Разработчик на ”Новичок” го продал на руски бандити

Руски престъпни групи са се сдобили преди две десетилетия с нервнопаралитично вещество, подобно на онова, използвано за отравянето на Сергей и Юлия Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Разработчик на ”Новичок” го продал на руски бандити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще умра от смях! -- "водещият независим руски вестник "Новая газета"" -- това недоносче съществуващо само с пари отвън "водещ" вестник! И защо не се сети за Ринк преди РИА "Новости" да публикува с него голямо интервю? Но майтапа е в друго...Сега проф. Ринк ще осъди с лекота "водещото" вестниче за много парички! То пък ще плачка, че свободата на пресата е в опасност и шефовете му ще получат пак "подкрепа" от Англия и САЩ. Така че от тази история Англия и САЩ контрата ще остане у англичаните, не е ли забавно!

Разработчик на Новичок го продал на руски бандити...... ---------------------------------------- А руските бандити като ВИС 1 и 2 , СИК и други няматат нищо общо с Чекистите в Кремъл и ще правят атентати по света просто за кеф.

Защо цитирате тази "независима" газета ? Тя е толкова независима колкото българските независими медии. Винаги ще се намери "независим" източник да ни обясни, че кгб не си е и помисляло за подобен акт, както сега, така и в миналото.

В Россия?А,стига,бе!

точното е разпасан вестник. колкото и да ти е странно, там има слободия на словото, обаче всичките се пишат репресирани след някоя забележка.

Леонид Ринк да е в панделата отдавна - какъвто не е случаят. поне вчера беше на свобода и разясняваше по тивито в едно доста гледано токшоу, посветено на случката в Солсбъри, неудобни за Лондон факти за новичок. Да речем, неудобното е, че въздействието е светкавично и смъртоносно при липса на антидот.

Имаше и някаква "версия" , че дъщеря му е пренесла "невропаралитичното вещество" или "чрез дрехите " ? Проверете анализаторите на ЛЕТИЩЕТО В АНГЛИЯ, КЪДЕТО Е ПРИСТИГНАЛА ЩЕРКАТА ! ДАЛИ НОСА НА КУЧЕТО ЗА ОТКРИВАНЕ НА ДРОГА НЕ Е БИЛ НАМАЗАН С "ЧЕРВЕН ПИПЕР ОТ РУСИЯ " !

БИВШ РУСКИ РАЗУЗНАВАЧ ? Къде и кога той е "разузнавал" за Русия ? В Русия ли ? Не ли по правилно да се напише БИВШ АНГЛИЙСКИ ШПИОНИН шпионирал РУСИЯ В РУСИЯ И осъден в РУСИЯ! Логично е, че ако Русия искала да го убие , този "РУСКИ РАЗУЗНАВАЧ " щеше да умре в някой руски затвор и никой нямаше да разбере и чуе за един предател на родината си за пари ! Е друг е въпроса ако не е оправдал парите, които господарите му са му дали или е поискал още ?

В Русия и атомна бомба можеш да си купиш срещу водка, толкова са гладни и болни от комунизъм и посткомунизъм.

най-новия виц е "водещият независим руски вестник "Новая газета" - феновете на навални отдавна се ползват със симпатии в дир, така че не се учудвам. домързя ме да им изчета статията, за да видя каква е сглобката на български. с оглед редколегията им и всичко останало, не се учудвам на тия бълнувания.

Цитат:"Разследване от 90-те години на миналия век установило че Леонид Ринк - експерт, участвал в разработването на нервнопаралитичния агент, наричан на Запад "Новичок" - е продал няколко ампули на подземния свят, включително на неидентифицирани чеченски гангстери."Лошото е че зад тези чеченски ганстери в Чеченската война СТОЕШЕ АНГЛИЯ и САЩ!

При случаите с допинга беше същото. Първо твърдо отричаха, след това уж било неумишлено и накрая си признаха, че руски спортисти масово са се допингирали и бяха наказани. Сега историята се повтаря - първо не сме ние, второ абе ние сме ама те бандитите са се сдобили се отровата и накрая ще си признаят. Как да им се вярва след като масово тровят неудобните на режима било то и предатели.

