Валери Симеонов: Държавата се бори с държавата

В много случаи държавните институции се борят срещу други държавни институции. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Държавата се бори с държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗВОДА Е,ЧЕ СЕ УПРАВЛЯВА ЛОШО ДЪРЖАВАТА!!!

Да се чуди човек как е оцеляла Природата толкова милиона години без НАТУРА 2000 и без плана за управление на парк Пирин!?!?!? ИДИОТИ!

и на слепите стана ясно че в България цари беззаконие и че главния прокурор Цацаров е престъпник ограбил Корпоративната Търговска Банка, за която данакоплатците ЩЕ изплащат 5 МИЛЯРДА ... кво значение има че няколко милиона прелетни птици, всяка година намират смърта си смазани от чудовищните перки на вятърните генератори

Кой идиот набута половин България в НАТУРА 2000, бе да му го тура!?

не може само да лапате от благата на цивилизацията трябва да следвате и неините правила, цървул лаком за мангизи

Г-нСимеонов,не сте прав!Много "Калинки" се навъдиха в българската администрация.Само тази пролет аз им отмених 7акта в Администратинен съд София град.

Г-н Симеонов, натоварени са бежанците в бус пред Козият Рог не се притеснявайте, взех парите и подготвям следващия бус.

Не си прав! Нормалните хора се борят с държавата на тиквите, олигарсите и мутрите! За всеки един проблем има създадени комисии и подразделения отделно в по 3-4 министерства, които припокриват функциите си и никой нищо не върши. Цели тълпи с чиновници, които по цял ден си бъркат в телесните отвори и вземат едни яки заплати, премии и бонуси. Работещите и плащащи данъци ставаме все по-малко в тази държава. Отдавна се чудя как ни излиза хесапа. Ама явно май не излиза, защото теглим здрави кредити и живеем на вересия. На вересията на нашите деца, ако се излъжат и останат тук!

Да се концентрираме около т.н. Зелени. Те обичат най-вече "зелената" валута и им е през дедовия за интересите на България. Вижте ги и анализирайте акциите им. Всичко е инсинуирано от техните външни работодатели. И ако не ги спрем, нещата ще стават още по-зле. Лошото е, че нямаме подготвени експерти, които да се борят с евро-гейската мафия и техните "зелени" български подлоги.

Как да нямаме "подготвени експерти, които да се борят с евро-гейската мафия и техните "зелени" български подлоги"? Аз мога да кажа, че поне 50% (три милиона) българи са подготвени да се справят прекрасно. Примерът е даден от Александър Стамболийски, но за такива действия като неговите, РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ РЕЖАТ ГЛАВИ.

За този важи"Дай на прос.ка власт и му гледай сеир"За съжаление всички горе са такива.

Моят "Първи закон на Паркинсон", гласи: "КОЛКОТО ПО ТЪП Е НАЧАЛНИКЪТ, ОЩЕ ПО-ТЪПИ СА ПОДЧИНЕНИТЕ МУ!" Вземи за пример един ПРОСТАК и как той се разбира с лошият си мат'риял.

Най-доброто решение: айде 1.2 милки бецален плюсд още 20 000 на ден. ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ! И ШЕ МИ Е КЕФ ДА ВИ ГЛЕДАМ КАК ЦВЪРЧИТЕ.

Държавата се бори с държавността, но този път се поставиха в патова ситуация. Нямат полезен ход. Имало файда от ЕС.

Откъде екозащитниците получават заплати и какви ?????????????

Реши проблема с ромите като се назначиха по 3-ма полицаи в Асеновгадския и Шекар махала!Сега рашава за морето! Селски тарикати и мошеници! Народе !!!.

Ти си компромитирана личност,не се пъни нищо няма да излезе.Лесно беше през 90те,когато яко се нагушихте и нищо не плащахте/и сега така продължавате да криете доходи,да имате двойно счетоводство/та се мислите за велики и държава да управлявате.Така няма да стане.Нищо не очакваме от вас.Нищо,освен да четем за далаверите ви.

"Той даде за пример случаи по морето, където Националната агенция по приходите издава актове за нарушения на заведения по Черноморието, но административният съд ги отменя." "Пишманпатриоте", ти за разделение на властите чувал ли си? Ще ги отменя съдът, защото са написани неграмотно и незаконосъобразно. Защото служителите ви са неуки калинки, назначени на шуробаджанашки принцип.

Това за служителите на съда ли се отнася?

