Тръмп поздрави Путин по телефона, планират среща

Президентът на САЩ Доналд Тръмп поздрави в телефонен разговор руския си колега Владимир Путин за победата му на президентските избори от 18 март.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп поздрави Путин по телефона, планират среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Наше момче е Товариш Тръмп. Неслучайно император Путин го избра за президент. Так держать надо Товариш Тръмп. Молодец )) А иначе запада (в частност Великобритания и САЩ) се опитаха да провокират изборите с поредните си бутафорни обвинения, очаквайки други резултати от изборите. Уви, Руският народ не се поддаде на манипулациите на краварите и меките англосаксонски чурки.

Къде ще ходи да не го поздрави, след като това направиха Борисов и Юнкер. Няма как.

Някой ако се е надявал, че Тръмп и западните лидери няма да поздравят Путин, или е пълен идиот, или така му се е искало. В голямата политика има определени правила, които ако не се спазват, губи този, който ги нарушава. Така че нищо ново под слънцето. След 2 седмици ОЗХО в Хага ще констатира, че източникът на отравянето на Скрипал в Солсбъри не може да бъде установен, и всичко ще си дойде на мпстото.

Сиреч, "Да живее Империалистическа Русия, най Империалистическата страна в света! Уряяяяяяяя!

изненада, но това вероятно е вятърът на промяната или пък промяната на вятъра, дерзай Президент Владимир Владимирович, дерзай, мы с тебя

А Путин дали е обещал на Дони, да го назначи за президент още един мандат.

а дано, ама надали

Че нали беше "Планирал" Да НЕ ГО Поздравява. Променил си е май "Плановете" бързо и наопъки. МожЕ би е чул, че има "един от Банкя" дето прави същото. Май ставаме "Пример за подражание", направо КЛАСА...

Браво, колега! Само така и напред, не бой се.

шахматната среща между Корчной и Карпов. Уж това-онова, ама не съвсем. И все пак на дъската трябва да остане само един от двамата царе Другият винаги е фатално обграден и се предава. Само да не забравят в голямата игра, че има цайтнот.. Часовникът цъка..

И що Корчной и Карпов? Не е ли бил Фишер силният срещу Карпов? А за Корчной знам, че "минал на червено" и толкоз, нищо повече, въпреки че твърдял, че бил много силен, ама СССР му пречил да се изяви.

Фишер е играл срещу Спаски. Двете срещи са с исторически интервал от около 25 години. Учи история синко. Ако пък научиш и шаха, ще откриеш много интересни неща от този живот.

Корчной бе професор по история - ръководител на катедра в Ленинградския университет. Заряза всичко, стана швейцарски гражданин и се отдаде на шаха. Карпов е комсомолско чедо. Паметни са срешите Ботвиник-Тал, Тал- Петросян, Петросян-Спаски, Спаски-Фишер, Корчной-Карпов, Карпов-Каспаров .... край нямат. Тогава и България имаше много силни шахматисти - д-р Минев, Нейкирх, Радулов, Георгиев, Орев ...

инпиииич, инпиииич *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

споко англя винаги е командвала америка и пак ша овладеят положението-дотука путин беше ок. зачтото е много глупав -но кат гризна крим и прадна в англия се виде че касокракия е луд-ша го менкат скоро с некои олигарх

Тръмп да се учи от Рейгън. Да оставят московията без технологии и сами ще се разпаднат. Китай откъм Сибир ще ги довърши.

Все още има мъже на земята. Не са много, но са си на мястото...

Не разбрах какво са обсъдили, освен една някаква среща А Крим е украинска територия, окупирана от Руската федерация, която ще трябва да върне заедно с Донбас и да си плати за масрафа

Оооо гнидо чалгаджииска , гледам на си се извлякал от жалката си колиба да квичиш на гладно. Явно времето рак е снежного и каруцата с хляба рак не е чтигнала до съпорената то колиба!мбухахаха Къв Крим те гони ве чирак? То не разбора ли че КРЫМ НАШ И ВЪПРОСА Е ПРЕКЛЮЧЕН!!! От май месец пускаме моста и газ до Крим на почивка, а ти моё да дуаш резаната сопа на некой плантатор у евронивата!мбухахаха

Сега вече и западните държавници ще поздравяват Путин за избора, началникът им Тръмп им даде карт бланш. Те от него чакаха разрешение, но иначе са незвисими, да не си помисли някой, че са доминирани от САЩ.

Началникът Тръмп започна някаква търговска война с подчинените си. А издуханият Путин убива наред с газове, поръчва този онзи и после се сърди, че на запад нямало правосъдие Как може да го обвиняват без да са го осъдили Нещасници

Тръмп: "Водихме много добър разговор..." Мда, с нормални хора така протичат разговорите. ... Тръмп ще ходи на килимчето при Путин. Тъкмо и Нашия ще набере смелост...

