Задигнаха част от оградата на АМ ”Тракия”

Част от телената ограда, разположена край АМ „Тракия“ в района на Българово, липсва, съобщиха шофьори, забелязали кражбата.

Обратно в новината

Коментари - Задигнаха част от оградата на АМ ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има престъпление, няма виновни и наказани, ами... извършителят е неизвестен. Колко жалко и така ще продължава, продължава...

Дир-ници, нали имаше свобода на словото? Защо криете коментарите? Слугинаж. Не е ли истина, че циганите бавно, но постепенно унищожават България.

видях ги - мигранти бяха - трафиканта и'м казал че това е оградата с германия и те- хоп - хоп - сабориха я набарзо

може да са били германци, пък те нали събориха оградата в Берлин, може да са помислили , че е останало още за събаряне..

Всички знаем кои са физическите крадци, но по-важни са другите, големите крадци - тези които изкупуват краденото! Ако на тях им бъде потърсена отговорност, малките, гнусни тъмнозеленковци ще останат без работа. Но, някой има полза от всичко това...

Идват избори.

Стига да иска държавата може да ги хване и то много лесно. Но по леко е да се взимат пари от данъкоплатците. Но идат избори.

Напомням, че държавата това сме ние. Когато крадците държат всички държавни бумаги, как да се самосезират?! Нали целта беше да си изгонят кадърните кадри в чужбина, за да няма кой да рита срещу тях. Шепа престъпници, от бивши силови групировки са си разделили каквото е останало от България на губернии и вие си мислите, че има държава. А интелектуалците на тая държава, къде са?! У Факултето ли?!

Чакаме ли още България да се оправи...ще има да чакаме....прост народ слаба държава

Народът ни не е прост! Народът напусна, останаха само съмнителни племена, без знамена и техните вождове, със също толкова съмнителен произход и минало.

А може пък да не е открадната, а просто да са я взели за да подсилят оградата на границата с Турция.

Имам наблюдения,че се краде организирано и по поръчка.Не става въпрос напимер само за капаците на шахтите които някой тайно изкупува и претапя като чугун.Например в Сливен имаше дълго стълбище през боровата гора до Св.Георги.Каменните плочи до най-малкото парче изчезнаха още в първите години на ,,Демокрацията".Правиха стълбището години защото беше дълго .Това са тонове материал и всичко е изкъртено най-съвестно и взето.Несъмнено е организирано и е отишло за ново строителство.Спомням си че видях край един строящ се хотел край морето няколко парчета от обработен черен камък.Явно са останали защото бяха малки и изпочупени.Взех едното да го разгледам и когато го обърнах видях ,че е парче от надгробна плоча с някопко букви и част от снимка.А ние се чудим кои са онези вандали които вилнеят из гробищата.Накратко-изпълнителите най-често са циганин но престъпни ,,бизнесмени"печелят най-много и са тези които поръчват кражбите.Те са част политическата власт и за това полицията е толкова трогателнобезпомощна да се справи с тях,както с телефонните измамници.

Задигната е от едни други, диви животни, дето се хранят през НПО-тата... ''Набрали'' са си, каквото им трябва.

Знаете ли какъв е абсурда?! Че ''отговорни'' няма, няма и да има. Всички се крият зад фирми, партии, организации ... Пък и няма как крадците да се ''саморазследват''.

кво ревете бе, в щатите е съвсем нормално да блъснеш елен, опосум и всякакъв дивеч на магистралата. няма мрежи, няма дявол...

Стига с тия Щати, бе, затова сме на това дередже, щото взехме най-лошото от Щатите... Що не пишеш за аборигенските квартали там, за фалиралите градове, за мизерията на онези без здравни застраховки, за спящите под мостовете...

пиша щото тука някои пишат, че всички се натискали да ходят там, та им обяснявам на какво отиват.

Прибрани хора, бре...

Кога ще изгоним всичката циганска гнус от първия до последния?

Ако имаше диктатура това нямаше да се случи. Диктатурата пречи само на онези, които играят извън правилата!

ГОКЛЯМА РАБОТА СТАНАЛО, НАЛИ ИМАТ МИЛИОНИ ЗА ПОДДРЪЖКА, КАК НЕ СЕ НАКРАДОХА, ДОТЕГНА МИ В ТАЗИ ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА, ТУК Е ПО-ЗЛЕ ОТ АФРИКА!!!

Хубаво е да се живее в България!

циганите да се възпроизвеждат и няма да има никъде огради.

