Борисов: Даваме 500 хил. лева за щетите от урагана във Враца

Около 500 хил. лева ще дадем за пораженията след урагана във Враца, обяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Даваме 500 хил. лева за щетите от урагана във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червеният кръст, някоя НПО /неправителствена организация/, няма ли някога да дарят и те някой лев, или те само прибират дарения.

От личната сметка.

Данъкоплатците дават 500 хиляди лева на фирмите подизпълнители на герб за справяне със щетите от бедствието, до колкото е възможно разбира се. Така звучи по правдоподобно.

а защо корнела я няма да посети съгражданите си и да им даде минерална студена водичка

Щото Бойко е на власт и после ще реве как Корнелията си правела ПР.

да не би корнелката да я е страх от народната либов,че врачаньете ного ного не обичат крави

Тая нагла личност няма ли да спре с това ДАВАМЕ, защото на практика НИЕ ГИ ДАВАМЕ тия пари от нашите данъци. Не е зле наистина да започне и ТОЙ да дава от ограбеното и то не на някакви мюрета като Гинка.

Казах Ви."ПроклятИе ще надвисне над Отечеството ни заради глупавите приказки на един патриот облечен във влас " Нечестиви думи по адрес на Патриарха на християните.Хората му целуват ръка за прошка,нашият умник го обижда..Това е още нищо.Не знаете какво ни чака.

Аз мисля, че е крайно време да се спре с ваденето на пари от бюджета и изплащането им в такива случаи. Има си застрахователни компании - по цял свят е така! Аре стига мелодрами - който иска да не е сам, ако недай Боже се случи такова бедствие, да извади няколко лева на месец и да си плаща за къщата, колата и каквото там има!

аха , дават ги на кмета , че му пострадало барбекюто , ама понеже е малко неудобно та казват че са ги дали за всички

Като помагате, съветвам ви да не пращате хора с надпис ГЕРБ на гърба на якетата, както се наблюдава често. Дава обратен резултат, защото хората знаят, че парите не ги вадите от джобовете си или от касата на ГЕРБ, а от бюджета, т.е. плащат всички данъкоплатци.

Като знаем с какви надценки работят "нашите" фирми, то тия пари я стигнат за един покрив, я не.

Едно време, по селските сватби, когато дядото докопаше микрофона след някое дълго хоро или песен се чуваше следното: - Дядото на булката дава една крава и едно теле на младоженците! (оркестърът свири туш!) И освен това дава 3000 лева на младото семейство! (отново туш и много удари по чинелите!) Кой знае защо, това много ми напомня на еднокнижния вожд. Само дето дядото на булката ги вади от джоба си, а тъпият пожарникар ги вади от джоба на народа! Нищо против да се дават пари на тези пострадали хора там. Ама формулировката може да бъде по-нормална, по-скромна, например: "Правителството гласува еди какви си пари за пострадалите от силния вятър във Врачанско." Защото, какъв мутрафонът та само той дава. А другите от правителството против ли са?

Дайте да дадем, другари! Чуждото е общо. Борисов изобщо не е полулист. Това е бацил в кръвта му,

Давате 500хил.лв., но кажете как ще проследите да не ги откраднат други и как най-бързо да стигнат до пострадалите? Защото и всички добри хора при подобни бедствия отделят кой колкото може, но живият живот многократно показа, че все някъде потъват пари, не по предназначение!

Явно има нужда. Отговорно!

Ще кажа две неща: 1.Защо ще се раздават моите пари събрани от данъци и такси!?! 2.Кога ще се направи задължителна застраховката на сгради, както е на автомобили?

Подкрепям! Става въпрос за частна собственост, защото ще се чака обществен ресурс за възстановяването й.

Става въпрос за ОБЩИНСКА вероятно и ДЪРЖАВНА собственост!!!

" 500 хиляди лева в четвъртък ще дадем за пораженията, които има в училищата, по детските градини, за стълбовете и т.н" "Дават" защото са ДЛЪЖНИ да ги застраховат и ремонтират!!!

На кого ги давате? На вашите фирми ли?

Защо не пише в статийчето, че БОКо-БОКолуков беше тотално сринат от недоволен от #Него гражданин при опита Му да награди тези млади българи...!!! А?... ОСТАВКА...!!!

това е добре, от друга обаче пак се прави с нашите пари, пак се гони популизъм, и най-лошото че вероятно пак от тия 500 000лв голяма част ще потънат в нечии джобчета и новия покрив може да отлети отново. За пример - санирането...

ББ да ти пикаме на самочувствието....друго освен мръсни далавери и шуробаджанашки тарикатлъци не сме видели да вадиш

От джоба си ли ги вади? Аман от популизъНННН!

Ама кой? Държавата ли ги дава или лично Бойко?

Лично Бойко дава държавни пари...

Иван Петров

моите, твоите, нашите...

това съм АЗ !