Божидар Димитров: Няма конфликт на интереси, атакуват ме

Бившият директор на НИМ Божидар Димитров, който бе обвинен в конфликт на интереси, заяви пред bTV, че се е наложило да действа бързо, за да не загуби музеят.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров: Няма конфликт на интереси, атакуват ме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се работи на парче и премахва корупцията няма да стане. Трябва да се почне първо от тези, които са допуснали да има такава огромна корупция. А това са правителство, прокуратура, съд, медии, банки, ДАНС, ВСС,депутати и т. н. Като ги хванат тях, после с кокошкарите . Но..........много се съмнявам това да се случи.

Не го познавам този Пламен Георгиев, но нещо не ми харесва във физиономията му. Много ми прилича на този Узунов от бившия ВСС. Мазник. Има нещо подло в него и неистинско.

ВБА

Да бе, 20 хиляди лева и то дарени, а не от бюджета, и да има нещо държавата не е ощетена, а и дарителя има право да посочи изпълнителя. Кучето е заровено в КТБ - 8 милиарда, ДДС -16 милиарда, схеми на присвояване - 5-7 милиарда на година, заеми над - 24 милиарда и....а да видим, кой не си е свършил работата, като си затваря очите за милиарди и има прошка, а за една кокошка няма прошка. Кожата, ще ни смъкнат с новите данъци, и цени, които подготвят, а Вие си блейте...беее...

Тази антикорупционна комисия ще играе репресивна роля. Който не слушка, го подгонват. Ясно като бял ден.Ще го допуснем ли??

На всички беше ясно, че този Пламен Георгиев ще се занимава с кокошкарите, а истинските крадци на милиони и милиарди ще си седят непокътнати от комисията.Ало, защо не се захване с Пеевски, с Б. Б, с Цацаров, с министрите, с всички тези, които съсипаха държавата.Ако не направи това, народът с протести да му иска оставката. И то веднага. Няма време да чакаме.Да го сменяват с друг смел и достоен магистрат.

Вижте кои са предложени за членове,хора на Маргините които досега работеха под крилото на Цацата.

Жена без цици е като китара без жици. Мъж нефел е като министър без портфейл. Отговор:/Мария- Кубрат/

някой го атакувал тоя доносник представящ се за разузнавач

за хасковският кум геит нищо,за гинка с трите егенета-нищо,за суджука пак нищо,нищо и за плажовете , а за божо партенка-страх тресе герб професорите да не им вземат хляба

''Как да направим Боци Президент преди съвсем да се е сринал'' - Боци-Божи шоу , при това и да му подсигурим и президентска република , защото Боци без реална власт не може да диша , болен е от нарцисизъм.

А бе аз съм последния дето ще защитавам Божо просто защото се хвана на крадливото гробарско хоро на калинките и мутрите ама в случая може да го атакуват за да го купят и да стане поредната тиквенска патерица. За разлика от Яне, Гошо - умното, Тома Биков петоразредния артист политкомисар, Деса простакеса и т.н. остриета на гробарите г-н професора е далеч по-напред отвсякъде погледната и би станал отлична патерица.

Малко си ходил на цирк и не разпознаваш цирковите акробатики на Боци и Божи.

Много си нескромен....аз дори не те познавам.

Не се спря да краде.Пияндурник и предател беше и такъв ще си умре.

Не се спря да краде.Пияндурник и предател беше и такъв ще си умре.

Божооо,не може да бъркаш в кацата с меда и да не си оближеш пръстите,но виж какво става като не даваш и на другите да си близнат.

Необходимо условие да си в политиката е да си подобаващо тъп , дали ще е по рождение или поради природно изветряване са подробности. Божи мачото за всеки случай се е подсигурил и за двата случая.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло! За какво му трябва на този едва дишащ вече пенционер, да се првина някакъв политически фактор! Да основава политическа партия, която прави Премиерът ни на Простак, недостоен да управлява, пише нескопосани статии против Ми-5 и Ми-6 от Великобритания, иска и доказателства, а не се придържа към евро-атлантическите ценности, между които е, че се прави това, което силните казват. Прави се че не знае, че България в ЕС и НАТО е кученце-пале, което подтичква зад глутницата!

