Сидеров: Изборите в Русия са добър пример

Изборите в Русия са добър пример, от който много страни могат да се учат, написа във Фейсбук лидерът на Атака - Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Изборите в Русия са добър пример | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз ли нещо не мога да вдяна, всеки има право на мнение, а тогава какво прави при господин Бойко Борисов, Волен трябва да е у лявото, или нещо аз бъркам, и в русия трябват реформи, промени, същото е и за, населението има критики към управлението на руснаците ..., и за България, наясно сме, имаме познати русначета/Рачо, приятелче на нашите ... живи и здрави И мир у дома, мир по света!

Таварищ Сидеров Вие си спомнихте и се върнахте във времето на Тодор Живков нали.Точно такава обстановка описахте, като журналист в ония времена.ВСИЬО ХАРОШЕВО ИЗВИНЕТЕ ЗА РУСКИЯ МИ ЕЗИК.Много хора усмихнати с цвете в ръка отиват да гласуват за него то се знае.Много рубли отидоха на вятъра за тези избори.Трябваше да има избори като в КИТАЙ ЗА ДОЖИВОТНО ЦАРУВАНЕ-ДЕМОКРАТИЧНО ЕСТЕСТВЕНО.ДА ИМ Е ЧЕСТИТ СТАРИЯТ НОВ ВОЖД НА РУСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ,А НЕ НА ЦЕЛИЯТ НАРОД.

ти кат избираш доживотно Министър-председателя мутра ние какво да кажем? За тебе може за тях не може,аре сородоид долен пътувай.

Това, че една демонична личност използва лековерието на народа с примамливи обещания с цел потисничеството му ли?! Това ли, дребен продажник такъв?

2017 година доходите от 2010, догодина - доходите от 2000г...

Значи почти половината от имащите право на глас ,не са гласували или не са за Путин!Така че при толкова манипулации,натиск,подкупи и арести,победата на Путьо е много фалшива и значимите държави ,с основание,не намират поздравления за него!

Голям анализатор се извъди. А за Тръмп гласуваха 59 млн. при 325 млн. население. Или Тръмп е избран демократрично, а Путин не. За наш Бойко няма да говорим.

сетих се че от 6 млн с право на глас 1 млн са гласували за герб, останалите 5 млн нещо не го харесват и си го казват, ама си управлява човека и 700000 от тях са му администрация и му бришат обувките,нали така, просто да обърна внимание на едни другари.

СЛЕД ВОЙСТВЕНАТА ЗАЩИНА НА ПЕРСОНАТА КИРИЛ, СИДЕРЧЕТО Е В РУСИЯ ЗА ДА СИ ПРИБЕРЕ ЧЕКА, КОЙТО ОБАЧЕ НЕ Е В РУБЛИ!?!...А ИДА ПОЛУЧИ СЪОТВЕТНИТЕ НАПЪТСТВИЯ!!

си върши добре работата, брани като орлица "доброто" име на народния ни представител г-н Сидеров и на "великия вожд" другаря Путин,трие ми два коментара, а Сидеров си е едно .руско л...о

Сидеров, след като казваш,че в Русия най-сетне са изтрили1,5 млн мъртви души,няма ли да настояваш за същото в БГ? За малка държава като БГ около 1 млн мъртви души и купени гласове решават всичко.

НЕГОВОТО ЗАБОЛЯВАНЕ, Е ПО ТЕЖКО ОТ ПРОКАЗА !!! ВИДИМО РАЗКАПВАНЕ НА МОЗЪКА, А НЕ НА ПЛЪТТА !!!

въпреки че е в коалиция с герб , продължава да ви бърка в онова място ...

рашънската подлога се изтропа компетентно... я кажи колко ти плащат Путя, за да дрънкаш проруски алабализми по тъпата си телевизийка!

Тоя тъпанар не може да е толкоз тъп, че да не усеща, че дразни хората /имам предвид нормалните, не симпатизантите на Атака/. Така обаче трупа дивиденти.

Моля, оставете ги и двамата депутати коментирали "прекрасните" избори в Русия да останат и си живеят при Путин.Тогава обаче няма да им плаща така добре както сега.Блюдолизци!!!

Сидеров пак е усетил от къде ще задуха... За разлика от Симеонов...

Цените на петрола нарастват. Това е добре за Русия, значи е добре и за България

Това е зле за България но вие явно се надявате на повече копейки предатели зомбирани.......