Не с държавата се бори а се опитва с олигарсите и засега войната се печели от мафиотите олигарси. Когато искат вдигат бунтове в Добруджа, когато искат карат тракторите на жълтите павета, а иначе който не му се управлява и да търси винаги причините за да разреши определени проблеми винаги извън себе си да си ходи да идват други да ни управляват ако може някой нов княз или монарх или диктатор ала ББ който и да е вече ми е безразлично. Отивам на терминал 2, или другия вариант в някоя гора по възможност до язовир извън ограждинията на Натура 2000.

"гениалното" прозрение на Валери Балевски: и мангал се бори с мангалите.

Защо всички дребни мъже, са толкова дребни????

"всички дребни мъже, са толкова дребни", защото САМОМНЕНИЕТО и ЕГОТО ИМ е "дребно". Я вижте този левент БУДАТА, който говори само в първо лице единствено число и с "тежестта си" чупи кантари и тъпомери.

Знаем, че сте Идиоти! Само не знам кой гласува за вас и зорлем от нищо ви прави нещо.

на всичкото отгоре са и тъпи.

Значи да разбирам: ББ3 освен с основната си борба с ВСИЧКИ правителства които не са на ГЕРБ се бори и с ББ1 и ББ2 ...

Всичко става ясно, когато Човек се запознае с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, на "Световния еврейски конгрес". Там българите, са обявени за ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ. И защо? Робовладелската система фигурираща и в 10-те Божи Заповеди, не се приема за изповядване от ПРАВОСЛАВИЕТО. Всичко това рефлектира в организацията наричана "ДЪРЖАВА". Докато всички журналисти, "политици" и всякакви платени колаборатори на робовладелството ни ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО със "суджук" и сакралните думи на БУДАТА, "НЯМА ПАРИ!"(защото ги крадем), ще съществуват казусите като "КАЛИАКРА". Например, ако Калиакра беше американска база, нямаше да има еврогейски глоби. ИЗХОДЪТ? Твърде слаби и разединени сме в момента, защото сме АТЕИСТИ. Обаче идва момент (като земетресенията сега в Китай), когато Господ българина по свой си начин ще ни накара да се обединим и да осъзнаем каква сила сме, когато застанем на позициите на Неговата Ценностна Система: 1. Бог и аз, Аз и Бог. 2. Приятелството. 3. Роднините и сънародниците ... 4. Децата. 5. Родителите. 6. Жената или съпругът. ... А сега действат "ЕВРОАТЛАНТИЧЕКИТЕ ЦЕННОСТТИ": 1. ВЛАСТ 2. ПАРИ 3. СЕКС

Даааааа, тази програма действа с пълна сила и вече й се вижда края...

Симеонов, защо се хабиш? БЕТОННИТЕ ГЛАВИ ИСКАТ ДА БЕТОНИРАТ ИЗЦЯЛО КРАЙБРЕЖИЕТО, ТОВА Е.

Неграмотник, съда отменя административните актове на НАП, защото са съставени в нарушение на административния ред. И това си е съвсем законосъобразен съдебен контрол над административните актове. Каква война на държавата срещу държавата?!? Май ти се ще безконтролна държавна власт, а? Смешник

Съда е справедлив и според решенията си получава полуострови,а може и цели острови с яхта за транспорт

И след края на борбата кой ще е победител и кой - загубил? И кой финансира въпросното дерби?

Ти пък, Джак;) Дербито го финансираме винаги ние - българските данъкоплатци! А победителят зависи от това, кой управлява към момента - респективно победителят е съответния бизнес-кръг на управляващата към момента партия;) Симбиоза и симбиотите в нея... нищо ново под бг слънцето!

Значи, викаш, облози да не сключвам? Че даже и на победителя в борбата да заложа, пак ще плащам.

Любопитен съм да разбера мургавите протестиращи каква собственост имат и какви икономически интереси в региона?

РУШВЕТИ ЗА СЛДКИ НАЗНАЧЕНИЯ,ЗА СЕГА...

Европейският съд- да се Е.е ф Гъзя.

Лъжеекологичните организации работят против интересите на страната. Трябва да се закрият.

Ти крадецо,скачаш от клон на клон,но със сигурност скоро ще се счупи.реши поне един проблемнапример демографския,но как да стане,като яко крадете и не носите никаква отговорност вече 28г?Оглозгахте я държавата престъпници оперирани с нито една гънка в мозъка,примати сте гледате да се докопате ,гледате келипира само е единствено за вас да е.Ресурсите свършиха,хората бягат като от бедствие,деца ще раждат.Безаконието е вашия девиз всеки ден.В затвора всички до един ,тогава ще се случат може би нещата.

