4 г. затвор заради фалшиви билети за концерт на Иглесиас

Софийският районен съд осъди на 4 години лишаване от свобода мъж, продавал фалшиви билети за концерта на Енрике Иглесиас в София преди повече от 2 години.

Обратно в новината

Коментари - 4 г. затвор заради фалшиви билети за концерт на Иглесиас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е на първа инстанция и 100% ще бъде обжалвано и ще падне на втора и най-вероятно ще се размине с глоба и условна. Просто присъдата е безумна с оглед тежеста на престъплението, явно някой съдия е решил да се прави на строг и интересен, а всъщност показва колко ни е сбъркана системата!

Защо толкова малко са му дали? Аз малко си бях пийнал и блъснах нЕкви, ама след това се извиних. И за такова дребно произшествие ми дадоха условна присъда. А този дето е ограбил хората, дето ги е смазал психически с невъзможността да чуят Иглесияс (нещо което ще им тегне цял живот) вместо доживотна присъда му дават само четири години. Аз протестирам! Искам да ми отменят условната присъда и да ми върнат парите дето ги дадох!

българите трябва да разберат - не реформират ли съдебната система както те си знаят в бъдеще държавата им ще се казва по друг начин

Отново правен абсурд.Не става въпрос само за самата присъда която може да се обесни с това ,че е измамил неподходящите хора за което говорят и сумите които те са били готови да хвърлят за билети.Става въпрос за ,,неустановения "му съучастник.Как така е останал ,,неустановен"? Вероятно той е изготвил и самите фалшиви билети.Трябваше да получи подобна присъда.Той обаче се оказва неизвестен-защо ли?Ето и едно просто обеснение-,,Неизвестния" е измислил и подготвил операцията влючително и билетите ,заловения и осъден е само ,,муле".Най-веоятно него са заловили първо и той е ,,изпял" съучастника си.Не само е оказал пълно съдействие но не е бил кой да е а от господарско котило.Така другия понеже е бил простосмъртен го е отнесъл защото силните излъгани искали да отмъстят жестоко.Такива неща стават в нещастната ни страна с още по-нещастен народ от простосмъртни .Другите няма какво да ги мислим защото те си живеят щастливо тук и правят всичко възможно това да е вечно.

Iivanov84

Извратени съдии ! те за убийство дават по 2 години а тия за некви си 5-6 билета са му дали 4г ефективна присъда,пълна пародия бг съд..

За три билета, 4 годин при строг режинм, за три деца убити на пътя от пиян гъзар, пак 4 години, ама условно. Ей това е правосъдие

Ейй! Ти да видиш! Хвала, хвала, ама квотата за акули празна, пък с квотата за кокошкари сме напълнили затворите, че и препълнили, че и даже палмата на първенството в целия ЕС сме взели;)

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!

А,за КТБ кражба за милиарди ,няма осъдени.Момчето да ходи в Сърбия при Цецко Василев,там няма да го приберат,ако той не иска.

Като чета нещо такова и все ми се натрапва едно "Криворазбрана цивилизация".... Всъщност добра е присъдата, но останалите 95% присъди на убийци, изнасилвачи и крадци я карат да изглежда брутална. Ако я вземем за база, то убиец на пътя трябва да лежи минимум 30г.

нямаме толкова затвори за всички, 50% от българските граждани трябва да бъдат зад решетките!

ХАХАХА ... на строг режим, до тук Добре, ма телефонните измамници на свобоДааа, къщите им замъци, цялата рода безработни ... и всички на най-Лек режим. До кога така, Уважаеми Съдии?!?!?!

Като не знаеш на кого да си платиш в съда, за 3 билета ще лежиш 4 години. ахахахах Държава ли ? Пародия.....

егати държавата, за 3 билета 4 години затвор при строг режим. Циганите убиват, телефонните измамници погубват не само парите ами психиката на възрастните хора, и само ги целуват и пак ги пускат. Но искам следващия път да посегнат на судиите които ги пускат!

Как, бе! Този е почти светец! Един месец условно най-много, за да не се озлобява и евентуално ще се върне в правия път! А защо за изнасилвачи и обирджии с взлом и насилие няма присъди? А защо убийците на пътя са на свобода?

За кокошка няма прошка! За кокошкари също!

за 1000 лева- 4 години затвор, при първоначален строг режим. за убийство на пътя- 2 години условно. мама ви съдийска!

за убити на пешеходна пътека не дават толкова