В съседната статия пише, че бринаски НЕНАЗОВАНИ източници твърдят, че невротоксинът е подобен на Новичок или близък до него. В същата статия пише, че все още не е установен точният вид на невротоксина. ДИР, не внимавате, като пишете наред.

От последното съобщение на лекар от болницата е видно, че в голяма вероятност въобще не е имало нападение по отношение на предателя Скрипал и дъщеря му. Пълна пунта-мара!

Аз пък бях останал с впечатлението, че на бандитите там , пък и у нас , им викат бизнесмени :) Иначе новината... да много достоверно звучи :D

Само тъпаците могат да се водят по такива тъпни.

Остават в "критично, но стабилно състояние". Това съобщи днес директорът на болницата в Солсбъри ?? Това, кой го написа ? Нашите журналя или ония ?! Намирисва ми на тъпня...

След предполагаемата газова атака с БОВ, са пострадали трима души. Двама са мишените, а третия е нападателя, който не се е отдалечил достатъчно бързо. Достоверно е по-вече от версиите на Мей и рошльото.

Бандити ще са! Кой нормален би го направил?

Стига сте вдигали пушек,само манипулирате хората!! Формулата на ,,НОВИЧОК'' е публикувана за общо ползване в нета още преди 4 години от един руски химик-предател,сега живеещ в САЩ! Всяка държава ако поиска може да се възползва! Друг е въпроса дали след време самия химик-предател няма да реши спонтанно да провери върху себе си действието на НОВИЧОКа,така де ....

как така "случката" е станала в близо до военна база дето им сложили "навреме" антидот и не са умрели??? Нагласия на ЦРУ и МИ5.

Да, точно, и не е трудно да се сети човек чии агенти си се разхождат спокойно и случайно покрай военна база в Англия - едва ли точно руските, от които тази база се охранява много сериозно, и които имат други методи за получаване на инфо за работата в базата! Отдавна вече никой не прескача огради и не прониква лично в лабораториите ... Много е вероятно, (с), да са си чисто техни - британски, или чеченски, наети от британските! Четох някъде за този Скрипал - какво е правил в Лондон след размяната. Ами той им се е качил на главите! Не стига, че му купили някаква къща в този град Солзбъри, но започнал да иска срещи с английски шефове, ужким да им предава срещу доста пари нови сведения. Веднъж това бил телефонният указател на КГБ - адски секретен, как не, всяка година се издава нов, защото хората се местят ... Друг път била някаква дреболия, за която отказали да му платят, той вдигнал скандал, плашил ги с пресата - щял да разкаже на джурналята как го вербували ... изглежда, самите англета са имали повече мотиви да му организират случката, отколкото руснаците, които отдавна са го забравили - та той от 18 години не е вече в ГРУ, светът се промени, хората също ... Само дето никой не им се връзва на глупостите - нито на бабет Терез, нито на пудела ѝ Борисчо - адски тъпи версии измислят, скучни и безумни!

Руският девиз по казуса казачоко...новичок е нито ден без нова версия по случея Скрипал и дъщеря му. Основен принцип в тези казуси е, колкото повече ги измисляш, включително прехвърляш дори собствената си вина на потърпевшия, толкова повече потъваш в мъглата на и оставаш невинен поне в очите на собствения си народ.

колкото по-нагла е лъжата, толкова по-лесно ще бъде пробутана на народа

значи са го продали на Путин

Проф. Никола Александров: Новичок не е никакъв новичок, а бинарен зарин! Стига толкова лъжи.

какво отговорила тя? а колко са стояли на опашката двете баби? въпроси, въпроси, ...

Под "престъпни групи", защото обикновено там ходят по четирима в черни луксозни лимузини със служебни карти от "Лубянка", та човек се пообърква малко така кое какво.Сибирският лед на места е тънък.

от Аркади Ваксберг, та да разберете , че отровителството е стара практика на съветските/руските служби ???

Абе кво стана с Гинка? Всичко се потули.

ще разбереш, КОЙ стои зад гинчето и какви апетитни договори е сключвала с "незнайни" протекции ???

новая газета се спонсорира от западните правителства , така че некадъърните преводи дето ги правите тука можете да си ги цитирате колкото искате ...

