комисионните на партиите намалят ! Инвеститорът решава да не плаща на първа инстанция, защото няма смисъл, тъй като с 10лв могат да го разиграват с година поне. За съжаление всички институции спят за тези плащания, както и тези които позволяват тази инвеститурска дейност. В интерес на истината зелените спряха възможността сульо и пульо да правят големи зулуми с природата. Необходимостта за България е да се стегне контролът върху продажността на българските съдии. трябва да се осъзнае , че на 1 продажен съдия в административен съд се падат поне 10 в гражданското право, като ситуацията на втора и трета инстанция е почти 100% покрите по съдии и тези във ВКС са стигнали до всички състави без изключение! Законотворчеството в съда подсказва проституцията на българския съдия, но няма кой да контролира тази разпуснатост! Вижте новите във ВСС, погледнете им биографията, решенията и писмените изявления - няма надежда..Видяхте една псевдодемокраци и един избор на тълпата с висше образовани. Някой да се бе кандидатирал с показване на поне 10 свои решения за последните 1-2 години? Не. Мислите ли, че съдиите не са три синджира роби в тоги? Едни подлизурстват за заплатка, а други за рушветче и го карат на оборот...... Така, че зелените не са виновни, докато обществото проспива унищожаването на България.

Това става Валерка защото държавата която ти и ГЕРБ управлявате е проядена от корупция. И вие хич не желаете да я мръднете защото се възползвате от нея

Ти крадецо,скачаш от клон на клон,но със сигурност скоро ще се счупи.реши поне един проблемнапример демографския,но как да стане,като яко крадете и не носите никаква отговорност вече 28г?Оглозгахте я държавата престъпници оперирани с нито една гънка в мозъка,примати сте гледате да се докопате ,гледате келипира само е единствено за вас да е.Ресурсите свършиха,хората бягат като от бедствие,деца ще раждат.Безаконието е вашия девиз всеки ден.В затвора всички до един ,тогава ще се случат може би нещата.

Ангелковата е време да посети Сливен,а северния бургаски плаж да бъде свободен

Лъжеекологичните организации работят против интересите на страната. Трябва да се закрият.

Европейският съд- да се Е.е ф Гъзя.