Край на протестите по пътища и жълти павета

Да се забрани провеждането на митинги и манифестации в определени зони около сградите на парламента, президентството и Министерския съвет, в непосредствена близост до военни и други обекти, свързани с националната сигурност, както и по републикански пътища.

Обратно в новината

Коментари - Край на протестите по пътища и жълти павета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен демокрацията няма кой да ни я сервира.Ако продължаваме да очакваме някой да ни оправи винаги ще се намира такъв и ще сме недоволни че не ни е оправил както трябва.Така че можем да бъдем недоволни единствено от себе си.

Забрана на протести?! Тия в кой свят живеят бе, вече не е 1944. Манталитетът да управляваш чрез репресии не се променя лесно.

Може би е добре да напомним, че за да ни приемат в Евро съюза България трябваше, освен другите критерии, да покрие и политическия критерий. И по конкретно да докаже, че има стабилни институции, гарантиращи демокрацията, законността и човешките права. Ние няма да позволим, господа управляващи, да ни отнемете гражданските права и да извършвате реформи с пагубен ефект за демократичния живот в България. No passaran!

Сряда, 29-ти април, от 11:00 до 19:00 - протест пред Парламента! Нека не им позволим тези глупости! София, Варна и Пловдив - по едно и също време ще се протестира!

Ква е тая злоба бе човек? Чак толкова ли ги мразиш червените другари :)))

на изборите с гласа си срещу ТЯХ!!!

Известете пресата в Евросъюза!

Хора опомнете се...Тези нещастници се опитват да върнат КОМУНИЗМА И ДИКТАТУРАТА!Не е ли време да ги махнем.Достатъчно бели направиха.

Забранява се събирането на групи от повече 2-да човека! Според мен те трябва от различни полове, според серГей, от еднакви.

ГАДОВЕ ЧЕРВЕНИ МИРИЗЛИВИ!!!

Районна прокуратура - Петрич внесе в съда втори обвинителен акт срещу главния секретар на общината Туфчо Сандъкчиев. Той е уличен, че е изготвил документ с невярно съдържание - протокол от заседание на местния парламент от август 2003 година, касаещ продажбата на 600 квадратни метра общински път, без решение на съветниците. Пътят, намиращ се под стадиона в Петрич, бе продаден на бизнесмена Кирил Борисов-Гунди, който в съседства има складова база. Скандалът за продажбата без решение на...

болшевиките се притесниха нещо много май , страх ги от народната любов сигурно - майната и на демокрацията - тя и без туй никога не е била по тези земи - затова знайте за кого гласувате след време

Забранено, ама не е отменено! Хайде със здраве и когато му дойде времето ще се видим пред Народното събрание! :)))

Е то това с манипулирането на народа около изборите не е от сега. Спомни си как лисицата Доган подхлъзна народа с принципа за уседналост, емигрантите да не гласуваме. Народа ревна Слава, без да се усети, че екскурзиантите тоя закон не ги лови! Така с един куршум два заека. Некомунистическите бюлетини намаляха, а турските си останаха същите. Да ти дам един съвет: Гълтай хапчета против носталгия, бъзикай червената измет във форума и си гледай кефа там където си!

КОМУНИЗЪМЪТ С ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА СЕ ЗАВРЪЩА!!!

Prestupnicite umirat ot strah za sobstvenata si koja. Panikata e losh savetnik. Glasuvat bezumni zakoni v kraia na mandata. Burzaite - vreme ne ostana!

Сега разбрахте ли що е Комунизъм!Що ли да протестираме като,че ли някой ни обръща внимание!Нещастницит от Кремиковци например!Народе явно няма оправия,но най-добре взимайте пушките и да действаме!Не ни оставиха друг избор!

pravelno nqma da vikate pod prozor4ite na bogo izbranite, dokato te si po4ivat v prlamenta, 6te si komentirate nevolite v k6ti a te 6te prodljavat da vi tp4at ne obezpokoqvani ot nikoi

Хан Тукту до From Germany (23.04.2009 г. 19:27ч.) Прощавай ювиги! Имах предвид двубои каквито има винаги. Дори при Хитлер спортистът-боксьор не е галел противника си с перце. Това е между другото: лошото е че нещата стават лоши поне в София. Властоимащите гласят манипулации/фалшифик на изборите и се страхуват от демонстрации. Затова слагат знаци забранено влизането в двете посоки срещу народа. Смехът тук е с доста високо вдигнати вежди. Турския кенеф сега стана актуален тотем на тази коалиция.

protesti samo na slan4ev brjag

Боже мой, това ти ли си или някой червен двойник!!! Ми при фашизма няма противници бе мой човек! Ако наистина си в Германия провери да видиш, че по времето на фашизма целият народ е бил сплотен около фюрера, така както ние бяхме сплотени около съветските агенти.

Най-после се отървахме. Заради една-две хиляди обикаляме целия град. Това е демокрация - малцинството да не пречи на мнозинството. И всеки да протестира у тях си, а не да ни се струпват по централните улици.

