Снежен екшън с открадната кола и смела дама

Бивши затворници откраднаха кола, докато собственичката й я чистела от снега. Единият от тях нападнал и собственичката на автомобила.

Обратно в новината

Коментари - Снежен екшън с открадната кола и смела дама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никъде не се споменава, че са цигани. Докога ще ги криете тези животни?

И тръгнали да ме убеждават, че не трябва за такова незначително провинение човек да лежи в затвора..... Дрън, дрън. Ако бяха нападнали дупетата сигурно вече щеше да е углавно престъпление. Затова Китай, Сингапур и другите се оправиха, защото приеха закони за смъртно наказание за тежките престъпления, а за леките направо в затвора. И кое не е хуманното.... А много е хуманно хората тук да живеят в постоянен стрес, а там да си живеят спокойно. Браво на "логичното" мислене на тъпите ни политици!!!

Защо законът не разрешава, хората да си пазят собственоста?

Крайно време е да разрешат личното оръжие за самозащита народа сам ще изчисти тази измет щом държавата не може

Там на оня с ключа в джоба - и моята кола го може без да е седмица. И моя си седи на топло докато мотора работи. Са по темата с застрахователите - ми лъжете ги бе....аз ги излъгах, че имам само един ключ, а другия го скрих.

А забравих - са да я почват тази, защо с чадър бие? Ами ако нарани бившите затворници? Това си е превишаване на самоотбраната. Трябва ако тия извадят чадър - тогава да се почват. Направо си е за затвора. Ефективно!!!, а тия да им дават пак някоя условна и да ги пускат по живо по здраво. Както досега де....

само че бандитите са въоръжени за разлика от порядъчните граждани,които чакат да се разреши свободно носене на оръжие.

Браво на жената!Но е лудост да влезеш в колата при крадеца и да го биеш с чадъра .А ако в бе гръмнал или намушкал с нож?Материалното е по,_значимо така ли?

Тук не става въпрос за материалното. А че такава постъпка ти вдига адреналина и ти идва да го убиеш! Вече не мислиш - действаш инстнктивно. Аз чистя колата той ме блъска на земята и ме души! Просто ако бях аз и имах пистолет, щях да ги гръмна и двамата! Което може би не е най-правилното нещо... Щото все пак става въпрос за кола. Не знам. Ако такива ги вкарваха на топло, може би нямаше хората да се настройват така.

Значи излизаш да чистиш колата си със зареден пистолет и така всеки ден? По същия начин излизаш да си изхвърлиш и боклука, излизаш до магазина? На разходка в парка с пистолета, вкарваш и патрон в затвора за всеки случай. Ти представяш ли си как минава ежедневието ти като знаеш че всеки около теб има зареден пистолет или пушка с него?

Пари за джип има , но пари за гараж или охраняем паркинг няма ! На тази на бих платил е 1ст ако съм застраховател !

В "Люлин" да имаш гараж е чист късмет. Огромен квартал с панелни блокове, но без гаражи - поне тези строени през 70-те год. на 20 в. Масово хората поставят незаконни гаражни клетки. Има блокове, които нямат и места за паркиране. Заемаме тротоарите. Платени паркинги има, но са малко. Аз бих плащала за такъв, но няма дори на автобусна спирка разстояние от мястото където живея.

Бойни и борбени бизнесдамите от луксозния квартал "Люлин"! Представете си а какви са мъжете им, ха-ха-ха. Не бе, в това време докато тя се бие на улицата да спаси тенекето, мъжът й готви и кърми децата, хи-хи-хи. У панело в Лулин-55-та час. Дружба, Люлин и нагоре към Владая трябва да се обособят като отделни резервати, да си се тепат и таковат един друг.

"Той ме хвана отзад с тази част на ръката си" Това само адвоката й може да я научи до го каже. Човеците не говорим така.

И тия са за кауша, но и на дамата трябва да и откажат каското.

Изключително описателен стил на събитието, ...музика за очите

Моята кола не тръгва, без ключа да е в купето.. Оставям си я запалена, ключа ми е в джоба и ходя където си искам.. Тая да дойде, ще и кажа, каква кола да си купи. А двамата крадци... бих ги заклал веднага!

ама запалената ти вече кола, блокаж на скоростния лост ли има когато ключа е надалеко, или компютъръа дърпа ръчната така че да попречи тръгване? я да обясниш, че технологично ми е интересно...

При мен поне е така: Ако ключа е в джоба ми и аз съм в колата - няма проблем. Запалена си стои. Ако обаче е вече запалена и ключът е в джоба ми, а аз съм на повече от метър от колата - ур тате баница. Колата изгасва. Седмица 2013 г. Лада Седмица - да не правим реклама.

Въй, Крали Марко... А какъв си хубав като си трезвен...

