Шофьор карал в насрещното, предложил подкуп

На 20 март 2018 г., по разпореждане на Окръжна прокуратура-Хасково бе привлечен като обвиняем Али Ч., на 62г., турски гражданин.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор карал в насрещното, предложил подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОДЛЕЖИ НА РАЗСЛЕДВАНЕ

20 евро подкуп! Тоя нещо май не е наред?

В една правова и цивилизована държава за предлагане на подкуп на длъжностно лице се влиза в затвора. Този идиот, карал в насрещното на аутобана си е за опандизване само за първото престъпление. Дали българските прокуратура и съд този път ще си свършат работата?

Този ще го отнесе заради всички с подкупи за да демонстрираме пред ЕС и ЕК как се борим с корупцията !

С тези 20 Евро той им се е подиграл. Сега в районното ще го изтръскат малко за да се научи колко да предлага следващия път.

след 72 часа колко по 20 € ще предложи ?

това е обида!! 20 €??? от тираджия?? за български катаджия на международен път?! наглец!!!

Чета по-долу хейтърските ви коментари, как всички скачат върху "мангала". Човека е 62 годишен и е професионалист. Минал е сигурно милион километра. Ако е имало добра маркировка щеше ли да се навре в насрещното? Ако полицията ни не беше корумпирана, което се знае по цяла Европа, щеше ли да пробутва 20 евро, както прави на влизане и излизане на границата. Дали щеше да подкупи германски полицай. Помислете и тогава плюйте.

Se taia

Просто 20 Евро са подигравка за нашите куки. Затова и са го закопчали. Не е сложно да се досети човек. При "И ся кво правим..", бг шофьорите си знаят че под 50 Евро не минават, ако са двама полицаи.

Напълно съм съгласен с Вас,само в България може да се обърне ТИР избягвайки катастрофа и удряйки се в мантинелата обрасла с храсти.Това че има пияни и тъпи шофьори е ясно,но те нямат националност .Ако си бил тъп когато си се сформирал като характер,такъв ще си си е до ден днешен

ориенталските ви мурафети не минават в България

тези 20 евро са били за "стопажииките"по пътя!наще за малко да ги засмучат,ама им се видели малко маи а?

манго ги е забравил в паспорта си тези 20 евро!!

Олеле мале... Направо новина за първа страница и поне да стори 3 дена.. Шофьор в насрещното и даже подкуп... Хе хе хе Хо хо хо Аз всеки ден на отиване към работата засичам поне по 4 ма в насрещното... Какво става на пасажерската седалка в патрулките няма и да го коментирам... Леле мале.... Абе дира , я кажете че са хванали и някой да пуши в заведение , и направо ще си помисля че сме стожер на законноста в Европа...

Само 20 евро, обида за нашето момче!

Малкият рушвет обижда и двете страни...

20 с още 3 нули е 20 000 евро - ти толкова няма да спечелиш и през целия си живот.

Циганина у дрънголника!

Редно е този да бъде изтърбушен като за назидание или просто в съответствие с генералната превенция на Наказателния кодекс.

Не, че е редно да се дават и вземат подкупи, но сега с този случай направо разбихме престъпноста . Че дори и статия написахме.

Няма шофьор дето да не знае, че "мави" опривя нещата. ДАЙ - кво искаш сига контрола ли да ти правя? Сашо Тръпков - всички взимат ! Въпроса е как се разпределят нагоре сумите и до кого стигат ( то е ясно мъъ се не доказва). Пломба ми падна....

Нация от нагли примати са тези.....