Препоръка да не се използва смартфон Самсунг Галакси ноут 7

САЩ препоръча собствениците на смартфони "Самсунг Галакси ноут 7" да спрат да ги използват и да ги изключат. Компанията "Самсунг" препоръча същото.

Обратно в новината

Коментари - Препоръка да не се използва смартфон Самсунг Галакси ноут 7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше случаи на гърмящи Айфони, ама никой не ги спираше от продажба.

Ще ги пуснат на "промоция" в Източна Европа и пак ще си пласират желязото и пластмасата на обсебените хора, даващи луди пари за такъв телефон.

Това да не е предприятието на чичо за чушкопеци? Освен, ако чичо ти не е сключил договор с тях да ги рециклира, но вместо това вземе да ги продава - няма как да се случи.

А ползването на Ай фони води до заглаждане на мозъщни гънки...на ФАЩ целата им работа такава - краварска!!

Издои ли кравите на село, атакист мрънкащ

Имам плеър, който се наду като бомбирала консерва - дали ще гръмне при следващото зареждане?

Най-вероятно няма да работи. Просто му смени батерията или го изхвърли на някой пункт за електронен скаб.

Тия са разлчни вече, единствени и неповторими ...,)))) клоуни.

Пак не сте разбрали. Хем Нексуса обяснява тука сума ти време. Това не е дефект а "смартност" функция.

Следващите модели Епъл и Самсунг със златно куршумче.

Най сигурни са тия с шайбите другите са за да ви следят къде ходите и колко пъти пръцкате на ден ха ха ха !!!!

Едно време и по тези със шаибите ви следяха :)

Слухтяха е едно, друго е да те следят 24/7 къде си, ТОТАЛНО!!! лощо е че все още не могат да се предват аромати по тъп-фоните... ще се нажуля с боб и кисело зеле, печен пипер и печен лук, люти чушки... и как ще им упърдя душичките на слухачите.... ще им се напукат слЮшалките, ще им се насълзят очите и изпотят очилата...

Самунг няма ли да обяснят на клиентите си, че не знаят как да си зареждат телефоните? Ейпъл вече обясни един път, че клиентите не знаели как да си държат телефона и затова връзката била слаба. ;)

Тея взеха да правят клиентите си несъзнателни камикадзета! Гръмне лития близо до ухото и шрапнелите от електрониката му отнасят главата!

АЙФОН ФОРЕВЪР - всичко останало е компромис!

I-Sektir forever...

Аз

Apple - най-кретенския начин да дадеш бала кинти за дизайнерски боклук с отвратителен дизайн.

Sm3hurk0

Баба ми преди години не е имала проблеми GSM-и и не ги е зареждала, защото каруцата нямала електрическа запалка... :))) Единствения атрибут е бил камшика, закачен от страни на канатата.

А пък моята е работила в телефонен завод ....разни баби, разни работи, нали така....

Samsung открай време са си били боклуци.

Веднага да започне разследване!! 100% е сигурно,че на производствената линия на батериите,работи коварен мужикистанец лично назначен от Путин за да саботира западния бизнес!!

К`ви са тия минуси бе а?? Имам доказателства,ама са заедно с лабораториите за оръжието на Садам... Ей,ся като ги намерим некой ден и ще ви затворя устите мужикистанци такива......

Май, не знаеш кога да спреш, а? Въпреки, че като ти гледам творчество и кога да почнеш май не знаеш.

Много непазарни методи нещо ? Увреждане на търговската репутация ?

Тук Чибурашките яко плюят срещу Apple, само защото са американски. Ах, колко жалко е да си червен боклук.

Кофти,нали?? Същото е като вечния "руски боклук" на едни други коментари за които не се обаждаш.... Значи и ти си жалък колкото те...:))))))))

Изключете се завинаги от корейските цигани, защото циганина си остава циганин, колкото и богат да стане.

чесно да ти кажа голяма тъпотия си написал, че и последователи имаш. В себе си имаш поне 50 части, в електрониката си, произведени от "корейските цигани" - дали ще е екран или чип на тъп-фоня, лаптопа, PC-то ТВ-то, Зарядното, в колата, в пералнята... Корейците поне правят "нещо", което е заляло целия свят. Корейците нямат ама нищо общо с цигани.Те са работливи пчелички. Само който не прави нищо не греши. Ако ние имахме производство на автомобили, кораби, електроника на 0.0001% от това което те правят да имаш някакви претенций, че си нещо повече от кореец... А то у нас и ла.й.ната ни за нищо не стават... но си имаме си ХЪП-ТЪБ... и много се кланят на портрета от стената.

