Русия пред избори: 69% за Путин и храни на безценица

Последните прогнози на социолозите за утрешните президентски избори в Русия сочат безапелационна победа на действащия президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Русия пред избори: 69% за Путин и храни на безценица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избрахте го, хапнахте, пийнахте, но това беше вчера. Днес пак сте в същата изолация, със същите нерешени проблеми и в същата безпътица.

Лошо нещо е тоталитаризма. Но още по-лошото е когато тоталитаризма се маскира като демократична процедура. Много е лошо когато Вожда-Царь-Император организира бутафория на избори в една тоталитарна държава. Но многократно по-перверзно е Вожда-ЦАР-Император да организира пародия на избори в нещо, което има претенции да бъде нормална държава (не че някой варва че днешна Русия е нормална държава). Едноличната безконтролна власт е може би най-лошата практика. Но когато става дума за Хитлер или Сталин, някак си нещата изглеждат горе-долу нормално - ясна е работата - другари. Когато това се случва в държава с претенции да бъде нормална е ужасяващо - това означава че тоталитарния режим се е издигнал на други висоти. Е, досега от Русия за последните 25 години са емигрирали между 15 и 30 млн души. Нека ги кажем 25 млн. Най-способните, най-работоспособните, най-умните. Тия, дето не искат КГБ-ейчици като Путьо да им дават тон в живота. И са останали боклураниците - тия дето още плачат за милиционеро-социализъма, некадърниците и подлизурчовците. С такива люде можеш да управляваш само държава от 3-я свят. Каквато се очертава Русия.

избран за президент на бензиностанция пазена от безаналогови ядрени нападателни ракети. Какво ще стане когато всички спрат да купуват газ и нефт от Руската бензиностанция?

Къде е НАТОТО бре....ближе рани!

НАТО е със 800 милиарда бюджет само от САЩ, с нов член от миналата година и още трима кандидати на балканите, обградило е кенефа на Вова отвсякъде, в Сирия унищожава всеки, който мръдне встрани. Какви рани, какво близане?

Да му е честита новата победа над изтрещелите соросчета от яд! Те очакваха Собчак да стане президент на най великата държава....да бе да, за да я разпродаде!

А водката когда ще ни я дадат ?

Що стана, че не вечеряхме?

Някакъв Орлин Данев май се напъва да го забалежат от руското посолство ;)

Десетки руснаци живеещи в Пловдив се очаква да гласуват на изборите за президент на Руската Федерация днес. В Пловдив те ще могат да дадат вота си в емблематичната къща на "Иван Вазов" 25 - прочутата "Берьозка", съобщава Марица. Изборите тук ще продължат от 8.00 до 20.00 часа българско време. Освен в Пловдив, руските граждани ще могат да гласуват в още три български града. Това са София, Варна и Русе. Тези които са трудноподвижни и не могат да излязат от домовете си, ще пуснат вота си в специално изпратени до тях урни. Гласувалите за първи път ще получат подаръци. Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов също ще избира президента на Русия. Мажоритарният собственик на "Международен панаир - Пловдив" АД има двойно гражданско - българско и руско, и счита за своя дълг да участва в демократичния вот и в двете държави. Очакваме висока активност от страна на руските граждани, каза за "Марица" председателят на избирателната комисия за Пловдив Павел Журавльов. Предсрочно вече са проведени избори за президент в 20 града в България. В Бургас на 10 март желаещите да гласуват чакаха на опашка, даде пример Журавльов. Той подчерта, че всеки, който иска да участват във вота и има право, ще бъде посрещнат с "Добре дошъл".

Хиляди руснаци, живеещи в България, упражняват правото си на глас в президентските избори, провеждащи се в родината им. Във Варна, при засилена полицейска охрана, вотът за нов президент се провежда в сградата на Генералното консулство на Руската федерация. Право да пуснат бюлетина имат над 2000 руски граждани, съобщава Нова телевизия. Вече има предсрочно гласували и в Шумен, Добрич, Ямбол, Сливен и Несебър. В България са създадени четири избирателни секции в Посолството на Руската федерация в София, в генералните консулства във Варна и Русе, и в офиса на почетния консул на Русия в Пловдив. Понеже съм руска гражданка и гласувам постоянно, особено като има такива избори. За местните избори пак идвах. Смятам, че е мой дълг, казва Ирина Петкова. Обстановката винаги е различна сложна или не, трябва да избираш държавен глава, ако си гражданин на една държава, отбелязва Владимир Тулин.В Пловдив дори имаше опашки от желаещи да пуснат бюлетина. Гласуващите за първи път получиха подаръци. Хората с увреждания има възможност да гласуват в домовете си при тях по предварителна заявка ще отиде екип с мобилна урна.

