Измамата, наречена ”сделка с Турция”

Споразумението между ЕС и Турция разкрива цялата лъжовност на европейската политика относно бежанската криза.

Обратно в новината

Коментари - Измамата, наречена ”сделка с Турция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази гламава среща няма никаква стойност за нас, българите! Нещо повече: това беше пълна бутафория, унижение и срам за България! Ердоган убива милиони кюрди, сее разруха, плаши Кипър, демонстрира сантименти към наши земи, нагло иска милиарди от ЕС и плаши с имигрантите и с армията си, а ние само премигваме и го целуваме! При това и 80% от турците го ненавиждат! Това е лицемерие! Вместо да го заклеймим, да наложим икономически санкции и да спасим Сирия, кюрдите, Кипър и милионите прогресивни турци...ние му правим метани с усмивка на лице! Ужас! Аз, генерал ЛУКОВ...бих му отговорил с барабанен огън на батареите си!

''До началото на 2018 година ЕС е превел на Турция три милиарда евро''. Даниел Хайнрих -e ръсиш бисери. Чети си уроците по- прилежно.Нищо подобно не е платено а само обещано.

три милиарда евро са обещани но не са дадени все още . изплатени са 850 милиона засега занапред не се знае дали

Единствената измама е от страна на вдъхновителите и организаторите на арабската пролет в Сирия, а те са: -САЩ и Турция. Те са разбъркали кашата, а искат от ЕС да плаща масрафа. Ето защо, е абсолютна наглост от страна на Турция да иска милиярди от Европа, която няма общо със започването на гражданската война в Сирия.

далече си от истината,като пишеш турсия защо не помисшлиш откаде започна ,,арабската пролет,,и за колко години стигна до сирия,защо турсия беше принудена да прави операсия,,маслинова клонка,, пкк,ъпг идил терористически организасиъи бсекидневно нападаха погранични градове в турсия.

Ето ти едно от многото доказателства: "...Кемал Киличдароглу, лидер на Републиканската народна партия (РНП), представи заявление пред органите на прокуратурата в гр. Адана на 14 октомври 2014 г., в което се твърди, че Турция доставя оръжие на терористични групи. Той също така представи разпечатки на разговори с шофьори на камиони, които са доставяли оръжие за тези групи. Според него турското правителство твърди, че камионите са били предназначени за хуманитарна помощ за тюркмените, но тюркмените казаха, че не е била доставяна никаква хуманитарна помощ. Според вицепрезидента на РНП Бюлент Тезджан на 19 януари 2014 г. в гр. Адана са били спрени за проверка три камиона. Камионите са били натоварени с оръжие на летище Есенбог в Анкара. Шофьорите са стигнали с камионите до границата, където агент на турското разузнаване MIT е трябвало да ги поеме и да ги прекара в Сирия, за да достави стоката на ИДИЛ и на други групировки в Сирия. Това се е случвало многократно. Когато камионите са спрени, агентите на MIT се опитват да попречат на инспекторите да видят какво има в сандъците. Инспекторите откриват ракети, оръжие и боеприпаси. *Cumhurriet съобщава, че Fuat Avni, добре известен потребител от туитър, съобщил на 17 декември за корупционно разследване, на 12 октомври 2014 г. казва как звукозаписи потвърждават, че Турция е предоставила финансова и военна помощ на терористични групи, свързани с Ал-Кайда. В тези записи Ердоган притиска турските въоръжени сили да започнат война със Сирия. Ердоган изисква от Хакан Фидан, ръководител на Националната разузнавателна служба / MIT/, да измисли повод за атака срещу Сирия...."

Вярно е, че има грешки в европейските политики. Обаче е абсурдно да се взимат под внимание примери от руския обществен живот за решаването им. Всяка една европейска политика, колкото и да е грешна е много по-малко грешна от всяка една руска. Така, че бъдете така добри като става въпрос за европейски проблеми , а имате руски манталитет да не се обаждате. Аз лично смятам, че феновете на руската доктрина следва да бъдат изолирани от обществения дебат, защото само пречат с абсурдните си тези. Кагота един добър ученик имам проблеми с даден материал ТОЙ НЕ ПОЧВА ДА ПИТА ТРОЙКАДЖИЯТА КАК ДА СЕ СПРАВИ. Набийте си в кофите, че Европа е най-напредналото обществено обединение в света и практически трудно има изобщо от къде да се взимат примери.

