Апелативният съд отмени присъдата на Анита Мейзер

Варненският апелативен съд отмени 3-годишната ефективна присъда на Анита Мейзер, която бе осъдена за смъртта на съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд отмени присъдата на Анита Мейзер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

d4

има огромна ралика между "отменяне" на присъда по дадено дело и връщането му за ново разглеждане. това се учи в първи семестър на курс по право. ама няма кой да чете...

Играли са си на завържи другарче и го е обесела без да иска, може би. Дори когато престъпниците се признават за виновни, българските съдии не искат да ги съдят! Причините за връщането на делото са повече от смешни. Майката на умрелия само може да увеличи присъдата на тая! Всички съдии в БГ трябва да бъдат изгонени от страната, иначе съдебната система няма да се оправи!

Да я пускат жената да си ходи, стига са я мъчили... Какво я развлачват само по съдилища и студиа да обяснява за сексуалните им практики... Сори за нейния другар, ама сам си е виновен...

Е, добре, де, тези съдии тогава за какво вземат заплата, като не познават законите???!!! Ами уволнете ги, че да стегнете останалите мърди!!! Цитат от статията: "Според Варненския апелативен съд процесуалното поведение на проверявания съдебен състав е било в разрез със закона и задължителната съдебна практика. Съдът е взел решение да даде ход на делото без да е изпълнил задължението си да осигури всички страни, които участват в съдебното производство, да гарантира възможността им да упражнят в пълен обем законодателно утвърдените си права"."