Браво на руснаците ,гласуват за техния екзекутор ,много "умна нация".

Ами разбира се,че ще гласуват за "техния".Ти за кой искаш да гласуват? За подлогите на чуждите екзекутори ли? За тези,дето искат да ги продадат на неолиберасткия и соросоиден Запад ,който да им окраде несметните природни богатства ли да гласуват?...:)

Daily Post се притесни: Ванга предсказа, че Путинова Русия ще управлява света! --------------------- Шокиращо предсказание от сляпата "бабушка" Баба Ванга твърди, че Владимир Путин и Русия ще доминират в света, пише Daily Post. Според смразяващата й прогноза Русия ще надделее над целия свят, продължава английското издание. През 1979 г. на среща с писателя Валентин Сидоров Ванга казала: "Всичко ще се стопи като лед, само един ще остане недокоснат - славата на Владимир и Русия. Никой няма да спре Русия, тя ще стане господар на света." Това е особено стряскащо, пише Daily Post предвид нарастващото напрежение между Великобритания и Русия.

Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путин за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Дай Боже да управлява по-дълго този израелски агент за да погуби пияната ватна държава

ти ще си умреш от злоба,не ти трябва друг да те мори

Това с храната са изкопирали от нас ,вместо кебабчета раздават водка и кисели краставици за мезе на мъжете и радост на рускините да се почешат с тях..

означава низка цена, не безплатно. бъркаш понятията.

Подкуп е получаване на материални ценности (пари или предмети) или на някаква материална облага или услуга за действие, или бездействие, в интерес на даващия подкупа, което това лице може или трябва да изпълни по силата на своето служебно положение. Действията по даване и получаване на подкуп са противозаконни и попадат под ударите на Наказателния кодекс на България.

КЛАСАЦИЯ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ 1. Франциско Франко- на власт от 1936 до 1975= 39 години 2. Муамар ал Кадафи- на власт от 1979 до 2011= 32 години 3. Иосиф Сталин- на власт от 1927 до 1953 = 26 години 4. Владимир (Илич) Путин- на власт от 1999, вече 18 години + още един мандат = 23 години 5. Садам Хюсеин- на власт от 1979 до 2003= 22 години 6. Хитлер- на власт от 1933 до 1945 година = 7 години

нещо липсва. да не говорим за Маргарет Татчър - премиер от 4 май 1979 до 28 ноември 1990 г. много са. забрави китайските лидери - Мао Дзъ Дун - от 1949 г. до своята смърт през 1976 г. е начело на Китайската народна република.

ОГРОМНАТА разлика е там, че г-жа Меркел се явява на - РЕАЛНИ избори, - с РЕАЛНИ кандидати, - от РЕАЛНАТА опозиция - и е криткувана от РЕАЛНА и СВОБОДНА преса - и от общество, което може СВОБОДНО да изрази мнението си Всичко това липсва в днешния СССР

повече вожд от неговия съпартиец путкин

"Русия пред избори" Русия между какво и какво избира? Изборът е психологично решение, след преценката на множество опции и избор на една или повече от тях! Какви са опциите в случая? Опозицията избита, по затворите, медиите са контролирани от Путин, кандидатите за президент са ликвидирани от Путин! Опциите са 1. Путин 2. Путин 3. Путин Навремето така "избираха" и Хитлер! Опозицията в Дахау, а пред избирателните секции са чакали служители на SS, а ти си помисли, за кого ще "гласуваш"

От 146% на миналите избори, на 69% сега? Пълна излагация!

Вовката още ли не е спечелил ??? Във Владивосток за него са гласували над 80%

В момента води със 102.8 %.

Загледайте се в снимката на Путин. Не ви ли се струва, че маха на Тереза Мей?

Първоначално се учудих на високата активност на соросоидните тролчета, но се сетих, че днес е неделя и надницата се удвоява. Бих ги посъветвал първо да погледнат в нашата, българската чиния, и да видят до къде ни докараха Боко, Цвъко, Цецка, Цвета, Главчо и хиляди известни и неизвестни герберски ликвидатори на родината ни.

След 24:00 часа всички Соростролове се активираха, пишат си писъмца, слагат си плюсчета, злобеят на воля. Явно са им отпуснали още малко зелени хартийки, премиално, пък и за нощен труд. И те, вместо да благодарят на Путин, че заради него няма да останат гладни в неделя, плюят на воля. Да, ама сега ще се събудят нормалните Българи и край, отидоха плюсовете. А Путин пак ще спечели с мнозинство. Честито!

