Известни археолози работели за иманяри

Известни български археолози работят „на двата фронта" и подпомагат иманярството и трафика на антики.

Обратно в новината

Коментари - Известни археолози работели за иманяри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали няколко от министрите на бат Бойко командват трафика!!! Какъв интерес какви пет лева - И това правителство конкурира предишното по връзки с мафията - ама нали БСП и производните и са в крайна сметка едно и също...

ПОДОБНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ИГРАЯТ МНОГО ЛОША РОЛЯ: 1. В ЕДИН КЮП СЕ СЛАГАТ ВИНОВНИ И НЕВИННИ. ЗАЩОТО, КОГАТО НЕ СА ПОСОЧЕНИ ИМЕНА - СЪМНЕНИЕТО ТЕЖИ НАД ВСИЧКИ. 2. ОБЩЕСТВОТО ОСТАВА С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ ИМА ЧАДЪР НАД ЧАСТ ОТ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ. 3. ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ИМАНЯРИ РАЗБИРАТ, ЧЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СГОВОР С ПОЛИЦИЯТА И СПОКОЙНА РАБОТА ПО "ИЗНОСА" НА НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО. ВСЪЩНОС ПОВЕЧЕ ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ТОВА СЕ ВЪРШИ В БЪЛГАРИЯ - КРАЖБА И ПРИСВОЯВАНЕ НА БИВШЕТО ОБЩО. ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ОГЛОЗГАНА ДО КОКАЛ ОТ НАШИ И ЧУЖДИ. ПОД БЛАГОСКЛОННИЯ ПОГЛЕД И ПОМОЩТТА НА ПРАВИТЕЛСТВА И ПОЛИЦИЯ. ЗАЩО ЛИ НЕ Я РАЗТУРИМ.

Как,пък в една област не можа да се окаже всичко да е ,що годе,наред? Оглозгаха я тая държава - кой както може.

"Сред тях има и известни имена", посочи магистратът, но отказа да назове конкретни хора." Поредния пример показващ как магистратите имат много "информация" която както винаги е недоказуема. МВР и правораздавателните органи са като близнаци: много снаят, вноо информация имат и нищо не могат да докажат!

ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА БЮРА В КИНТЕКС БЯХА СЛУЖИТЕЛИ НА ДС.ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА БЮРА ВЪВ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЯХА ЩАТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДС. ТАКОВА БЮРО БЕШЕ И "ХЕМУС" И "МУСАЛА"... ОТ ТАМ КЪМ СВЕТА ТРЪГНАХА " НИСКОСТОЙНОСТНИТЕ КУЛТОРНО -ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕДМЕТИ". ТАКИВА ПРЕДМЕТИ СА И ТЕЗИ 21 000 "ЕДИНИЦИ" ОТ ТОВА НАШЕ, ПОДЧЕРТАВАМ, НАШЕ !,НАСЛЕДСТВО. НА СИНОВЕ,ЗЕТЬОВЕ,БРАТЯ, СЕТРИ,СНАХИ ,БЕШЕ РАЗРЕШЕНО ДА ИЗНАСЯТА ТАКИВА "ЕДИНИЦИ" КАТО ДЕКЛАРИРАХА ,ЧЕ ТЕ СА НАСЛЕДСВЕНИ.ПРЕЗ АЕРОГАРИ, РЕЧНИ ГАРИ, МОРСКИ ГАРИ, КПП-ТА, ДАЖЕ И ПРЕЗ ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА ОТ 89Г. ДО 93-94Г.СЕ НОСЕХА ТАКИВА НСКИП.С РАЗРЕШЕНИЕ НА Д Ъ Р Ж А В А Т А !!!! КОЯ ДЪРЖАВА? ТАЗИ НА ИВ.СЛАВКОВ, В.БОЖКОВ, Д.ИВАНОВ,КРЪГЪТ "НДК",БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДИРЕКЦИЯТА ЗА БОРБА С ИЗНОСА НА КИН В МВР, СЛУЖИТЕЛИ НА ДС В ОКРЪЖНИТЕ ПОДЕЛЕНИЯ НА МВР....И Т.Н., И Т.Н. НЕ БАБА ПЕНА ОТ ЧУЙПЕТЛОВО, НЕ! И СЕГА СИ СПОМНЯМ КАК ЕДИН МОЙ СЪКООПЕРАТОР, БИВШ "БОРЕЦ" СРЕЩУ ИЗНОСА НА АНТИКИ, КАТО ИСКАШЕ ДА МЕ ПОЧЕРПИ С НОВАТА СИ РАКИЯ ОТ ТРОЯНСКО СЕЛО, ОТВАРЯШЕ МАЗЕТО И ТАМ ВИЖДАХ СТЪКЛЕНИЦИ ОТ 7-10 ВЕК, ФИБУЛИ ОТ ТРАКИЙСКИЯ ВЪЗХОД 3-1 ВЕК И МНООООГО ДРЕБНИ МЕТАЛНИ ПРЕДМЕТИ, КОИТО ТОЙ БИЛ "ИЗРЪШКАЛ" ПОКРАЙ РИМСКИЯ ПЪТ В ТРОЯНСКИЯ БАЛКАН.СЪЩИЯ ТОЗИ "БИВШ" БЕШЕ УВИЛ ЕДНО "ИСТИНСКО"ПЛАТНО НА ЦАНКО Л. В АМБАЛАЖНА ХАРТИЯ И ЗА ДА Е АВТЕНТИЧНА Я БЕШЕ ПОЛЯЛ С МАСТИЛО... ПРОДАВАШЕ Я.. ТАКА ЧЕ С ТОЧНОСТ МОГА ДА КАЖА .ОТ НАШИТЕ МЕЦЕНАТИ ЛИНИЯТА ЗА ХАВАНА ПРЕЗ ДЪБЛИН И КАНАДА СА ИЗПОЛЗВАЛИ САМО БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ОТДЕЛИ В ДС. СЕГА МОЖЕ БИ ИЗПОЛЗВАТ ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ ТЕХНИТЕ УЧЕНИЦИ , КАЛФИ И ЧИРАЦИ....