Забележете как само тази препоръка и цялата раздухана драма около батериите на Samsung Note 7 съвпада с излизането на новия Apple iPhone. Понеже в новия iPhone няма нищо ново и няма как да го продадат в големи количества, започна кампанията срещу конкурентите от типа "they suck more", с надеждата, че купувачите ще преминат на новия нахапан телефон.

Не, точно обратното - иззеха момента на Iphone... нали знаете - няма лоша реклама

Много си глупав... Самсунг да изтеглят милиони бройки, защото Епъл ще пускат телефон?!? Ти връзка с главния мозък имаш ли?

има, и се опитва да го ползва, макар и параноично. а ти само за ругатни.

просто не четеш, човекът ти приказва за раздухване на драмата на самсунгските телефони от конкурентите им, ти му говориш тъпотии. май ти си простия.

В Windows phone е истината...

Какво общо има ОС-ма с използвания тип батерия?

Между другото, аз телефон от определен модел купувам година или две след като е излязъл на пазара. Тогава вече е ясно какви са му проблемите и недостатъците...

Купи си телефон с шайба. Префектни са :) Сериозно. За 2 години един телефон е морално остарял. 5-6 месеца са напълно достатъчни.

Ти май си морално изкуфял. Морално остарял бил... ами те и компютрите морално остаряват за 6 месеца, а масово хората ползват компютри на 5, че и 10 години! Как става номера - сигурно не ги ползват за най-"модерните" неща?

Егати световния проблем стана това с Note 7... Все едно всеки ден да пише нещо, когато някой автомобилен производител започне изтегляне на автомобили...

И на жената телефона има подобен пролем. Друг модел е, но пак на Самсунг. От 100%, батерията напълно се изтощава за около 30 секунди. Самият телефон се загрява толкова много, че не може да се държи в ръка. Звънях в М-тел и единствено ми обясниха как да изключа и включа телефона, за да заработи отново. Интересно ще има ли замяна на батерии (телефони) и в България

Моделът със сменяема батерия ли е?

Sm3hurk0

Всички модели телефони са със сменяеми батерии. Някои се сменят по-лесно, други в сервиза... след като се разлепи самия смартфон.

Батерията на телефона е изсъхнала. Може и да е бомбирала. Не е толкоз страшно, но прави телефона неизползваем. Става с времето или като се презареди над 1000 пъти. Единственото оправяне е да се замени батерията. Ако е със сменяема батерия отвори го и виж дали е плоска или издута. Ако е издута е бомбирала. Могат да сменят батерията във всеки сервиз за мобилни телефони.

Разкараха VW от американските пазари и сега започнаха да атакуват Samsung. Нищо ново

Играят си играта хората. Тях ги разбирам. Не разбирам панелните комбайнери, които си продават бъбреците за последния модел iPhone и през малкото си свободно време висят по форумите и защитават Apple и дрънкулките им.

ти къф го държиш тук във форума, бре цървул??? или си съкратен багерист, а?? ходи си продавай гъзъ, докато ти намерят работа, недей вися във форумите!!!! ;)) тъп селяк!! хахаха..

HTC 10, LG G5 и коментирания Samsung NOTE 7 са по-скъпи, но за тях нищо не казваш. Защо? Цените на андроид флагманите лека полека също стигнаха космоса, за съжаление.

VW и преди, и сега е една от най-продаваните марки коли в САЩ. Незнам откъде реши, че са или ще бъдат разкарани от пазара.. Самсунг - телефоните същата работа, така че... айде стига. Американците просто си имат правила - телефоните не бива да избухват, колите не бива да пърдят сажди, и такива ми ти работи.

Аппле и Самсунг са конкуренти и е естествено САЩ да подкрепи американската компания. Кога, ако не сега??? А Самсунг се издъниха зловещо с Ноте7, но правят прекрасни телефони. Аппле също се издъниха, като не показаха нищо ново, но и те правят хубави неща. Такива мегаиздънки ще стават все по-често, защото устройствата стават все по-сложни, компактни и т.н., а времето за разработка и тестове става все по-кратко. За тези, които си мислят, че Аппле не правят грешки, ще дам жокери Antennagate и touch disease.

И аз ще ти дам един жокер-всички батерии и акумулатори се правят в Китай...доста отдавна всички изнесоха това мръсно производство там за да си решат екологичните проблеми та вие си храчете с/у някоя марка

Къде видя да "храча"? Напротив, казвам че и Аппле, и Самсунг правят добри устройства. Това, че правят грешки е НОРМАЛНО. Това, че батериите (и повечето компоненти) се правят в Китай и Азия, също е разбираемо.

От днеска никакви галаксита и фолксвагени!

що бре ГОУФУ-2 е вечен...

ало ти с мини - минусчето, ти си бил вчера дето успя да ме настигнеш с ГОУФУ-2... като паркирах.