снег се сипе на парцАле, с други думи - вАле... и е пухкав, мек, с други думи - снЕг А ние в топлите страни защо нЕмаме такива проблемЕ? - Защото полицията е винаги на максимум 2-3 минути по всяко време? - защото държвата респектира? - защото тук няма "ние ги хващаме, те ги пускат" - защото държавните органи не гледат нова телевизия, и не реагират на само отразените от нея събития; НЕ, просто в топлите страни снаг не вали! това и щъркелите го знаят!

abasador

алооо, колеги вие какво искате, крадеца, който не е крадец и нигога не е имал досие в полицията, вижда модерен джип със запален двигател, за да се загрява в студа и с трепереши ръце отваря предната лява врата. Отзад собственияката с чанта в ръка го погва, а той бяга от колата и успява да избяга..... абе проза.... скука, какво да четеш! Друго си е като у нас да става истинси екшън, той е некой си с пет щест присъди и с десетина обвинения за кражби на коли, с няколко опита за изнасилване на собствениците (т.е. собственички, които след бърз поглед са решили, че този не чини и с чантата по главата) тя го рита по мъжкото самочуствие , а той закотавлият престъпник с изтънял вик бяга. Ето това е начало за разследване от страна на прокуратурата, на която нищо не трябва да и се плаща, тъй като собственичката е здраваи читава. Сега е ред да се включат следователи и полиция, които надлежно и прилежно записват и отразяват, до минута всичко което се е случило, подпис, печат и в архива! За някои или някоя е късмет, но за други зла участ. Жалко е това, че в собствената ни страна няма кой да ни защити! Лек ден.

Нощ, е бе, льольо... Изложи си тезата конкретно, нищо не ти се разбира.

Кокошката е виновна, че си е оставила колата запалена и на ключ. Лъже и маже, за да не я отрежат застрахователите. Защото джипът ще е тежко повреден - ударен в бордюр с висока скорост. Бандюгите това им е работата - видели са кокошка с джип, запален, с ключ на таблото, и са се възползвали. И още пет години да лежат и пак да го видят пак ще направят същото. Браво на полицаите, че са помогнали на кокошката, но тя ще направи същата простотия и следващия път.

Да си изразя по-културно, което не променя нищо. Всяка застрахователна компания у нас откасва риска "Кражба на МПС", ако собственика не може да представи заявения в полицата брой ключове, малкия или големия талон. Кокош... дамата е оставила колата запалена, с ключ на стартера. Най-вероятно е била на десетина метра и си е пудрила пу...драта покато бандюгите са се възпозвали от простотията й. После версията я е измислил съпругът й. При тази ситуация всеки застраховател отказва да изплати застрахователната сума. Така.

интересна случка имах аз в толите страни... Влизат през нощта във наета от нас къща за почивка; открадват чантата на жената и кллючовета от колата които виждат. В чантата на жената е другия комплект ключове. Отключват си колата и заминават. Аз рапортувам кражба и нямам нито един ключ от колата. Какво мислиш? дали ми отказаха ? За една седмица полицията откри колата, след това застрахователя извади нови ключове и готово.

Тези нещастни хора не трябва да се мъчат повече от живота и да изкарват прехраната си като плъхове. Да им се направят едни трудови лагери и да си прекарат остатъка от дните достойно.

В статията мимоходом се споменава, че единия от престъпниците е издирван за това, че е изтръгнал обеците на жена от ушите й. И този кошмар се подминава като се набляга, че много коли с включен двигател се крадели. Явно извратеният начин на мислене в обществото предполага, че с такава тревожност може да се пише и коментира кражбата на коли и почти никаква за причиненото обезобразяване на лицето. За такова престъпление въпросния боклук трябва да получи много сериозна присъда, та ако ще и сто коли да е откраднал. За съжаление вълненията в коментарите са свързани също само с колите.

Като дете помня как един мъж беше задигнал автобус Чавдар от ТКЗСто ..да го покара малко. полицая го застреля на място при гонитбата и така си отиде момчето. Внимавайте с желанията че живота е кратък

Била е милицията! Сегашната полиция не стреля...

още "плъхове" за трепане има!!;)

Вече се чудя кои са по-достойни да наследят държавата от българите , А- циганите Б- арабите В- турците Г- мутрите - Който има акъл да заминава!!!

Той е спец по освобождаването на такива дето само са искали да се повозят! Той е много дебел, взема много пари но пък ще можете да си ползвате чужди коли на воля!

Лошото е,че е нямала пищов.Сега щяхме да сме с два престъпника по малко. В Румъния за опит се дава мин. 3 години ефективно,за извършена кражба- мин. 5 год ефективно.У нас крадат, делкат с прокурорите и се хвалят с по 40-50 висящи дела.

По-добре, че е нямала пищов, я вижте какво стана с пловдивския доктор!

Тези полицаи, както и други с подобни заслуги заслужават увеличение на заплатите. Мърдите не!

нямат край. Не може да им се обясни, че двигателят се включва когато си зад волана за да потеглиш, а не докато чистиш колата, купуваш баничка, провождаш детето до училище, градина и т. н. Ще патят и хак им е!

И като ти е замръзнала колата и да не я палиш сега ли? Егаси логиката. Не е виновен този дето си е запалил колата а този дето я краде.

Много тъпо парче си бе маймун . По глупава мисъл не бях чувал от доста време

май те се иска да живееш в Япония, където хората дори не си заключват колите след като ги паркират, но се налага да се съобразявш с български реалности.