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

Боко,учи се от бай Тошо ,а не от баба си Меркелица -чумата да я тръшне> Сига лъгахте целият свят-разни изледователски институти на Сорос. От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява

Тези "бежанци" са пълна катастрофа за Европа. Също така, бих искал да добавя, защо не се споменава за израелски НПО-та (например ISRAaid), които транспортират мигранти от Либия в Европа. Това е документирано, може да се видят клипове в интернет и никои и дума не обелва в медиите за това.

Помните ли откъде започна всичко!!!С ,,терористичните,,атаки от 10 човека...Да направим алгебрата...имаш 10 ,убиваш 8,колко терориста остават????10-8=1 ооо ооо!!!!!!НЕ Е МАЙТАП!!!Толкова има в списъците на ЦРУ.....БЕЖАНЦИТЕ ,РАЗРУХАТА , УНИЩОЖЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ОТДЕЛНО....И тава го казват самите американци във филма,,ВОЕННА МАШИНА,,с Брат Пит.не ми е спам.Сделката с Турция е фрагмент от историята,както казват-пак измама.,

Вие сте по-комунистическа медия и от СНН

Ауууууууууууууууу, ама защо рИвете така срещу..."истинските дИмократи" бре:)))??? Не сте ли чували приказката, че ситият на гладния не...вярва:)))?!? Три милиарда до момента за Турция?!? Нали не си мислите, че се използват по предназначение?!? По-скоро са "вложени" във войната срещу кюрдите! Нищо лошо, въпрос на вкус, казало кучето и си облизало...задните части:)))!!! Та така и...Брюксел!!!

до тук нищо вярно няма пробваите утре пак Ok byyyyyy

Европейската политика е измамна и лъжовна! Лъжа е измисленото убийство на руския шпионин от Русия. Лъжа беше ядреното оръжие на Ирак. Има много примери за лъжовността на западните политици. Те са на приципа мътиш немътиш водата ми ще те ям.!!!!

Спрете войната, не се циганете дали Асад да е на власт или не, не плащайте оръжието на терористите - и всичко ще си дойде на местата.

Просто е ,ако някой не иска да стане по-богат ,а масата по-бедна ...с нашите пари вместо да ни решават проблемите ,създават условия за нови ...

Ако го нямаше ЕС, това нямаше да се случи.

Бива ли толкова тъпи да сте бе другари !

Е хайде обясни тогава, защо си толкова тъп!!!

Германия може вместо по един бежанец да връща по един турчин в Труция. Без това турците от Германия бяха много активни в избирането на Ердоган, да ходят да му се радват на място

Да, ама кой ще арбайт? Арабелите дето кибичат ли, или източноевропейците дет ги не искат,че току виж им взели мениджърските позиции?

Наскоро Амнести Интернешънъл отбеляза, че шестте страни от залива Катар, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Бахрейн, са дали убежище на... нула сирийски бежанци...

Типичен пример за ориенталско лицемерие и двуличие! Докато едни араби мрат от войни и кръвопролития, други тънат в разкош и охолство! А точно в Саудитска Арабия се намира столицата на аллаха - Мека, но това не ги прави по-добри последователи на уж миролюбивата им религия!

Ми да. И са прави - преди около 2 месеца, външният министър на ОАЕ беше казал, че няма да приемат бежанци, защото щели да повлияят негативно на уникалната им култура. Прав е. Но същото се отнася и за нас.

..........

... разкрива цялата лъжовност на европейската политика относно бежанската криза. европейската политика е лъжовна и лецемерна по отношение на ВСИЧКО!

Остава да се добави: ...и която лъжовна европейска политика Дойче Веле яростно защитава(ше) от 2014 г. насам почти ежедневно.

Добро утро, европейци, събудихте ли се? НЕ? спете, спете...

КОЙ да се СЪБУДИ????ДЖЕНДЪРИТЕ ИЛИ ,,,ФЕМИНИСТКИТЕ ....КОЙ????

Явно трябва да престанем да лицемерстваме и да опънем хубава яка стема по цялата граница EC:Турция, с международна гранична охрана.