Това става Валерка защото държавата която ти и ГЕРБ управлявате е проядена от корупция. И вие хич не желаете да я мръднете защото се възползвате от нея

деер

Това е бизнес - ДА! Но да видим, защо държавата спи , щом това е бизнес.... Защо част от зелените започват дела , печелят на първа инстанция с основание и когато мошеникът реши да не губи време и им плаща, изведнъж решават да не внесат такса от 10лв ...Така проектът се осъществява. В този вариант комисионните на партиите намалят ! Инвеститорът решава да не плаща на първа инстанция, защото няма смисъл, тъй като с 10лв могат да го разиграват с година поне. За съжаление всички институции спят за тези плащания, както и тези които позволяват тази инвеститурска дейност. В интерес на истината зелените спряха възможността сульо и пульо да правят големи зулуми с природата. Необходимостта за България е да се стегне контролът върху продажността на българските съдии. трябва да се осъзнае , че на 1 продажен съдия в административен съд се падат поне 10 в гражданското право, като ситуацията на втора и трета инстанция е почти 100% покрите по съдии и тези във ВКС са стигнали до всички състави без изключение! Законотворчеството в съда подсказва проституцията на българския съдия, но няма кой да контролира тази разпуснатост! Вижте новите във ВСС, погледнете им биографията, решенията и писмените изявления - няма надежда..Видяхте една псевдодемокраци и един избор на тълпата с висше образовани. Някой да се бе кандидатирал с показване на поне 10 свои решения за последните 1-2 години? Не. Мислите ли, че съдиите не са три синджира роби в тоги? Едни подлизурстват за заплатка, а други за рушветче и го карат на оборот...... Така, че зелените не са виновни, докато обществото проспива унищожаването на България.

Повече млади хора да се включват в тези зелени проекти- това си е бизнес и заетост. Печелят доста, а делят на малко- трябва повече прозрачност тук. Това си е ноу хау и един ден и съседите като ги вкарат в Ес ще може да им затворим курортите и да им пуснем от нашите птици.

Гази Валери, гази ги червените.

Това правителство непрекъснато се оравдава, ако НАП издава наказатени постановления, които не отговарят на изискванията, понякога са дори смеши, естествено съда ще ги отмени изцяло или частично. Трябва те да са достатъчно издържани и наистина тогава съда яма как да ги отмени. Останалото е празни приказки и прехвърляне на отговорноста от болната а здравата глава....

по погледа психиатрите познават диагнозите им. дано някой психиатър ни чете и каже диагнозата на този другар побойник. крадеца вика дръжте крадеца, побойника вика дръжте побойника, лудият вика на свестният лудият, живеем в отвратителен булгарски комуистически незабравим свят. и не ни заблуждавайте. всички комунисти пенсионери работят, а и знае ли се, може да са от същите сътрудници (от социализАма), много ни разпитват, дразнещо е, не зная дали е от простотия, или докладват, ще минат много години докато се пооправи булхария, а западняците ще са със светлинни години напред, и сега пийте ВИНО, разни книги издават, пълна заблуда, алкохолици искат да ни направят, айде 11-13, код, оборот да става, иначе бг е една голяма кочина пълна с лайха

Значи всички са виновни - и доходоносните зелени, и заблудените граждани, и некомпетентния и ограничен ЕС? Да? Само Валери е бял, непорочен и пухкав сред тези "л...а"? Нагъл и нахален си, драги ми. Не ти верваме. ТИси, който търсиш лични интереси.

НА ИНСТИТУЦИАЛНОСТТА!

Когато е подписвано споразумението НАТУРА 2000 е имало комисии,дискусии,командировки и т.н.! Всичко това е правено с народни пари!!! И ето какво са договорили точно такива като Валерката...Защото ако е забравил, той е ДЕПУТАТ,тоест НИЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ЗА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НИ!

Е,не всички,ще гледаме да защитим наште интереси,на тези с перките,на другите трохите ,да им замажем очите.Про.ивен тип,престъпник докопал се до власт,от него защита ще чакаме.Държавата се тресе от проблеми,от хиляди проблеми ,но тези не са учили за да управляват,а за да крадат.Утре ще заговорите за здравната каса.Там скоро скелето ще се разпадне.Болнични,болнични,неконтролеруеми от никой.гонартроза50дни,увр.на коренчета90дни,плексити20дни.....лечение никакво....Източване ЯКО и то.

Така ли бе мръсник изблещен?!? От както обаче и ти влезе в хотелиерския и строителен бизнес, много взе да ги разбираш нещата. Сега разбирам защо толкова драпа да се докараш на банкянската, куха кратуна. Всички сте един дол крадливи боклуци!!!!!