Браво колеги!Супер сте!Най-добрата полиция в Европа сме,като се има предвид в каква мизерия работим!

В бяла държава да са ги застреляли десет пъти досега. Ама те наще полицаи мрънкат за заплати ама си веят тумбаците и нямат никаква физическа подготовка. Затова и единия е избягал. Задължително трябва да се подлагат на физическа подготовка пък тогава да имат претенции.

Кво са виновни полциаите, че свише им е наредено да са бели и добрички. Че ако стрелят - после ще ги влачат по съдилища и престъпнциите ще успеят да ги осъдят

Я от неколко дни са чуда - дали да колям прасе или ягне... А жената са чуди яйца ли да бойдисва или елха да украсява...

абе баи ганио, наи-бялата дъргава е русия - там бягаите, там е прекрасно. и не знам само защо синът на вашия лидер корнела е в америка и работи в банка на ротшилд и не знам защо още я търпите, чакам минуси - ха-ха!

По цял ден блъска с пневматичния чук и пълни вагонетки на 300 метра под земята... Поредният хрантутеник и паразит за човечеството. Като оня некадърник ПЕС-а-съсел...

и пак вменяват вина на жертвите на грабежи...не е проблема в това че подгряват колите а че престъпниците не са в затвора.

кога,ще го пуснат тоя мръсен, крадлив педал??!!

Докато не се отървеме от руснаците и тяхната окупация,няма да прокопсаме

Точно те са ни виновни за нашата тъпа система.Да лижеме гъзовете на американците май е по добре като гледам.Много тъпо мислене.

не ти се отразява добре на стомаха, а оттам и на мозъка (доколкото го имаш)...

OK.Почвам да гледам само Алфа ТВ- телевизията на идиотите и техните симпатизанти

Какви руснаци какви пет лева. Нали вече 29 години сме в ЕС и плътно с Америка. Гъзолизници

Ако ен започнат да строят затвори и да вкарват келешите вътре (включително и крадливите политици) положението ще става все по-зле. В момента не знам дали е по-добре да запиша детето ми да учи да смята или да започвам да го уча да краде и да заяква. Това не е демокрацията, която искахме, мамка ви некадърна. ИСКАМЕ РЕЦИДИВИСТИТЕ В ЗАТВОРА БЕ МАЛОУМНИЦИ!!!

Поредното доказателство,че ЧИТАВИТЕ българи трябва да се разхождат със ЗАРЕДЕН пистолет в джоба,поне.

Браво на полицаите. По-често да да действат така. Въпросът е че почти сигурно толерантния български съд ще се смили и ще им даде 2-3 години и после пак ще са на свобода. Ако разбира се до произнасяне на присъдата не са офейкали.

Браво ще им кажеш, когато върнат колата на собственичката. А това няма да стане скоро, поне половин година ще я мотаят, както е обичайно в страната ни. Нещо се подминава този въпрос. То понякога е по-добре да не ти я намират.

тия що не ги стрелят на мегдана? Паплач!

Надявайки-се Момичето да е типтоп, позволете да Си призная - отдавна НЕ съм се смялТака ! ...то Мадама...то Сняг и Стартиране кола От нея...то Вагабонти, рипващи из Снега...то ръкопашенБой от Дамата...то Гонка...то В Движението на Главна Столична артерия...Ай Ай Ай :-))))))) НО ! - Изобщо НЕ е за смях !, защото Описаното означава че у Нас а. Е Глад ! б. Е Беззаконие !, щом Вагабонти си Позволяват това посред БялДен и то В Столицата-Ни ...и добре че г-н Явор - се Е справил Перфектно ! Браво на Полицая !

Капитане имаш един плюс от мене. Тука У форума много хора неискат да разберат че по зле ще става и те не са в състояние да променят нещата за добро. Бягайте бе хора, бягайте. Намирате близки и познати по белите държави и се спасявайте мили хора. Да не ме споменавате после с болка.

Бягайте в Русия - там заплатите са по 100 долара(минимална) и 310 долара(средна)Имате си БОГ(джудже) и ядрени ракети а за пиене...лосион за вана

Е кой ще е тоя смелчага да пуца, трябва да е някой доктор.

Чудесен сюжет за славея от Полски Тръмбеш - Веско Маринов. Очакваме "Нашата полиция ни пази" - втора част. Текст - Цв. Цв.

Шведи ли са?

Не, от зелените швейцарци.

Горката рускиня , оженила се за арабин , дошла в България и да я нападнат пред блока си е малшанс!

сега щеше да има 2 плъха по-малко! "Трябвали му пари" - хех, и на мен ми трябват, ама не ходя да си ги "бера" от гражданите... То това е нещо малоумно и непоправимо! Докато го хрантутят в пандиза, оно си мисли как по-хитро и по-успешно да крадне следващия път... Сибир, кирката да чука лед и камъни, по една паничка рядка супа на ден и това е - докато мърда!

voknid

Очаквам справедливият български съд да окошари бандата за от 3 до 12 години, а на дамата - да внимава друг път как да си пази движимото имущество.

Бандитска държавица, която скоро ще се нарича Циганистан. Дивият Запад бледнее пред тази държавица.