Ъхъм. Не се чудете, че Дойче маниВеле се е принудила да мъцне за част от истината. Просто тя е отчайваща, а и новият министър на вътрешните работи на Германия, лидерът на ХСС Зеехофер преди 4 дни заяви "Ислямът НЕ Е часто от Германия". Това, че у нас само отделни хора КАЗВАТ истината означава единствено, че ГЕРБ, БЕСП и (естествено) ДПС + останалите политически падпорни пасмини просто ви заблуждават, криейки реалното състояние на нещата. А споразумението е пълен провал - колкото Мюнхенският диктат е спрял Хитлер, толкова и то плюс срещата във Варна ще спре султан Ердоган - не сте ли гледали вече видеата, на които турските войници скандират "Когато турчинът се изправи, неверниците треперят!", "Ние сме армията на Аллаха!" и др. подобни?! И още: 1. Ердоган много добре знае КОГО да праща по гръцките острови. По данни на гръцките власти, от пирстигналите на гръцките острови мигранти по законите на ЕС и Гърция, на връщане ПОДЛЕЖАТ (и то след процедурите на обжалване в съда) едва около до 16% от всички пристигнали. 2. Дадените милиарди не са само 3. Преди седмица излезе решението на ЕК, което сега в края на месеца ще бъде одобрено от държавните лидери на страните от ЕС - още 3 милиарда на Турция. Отделно, на над 1.2 милиона "сирийски бежанци" в Турция всеки месец по дебитна карта се превеждат пари - "за социално включване", създадени са и се поддържат с пари на ЕС "учебни съоръжения" за над 500 000 деца - пак в Турция...

да се обединим с Турция. Борисов - подкепям.

Османската империя е управлявана от християни и деца на християнки. Ако сега някой се порови в произхода на техните политици, сигурно и те ще се окажат с християнско потекло. Проблемът е, че религията им е много агресивна и не признава никой, освен себе си. Тя ги фанатизира и прави опасни за останалото човечество.

Споразуменията трябва да се спазват и бежанците трябва да се връщат в Турция, България и Гърция и те да се грижат за тях.

Когато цифрите говорят, и Бог мълчи! В Зап.Европа, най-вече Германия, за последните 3-4 години нахлуха над 3 млн. ислямски скакалци. Ето интеграцията им, по данни на официалната статистика на Германия: Идва 911 души са започнали работа и едва около 4 хил. са се регистрирали за езикови и професионални курсове!!! Останалите са се "интегрирали" в капсулирани гета на исляма, общуват само помежду си, подвластни са на имами и ходжи с тежък радикален ислям и си живеят на гърба на социалните помощи на приелата ги държава, най-вече Германия, където са над 80% от т.н. бежанци. Те рязко повишиха криминалните деяния, грабежи, изнасилвания, престъпления и носят огромния риск от вече проникнали с тях "спящи клетки" на тероризъм. Ето приносът на Меркел за Европа. И тази ситуация ще се утежнява, защото радикалният ислям е разработил именно такава схема за завладяване и победа над християнска Европа... Крайно време е да се вземат драстични мерки срещу инвазията на ислямските термити, защото ситуацията в редица големи градове на Запад, където в новосъздадени гета вече има милиони от тях, става необратима!!!

а знаеш ли, че доста голям процент от сирйците са хистияни, при това ортодоксални? Знаеш ли че германия реши демографския си проблем за 2 години? Знаеш ли , че такива проблеми не се решават за десетилетие или 2? НА хората ще им се даде време, средства и условия за да протече бавна интеграция. А за теб сори.... През 40-те и 50-те знаеш ли колко много гърци италианци и МАКЕДОНЦИ биват поканени в австралия а? знаеш ли, че местните руси хора са ги гледали тези чернокосите като циганьори някакви? Е, ела да видиш 60 години по късно! Австралия процъфтява! И не ми обяснавай "ама те християни", щото няма нищо общо между традиционната англиканска църква и италианските католици, или гръцките ортодокси. Ама на! перфектна симбиоза. А за тебе, още ведбъж да кажа - сори. Оправия няма

Пълни глупости за Сирия. Около 9-10% макс. от населението там са християни.

