Полиция и жандармерия в Розино след масов бой

В пловдивското село Розино е въведено полицейско присъствие след прекратено масово сбиване между две враждуващи ромски фамилии, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Полиция и жандармерия в Розино след масов бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играта на полицията е да обсади селото, да допуска по равно други, но само от враждуващите фамилии и да ги насърчава: "а бе не с лопатата, бе с брадвата" и др. подобни!!!

това е работа на евроагенти и евро зомбита! вън европата от българия ....

да му мислят българите,кво ги чака в най скоро време,защото им плащат най малките заплати в света и за разлика от циганите те не раждат деца като животните,малките им заплати веднага им ги взима топлофикация вода,енерго и гладуват до другата заплата.Българина прави деца когато може да ги нахрани,облече и изучи.Управляващите това не го ли разбират и виждат?Или искат да ни затрият по бързо?!

.....,,две фамилии.... .....бой с камъне и бутилки.... ....САБААЛЕН.... ....,,в крайният квартал..." Излишно е да споменавам какви са....подразбира се....че ще ме изтрият... Трябвало е да ги оставят фа си самоурегулират численността на...,,фамилиите".... В джунглата на животинският свят е така и затова е ....оцелял...

ГЛУПАЦИ,трябвало или да ги оставят да се самоизбият сиганетата,или направо да пратят карловската танкова бригада да могат войниците в реална обстановка да тренират стрелба с бойни муниции! Пфуу направо ме хвана яд!!!!!

а защо не пращат БХК да ги разтървава?!!?

В Цигантория можеш да се натъкнеш на селища като Розино, Нанай-Марово, Чшае-шукариево и т.н. И тепърва ще! Вече да не смееш да им направиш забележка или да заявиш гласно, че си българин. Вече сме като опълченците.... на самотек.

Розино е красиво подбалканско селце с чудесно местоположение. Името му не е случайно. За съжаление пълно с цигани както околните населени места. Ако пътувате т Сопот към Златица се минава през него, но не е за заиграване - местните цигани са нагли.

Ела в Дряново Габрово Севлиево да видиш нагли роми,ти ми приказваш за села!

А що не са изчакали едните победят с ипон и тогава да вкарат в затвора другите?

хахахахахаха

Посер..то сам си пише плюсове и сам си се смее.

Ало полицията, като имате такъв сигнал, не бързайте толкова. Дайте им шанс! Нека изпъкнат етническите им особености и ценностна система.Изключително погрешно и нетолерантно е да се месите в битието им. Всяка полицейска намеса в такива случаи моментално трябва да попада под ударите на КЗД!

Ееее...можеха да напълнят Тубата с четири часа батални сцени

кордон с гръб към сбиването...и ако някой се опита да излезе от "порочния кръг" да се връща със замах! новодошли желаещи да вземат участие в на "арената" са винаги добре дошли...и като в "Hotel California"-You can check out any time You like,but You cant never leave" !!!

Казано е отдавна. Винаги се появява полиция, когато няма нужда от нея.

а бе цървул морски , значи да си доидем на думата : демек да се върне тошовото време ... въртите сучете и пак там се събират мислите ... ама де та де ... зор за геи парад и свободия ... сега е мнооооого късно :)

Това полиция и полицейски служители що не вземат да ги разформироват щом не могат да укротят едно збиване и на тяхно място да си идва жандармерията.

по времето на баи тошо , ромите ходеха трудоваци и учеха занаят ! жените метеха улиците ... на ви демокрация и евро геищина ...

Когато в лозето се появи троскот не се тори, не се оре дори, а се пръска с хербицид за да не загине лозето.

abasador

е какво, друго да правят освен да се бият? Строят си незаконни жилища, не плащат ток и вода, получават детски надбавки и социална помощ и... освен да правят деца и да се бият, то друго няма какво да работят, когато не берат желязо! При бай Тошо, такива благинки нямаше и направвеха ли някоя магария или золум, ги пращаше да чукат камъни! Лек ден.

БГ след 20 години: Римляни 4000000 Полицай 1000000 Българи 0

Няма как да стане. Римлянина е паразит. Ако унищожи гостоприемника, няма от къде да смуче.