... в резервата : )

Нищо особено! В бедните държави навсякъде по света е така!

и пак няма виновни и наказани! Пак ще се плаща от всички ! "държавата" ДО КОГА ЩЕ СПИ??!!

Народът , наречен още СУВЕРЕН , докато "спи" и само дрънка по кръчми и "дружинки" за "прекрасния" си живот ...... и знаейки КОИ МУ стъжняват животеца с повишаване на данъци и таксички + ВИНЕТКИ + "какво ли не още" ............. Хей, СУВЕРЕН , стига спа , пожелай си, всички , които работят като депутат и екипите им по , закон да нямат заплати и всичките им облаги и плюсове. Нека да си ходят на работа там където са си работили . Два дни седмично нека си се събират , ако ще това да са събота и неделя. Нека работят повече, нека служат на народа ....... "суверена" . И това може да е само първата стъпка към свободата и щастието на народа ...... "суверена". Втората стъпка е ..........

Задигнаха част от ,АМ Тракия,,??? , остана само оградата ...,,!!! в ,,близко,, бъдеще...,,извънземните,,...и т.н. ...!!!

няма държава/плачевно е....

"Българин да се наричам Първа гордост е за мене!"

Като не ти харесва да си българин, може да си смениш гражданството и да не занимаваш с присъствието !!! Във всяко стадо си има мърша. Да не би на Запад да липсват престъпления благодарение на "великата" им култура и "възпитание". Големи "интелектуалци" до онзи ден изхвърляй ки си фекалиите от прозорците, то днес страшни блюстители на културата и демокрацията !!! п.п. И си смени ника. Махни първата буква и ще ти пасне на акъла ! Найс, а !!! Соросоид !!!

Там е проблемът - някои стада имат мърша. Други са само мърша. ..и ако нещо не ви харесва - спорете със Славейков, Ботев и Вазов.

По-лошо почнаха да крадат и асфалт, все повече дупки, в които липсва асфалт, се забелязват по магистралите, построени с героичните усилия на верига от правителства ( с основен цвят червен), за да може чужди инвеститорите да дойдат у нас бързо ( и съответно да си отидат още по-бързо).

Комунягите да ядат асфалт, ама изглежда лъжат.

Ако магистрала Тракия бе построена с такова качество и за тези пари в Китай, Строителният надзор и Инвеститорския контрол вече до един да са осъдени и разстреляни.

Тази магистрала бе зачената с кражба, построена с кражби и експлоатирана с крадене. И вече се разпадна защото 2/3 от платените средства реално са откраднати и е свършена работа само за 1/3 от парите. Става на въпрос за милиарди и проверки никой не прави защото крадоха всички партии. В Парламента се дърлят за ЧЕЗ и Истанбулската конвенция.

На тази магистрала най- много като процент се открадна от "мрежите за птици". Първо кихнаха едни дребни кинти на орнитолозите да предпишат мрежите. После сложиха пластмасови мрежи боклук от 1лв.кв.м. А държавата ги плати до колкото разбрах по 250лв./кв.м. Мрежите вече ги няма тъй като изгоряха от слънцето и вятърът ги разкъса и отнесе. Купиха мрежи боклук а държавата ги плати като метални мрежи с анкорозионно покритие. Този золум всеки който пътува по магистралата го вижда. Само прокурорите не.

Най-големия процент от краденето е за сметка на тия дето бачкаха и не им платиха. Ямболски, сливенски, старозагорски фирми знаят за какво става дума ...

Йончева, ти си!

Гръцката граница и турската бяха заградени с кльонове и електроника. Всичко събориха и окарадоха. Сега дават пари за 100 пъти по-евтина ограда и то на определени участъци. Да ви пикая и на демокрацията и на капитализма

На кльона нямаше електроника. Казва ти го граничар кльонист.

То голямото крадене започна преди магистралата. Депутати, магистрати и т.н. изкупиха без пари от бабичките терена на магистралата. Щото знаеха къде! После крадаха яко фирмите изпълнители. Вчера пътувах до Бургас. Дясната лента между Нова загора и Чирпан е леш! НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА МАГИСТРАЛА СЪС ЗНАК БАБУНИ! Има ли бабуни и дупки се отнема статут на магистрала и се махат зелените табели! После крадоха от малките местни фирми под-изпълнители. Някои още не са си взели парите. После крадоха от пясъка, от чакъла от асфалта, от машиночасовете, от горивото ... После, щото трябваше срочно да се режат ленти, крадоха от мантинелите. Обърнете внимание, че в новите участъци, при еднаква височина на банкета, ту има ту няма! 1 км. я има, после се бучва в земята и няма. После пак има малко и т.н. После крадоха, щото платени ортинолози писаха, че имало нисък прелет на пилци и крадоха пари за ограждения за птици. Вече ги няма ...