Ехооооо! Да не определяме хората по цвета на кожата, а по културната им принадлежност: македонците и гърците може да ви се виждат мургави спрямо русолявите англо-саксонци, но си принадлежат към Западната цивилизация - няма какво толкова да се интегрират и препрограмират като ценности; Я, да видим как се интегрираха циганите в Европа и в частност в България; интеграцията е двустранен процес: и двете страни трябва да го искат. Е, бежанците от последното десетилетие нямат желание за интеграция, те са тласкани в Европа от други сили и изглежда на практика са разполагане на чужда армия. Това не е интеграция, а изместване на местното население.

А бе, добър вечер, ти откъде пишеш, от Австралия или от Германия? Аз живея в Бавария и виждам с очите си промените. Изникнаха паралелни общества, живеещи консолидирано в отделни квартали, където не стъпват немците. В Мюнхен, свиваш по улицата и моментално напускаш Европа и се отзоваваш в Багдат. Януари месец по баварското радио цял ден осведомяваха населението за провала на интеграционната програма в Германия. Отчетени са отчайващи резулати. 34 000 иракски бежанци не са се справили с пъвоначалното ниво на интеграция, т.е. с изучаването на немски език. До такава степен имат затруднения с езика, че не може да се очаква скоро да се включат на трудовия пазар. Не закачай демографския проблем, щото това Е НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА. С тия темпове, с които се възпроизвеждат мюсюлманите в Германия, след 20 г. ще бъдат половината население. Резултатите следват официален език, официална религия, въвеждане на Шериата като правораздаване, въвеждане на многоженството и още други явления нетипични за европейската цивилизация

Къде ги видя тези сирийци бе, драги палячо? Я се разходи из Мюнхен, Берлин, Дортмунд, Кьолн... да продължавам ли с Брюксел, Париж, Марсилия...? Там ще видиш всякакви ислямски навлеци, но най-малко от Сирия! И да те светна, в самата Сирия отдавна тече жесток геноцид срещу християните, така както е и в Ливан и Египет. Въобще, никак не си подготвен, а се обаждаш и се излагаш...

Стани и оправи нещата маин ........- не виждаш ли че без теб нищо не върви както трябва.Стани и всичко оправи.

СТРАТЕГИЯТА Е РАЗРАБОТЕНА ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И СЕ КАЗВА ,,АНКЛАВ,,!!!!Гето е ПРИСПИВАЩО ПОНЯТИЕ внушаващо ПРЕВЪЗХОДСТВО!!!НО действителноста е страшна ,защото това е ИЗГУБЕНА ЗЕМЯ ЗА СТРАНАТА...Там вече има ДРУГИ,ЗАЩИТАВАТ СЕ ЯРОСТНО/националното право,ред и закони не важат/ И АТАКУВАТ ОЩЕ ЗЕМЯ....

Албания,Косово и Родопите са успешен пример за това.

...ами тя, политиката, по принцип е лицемерна, цинична и мръсна, особено напоследък... А и какво изобщо да очакваш от тези, като цяло и с малки изключения, слаби, некомпетентни и продажни политици, които са на чело на Европа, към момента?!

брей, тия от дойче веле, да не ги е купил путин, че са такива смели?

Западът сам си е виновен за тези бежанци. 500 години като бяха колониални държави и смукаха яко и си оправяха държавите беше добре,сега като ги налазиха -стана лошо ,дайте да ги разпределим по квотен принцип и в другите държави.Европа ще се сгромоляса само от собственото си лицемерие и лъжи.Като отидеш във Франция,Швейцария,Холандия,Белгия,Англия то местен не можеш да видиш-само "други".В Германия поне са турци,а не чуждоземци.

Тук във връзка са пълчищата навлеци се мяркат мераци от вида: -НАТО да затвори... -НАТО да ги спре... -НАТО да ни запази... АБСОЛЮТНИ ЩУРОТИИ! НАТО по организация не може да вземе решение за ДВЕ СЕДМИЦИ,камо ли някого да запази и да му се протече на помощ. На помощ норвежци,португалци,англичани,холандци дошли да леят кръв и спасяват България по въздух и суша...ай сиктир и басни бе!!! Да не говорим и срещу своя членка-Турция...Я си спомнете Кипър,или някои нямат сметка вече да си спомнят!?