ЕГАСИ ТЪПНЯТА е това тъп-фоня нестига че те слухтят, гледат, четат следят - локират и изобщо ЗОМБИРАТ. Ами искат да ти палят къщата, колата или мъдята.... Като за целта им пред-плащаш луди кинти....

Разработвам приложение, което малко преди да се взриви телефона ви, страховит глас крещи "Алах акбар"!

а чалма ще показва ли на екрана ;)

Хохохохох, оправи ми кривия съботен работен ден!

Уличните телефони не се самозаплаваха....

Само в Панелистан/БГ/ хората ходят по голяма нужда във външния кенеф, светейки си със смартфон за 2000 лв.

Браво.Хахахахахаха

А къде има външен кенеф във панелката? Би ли разяснил? Или така да хвърлиш и ти една храчка. Гнусак.

абе 69 не мъчи калвиатърата с тъпотата си! Светни си със Самсуняга за 2000 лв и се опъти към пещерата

Абе муджо външните кенефи в БГ са в пъти по малко от караваните(основни жилища на поколения кравари

добре че си сложил Wi-Fi у твоя нужник дворен, че вече може и краварските проблеми да решаваш. заредили ХЪБ с газ?

Не пробутвай стари вицове.

Батерията апропо не е литиево-йонна а полимерна, и да, Самсунг се издъниха в случая от прекалено бързане и недоглеждане, това е истината. Най комичното в случая е че китайската сглобка на НОУТ 7 не дава никакви проблеми( тя е с батерия ATL ( китайски ребранд на оригинала) - тя, не е ли китайско не е оригинално, проблемният е виетнамска сглобка Към сектата- за момента сектантският телефон също ползва Самсунг батерии( рядко и ЛГ), като е важно да се каже че в синхрон с Панасоник и Тесла стоят нова фабрика за батерии в САЩ( но не е готова)

друго нищо не пипаш, хаха. Скоро женски бедра да си пипал?

А, ти като си пипал, не си поумнял!

"говедарите ритат под кръста дори и най верните си роби:) свободна търговия , пазари и демокрация ама някой друг път:) " ГЛУПАК. Самсунг сами признаха в официално съобщение, че Ноут 7 има проблем с батерията, и има шанс да гръмне, заради дефект. Даже няколко европейски самолетни превозвачи го забрниха на бордовете им. Комисията в САЩ просто напомня на хората да не го ползват, докато Самсунг не им го замени. Във всичко търсите конспирация, малоумници.

"Неотдавна е получена информация, че тя може да предизвика пожар" Вече едно американско семейство се прости с джипа си, след като един ноут 7 гръмна, докато се зареждаше вътре в колата. Самсунг официално ще ги изтеглят и преправят....... Само си представете обаче ако този дефект го имаше да кажем някой китайски производител, колко много ла*на щеше да изяде. Но понеже е Самсунг, всичко е тихо :)

Самсунг е корейски производидел - не е някой, защото си е изградил име - а дали се вдига шум или не е друг въпрос - констатиран е проблем и работят по остраняването му.

Засега не е ясно дали не е постановка, за да се изкарат пари от Самсунг. Дори полицията има подобни подозрения.

брех тез телефони аууу въиии лелеййй да изтеглиш цял телефон заради батерия? А не е ли по лесно да смениш само батерията? ХАХХА МА ТЕ В САЩ БИЛИ ПО-ПРОСТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ БЕ! А тия от самсунг са още още по-прости! Поредната глупост, проблема може да е друг просто от самсунг да не са дали достъп до телефоните на великите америкнски служби!

ти като си много умен си преведи това: Non-removable Li-Ion 3500 mAh battery

Ама ти мислиш че използват някаква специална батерия ли? хаха а бе душко за да зилиза евтино всичко се използва унификация на повечето елементи и модули които се вграждат в което и да е устройство. А защо неможе да се махне батерията щото IP68 лесно не се постига. А и ха честито на куповачите след 2 години телефона ще е в кошъ за боклук. Съответно това води и до проблем от екологичните норми за възможно рециклиране.

Първо батерията не се премахва и второ, дори и да се премахваше, пак някой може да не е разбрал, да не е дочул и т.н. и да стане беля, хората се презастраховат и това им прави чест, дума непозната по нашите посткомунистически ширини.

комунизма, нали 27 години сме в капитализъм що не искате да е истински капитализъм, айде действате. А и драги ние не правим телефони, нищо не правим за тва и нямаме проблеми.

Щото са прихванаха от идиотизма на една американска фирма, батерията се води несменяеми, че иначе може да се застоиш с телефона повече от две години и да вземеш да им намалиш печалбите. Не че неможеш да я смениш, ама ти трябва известна доза сръчност и съответните инструментчета.