Да де, тия дето писаха фалшивата експертиза за пилците се казат орнитолози

верно?

Сега, през това място, някое чаве ще поиска да покара колело "на пътя".

По всяка вероятност циганите свили мрежата са комуняги и сега очаквам Лудото Ленче да направи филм за липсващата ограда а Госпожа Лъжа да вие на умряло в Парламента. Мръсна комунистическа сган. Така преди няколко месеца камерите заснеха комуняги къртещи с кирки павета на бул. Дондуков. А Ниновица куткудякаше в Нар. събрание, че настилката била некачествена.

Не, приятелю.Понеже тая седмица нямаше нищо за крадене,твоите от ГЕРП се организираха и ошетоха оградата

Ало гърбавото гербаво смешно тролче! Ти значи твърдиш, че настилката е качествена???? Вече се накъдри и бързата лента! А за дясната да не говорим. Ти изобщо пътувал ли си по АМ Тракия?

Търсете кой "кърпи" великата българска ограда на границата с мрежа от АМ "Тракия".

В Българово има само цигани и няколко старци. Старците със сигурност не са откраднали оградата. Нямат физическата възможност. При една полицейска блокада на селото оградата ще се намери.

Забравяш депутатите и министерския съвет,приятелю Ото

- Информацията е важна за пътуващите в този участък, за да се избегнат подобни инциденти. - По-важното е да сложат нова ограда още тези дни, а не да ме предупреждават. Защото това предупреждение е безсмислено, кара се с над 100 км.ч. и да се оглеждаш на две страни да не изскочи нещо ?! Ако си на АМ Хемус гледаш и нагоре - да не ти падне част от тунела върху главата.

Направо избихме рибата. Ние сме единствената страна в Европейският съюз, където е възможно да стане такова чудо! Хайде да видим сега, кой ли го е извършил. Сещате ли се вече, или ви трябва жокер? А защо е така? Ами много просто; ПОРАДИ БЕЗНАКАЗАНОСТ! На ромите им се позволяват много неща просто защото са ценен електорат на ГЕРБ при избори. Без тях няма да чуваме "аз бих; аз ще ги бия" и друга подобна фразеология, която е присъща на едни яки момчета с дебели вратлета и с два пръста чело!

когато пусаха АМ Тракия, в района на Ямбол нямаше нито тоалетни, нито бензиностанции. Рязко направиха пътни отбивки /паркинги/ и сложиха химически тоалетни. Още първата вечер след поставянето им, откраднаха всички тоалетни.

Откраднаха ги тези които ги поставиха, по-скоро ги преместиха на други места и държавата ги плати два пъти!!!

Не в ЕС. В цяла Европа няма такава държава

бай Ставри ти си тъп,манипулативен и лъжлив позитански ТРОЛ.Цигански гласове си копуват и ГЕРБ, и БСП,и ДПС и всички останали,но това е доказано за само един депутат и той е от БСП.

Крадливата част от българският народ са били циганите.През време на комунизма БКП възпита бълг. народ да се краде и се започна....Или осъществен беше комунист. принцип "ДЕН БЕЗ КРАЖБА -ЗАГУБЕН ДЕН"

Ама и ти лъжеш на едро! Не се шегуваш! Забравяш, че има хора, които са живели по това време. ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ЦИГАНИТЕ РАБОТЕХА И КРАЖБИТЕ БЯХА НЕЩО РЯДКО. ПО СЕЛАТА ХОРАТА ЖИВЕЕХА СПОКОЙНО, НЕ СЕ СТРАХУВАХА ЗА ЖИВОТА СИ, А ВРАТИТЕ НА КЪЩИТЕ НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВАХА! АКО НЯКЪДЕ ВСЕ ПАК БЕШЕ ЗАКЛЮЧЕНО, ВСИЧКИ ЗНАЕХА КЪДЕ Е КЛЮЧЪТ. ПОД ИЗТРИВАЛКАТА! КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ТАКИВА ЗЛОБНИ СЕДЕСАРСКИ ИДИОТЧЕТА КАТО ТЕБ ЩЕ РАЗКАЗВАТ НА ДЕЦАТА ЗА ЕПОХАТА НА КОМУНИЗМА, НАПРАВО МИ ПРИЗЛЯВА! ЩЕ ИМА ЕДИН ВАГОН ЛЪЖИ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ!