Не се притеснявай за това , дори в момента към ромейте текат реки от пари от разни НПО-та като тази на сорос чиито единствени цели са да подхранват паразити.

ujabg

Що да не ги оставим да се избият?

А де, цигани се бият помежду си, българите хукнали да ги укротяват?! Пълен абсурд!

Твърди избиратели, бе бай Иване!

Да се чуди човек до кога парите на редовните данъкоплатци в Бг ще се ползват за прекъсване на народни забави и масови развлечения на определени етноси?!

Точно така, пазете гласоподавателите предатели мръсни

Като преди 1500 години, както сме чели за племената. Не виждам разлика. Тази сган трябва да се окове и да се изкара по полето и заводите да работи. За труда си да получава храна топлина, образование и контрол над емоциите и размножителните способности. Гарантирам че след 50 години ще станем свидетели на ускорен вариант на Дарвиновата теория за еволюцията и вече няма да има тези проблеми.

Много е тъжно, когато минаваш през едно, в миналото прекрасно, българско село и виждаш, че гъмжи от цигани! Точно така е в Розино! Страшно е! Циганите превземат България! Сливенско вече падна! Изчезваме .... Оставете ги да се избият. Малко да намалеят поне.

Luna0102

Що само полиция и жандармения? Социални работници, психолози трябва да отидат, да разберат какви са им проблемите на младите растения(тъмно зелени до синьо лилави), какво не са могли да поделят, дали откраднатото или взетото без разрешение. Психолозите трябва да лекуват нежните им чувства и не забравяйте ДАРЕНИЯ. Много моля да се открие телефон за смс-и в тяхна помощ, сигурна съм всички дружно ще се включим.

Кафявият васал пази гербавите си гласоподаватели.

защото така властта се пази,чуят ли и видят ,да са съберат повече на едно място си умират от страх да не се разбонтуват.И се събира цялата мощ на държавата.

Защо при комунизма нямахме проблеми с циганите?

Ама, моля ви се! То е ясно защо! Защото при бкп нямаше никакви проблеми по принцип и всички бяха щастливи и сполучили, разбира се. Няма как да е било от тъпотията ти и "свободата" на словото, която ти позволяваше да си информиран за проблемите..

За жалост няма сериозно пострадали.

Идиоти! Мангали се бият помежду си, а някой малоумник е изпратил жандармерията да ги разтървава! Тия същите преди години убиха единия от братята Щереви...

Вярно .... и що народ се закле че ще има мъст .... ама ЯЛОВА РАБОТА.

Мършата била народ, че и клетви давала.. - хахахаааааааа Ама, сериозно вярвате на клетвите на мърша..!?

пазете ги, да се не избиват ,та да не би да изчезнат.И полиция пък и жандармерия,кой плаща разходите,за тези екстри,полиция пък и жандармерия за човекоподобните.Когато ограбват,убиват българските пенсионери,както казват дете у майка е пропищяло от сганта ,няма полиция пък и жандармерия.

пазете ги, да се не избиват ,та да не би да изчезнат.И полиция пък и жандармерия,кой плаща разходите,за тези екстри,полиция пък и жандармерия за човекоподобните.Когато ограбват,убиват българските пенсионери,както казват дете у майка е пропищяло от сганта ,няма полиция пък и жандармерия.

Амаан. Или държавата ще се справи с тази нищоправеща напаст, или ще бъде късно да прави каквото и да е било, ще бъде изметен така наречения безхаберен "елит" заедно с подопечните се гласоподаватели. Дори и българското търпение има лимит. Сега без осигуровки ще лекуваме "пострадалите", полицията от тях няма време за тия, дето им плащат заплатите....Докога, докога....

е, няма-няма, ама ЩЕ. с вашите пари, ги храните, поите, лекувате, обличате, пазите.. и ще е така докато ви унищожат семката окончателно. такава е програмата. плащате си за да ви затрият. онези, които ви продават са уредени с кинти за пет поколения напред и вече си имат план за спокойно място по света, където да си живуркат на спокойствие.