Шест язовира преливат по малко, но не са заплаха

В момента има шест язовира, които преливат по малко, но без заплаха за населението, обяви министърът на околната среда и водите Нено Димов.

Обратно в новината

Коментари - Шест язовира преливат по малко, но не са заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като няма пари Държавата за язовирите-потенциални убийци, тогава възродете бригадирското движение, с което бяха изградени! Вместо да опростачвате нацията с чалгаджийки, учещи ги на мързел и измами, за да не влиза нищо в хазната, по-добре обединете младежта в ИДЕАЛИ! ЗА БЪЛГАРИЯ ! ЗА БЪДЕЩЕТО! Тъкмо младите интернет-самотници ще заживеят в друга магия- колективизма, труда, тамо ще се залюбят и заженят, както едно време. Хем ще отклоните вниманието им от политиката, което много ви плаши, хем ще вдигнете раждаемостта!ВЪЗРОДЕТЕ ИДЕАЛИТЕ И ГОТОВНОСТТА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА МЛАДИТЕ, КАТО ГИ НАПРАВИТЕ УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ ПРОЦЕС! Любовта, познанствата, комуникацията допълнително ще ги окрили и стимулира! Ейййй, нямате идеолози, бе! Нито една партия няма визия за бъдеще и управление на населението, чрез идеали в полза на народ, бюджет, държава, бъдеще! ГОЛА ВОДА СТЕ! НАЕМЕТЕ СИ НАРОДОПСИХОЛОЗИ! Младостта е идеалистична, податлива на смели и градивни идеи. А вече 25 години правите от младежите ни консуматори, комплексари, наркомани, чалгаджии, ку-ви и педали. И накрая - хазната празна, народът настръхнал. Вземете пример от Сталин - въвежда идеалите, чрез киното и изкуството като основно средство за възпитание, мотивация и като ДВИГАТЕЛ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ и НАПРЕДЪК.

И асансьорите в панелките са амортизирани -от 1985-та са повечето панелки.Да.

Органи има достатъчно,няма специалисти инженерните професии се пренебрегват от младите хора.

Имам един простичък въпрос: кога за последно язовирите са били подложени на основен преглед и последвал основен ремонт в Новото време?!

Преди 1989г

В язовирните стени от каскадата Доспат-Въча има тунели в които има датчици за следене на деформациите в стена които се следят непрекъснато, предполагам че и в другите язовири собственост на НЕК нещата стоят по подобен начин.

Попитайте Емел Етем, която раздаде язовирите на неграмотни членове на нейната партия. Та те ли ще знаят кога и как се поддържат язовири. Унищожиха се структури, които работеха и всеки в тях си знаеше мястото и задълженията. Къде е "Водно стопанство", което се занимаваше с язовирите, реките, напояванията?