Ами ако изметем всички глупаци на изборите, просто няма да има за какво да се протестира. На тях ще им бъде забранено от собствените им решения. Честито!

разгеле,сега най-сетне сутрин спокойно ще излизам за работа и всичко ще е отворено няма да се чуда накъде да хвана.! Евала ако го направите!

Начукаха ли ни Гоооо.о.о Сега можем да протестираме на некое сметище колкото си искаме.

e tva e koi sta4kuval sta4kuval sega kakvoto kajat tva stava

Харесвам фашизмът защото виждам лице в лице противника си и не очаквам нож в гърба!

Ех, да имаше една читава опозиционна сила... Никакви забрани няма да ни повлияят!

Ама то верно файда няма от демонстрации:) Досега кой ли не се изреди да се жалва, е и...? Някой да ги чу?:) Някой да се впчетали? Дори живеещите наблизо намразиха демонстрантите, че им нарушавали спокойствието?!:) ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА! ТОВА БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ не бива да съществува, защото ТО НЕ ИСКА СВОБОДА! Само се отказва, като мазохист е заченато и като мазохист ще умре! Защото....така иска:)

Крайно време беше! Писна ми разни типове да кръстосват наляво и надясно, вместо да се хванат и изкарат някой лев. Щом си плащам данъците не желая да ми пречат да си живея живота!

с най обикновен закон Когато законът бъде приет от Народното събрание, ще бъдат забранени и публичните прояви около парламента, президентството, Министерския съвет, в близост до военни обекти, съдебни палати, ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ и затвори. Из цяка София има леченби заведения през стотина метра.

Всички протести са измислени и се ръководят от политици. Вие се биете те печелят. Вие гласувате те взимат заплати благодарение на вашите гласове. Институцията наречена държава е измислена и ненужна. Не гласувайте и не плащайте данъци, ако може. Вашите пари отиват за хиляди писарушки. Мислете!!

abe te ne xodqt v parlamenta... sq i na naz zabranqvat! macata im.

И къде отиде демокрацията? То да стачкуваме по работните места, а?!

Тия комунисти са уди ,ДАВАИ да ги махаме, САБУДЕТЕ се БЪЛГАРИ.-само ГЕРБ.

А сега всички, които защитавате кмета и вярвате, че иска да свали тройната ламя, ХУБАВИЧКО ПРОЧЕТЕТЕ чие мнение ще се иска за ограничаване на зоните за демонстрации! СВЪРШИ ВСИЧКО, преди да е дошъл на власт този уникален малоумник!

Стой-млък!

Да-а-а мандалото съвсем скоро ще хлопне и преди още да сме научили как се правят масови протести и обща стачка ще ни пратят да си протестираме през девет планини в десета та да не ни виждат и чуват нито у нас нито по света а камо ли пред своите палати е офиси.Скоро и на медиите ще им подрежат крилцата с цифровизация и изкупуване и няма да знаем какво важно е станало и на десетина километра от нас а само чалга и глупави реалита.Тоталната диктатура се подготвя като световен процес и нашите пак ще са първи в изгъзиците за да се натегнат (едно време го правиха на Съюза а сега на всеки които им размаха пръст)Все пак не трябва да се забравя ,че псевдодемокрацията изигра своята роля за тоталния грабеж и да ни приемат в Европа и сега стъпка по стъпка отново ще ни сложат вилата на врата.От нас зависи колко ще им позволим.

Ооо, ама вие още нищо не сте видели! Това е само началото, драги. После идва допълнението към закона за митингите и събранията, според което за да участваш, трябва да подадеш индивидуална молба до кмета да ти разреши да се включиш (заедно с автобиография, нотариално заверена декларация, квитанция за платена държавна такса, цветна снимка, рентгенова снимка, ДНК-анализ и т.н. и т.н.), като ако ти откажат участие, можеш в 3 дневен срок да обжалваш, а отказът остава в сила до решението на съда, което може да се забави до 30 дни...

Малко си се пообъркал. Учението - Talisman Saber 2009 (TS09) ще бъде проведено в Австралия от 6 до 26 юли с участието на САЩ, Англия и Австралия.

Ей ви демокрацията за която ревахте. Да нямате ПРАВА.

yvajaemi sifianeco ce ti na jaltite paveta li rabotis? prosto nakoi xora gi goni paranoata ili si spomnat nakoi sabitia ot predi 13 god to straxa e golamo baze vikat selanite koito vi xranat

Който иска да протестира срещу нашите свинщини - да си протестира сам вкъщи, докато ние си рием спокойно из кочината. Пак няма да ви обърнем внимание, ама поне няма да ни надувате кухите глави.

Станишев, нещастник - остана да върнеш само чл.1!

Само така, селяците да си протестират по делата, а да не ни се пречкат тук.

е ами тогава няма да организираме протести, а екзекуции на смърдящи комунисти! те не са забранени от закона и са Богоугодни!

Сега разбрахте ли какво е да ви управлява БСП/БКП/?

SER GO HOME!

Vze mi dumite ot ustata!

Крайно време беше, нека селяните си протестират по розните села, а не да ни пречат да работим и живеем.