И на Епъл гърмят - има клипове из нета. Тъпо изобретение са като цяло - дано скоро да им мине модата (сега някой тъпунгер ще се възпротиви, но хайде да помислим логично - колко модерни и скъпи електронни джунджурии се появиха и изчезнаха за последните 20 години?). И аз имам смартфони, и аз ги използвам, но ги мразя - като отмрат ще се радвам!

и направо у мозъчето щет и прожектират сичко

Ще ти сложат ако дадеш. А пък ако дадеш да ти сложат си загинал отвсякъде. Виж ако не се съгласиш може и да останеш жив. Който приеме чипа при разпадането му в тялото умира в адски мъки. Това няма да ти го каже никой, но в Библията си го пише абсолютно всичко.

Напушва ме смях като чета как бедните панелни БГ таласъми обсъждат фирми като Apple i Samsung.Врътнете една шайба с поръчка в провинцията, бе.

ти си просто комплексиран човек, повече книжки чети, смъкни егото и ще се стабилизираш.

А ти какъв си? Приличаш на глупак.

Ти освен тъпия си лаф за панелки да повтаряш гарниран с простотията за външния кенеф на друго не си способен онанисте нещастен

О, мейджъра е способен и да кълне на рак. Наред. Точно затуй го разжалваха от форума на топспорт. Сега се натиска тука...

Комунегите да ползуват руските пиздефони "Оганьок" и " "Мурзилка", работещи на газ и нафта.

Интересно защо ти слагат минуси, а не коментират! (риторичен въпрос, то на всички ни е ясно)

Абе глупаци, какъв ейпъл ви гони? Самия факт, че самсунг го спряха тоя телефон и почнаха да го изтеглят от пазара е показателен. Ма нали сте си тъпи селяци...

хохо епъл фегбоя от булгаристан как яростно защитава и той не знае какво.-комплексиран селянин

"ИЗНЕНАДВАЩО" ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В КОЙТО ГЕЙФОН 7 ИЗЛЕЗЕ НА ПАЗАРА :))

Не само излезе на пазара но iFoolite привършват и нещо им куцат продажбите:)

ГЕЙПЪЛ Е ЕДНА ОТ КОМПАНИИТЕ ПО КОИТО СЕ СМЯТА ДАУ ДЖОУНС - БОРСОВИЯ ИНДЕКС :)))

Аз предлагам на снобите да изхвърлят калпавите скъпотии на нахапаната ябълка. Те освен за фукня, за друго не стават!

Аз съм с Нокия 3310.От 12 години.Никакъв проблем.Дори заковавам пирони с нея.Пак казвам-никави проблеми.Ай със здраве !

Железни са, както и 3210 :)

Като мене сте! И аз съм с такъв!

Имах един и работеше докато не му изключиха честотите (не в бг). Много добър телефон. Та трябваше да мина на следящо-подслушващо устройство на ЦРУ смартфон. Смартфоновете или по-точно програмките им (аппс) са така направени че престават да работят след известно време. И когато се зареди новата версия тя се оказва 2 пъти по-голяма. Така че след известно време трябва да се купува нов. Купувам по следния алгоритъм: като излезат Епъл и Самсунг с моделите си и започнат да се ритат където падне, изчаквам магаретата да се наритат и тогава, когато всичко е ясно,.с новите модели (около 9 месеца) си купувам китайски телефон, "вдъхновен" от тези модели. Хем на половин цена, хем може каквото двата телефона заедно.

говедарите ритат под кръста дори и най верните си роби:) свободна търговия , пазари и демокрация ама някой друг път:)

Друго си е господарите да си трайкат за радиационните дъждове от Чернобил, тогава сте щастливи е мерширувате в строй.

Ти на какъв компютър пишеш тъпако? Да не би на руски? Я си виж телевизора? Всичко е измислено в лошата "США" няма нито един азиатски или европейски елемент. Дори Джон Атанасов е работил в Америка, а не в скапаната ти комунистическа конюшня.

Джон Атанасов няма нищо общо с компютъра. Правил е някакава сметалка от многото . В Китай от преди новата ера имат сметалки!

селяни я се погледнете в огледалото на кво приличате и стига сте въртяли за русия като развалена грамофона плоча а си лекувайте балканските глигански комплекси

всичко било измислено в САЩ хехеххе айде Ти как да кажа без да ме изстрият тук си поредния трол. Убаво е да не чете човек само уикипедията или блог сайтовете.

А аз препоръчвам на Епъл да се съсредоточи в производството на перилни препарати и да не си надскача боя с производство на гейфони...

Пише за Самсунг, а не за ""Епъл"" видно е, че не харесваш Епъл. Всепак надали имаш право да казваш на Епъл какво да произвежда, но ако си толкова велик произвеждай ти гейфон!