на 26 март в варна ще се срешнат да си каят мнението двете страни ес и турсия,за да има резултат ес трябва да реши пıрво визовия проблем с турсия,второ обещаните евро-пари само тогава може да спрат мигрантите.

А българския език, как е?

Вие прочетохте ли цялата статия? Комшиите ще получат 6 милиарда за да ни гарантират спокойствието. Ама това спокойствие е на ужким. Просто извиват ръцете на ЕС и си търгуват ...

Ами така е, като ЕС се управлява от дебили. Първо викаха ура, като бомбардираха Сирия, Либия, Афганистан и Ирак, а после викат майчице, като ни налазят джихадистите. И накрая плащат на турците, НА ТУРЦИТЕ, да пазят Европа.

глей, да не паднеш! вече ги получиха-миналата година 3 милиарда и преди една седмица-пак 3 милиарда.

Като добросъвестен гражданин и данъкоплатец аз, семейството ми и съгражданите ми също имаме права. Имаме право на това, данъците ни да се харчат по добросъвестен и прозрачен начин, за добруването на страната ни. Да отиват за бюджетни нужди и добруване на нас, хората, които сме създали страната си, които сме наследили благата от труда на дедите ни. А не да треперим дали няма да ни гръмне някой дошъл отнякъде си и да лишаваме децата си за да храним врагове.

ти имаш правото да си добросъвестен гражданин на Османската империя. Прадядо ти си е пазил преклонената главица, докато европейците са си правели революциите! И за всички нас се отнася

що за тъпотии?

Питате ли се сънародници къде отиват голяма част от данъци и такси? Ами не се чудете, просто помислете..

Не мога да разбера какъв е проблема с тюркието. Смешна държава пълна с камилара чийто плюсове "армия и икономика" са 100 процентово дело на западняците. Само трябва да дръпнат шелтера и всичко в фесландия рухва! Да ги видя как ше се оправят като им резнат военната техника и им върнат 10 милиона диваци дето въртят кебаби по Германия и други държави. Ше си останат с доматите дето изнасят за Русия и то само защото ние бяхме достатъчно продажни сами да си бастисаме този сектор и името което имахме на руският пазар.

Изпуснаха топката западняците. Тези 10 милиона по Европата вече са френски, германски, датски, холандски ... граждани и имат пълни права на европейски граждани. Как ще ги върнеш? Никак! Шалтера могат да дръпнат, ама не могат да им вземат 1 млн. армия, стотиците танкове, самолети, ЗРК, С-400 и т.н. Турците си произвеждат сами танкове, БТР-и, военни джипове, боеприпаси, снаряди, ракети, всичко. Изпуснаха коня у ряката, а сега се чудят какво да правят. И накрая ще теглят една майна на всичките си съюзници като нас и ще си отидат , а ние да му мислим

преди Ердоган да я съсипе. Това, което говориш, се отнася главно за Турция отпреди Ататюрк. Между Ататюрк и Ердоган не беше идеална, но не беше и камиларска

Много обичам този "аргумент". Не си ходил в Турция. А вие къде сте ходили? По 1-2 големи града и по неколко оградаени хотела с алинклюзив? Я ако имаш смелоста, иди в източна турция! Не преувеличавам когато ти казвам че там има към 10-15 милиона които живепт в кални колиби от времето на библейският Аврам! Не се шегувам. Може даже да го има и по ютюб...не съм сигурен но потърси. Един истанбул има. Туй е общо взето. В дупки живеят в източна турция!!!

Намерих ти едно..потърси в тубата на английски Harran Village Turkey. Това е само едно, а ако знаеш колко много такива съм виждал ще си помислиш че си 3000г преди Христа.

мога да ти кая само една дума с две букви -аз-останал си в татово време.

Я НАТО да затвори границите с Турция и Африка, пък да видим от къде ще минат тези емигранти. И същевременно ЕС да наложи санкции на Турция, Израел и САЩ, за нахлуване и водене на бойни действия, против волята на суверенното правителство на Сирия, пък да видим тогава как Ердоган ще прибира пари от ЕС за нищо.

По никакъв повод и начин не трябва да се съчувства на бежанците, защото ТЕ са си отгледали терористите и ТЕ самите са допуснали да се стигне до военни действия по родните им места. Така, както народите от бившите соц. държави са си виновни за дереджето, в което са, така всеки един народ е виновен за своето щастие или нещастие.

