Седем души с обвинения за менте банкноти и документи

При специализирана акция на ГДБОП и прокуратурата е заловена престъпна група занимаваща се с производство и разпространение на менте банкноти и лични документи.

Обратно в новината

Коментари - Седем души с обвинения за менте банкноти и документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще послугува,дупета ще поцелува и на края ще му духнат под опашката,защото всеки Господар обича слугата до време.Казвам,за да се сеща.

добре че са ги натиснали от европа и америка и са им дали информация иначе тия тука с нашите ченгета и правосъдие са си живели като царе.

Какви са тези ПР брифинги?Нали това вие работата.Нали за това ви плашат заплати.Да започнат и хирурзите да се показват по телевизията , всеки път след успешна операция.Никой не ви вярва.

Sm3hurk0

Изкарването на мигранти от България, от кога е незаконно ? К'во... да ги оставят тук в България ли ? Тези хора, дето изкарват мигранти, трябва да бъдат наградени.... Това, че печатат пари... - да не Ви е яд, че не сте в далаверата ? Вие умните и кадърни чантаджии и това не можете... Истината е, че за нищо не ставате.... Трябва някой извън България да Ви светне лампата и да Ви срита, за да се сетите, че трябва да работите. Харантутляци !

А бе плешивко,бръснат,какви 7 души бе? Аз всеки ден съм на пътя и се срещам поне с 70 тъмнозелени ,,индияца",които дори името си не могат да напишат,но бръмчат с баварци и мерджани,бусове и са на...социални помощи.... Бахти и проКУРора....

Подхващайте 16те милиарда от ДДС и 4те млрд от КТБ,а не ни занимавайте с кокошкари!!!!!!!