Русофилите от Атака и ВМРО са коалиционни партньори на ,,евроатлантиците" от ГЕРБ. Самият Борисов не знае какъв е. Според обстановката за сега е атлантик, но при промяна на ситуацията ше си припомни, че е бил комунист и русофил. И даже да покаже членската книжка на БКП, която пази в чекмеджето

Kога, наши политици са печелили или ще спечелят някога такива проценти 76.65%!!??? Kаквото, и да говорят за руският президент това са цифрите!! факт!! Aко, народа не виждаше какво прави той за страната си, никога нямаше да му даде такъв вот!!;)) при нас винаги с огромни трудности, коалиции и не знам какви гимнастики и резултата се вижда!!;)) изглежда президенското управление има повече плюсове от колкото минуси!!;))

Когато на власт дойдат фашистите

имаше един тодор живков. той печелеше изборите с 99.99%

в нета има как се бият за тоалетни чинии в 21 век , жалки и прости, но агресивни

каквото кажат генералите от кгб това е за тяхната кочина, лошото е че не си стоят в кочината, а идват да освинват и нашата

западните аналитици са много зле, щом плащат на тролове да квичат по форума , въпреки че това има обратен ефект ... . те не само мисленето на руснаците не разбирати и нас не ни разбират какво мислим. С такива плоски квиченета може да въздействаш само на 12 годишни , явно на това се надяват ... но нада ли децата четат такива коментари

Те на руснаците не им позволяват да мислят,как да им разбереш нещо

Волен и Атака са в управляващата коалиция на Борисов. Твърди русофили в управлението на България

Изборите в Русия са бутафория и съвсем излишни,защото още преди година беше решено,че Путин трябва да ги спечели,дори да гласува само той!Циганска манипулация ,като при нас ,с евтина бира и кебапчета за гладните руснаци ,но ако гласуват!И к,во 40-50% от руснаците не са гасували,защо ли?

Зле си с математиката и не само с нея. В тези 40-50% негласували влизат и децата до 18 г. Циганска манипулация са твойте постове.

Троловете от телевизията на Волен всичките са в Русия(наблюдатели) От два дена форума е спокоен

теб пък може да те извикат на изборите в Сащ да наблюдаваш? или те цървули не им трябват

САЩ нямат нужда от чужди още повече от псевдо наблюдатели като Волен и малоумниците от неговата телевизия

е има един останал с неактуално име, вече е Тръмп приятел, това не ти е кочината по 20-30 г. диктатор

"Избирателният процес вървеше спокойно, под изключителен контрол от страна на властите. " Така е било и при Сталин и при Хитлер! /из мечтите на чичо Сидер/

Даже това е от най-дорите примери!!! :)))) И при нас беше така... по времето на Тодор Живков!

Франция , Германия едва ли да са онези възроптяващи на една нова посока в европейската политика . там първите които ще се изказват против всякаква промяна в статус-кво , в постигнатото , ще са унионистите от Висшеградският Алианц . Ако от тях идва положителна оценка , тогава да почнем с преустройства на европейска политика . или с други думи : Mission impossible .

с Тръмп в американска администрация може би крахът на северно атлантическия алианц идва внезапно и неочаквано . така че , има си надежда проектът Европа .

Изборите в Русия са доказателство, че ако Мойсей е преценил 40 години, след комунизъм ще са нужни 80...

Я Сидер ага можел да пише?:)))

чакаме и филм от Йончева, иначе не се брой

ти за каква се броЙш ма??? да не си съученичка на цецо от помощното???

На този "патриот", защо не му дадът направо руско гражданство и да си ходи там?! То бива демонстрации, ама неговото вече дразни.

Те си имат вече смешник - Зюганов! На Жужи втори не му трябва там!

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН

Руският шпионин в България пак са го привикали господарите му.

Пълен нещастник и долна ку...ва е това лай...о!!! Що не остана там, най-добре ще да е!!!

А в България изборите се провеждат от корифея Цецо. Той подкупва циганите, той брои бюлетините, той пише протоколите и накрая обявява резултатите

Преди малко един от европейските наблюдатели на изборите в Русия заяви, че изборите били организирани напълно прозрачно, имали достъп навсякъде и като цяло изборите били много по-демократични сравнение с много европейски държави. Имаше пресконференция на международните наблюдатели - изказаха се такива от Испания, Франция, Германия, Белгия и т.н. - всички поставиха много висока оценка за организацията и прозрачността на изборите.

Белата Златка да я пратят да наблюдава изборите , ако има такива в Северна Корея...Там Ще остане още по-доволен.

Путин разбра, че кравата от лятно и астрономическо време не разбира и отмени смяната, която при нас предстои посред зима! А и представете си управляване на такава голяма държава с такива ресурси с модел на бг демокрация???

За мен алкашите са мазохисти. Как си преизбират президент, който ги вкара до гуша в тинята. Докара им санкции, изолация, мизерия.....но тях явно ги кефи да газят калта

в калта бяха при демократичния Елцин - $50 заплата и петрол за $10 барела за износ, както и купища други ресурси на безценица - е те тогава "западът те обича".

Точно при Елцин без да ми е любимец руснаците можеха да излязат от кочината си и да видят свят и доста от тях не се върнаха(повече от 2 милиона само в Израел) а и видяха че има и западни коли и който можа си купи а сега ще си сърбат лусиона и ще си седят само в кочината,че вече никъде не ги пускат

баси продажния анти-българин !!! отишъл да хвали господаря си! Остани там и не се връщай, мърльо !