Ето това е точен коментар, всички са един дол дренки, боклуци!

ДР. МАНГАЛИ СИМЕОНОВ ДА КАЖЕ ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ ВЪПРОС .... ОБАЧЕ СУДЖУК НА СУДЖУКА ОКО НЕ ВАДИ :))

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ НАПОСЛЕДЪК ИМИДЖМЕЙКЪРИТЕ СА СКРИЛИ ВОЛНИЯ ПАВИАН КАДО МУСКАЛИ И СУДЖУК В ПОТУРИТЕ НА БАЙ ГАНЯ :))

вижте техните физиономии! Не ли виждате - кой какъв е?! Господ всичко е изписал върху мутрите им - хлъзгаво, крадливо, подло племе са, всички до един, заради кокала и майка си ще продадат

"Какъв е престъпника според Ломброзо? Това е човек с атавистични (характерни за далечните ни предци) черти, тоест с вид на примитивен човек. Конкретни белези са ниско чело, широки челюсти, груби черти, сплескан нос и т.н. В последствие професорът извежда и конкретна характеристика за различните типове престъпници крадци, убийци, насилници, като на даден етап дори определя и как изглежда политическия тип престъпник. В по-късните си произведения той отдава значение за формиране на престъпника и на метеорологични, расови, наследствени и други фактори, които обаче според него не играят основна роля."... Дааа...!!!

Неопитност, некомпетентност, простотия и липса на морал - това са ОП във властта.

Като знаем че държава отдавна няма логично е един мутренски клан да се бие с друг такъв така че приказката на тоя пак е некоректна както винаги

Ангелковата е време да посети Сливен,а северния бургаски плаж да бъде свободен

От много лъжи и манипулации май вече съвсем се овъртяха в годините:(((То не беше 2002 година, то не беше 2006 година ама сега видите ли 2007 година..Властващия толкова години боко би следвало да отговори какво е правил толкова години та сега се раздухва това може би защото бая по голяма далавера трябва да се замете с приказки за това.....Валери и теб ще те обезщетим за хотела ти по границите като ти дадем такова място във Видин или Враца все ''бързоразвиващи се'' територии пък да видим дали няма да врякаш. Личен имот около морето няма как да ми го ''обезщетяваш''заради някакви изгъзици след като толкова години не сме навредили на природата ама сега май на някой на интересите му сме навредили

Уважаеми г-н Симеонов стига сте се правили на гламав ами бутайте перките, нали заради тях са тия санкции.Нарочно заблудихте хората за да може тихомълком да оставите и голф игрището и перките.

"Екозащитниците" са чужди мекерета и работят против България обслужвайки чужди интереси !

Строителната мафия също. що не си построищ едно бонище пред къщата да ти е по удобно а?

Държавата се бори..с държавата ...Това е нещо като да си биеш сам шамари ту с лявата ту с дясната защото нямаш мозък в главата си Гербаджийска работа..

И на този съдия от административния съд никой не може да търси сметка? Какво стана с крайно нуждаещата се от жилище софиянка Пенгезова Завладя ли Приморско?

Както се оказа "Скат" също. Едно се говори, друго се върши. Патриоти на джобовете сте нищо друго.

Само допреди 5 години ГЕРБ ни проглушиха ушите със заплахи от милиарди санкции заради т.нар."заменки". Всички знаем що за измами от крупни мафиоти и от властимащи са замесени в това. Последва поредно НИЩО. Сега масата ''протестиращи" срещу зелените и природни резервати са не особено интелигентни хора, но пък субективно пристрастни. Симеонов много добре знае, че борбата е да се опази малкото от безогледното бетониране и заграждане на терени против всякакви закони и европейски норми - Черноморец, Червенка, Созопол, Св.Влас, Несебър ... И по доходоносни политически проекти от ''националисти", "патриоти" , ''движения за права" едва ли може и да си помислим, че има.

Прав е "скрападжията" за "държавата"... Искал е да каже, че БОКо прилага на дело в "територията" това, което дори не е успял да прочете - "Държавата, това Съм Аз"...!!! И със сизифови мъки БОКо "бори" Държавата...!!! :::))) Дааа...!!!

ха ха,явно боко има за патрон гнома от кремъл и следва неговите стъпки и мисли а ти си се смей на собствената тъпота....ха ха ха

БОКо: - "Аз съм Прост, и Вие сте Прости (отнася се за Вас - мутромилиционерогерберастите)"...!!! Смей се сега на собствената си ПРОСТОТИЯ...!!! :::))) Дааа...!!!