Тръмп му бил звънял...Чудя се само защо Путин е вдигнал слушалката...ми нека си звъни,ти си зает чове,не мое с всеки даазговаряш по телефна!Виж,ако беше се обадила онази годзила Тереза Мей...ама не е късно - и това ще стане!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изчаква да му доиде накрая на свиждане-милостив човек е

И . . . .какво стана . .ревах вчера всички (говоря за българските медии и другаря Инджов), че видители "великите" не поздравили Путин за преизбиранеот му. Какво се случи ВСИЧКИ ГО ПОЗДРАВИХА и няма как, все пак ще им се наложи да работят с него, не могат да го заобиколят. Сирийската Дъга се освобождава, Турция влезе в Арфин, Украйна се чуди накъде да тръгне, Световната банка казва "Емигрантите ще са Ви проблем" . . . . проблеми има и трябва да се решават, а не да се създават. Лаят сега видители руснаците май нещо са се объркали с Турски поток и ще го затварят . . . . но Керченския мост май ще го пуснат, вероятно май - щни 1-та тръба на Турски поток ще тръгне . . Путин бавно и методично си прокарва политиката

че кое му е великото на марионетката путинова?некадърен ,банкрутирал перверзник.

А моята сделка за ЧЕЗ къде е? Да не ме прецакат с АЕЦ "Белене", че как ще си връщам заемите с 4 стотинки тока?

Охооо, Тръмп ще се срещне с президента Путин, който го назначи за губернатор на Америка, най-новата задокеанска руска губерния.

:)))Да го чете само този с чувсто за хумор! След избирането на Путин за президент всички в "нормалният свят"се изнервили и пуснали ядрените ракети,Путин и той ги пуснал и две се срещат в орбита.Руската пита Американската-ти къде,е как къде отивам в Русия,падам в Москва и правя всичко пепел,руската казва и аз так,в Хюстан.Ама така и така ще мрем да пием по едно,за тези които незнаят че ще мраът-пили,пили и второ за това ,че и двете ракети ,че си заминат марцина и накрая,когато американската ракета казала,че след трета чаша водка вече и се подкосяват крилата,руската и казала,че няма страшно,тя ще е заведе в къщи(от там от където е тръгнала)

Путин празнува а Европа плаче.

Наистина ли Тръмп е поздравил Путин????Това не може да бъде.Това е някаква лъжлива новина,щом Бойко не е поздравил Путин нищо не го броя за новина.

Лика-прилика кат два стръка иглика.

Американците скоро ке плащат бирата в копейки в САЩ.

Дядо ми казваше-краставите магарета и през девет баира се намират.

Явно дядо ти бил мъдар човек,но ти не си го слушал добре,сигурно ти е казал,че е бил магаретар-човек който се е грижил за магаретата на село.Те онези наши дядовци когато ти кажат нещо мъдро,не е заради това,че някой им е платил да пишат в соц.мрежите.Това е защото така го мислеха и защото са живяли и в друго време и за да предпазят този който иска да ги чуе от собствените им грешки

...абе до тук ясно !..Tрампи се престраши и се обади да поздрави...а наш Mагнолии до кога ще се прави на луд ?!?....то за това и хаб няма да види и нищо !..дето се казва .." Kаквото сам си причиниш,никои не може да ти причини ! "

ХИЧ НЕ СА ЛУДИ ПРИСЛУЖНИЧКИТЕ НА ГЕРБ ... СКРИХА БЪРЗО БЪРЗО СТАТИЯТА ЗА ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ , КАТО ПОЧНА ДА ТРУПА НЕГАТИВНИ МНЕНИЯ :))

пак припърдяваш простакела тъпа!

ТЯ НАПРАВО ВИ СЕ СЕРЕ В УСТАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ :))

Ама, наш Боци си плю в пазвата и го изпревари.....

Значи, вече и измекярите могат да започват с поздравите.

МЕКИЯ БРУС.

Няма две супер държави. САЩ над и ще останат казва Тръмп. А от кортуазия той казал а говорителката отрича за бъдеща среща. А след това ко ша праят с тези над 1 трилион д. отделяни САМО за нови оръжия. Казал ли е Тръмп,че ще ги даде на адмистрацията за т. хартия. Ето това е въпроса,защото той зависи безапелационно от Конгреса.

Ти от Сената на селските цървули ли си, защото изавлението на Сената на САЩ е съвсем различно

A,ти си от персонала на Cорос и на всички им е ясно!!!

колко е хубаво, че вече не сме под руски ботуш! щяхме да избираме и ние с 90% някой слуга.

Прочети по-долу бе тарамбуко проста !

Иво, или си много млад или си забравил, не 90 а 99,989898 % за нашия руски лакей беше.

Cега избираш под хAмерикански ботуш-къде е разликата???

И сега всички глупаци 100% гласуват за грбаджиите!

А Терезка кога?

Реалността се състои в това, че ние, САЩ и Русия сме две ядрени супердържави,две супердържави в този свят, които сме в състояние да вдигнем телефонната слушалка и да водим диалог помужду си Хидинг Науерт След разтовора Тръмп-Путин

Хидинг Хауерт е зам. председател на Сената. Това вече е много добра новина за света и за мира ! Браво колега, че сте го превели от Ройтерс !

Още спи, като се събуди ще ме поздрави. Споко

Cкоро!!!!!!!