Г-н Прокурор, истина ли е, че чрез търговия с български антики някои са си купили лични самолети и имения в чужбина и са крупни милионери?! Така писаха медиите. Истина ли е, че залавяте и наказвате дребните участници, а босовете и организаторите са на Олимп - ненаказуеми с десетилетия?!. Така го оценяваме ние гражданите! Истина ли е, че знаете босовете кои са и как и всичко? Това ние допускаме, защото искаме да вярваме, че у нас има криминалисти и следователи! И Вие и ние знаем, че Те - големите босове почти не са в България! Тя България е изнесена след 1989 г. и с парите на майки и бащи и народ, с антики, запазени от древността, с много още ценности, и така някои си купиха гражданство, имения, яхти и самолети, фирми и още много в чужбина. Има един филм - котката и мишката, детски, но е за нас. Котката е държавата, мишката - милионерът, измамил държавата. Така си играем вече 2 десетилетия и всяко правителство е сериал от този филм. Том и Джери се казва филмът. Вижте го, ще се убедите че е така. Сега говорите за малко зрънце в слама сено - някой изнесъл поредни антики и те са заловени в Канада! Ако беше ги изпратил на островите, както често е правилото, там никога няма и да узнаем. Но Канада е строга държава, затова стана публичност! Г-н Прокурор, веригата е Голям Бос (голям милионер), по-малък бос - пак милионер, малки босове - много богати с хотели, имения, пари и накрая работягите - иманяри и полицаи както твърдите са с тях. Осъдете групата на босовете - те плачат от години за правосъдие! Иначе мишката пак ще изиграва котката и при управлението на ГЕРБ, както беше досега вече 20 години!... Защо полиция и прокуратура третират обикновените хора като иманяри, а разни изтъкнати джентълмени, като Божков, Илиев, митничари и всеки с поне милион в сметките, като колекционери? Едните били копали и изровили артефакти, а другите какво - наследили са ги от баба си ли? Защо не са уведомили полицията, а са търгували и купували ценности?! Да, вярно е, така са ги спасили, че държавата беше съсипана и нямаше средства да ги опази и съхрани, но това не ги прави по-малко иманяри едните от другите! Докога законите ще се прилагат според имуществения ценз?! Кои са имената на крадливите археолози?! То е очевидно, че има специалисти на всички нива, за да се открият и изнесат в чужбина археологическите ценности! Кажете имената на престъпниците! в България съд няма , но обществото ще ги осъди с пренебрежение!