БОЖО, богатството е като морската вода: Колкото повече я пиеш, толкова повече ожадняваш. Време е за отдих и в пенсионерският клуб, заповядай, ще си попеем, потанцуваме, а и на стари години нещо чуждо може да ти се върже, пенсионер беден, а ти паралия вече божо, ту в бкп, ту в бсп, и накрая в герб, а сега и всичко гнинло искаш пробуташ на гладният и изстрадал народ, не честно одрински тракиецо, умен си, но времето е отминало, иде време на младите, с друг размисъл, а не като твоят, пътуват мили божо със самолет, и до тях еродиран мъж и те клевети, че още си в политиката, тук имат думата вече остарелите над 30 години , не зная и аз от коя категория са, а бяха бебета през 1984, сега зрели и ощетени младежи и дами, след време няма кой да ви работи, защото само вашите деца са навсякъде на работа, а другите ги препратихте с еднопосочен билет на Запад, не е честно от ваша страна, не сме от ничия партия, но ви наблюдаваме под микроскоп, само вашите шест, шест, шест, многократно сме го чували това шест, шест, шест, а всичко гнило е на запад, така ли е божи Одрински, не съм зъл човек, но и не обичам лъжите, кражбите, все пак съм един от малките, които навреме си плащам данъци и сие, дори плащам и наследственото, в което не живея,

и си трай. Засега няма друго.

Sistemata в лицето на Председателят на Комисията Пламен Георгиев атакува Б.Д. има ли изненадани? Няма, още един аргумент в полза на това, че трябва да я сменим. Тя (системата на парлама демокрацията) след 29 г. ни доведе до 4-та нац. катастрофа. Не сме губили толкова много население и интелектуален потенциал никога в нашата история. Следващите години, ще компенсираме малко, за сметка на нещастници, като Украйна и Зап. балкани, но това е малка утеха. За да ни има България спешно трябва да заработи, като Президентска република. Б.Д. може да не е следващият Президент, но определено, той ще е човека сменил системата, това е сигурно с наша помощ разбира се!

Някой да е виждал гербаджия или такъв,като това безгръбначно на снимката, отявлен комуняга и бесепар, от 7-8 години, правоверен гербаджия, да не е крадец,бандит или престъпник!?

Ма много ясно, то всеки джебджия у нашенско е политически преследван, знаем си.

Божо, Божо , никога не е късно да станеш маскара!Ами ти си уби новата партия още в зародиш , дърто магаре и стар лъжец си ти Божо , как да ти вярват?

Чинге !

подхвърлят ни трохи и ние се сбиваме за тях...Плюем, гневим се, викаме разпни го...трохите са,за да забравим за ИК, за Гинка,за безстопанствеността с ДДС...Но пък-борбата с корупцията върви...Но с КОЯ корупция...това е за домашно...

Божидаре, божидаре, поръчал си на дъщеряси, а? Няма нарушениев това без декларация,а? За другите нолитици изненада няма, но да ми се правиш на светена вода ненапита е малко прекалено...

БРАВО! Комисията дава тон-до 19 800лв. и нито лев нагоре...Това е лимитът-нагоре са НЕОБЛАГАЕМИ...

За 30 бона ли ще тормозите човека бе нещастия, боко и пеевски и плевнелиев и местан доган станишев курнела КОГА?

допускам,че си наясно, че атаката срещу теб идва от Сюлейман паша, защото не му направи паметник на в.Шипка и сега да видиш кон боб яде ли, оказва се,че паметта ти не съвсем в ред,забравяш елементарни неща свързани с родата, искрено с надявам прокуратурата,без съдействието на премиера да ти спомни и други неоспорими факти в хода на твоята дейност на самозабравил се бивш директор на НИМ и настоящ пенсионер

- Конфликта на интерес какво общо има с конституцията? - Как каво? Виновен до доказване на противното!!!

Hабеденият проф. Gазибар Tодороф.

Парите били от дарение и не били държавни , а на НИМ !?!?!? Яснооооооо НИМ не е държавен , а на Б. Димитров. На лафове е велик ама дребната душица в него е надделяла. Не е въпросът в размера на сумата, а в морала на човек бил министър. Но за сметка на това моралът му е точно като на министър.

жалките останки от морал са в петите му...или вече съвсем сублимирал

И кой те атакува бе Божи? Атакуват ни нас с манипулации за да ни объркат и да не прозрем , че си скрита патерица под шлифера Му , но ние не сме прости и на подобни номера не се връзваме , а и нещо друго да ти кажа , пълна карикатура и куфелник си ти Боже. Та само ти и липсваше на родната политика идиотията там да е пълна , иначе някакси беше незавършена.