Ех да беше прав за кои е създал въпросните терористи, ама не си.

и европейските народи са си виновни за двете световни войни, ние за турското робство, троянците - за десетгодишната война заради Елена и пр. В известен смисъл си е така. В известен смисъл всеки кретен си е виновен затова, че е кретен...

А наш Боко си мисли, че прави "реал политик" на посредник. Германия е отсвирила Турция вече.

И аз му се чудя защо го прави. Сякаш не е ясно за всеки, който се интересува от европейска политика, че в ЕС никой не мисли за приемане на Турция, а и самите турци все повече се отдалечават от Европа.

преди да четем, поглеждаме чия е публикацията. дойче зеле!!! което значи само едно: -толерастийни сълзи и сополи за всяка мързелива, агресивна, криминална орка, хукнала да виси на врата на европейците, да мързелува, чупи, мародерства и налага дивашкиата си нецивилизованост. -за пет пари незачитане на ПРАВАТА на живеещите в европа хора и данъкоплатци, за това, че те понасят целия товар от криминалщината, диващината и неинтегруемостта на нахлуващите агресивни тълпи, които нямат никаква работа тук! и буквално и преносно... това е коментарът ми-дойче зеле, какво да му коментираш.

Споко, следващия понеделник Усмирителят на Балканите ще поднася шербет на срещата Турция - ЕС! Нашият ще усмири и Ердоган, и евро началниците си...

Вече няма война. ИДИЛ е разбита. Могат да се върнат по родните си места. И още по-конкретно - могат да ГИ върнат по родните им места.

че те повечето не са дори от воюващи страни. например-от многобройните африкански клоаки, от ирак, пакистан и афганистан. нищо сирийско няма в тия!

"Пари срещу спокойствие"... Това как прилича на действията на Византия, преди 1340 години, когато са си плащали разни скитащи племена да и вардят северните граници...

В началото на 14 век отново същите византийци наемат други "скитащи племена" , които всъщност са османските отряди, дотогава обитаващи Близкия изток! Тогава за първи път османците стъпват в Европа, на Балканите и до днес никой не може да ги изгони. Благодарение на византийците

Ха, дойче веле критикуват политиката на брюкселските паразити! Това не е за вярване. Май дори на немците взе да им писва от тези инфантили в ЕК.

може и за критикуват брюкселските паразити, но никога не посмяха и няма да посмеят да критикуват мигрантите-паразити! големи критикари, няма що...

"европейска политика" е винаги на основата на двойните стандарти, лъжата и измамата.

Защото е евр(..)ейска политика. От такава какво да очакваш?

БРЦК

Мигрантите са просто бизнес за милиарди. На никой не му дреме за тях, просто ги използват.

ако беше просто бизнес - да ги разцелуваш. Ама е и политика! (А войната е продължение на политиката)

Ще те обявят за мръсен комуняга, защитаващ кльоновете и минните полета от преди 1990!:))))))

САЩ и Запада създадоха силна Турция! Сега да му мислят тъпанарите как да я озаптяват!

ДОБРО УТРО?

Същото важи и за истанбулската конвенция- измама, бизнес , добре, че не се подведохме. щяха да ни напълнят с имигранти ,претендиращи за насилие по пол и съгласно конвенцията не можем да ги върнем. Просто ЕС ни има за клоака и понеже проблемът с бежанците е сериозен и ние сме близо до Турция, познайте кой щеше да е напомпен? Вярвате ли още в добрата воля на ЕС? Пътя към ада е постлан с добри намерения!!!

Чакай, за да ти разсея заблудата за ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. Сега има затишие, но БУРЯТА за ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД вече 30 години ни вършее. Докато ние "колективно" не се помолим-ИЗРЕВЕМ КАНСКИ на Господ българина да спре ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД, ТАКА ЩЕ Е.

Да се радваш за ИК.Просто са отложени нещата време но,ори удобен случай,просто ще я пробутат,тука става въпрос за много пари.А герб,както и бсп доказаха ,че те са най важни за тях.Относно мигрантите е същото положение,,много,много ама много евро,, и меркел забърка тази каша.