от високата избирателна активност, нали в това им беше надеждата, да е ниска. не им придиряй, зле са с нервите. препоръчвам успокояващ чай от мащерка. и това е само началото на истерията - тепърва ще се разпищят.

Избори е силно преувеличено название за събитието!

Мизерията в русия ще продължи. Икономиката ще продължи да пада. Руснаците ще живеят все по зле.КГБ/ФСБ ще тържествува.Всичко е ясно.

а пък ние ще цъфтим и вържем дори - богати, нахранени, здрави, образовани и срещу нас един ....пожарникар,полека с глада и мизерията, загиваме ние и нашата държава се разграбва пред очите ни,най-добре е да си затвориш плювалника

если товарищ Путин снова Президент - Газовият проект "Турски поток" може да мине през България, заяви в интервю за "Хоризонт" президентът на Турската асоциация за енергийна икономика Гюркан Кумбароглу. Мдааа так дела товарищи

И да си тъп не е лесно. Кой ще ти разреши да купуваш евтин газ бе, бунак, ще купуваме втечнен, Американски.

Един американски косъм ви пази задната порта от беления османски суджук. За това не спирайте да лазите в канализацията на Козяк.

Ха-ха, нещастен ватен циганин... В путинската крадлива Русия има перманентна истерия с писъци: "NATО ни обкръжава" Ясна е идеята, че народа трябва да разсейва от разпадащата се икономика, намалените разходи за образование, наука, медицина, надуване на военни разходи и престъпления на партията на мошениците и крадците в Кремъл, които управляват Русия. Капутино Росиано 1. Не ви минават лъжите. 2. НАТО си постигна целта в Сърбия за броени дни. Въпреки огромното количество съветски оръжия натрупани в тази изкуствено създадена държава от диктатора Тито. 3. Националистите капитулираха и бяха съдени в съда в Хага. 4. Навсякъде по света където комунистите са се намесвали са ставали трагедии, изселвали са се цели народи. Прекроявали са се граници, заради болният им мозък. Раделяни са държави... Половин век дивите азиатски орди държаха половин Европа и Балтийските държави под омразно комунистическо робство. След очакваното фалиране на империята на глинени крака СССР, всички тези държави избягаха от окупатора, Германия се обедени, Югославия се разпадна като ватенките... До тук тъпи зомбирани комундета какво не ви е ясно ? Защо никоя от тези държави не иска и да чуе за връщане в концлагера на комунистическата идеология ? Защо никога , никой от вас сдухани мекерета не иска да отговори на този впрос ? Аре чиба, върете да пасете...

я за товарищ Путин!

точно за 31 процента не са стигнали пирожките и са го изоставили

ама верно как се пази с раката да не го уцелат с некоя празна изборна бутилка

след тея безплатни пирожки а може и некои одеколон да са лизнали руснаците всеко ден ша искат да гласуват и тоя накрая ча се чуди каде да избега с троинои безапелационна победа

Аз страдам, когато си спомня, колко много хубави думи са изречени и колко много обещания са нарушени. В този свят твърде много говорят тези, които изобщо нямат право да говорят. Не съди човека, ако не си извървял поне две луни в неговите мокасини.------------------ обаче само 1 полет с частните им самолети на подхварлящите пирожки по изборите олигарси и всичко е ясно

Различните соц. агенции сочат за изборна активност от около 60% изборна активност. От тях ако 70% гласуват за Путин, това означава че 35% от имащите право на глас руснаци са гласували за него. Че то у нас Румен Радев имаше повече, ще ме прощавате. Излиза, че Радев е по-популярен у нас, аотколкото Путин в Русия.

25 хиляди руснаци може да гласуват у нас за президент, пише "Труд". Толкова са постоянно живеещите в България и навършили пълнолетие руснаци по данни на посолството. В 4 града ще има изборни бюра - София, Варна, Русе и Пловдив. Ще работят от 8 до 20 ч. ЕТО КОЙ ПИШЕЛ ПО ФОРУМИТЕ СВОЛОЧИ

кебапчета без пари и плащане за гласуване. преди миналите избори в автобуса чух как две лелки си приказват къде колко пари дават и си избират дестинацията. спряха се на стотачка.

Също като на избори в Столипиново. Русия - едно голямо Столипиново.

сащя ката тебе с такава шапка ни разбива катинарите на мазетата-21 блок западен парк-недеи така саседи сме ти с факултето кат минешотдолу с каруцата свирни 2 пати щи отвор амазето да се напалниш с хартя и не се озлобяваи даже и работа щи намера да се не ровиш по боклуците