Още един пример за вечната борба на корема и ума, но за беда, винаги накрая коремът надделява. Още древните римляни са казали, че каквото и да ти говорят и за каквото и да те убеждават - винаги става дума за пари! Излишно е да се добавя още нещо. От това повече здраве му кажи.

АФЕРАТА "ВРЯВА В ХАРЕМА " - ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ СЕ ПРИТЕСНИ ЧЕ ХОДЖАТА НА РЕЛИГИОЗНИЯ МУТРИЗЪМ , МОЖЕ ДА МУ ПОДЛЕЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ КЕНЕФА В ДВОРЕЦА ПЛИСКА И ДА СТАНЕ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЧОВЕК ДА СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ. ОТ БСП В ГЕРБ, от патриот в крадец. НЕЩАСТНИК! И ТОЙ КАТО ВОДАЧА СИ!

Точно като Корнелия е.

Измислен и доста простоват професор. Винаги съм се чудила как е станал такъв . Вероятно и за тази професура доста е мошеничествал.

Всеки средно грамотен съдия ще се изсмее на тези обвинения и ще оправдае Божко.В случаят иде реч за пари на дарител, а не за държавни такива или имоти. На Цецо парите за апартаменти бяха също дарение.Той що не ги внесе на държавата.

ШЕКЕР,Не си сладък, а си сладък СЛАДУР. Тези дарения не е уточнено дали са пари след облагане-лични или най-вероятно са фирмени-разход преди облагане. Тогава играта е яка. Божко е келепирил. Стига оправдателни глупости. Той си е за кауша и не само той.

Какво като са дарение,значи можеш да ги присвоиш спокойно.Да не би дарителите да са ги дали за това?Не очаквайте те пак да правят дарения след този случай.

Няма наши-ваши! Чадър - над никого... Гепиш ли - на прокурор! Затова ГЕРБ печели избори! Много сте сладки, тролчета, когато викате "Дръжте Крадеца"...

Аз Прасчо вече съм го опнал, не се тревожи Баце! Само гледай да ни са оаками КАТ със Златановито тифтерче! Да са удрят само враговете наши, дет са чели повече от Винету!

КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ? ВСИЧКО ТОТАЛНО СЕ Е СКАПАЛО! НЕ ВИЖДАМ КОЙ ДРУГ ОСВЕН ЕРДОГАН ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ АГОНИЯ И РАЗПАД НА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ. ПОНЯКОГА Е ПО ДОБРЕ СМЪРТ И КРАЙ ОТКОЛКОТО АГОНИЯ БЕЗКРАЙ! РАЗПАДА Е НЕ САМО МОРАЛЕН , НО И ДУХОВЕН. ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА!

Тогава се самоубий.

Аз Бай Х имам претенции за пожизнен крал, Анадъмо?

Xм,..и този човек, регистрира партия и има претенции, за президентски пост???;))

Еееее,Божо!Успя да влезеш в историята с голямото си насиране.А,честито,измислен професоре!

Този конпи Георгиев определено не е в час! Право на дарителя е устно да заяви,че иска парите му да отидат в онази фирма.Трябва да внимават с Божо,че ако си отвори устата за разни други работи ще им прилошее.Беше вътре в играта,любознателен е и доста неща са му ясни.

точно затова искат да го опраскат! Дръзна да създаде политически проект срещу статуквото, интелигентен е , чел е много повече от Винету, може да ангажира енергия от инакомислещи!

Те фалираха държавата и си взеха от това милиарди в джобовете, а сега седнали прах в очите на незрящите да хвърлят - дай им едни Цици Захарови и билетчета лотарийни да търкат , пък виж им айкюто на невежите - да живей диктатурата!

дано, Mария 3ахарова, говорителката на руското външно министерство прочете тази статия или чуе за тази корупционна врътка, че да го попита г.н професора:.... и неговата дъщеря Mария ли е, "една пикла без цици", която лапа, чужди парички подарени от тати??;))

Само бай Х знае какви цици имам! Не пипайте милиардите, за кокошка няма прошка - добре е бай Божо за назидание да и.д в кауша!

Божидаре, Божидаре И ти си същия Не ви стигнаха тези пари

Tази, Mария, за която пишат в статията, че е взела парите, дали не е, още една "пикла, без цици"????;)) хахаха

Атакували го били. Това е поредната ЛЪЖА за да може след това пак да подкрепи Тик Така

цяла драма за 20 бонки..!? ако бяха такива всичките прасета от кастата му, мутристан щеше да е рай.

умират , но продължават да крадат, комунисти до последно