И двамата сте прави. Не се крадеше от домовете на хората, но се крадеше здраво от държавата, кой каквото може според работата си. От канцеларски материали до гориво и храни, техника по-малко, защото беше дефицитна и няма как просто да откраднеш един телевизор Велико Търново туко така, но пък може да го продадеш на някого без ред, а той пък ще ти дължи услуга от своята си област. Такива ми ти работи бяха по комунистическо време. Но да, битовата престъпност беше овладяна, никой не крадеше от хората по домовете, защото милицията пипаше здраво за такива неща, докато за кражбите от държавата си затваряше очите, то си беше национален спорт...

Преди 10.11.1989г. се крадеше навсякъде. Най-много в ТКЗС-то и в казармата, само че там се казваше нищо не се губи а само си сменя притежателя.По предприятия и заводи също се крадеше но по-малко. От домовете се крадяха предимно луканките и суджуците от балконите.

Има още хора, свидетели на комунизма. Апропо - комунизъм има само в учебниците, за сведение България достигна фазата - развит социализъм, защото бай Тошо каза така. Но за циганите - когато аз работех за 120 лв в канцелария, циганите - общи работници взимаха по 250-300 лева. Всички бяха грамотни и чисти. Така че "комунизмът" не ги е учил да крадат. Научи ги демокрацията, защото останаха без работа и усетиха анархията и безнаказаността.

Едните крадат кога я правят, другите крадат, когато я направят. Прав е Слави Трифонов, че няма такава държава! Къде е държавата? Има я само, когато ни дере кожите с данъци!

Държавата се прави от хората

не е верно, западняците нито са по-умни, нито по-работливи, нито са нещо повече от нас. Казвам ти го като човек, работил много години в Англия и то не като бачкатор. Но имат стабилна държава, строги закони и управление, добра политика по отношение на данъци, такси и соц. дейности. И рано или късно влизаш в 'релси' . Тук държава няма. И не можеш да си я изградиш, особено че критичната маса от тъпунгери, селяндуро-чалгарската сган, циганите и всякакви примати вече е надхвърлила 50-те процента. И на Мафията и остана най-лесното, само да управлява по интерес.

обикновено несигани крадат от стратегическата инфраструктура . и също така в надин и компания подобни фирми несиганите си затварят очите за елементите от тази инфраструктура :))) . а не крадат сигани , щото като ги хванат полицаите ги спукват от бой обикновено . превантивно за следващия път . така че драги българи хууууубаво си помислете ... някой да помни случая с изчезващите капаци на отточни шахти в софия :))) ... а ? нещо драги българи бързо станахте късопаметни ... :))) някой да си спомня случая с релсите на спрените жп-линии :))) ... а ? нещо и тука къса памет , а ? :)))

Едно време крадяха колите от гаражите, сега крадат гаражите от колите.....:)

Лилавите търтеи търсете!

Тези щети, заедно със солидна глоба трябва да се заплащат незабавно от БХК. Те ако искат да си търсят парите от виновните. Само така биха били полезни за България.

С голяма вероятност са го направили руснаците и с още по-голяма вероятност го в поръчал Путин. На мястото са намерени шапка тип ушанка, пакет цигари Беломор Канал и следи от валенки .

че е той. Изпратил е зелените човечета да крадат желязо по тъмна доба, за да събират матрял за ядене.

Джипси авер ша има уграда на вилатъ.

баси и държавата!!!???

Цигани ... а Цигански махали бол. Ама я няма "Старата Сопа" вече десетилетия. "Суджука" нали им е Френд . И сега ще я поправят, сигурно и без пари. ------------ Макар, че им се иска Всичката тел да беше открадната, че да си стъкмят една "дребна обществена поръчка", че останаха без джобни пари ГЕРБ-арите...

младежкото БСП за да може Елена Йончева да прави сега филм за дупките по магистрала"Тракия" и оградителните мрежи.

Тва е само тренировка. За оная, другата ограда - от злато, платина и диаманти. Нея никой не я пази.

Търсете я или в Столипиново, или във Факултето.

тъмнозелени да брали джиуезу! такива актове трябва да се таксуват кто терористични и веднага да следва разстрел! ама какво ще правят тогава бсп-дпс-гроб без толкова интелигентен и добричък електорат?!