Сърбите имат една приказка: "ЧОвек со пАри е личност.ЧОвек без пАри е лАйно." Е,те за това бесим кокошките и сваляме шапка на "лъвовете". :-(

Сещай се снахо... За кокаляците.

Обвинения от сорта-"има черни овци в стадото", не носят никаква същественна информация. Всъщност всеки може да изкаже подобно заявление но само по себе си то не значи абсолютно нищо.

Кой е Черепа?

Защо, полиция и прокуратура третира обикновените хора, като иманяри, а разни изтъкнати джентълмени, като Божков, Илиев, митничари и всеки с поне милион в сметките, като колекционери? Едните били копали и изровили артефакти, а другите какво - наследили са ги от баба си ли? Защо не са уведомили полицията, а са търгували/ купували ценности? Да, вярно така са ги спасили, че държавата беше съсипана и нямаше средства да ги опази и съхрани, но това не ги прави по-малко иманяри едните от другите. Докога законите се прилагат според имуществен ценз

Намери се един да го каже! Сигурно само той не е в играта...

На мен пък едно чучулигерче ми изтананика, че бизнесът се върти все от ченгета и тогава се нареждат другите по веригата. Ченгетата са настоящи и преди всичко бивши, но били работели в синхрон. Тъй пее е хорът на врабчетата от Елховски ливади, и Родопското синигерче и Тракийското пополивадно такованче. Сиреч, драги ми Смехурко - ако си почнал да казваш нещо, кажи до край или замълчи. Аман от таквиз баш "новини".

Вече не е така - г-н Цветанов преустанови всякакви такива злоупотреби! Има де си мечтая вече иманярите за времето, когато никой не им дишаше във врата и безнаказано се щширеха разни Черепи-мерепи и други далавераджии! Вече има ред и справедливост!

Без коментар.Държавата е на автопилот

Имената, имената! Кои са имената на крадливите археолози? То е очевидно, че има специалисти на всички нива, за да се открият и изнесат в чужбина археологическите ценности. Кажете имената на престъпниците! Съд няма в България, но обществото ще ги осъди с пренебрежение.

Ами, че то винаги е било така!!! Какво се правят на ощипани...

Г-н Прокурор, истина ли е че чрез търговия с български антики някой са си купили лични самолети и имения в чужбина и са крупни милионери? Така писаха медии. Истина ли е, че залавяте и наказвате дребните участници, а босовете и организаторите са на Олимп-ненаказуеми с десетилетия. Така го оценяваме ние гражданите. Истина ли, че знаете босовете кои са и как и всичко? Това ние допускаме, защото искаме да вярваме, че у нас има криминалисти и следователи. И Вие и ние знаем, че Те големите босове почти не са в България. Тя България е изнесена след 1989 г. и с парите на майки и бащи и народ, с антики запазени от древността, с много още ценности, и така някой си купиха гражданство, имения, яхти и самолети, фирми и още много в чужбина. Има един филм-котката и мишката, детски но е за нас. Котката е държавата-мишката милионера измамил държавата. Така си играем вече 2 десетилетия и всяко правителство е сериал от този филм. Том и Джери се казва филмът. Вижте го, ще се убедите че е така. Сега говорите за малко зрънце в слама сено-някой изнесъл поредни антики и те са заловени в Канада. Ако беше ги изпратил на островите, както често е правилото, там никога няма и да знаем. Но Канада е строга държава, затова стана публичност. Г-н Прокурор, веригата е Голям Бос (голям милионер), по-малък бос-пак милионер, малки босове-много богати с хотели, имения, пари и накрая работягите-иманяри и полицай както твърдите са с тях. Осъдете групата на босовете-те плачат от години за правосъдие. Иначе мишката пак ще изиграва котката и при ГЕРБ управление, както беше до сега вече 20 години.

това е ЯСНО като бял ден. Как си мислите че Черепа се е сдобил с толкова ценни антики? Те могат да бъдат извадени само при легална археологическа дейност. Просто археолозите са му ги продали вместо да ги занесат в музея

съгласен съм,пари давам за се докаже,обаче едвали политиците май гласуваха закон и сега всичко на черепа е легитимно.

Това ми прилича на идея! Казваш "пари давам"! Щом всичко става с пари... Ми да съберем, да обявим SMS! Да подкупим и ние като общество някой прокурор и съдия! Каква ли е тарифата?