Интересен случай, както научихме от руските служби от тази смесица от химия "новичок" 100% се умира, а виждаме че и тримата заразени са живи.... Логично е да се мисли, че това не е "" новичок " или британците нещо не можаха да копират, произведат и обвинят успешно нещо произведено от руснаците преди 20-30 години. Жалко, а се хвалят че са водеща в технологии държава

Снимката по-горе е от лондонския Индепендънт. Тя илюстрира разследване за Аферата Скрипал. Коментирана е със следния текст в Мрежата: "На снимката виждаме двама души в изолиращи костюми за радиационна и химическа защита и изолиращи противогази. И още двама в костюми за биологична защита ("противочумни") и обикновени филтриращи противогази. И още трима без никакви средства за индивидуална защита. Ако действително този участък от местността е бил заразен с бойно фосфороорганично отровно вещество те вече трябва да се гърчат на земята, а си стоят като на парад..." Засегнатият британски полицай, първо умрял от опасния отровен газ, след това възкръснал и напуснал болницата.

те вече са изолирали и прибрали каквото трябва. пАнимаеш СССеРе празна главо ?!

Чети си по принцип е безплатно !

Така значи! Само преди 4 дни четохме, че Лондон щял да даде проби за експертиза от известни химически лаборатории и резултатите щели бъдат готови едва след няколко седмици, а сега отново, преди да са известни резултатите от хим. анализ и да се знае кое що е и кой е производителят четем, че Скрипал и дъщеря му били отровени с боен газ "Новичок" и в допълнение и за разработчика на Новичок, който го бил продал на руски бандити. И ако тези взаимно несъвместими и несвързани с никаква логика медийни драсканици не са предназначени за абсолютно неспособни да мислят безмозъчници, тогава за кого?! И дали наистина авторите им считат читателите си за толкова глупави, че така често и нагло им пробутват такива логични абсурди, в очакване някой да им повярва?!

Сам ще се биеш тъпак !

С тъпите въпроси бяхме до тук !!!

новина на руската криминална хроника през 1990 излиза 2018 на бял свят .???? хахахахаха със сигурност е писано в руските весници ??????? англчните са имали 18 години да противодеистват спали са като ( facebook ) дебилите

Какво ще кажеш за държавата в която живееш бе тъпо копеле ? Мълчиш !!!

Вие сте МЪРТВИ !!!

МРАЗЯ педерасти лесбийки и всякакви скапани джендъри и се разкарайте или ще взема ГОЛЯМАТА ЛОПАТА !!! Безплатна закна от мен !

... Ше ви мразя !!! ВИНАГИ !!!

"Новая газета"-изпозваме като много добта тоалетная газета

Да вземеш да се подмиеш циганино прост !

Ал

Чекай, чЕкай, малко! Кога доказахте, че отровата е Новичок? Почнахте ли въобще химическия анализ? КАК ще докажете, че отровата е Новичок, ако нямате с какво да сравнявате? А ако имате с какво да сравнявате, значи разполагате с Новичок... А ако разполагате с Новичок, защо да не сте ги отровили вие? Баси, нещо се обърках! То излезе, че англичаните са ги отровили!?

Колко тъпички са ни журналистите, нито един не се сети да попита това, или поне да изложи тази мисъл. Как са разбрали бедните английски контраразузнавачи, че отровата е "Новичок"? С гледане, хранене и четене на вестници не става.

Ще си слага сма минуси завинаги ама на себе си :)

А бе Той я разкажи как те ебаха в затвора мани ги тия засукани дипломатически историйки разкажи нещо по-истинско !

леонид ринг! тоя ще да е!! изобретил го е, и го е продал преди 20 години на ..ми на чеченците бе!! а те, тъп.аците, 20 години воюваха с русские, и го пазиха това, точно до днес, да отровят ония см.отльо в лондон!! гадове са тия чеченци! кадиров заклал 120 русские преди да навърши 20 г. ама две десетилетия пазил отрова та да отрови тоя мух.ляр в лондон!!

явно онзи наркоман с плацентата е вливал бая в партийната каса

А ти кой си къде си там стой си!

Руска фалшива новина да се правят на невинни

Ти скапаняко си супер смешен защото ако те напипат руските мафиоти ще те ебът и ще те продават на части из целия свят !

Ти тия руски мафиоти джендъри ги изкара бе, все за мъжка любов мислят, а?

Отиваш на пълнене в устата мда

без.ком

... Ден !