Сега ще си чупят краката да търчат с поздравления!

Наш Винету пак не можа да се изяви. Изпревариха го почти всички. А той завалията уж голям европредседател, пък се е покрил в Банкя и никакъв го няма откак вчера нреди на фуражките да заемат позиции до всяка дупка по пътищата.

Сега какво се получава - господаря поздравява, а лакеите и клуоните, лизачите на задници лалат и вият :)))) Много смешно. То е ясно, че и Тръмпчо не е никакъв господар на нищо, но все пак такава е илюзията за нещастниците - че ФАЩ им е господаря. Те дори не знаят кой им е господаря... толкова са нещастни, че не знаят на кого какви заповеди да изпълняват. Пълен хаос на робите :))

малко пояснение... Не, не Путин ви е господарят. Да не се объркате съвсем. Не Путин назначава президента на САЩ. Други са..

Оставете го да празнува.

На снимката путин сочи с палец една репортерка и Тръмпи я заглежда дали става :) А народа си мисли че се решават някви неща хаха.

Ти да видиш,днес се навършват 15 години, откакто САЩ и Великобритания баламосаха целия свят с една колбичка и нападнаха Ирак. Инвазия, от която иракчаните още си патят и 15-та година не се вижда кога ще започне да се изгражда тая пуста "западна демокрация"..................

А не може ли ЕС да влезе в преговори с Великата Поднебесна Империя-Китай за сключване на всякакви споразумения в това число и военен съюз. Ако не го направим ни е спукана работата като гледам тия как се сдушват.

имайки в предвид определени финансови затруднения затварям всички общества от тук нататък ако некой иска - да си приказва на собствена самоиздръжка нема да му се плаща хахаха

Правилно, Тръмпи трябва да се кланя на Повелителя на ракетите и Господаря на света ! Слава на Русия ! Да живее Путин !

Това са абсолютно неприемливи инсинуации. Повелителят на ракетите е само един.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Вчера Тръмпи заяви, че няма да поздравява Путин. Путин издаде указ за сбор на руските запасняци. Генерал Генадий Шаманов заяви, че е способен да превземе Белия Дом, Държавния департамент и Пентагона са 24 часа с 80 000 десантни гвардейци ... А в Сената и Комгреса ще предоставил необходимото количество памперси за сенаторите и конгресмените. Тръмпи веднага побърза да поздрави руския президент ...

да, точно така стана- първо тръмп се ядоса от изборната победа и не му се обади, после путни му се обиди и обяви наказателно свикване на запаса, а после тръмп и к-я се уплашиха и се обадиха. и сега очакваме отмяна на указа за запаса.

печатна грешка в едното име, моля за извинение

ХуйВижън, ще ни спукаш от смех бе! Спри се за малко! Ти си най-забавния трол тук! Нема нужда да се престараваш! БУХАХАХАХАХАХАХАХА

фатмак,стига с твоите тъпотии!!!!!

Бо Бо

На Перуката ще му се наложи още да пълни памперса след указа за запасняци на Путин от днес и на доклада отпреди седмица за най-новото Руско атомно оръжие, от последно поколение. Следващата стъпка на Путин е да наложи яки санкции на американските колонизатори и докато не поканят Кобзон и Любе да пеят в Белия Дом, никаква прошка. Никаква водка, никакъв хайвер, никакви офшорни вложения. И никако руско гражданство за янкитата. Газ до дупка и петрола по договорка ) Защото: Russia will wipe out USA from the world map... don't cry American cow boys & time to move to Australia ))

те и сега се молят кобзон да ги посети, да им попее... но той отказва-в крайна сметка, всичко това е под неговото ниво. затова сега водят мъчителни преговори с м.магомаев. смешници-вярват ли си наистина?!

Вчера едни тарикати казаха, че никой никого няма да поздравява. Днеска Тръмпи сам звъни и поздравява. На кого да вярваш? Въобще - възможно ли е да вярваш на такива? Как е възможно да се договаряш с американците, след като там всеки ден си сменят мнението? И после пак Путин виновен. Невероятна демагогия!

Виновен е. Пред лицето на световната демагогия трябва твърдост, а не съглашенчество.

Искаш да кажеш, че го е страх да натисне копчето ли?

просто не разбирам защо изобщо му вдигат телефона -налагаш им яко санкции на тия колонизатори и докато не поканят кобзон и любе да пеят в белия дом, никаква прошка. никаква водка. никакъв хайвер. никакви офшорни вложения.и никако руско гражданство за янкитата. газ до дупка. за нефта-по договорка.

ОРАНЖЕВИЯ ПЕТЕЛ СЕ МАЗНИ НА НАЧАЛНИКА СИ ....СМЯХ ! ))) ...ПУТИН МОЖЕ И ДА МУ БИЕ НЯКОЙ ЧУМБЕР НА ТОЯ ГАЛОШ !

предвид промените в ръководството на Държавния департамент на САЩ -ама то остана ли некой от старите кадри там , ако е останал му е време да си оди след това същото в ес нема да повтарям:)

Обсъждала се е ЕВЕНТУАЛНА среща. Евентуално, някога, в необозримо бъдеще.