Откриха ”зона на здрача” в океана, пълна с неизвестни риби

Американски учени откриха цял нов свят за изследване в Атлантическия океан, съобщи Сайънс алърт.

Обратно в новината

Коментари - Откриха ”зона на здрача” в океана, пълна с неизвестни риби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чистят се вътрешностите, посолява се, около 40 минути да се стегне, а в това време ракийка със салатка, брашно, колкото да поеме влагата и в тигана с олио. Бяло винце или биричка. Ако е по едра може и в тава във фурната. До като я приготвя жената обръщай повече внимание на ракията.

Storen

И аз така викам. Риба и биричка да има, всичко ще се оправи.

Каква полза? Човеците откриват нови животински видове, само за да ги унищожат. А и с толкова отрови в океана, дали са нови видове или мутации?

Значи досега тия, които са се гмуркали са мижали между 129-тия и 301-вия метър...

Не е от 130 до 300 м., а от 129 до 299 м. тая зона. А според британските учени всъщност има две подзони - една зона от 130 до 230 м. и още една от 230 м. до 300 м.

Това е защото там е студено и на дълбочина над 130 м ролетката се свива от студа с един метър и отчита 129 м. Така че на 300 м отчита с около 2,5 м по-късо :-) Най-добре е границите на зоната да се отбележат с блажна боя защото ако е тебешир ще се измие! :-)

Не само човек, но и всяко живо същества тук включвам и растенията знае, че преди да изгрее слънцето има нощ, след това зазоряване(дори има поговорка, че преди зазоряване е най-тъмно) и така нататък -тия откриха топлата вода и Америка изобщо... Абе голяма работа са американските учени!

Откриха зона на здрача в океана, пълна с неизвестни риби Абе тези чак сега ли ни "откриха"?

Снимката се утепала :D Шерлок Холмс пред аквариум.

Айдеее,пак РУСКА намеса /ако стане напечено/......