Апелативният съд отмени присъдата на Анита Мейзер

Варненският апелативен съд отмени 3-годишната ефективна присъда на Анита Мейзер, която бе осъдена за смъртта на съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд отмени присъдата на Анита Мейзер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са съдиите - плаши останалите затворнички. За капак накрая ще вземе и да осъди България и да и плащаме хиляди

По-калпави съдии няма никъде другаде по света освен в Афганистан.

Колев, Яворе! Я си прегледай клипчетата и виж някой магистрат от варненския апелативен съд дали няма да го познаеш... че като гледам снимката, дето е сложена...

"...както и за предложен подкуп от 30 000 евро на полицейски служител." сега някой съдия се е облажил с тези едни 30 000 евро .... и ще й отменят присъдата :)

Николай да бе си хванал някоя млада ,бедна хубавица, още да си е жив.............. Лека му пръст.

Аз така и не разбрах какво е станало! Информация по случая имам само от Дир!

бахти грозната циганка

"... него ден", "... затова й е даден ход ..." Все професионализъм, граматични постижения :)

на при нов състав има смисъл само ако съдиите, извъртели първата врътка, бъдат незабавно уволнени, без право за връщане в системата и парична глоба от поне 12 месечни брутни заплати! Иначе си е чиста проба доизтискване на подсъдимия с още един ред подкупи.

Ей, таман се бях закахърила за съдбата на "онези" 30 000 еврака и вече съм спокойна - намериха си собственика!;)

Как въобще са си взимали изпитите тези съдии, ако въобще са завършили някой юридически факултет? Или въобще не им пука от законността и се чустват безнаказани???? Що не вземат да ги вкарат и тях за 4-5годинки в затвора тез съдии???

Абсолютно си прав, за съжаление.

Така е демократичните общества, като и платиш и воала, ставаш невинен, тук в България примерно е 10-100к лева, във САЩ са 10-100 милиона но не това е важно, важен е демократичният принцип на свободно движение на капитали към съдийската гилдия

Малииии, баси и вълкО!!! А, статията отново кърти с грамотност и правопис!

Е нека малко и в някой килия да постоят поне 3години, че пари дал Господ при тях.

това е така защото цигани и помаци в съдружие с турци управляват българия

Някой чувал ли е за дело в България, което да не е със "съществени процесуални нарушения"? Може би не ги съобщават, ако не са "хай профайл", или пък осъдените не са чак дотам заможни и техните дела са без "процесуални нарушения" (по дефиниция) ?

ли достатъчно добре шериата, че да твърдиш, че са калпави афганците като съдии? Аз изобщо не съм убеден, че са по-зле от нашите смотаняци, завършили разните юридически пуцове, отворени във всички знайни и незнайни учебни заведения на територията.

Цигански работи. Да бяха я дали на мешерето да я съди, по-справедливо можеше да е.

ШАРЛАТАНКА

Трябва да се гласува закон в парламента и да се уточни при "Садо - Мазо" изпълнение, кой носи отговорността при инцидент - жертвата или изпълнителя. Трябва да имаш много развинтена фантазия,за баба Ани Шмайзер.

Как бе. Тя е бивша Мисис България, ако не знаеш! ;) Егати срама!

Аайййдеее, и тук се омешаха свинските опашки ,с оплетените ,навързани , като свински черва съдебни "фактори" и се размириса на кочина ,въпреки ,че изглежда като палат в сравнение с "къщичката" на съдебната ни с-ма ...

Айдеее, полицията не взелз 30 000 евро или долара, но явно някой ги е взел. Или може да ги е удвоила и утроила.

Как пък едно дело не тръгна както трябва , бе мама му стара! И за това не става този бг компот ....

Като прочетох стратията и видях снимката ми се доповръща.

Съдът е преценил че е достатъчно наказана от Господ - като външност и мозък, става само за героиня на филм на Хичкок

Все пак да питам, нали хората допуснали процесуалните нарушения, са си взели заплатите? Нали няма да се разгледа и останалата им работа? Щото може и нещо друго да са направили, несъвместимо с трудовото възнаграждение. Па може да са некой владика хора! Нали? Само питам, не че нещо.

Като я погледна тая, допускам, че пичът се е свършил сам! Как се живее с такова нещо денонощно? Отваряш очи сутрин и хоп -шок! Тая до тебе! Е, малко екстремен начин да избягаш, но щом си се оженил за нея веднъж, значи вече си имал зачатки за нещо по-нестандартно!

Това нещо, колкото пъти го видя на снимка, толкова гледам под кревата преди лягане. Горкото жури дето я оценявало по конкурсите.

А за орден за геройството още ли не са я предложили?

Я кажи имаш ли блог някакъв, че ми стана интересно?

loyola

Както знаем с пари всичко се постига ... в демократичния свят

В Румъния осъдиха по най бързия начин кмет/депутат/ на 6 г. лишаване от свобода за управление на МПС след употреба на алкохол и ударени няколко автомобила - без жертви. Ако в България закрием съдебната система и МВР промяната ще е единствено в икономии на държавни пари и нищо друго.

Завръших криво-ляво,у ф Монтата право. Сеги съм на заплата у ф съдебната палата.

А в недемократичния шикалки ли си разменят?;) Само ти напомням, че в Северна Корея например виждам един ошишкавял лидер ( и свитата му не бере душа) и един народ, който пасе трева - буквално, за да оцелее!

Е, добре, де, тези съдии тогава за какво вземат заплата, като не познават законите???!!! Ами уволнете ги, че да стегнете останалите мърди!!! Цитат от статията: "Според Варненския апелативен съд процесуалното поведение на проверявания съдебен състав е било в разрез със закона и задължителната съдебна практика. Съдът е взел решение да даде ход на делото без да е изпълнил задължението си да осигури всички страни, които участват в съдебното производство, да гарантира възможността им да упражнят в пълен обем законодателно утвърдените си права"."

Сега я чакаме другата седмица да гостува на Гала на кафе и там да реват двете !

като я освободят, защото тя си е невинна, дано да хване за любовник някой политик от тези, дето "се радват на народната любов", даже да не се ограничава с един

безобразие! Какво ме интересува мен като данакоплатец, че някой съдия бел сгрешил? Ами да върне заплатата си! А що се отнася до онова подобие на жена, щом има смърт на човек, трябна да има и наказание!Ефективно!

Тъй ще е. Като са си седнали на гъза съдиите не щат и да станат. Не щат и да чуят за съдебна реформа. Несменями. Мандатност трябва. Повече от 10 години на едно и също работно място не бива да стоят. Новото да е необвързано с въззивната инстанция. Страх ги е политоците. Ако съдът е независим - много ще са в панделата. Че Анита си го знае, ама дали ще намери пари да си плаща. Сега е времото да се цуцурка, безпоадно!!

В този дьржава всичо е вьзможно,за най голямо сьжаление...особенно в сьдебната система..там всичко е гнило...нямам думи...

3 години за убийство е смешно. А да те пуснат от затвора, въпреки, че си се признал за виновен е трагично. Искате хубав живот, високи заплати и западни капитали? Няма да стане. С тази трагична корупция никой няма да дойде да си инвестира парите и времето в този кенеф.

Ама много е грозна тази жена. В перверзията ли е голямата й сила...

Ще излезе вярно, че сред нас има олигофрени, повече от допустимото за постигане на равновесие.

абе като видя това: "допуснати съществени процесуални нарушения" все ми се иска да попитам - кой ги извършва,толкова некомпетентни хора ли има?