Експерт: Турски поток може да мине през България

Газовият проект "Турски поток" може да мине през България, заяви президентът на Турската асоциация за енергийна икономика Гюркан Кумбароглу по БНР.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Турски поток може да мине през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е га ти майтапът!

Русия никога няма да си прекара газа за Европа през Турция. Турция официално заяви, че не признава Крим като руски. Играта с тръбите е за Сирия - Русия да не получи удар от Турция. Ако Русия изтърве Сирия...ще готвим на катарски газ през Сирия и Турция.

Ха,ха....Ще мине през България и оттатък.....ЩЕШЕ ДА МИНЕ НО......БОЦО НЕЩЕШЕ.....

Как да ще като е лизач-продажник

Ха,ха, ха, тази новина как да я възприемаме, нещо като втори тото шанс? Я я бъде, я не! След като изтървахме питомното, сега ще гоним дивото. И всичко това благодарение на тъпите брюкселски, задокеански и български зелки. Толкова са се загрижили за нас, че ни уредиха с още един транзитьор - турчулята. Да ви е честито, горди европейци!

Колко пъти да ви повтарям, че потока стига до гръцката граница. И втора тръба ще пуснат до там. Който иска с кофите и купува газ от Турция.

БГ е с най-ниска цена на газта в ЕС благодарение на Газпром. Краварите ни източват милиарди чрез тецовете, златото ни, базите и т.н.

Българин,я не ни пробутвай тия.Като ни напомняш,че сме с най-ниски цени на газтав Европа да беше допълнили че сме и с най-ниските заплати в Европа.И по-важното -цената на която руснаците ни я продават далеч не е най-ниската.Дали си българин не знам,но със сигурност си манипулатор.

Щом ти е ниска заплатата, Газпром да ти подарява газ. Заплатата ти е ниска щото си тъпанар, а такива не ги толерират.

Русия източва сериозно милиарди от България. За тази цел дава милиони, подкупвайки политици. Тези политици се виждат ясно кои са. Същите говорят за доходи, за бедност, за дружба с Русия.

Прав си, въпреки че няколко пъти фалираха страната, и станаха известни с "червените куфарчета" днес отново са " за България". Няколко сополиви комсомолеца, без нито ден трудов стаж станаха милионери само за една нощ, а днес вече са за равенство, справедливост, и борба с бедността... То бива бива да си нагъл...

стана най-модерната дума.

обратно по вече празната тръба по която сега отива газа от русия през украйна,румънея и българия!

"Експерт: Турски поток може да мине през България" ... Той и Ердоган имаше нещо такова предвид май, експертът му с експерт, като споменаваше под мустак Кърджали ... В смисъл "Където 5 века е текло, пак ще тече" ... Но ние сме независима държава и нека най-после Турция и САЩ се разберат какво търсим в ЕС ...

Всичко хубаво за България идва от Турция.

Чакай малко де, до 1ви Април има още няколко дена.

ас фчера ядъх турски фафли. фкусни.

Първо ще трябва да мине през трупа ми.

Внимавай какво си пожелаваш!

И ще го съживи!

Гладна кокошка, просо сънува...

може , ако се захванете за хъба ми , само трябва да го намерите , че нещо се е скрил

Turskiyt potok e bil 500 godini tuk.

чичко Маккейн пак ще дойде и ще издърпа няколко уши ....

Дотук добре, и картата на снимката е актуална.

Русофилите няма да могат да спят една година.

ти за какво се радваш предателю? защото сме загубили пари и работни места ли ? западна подлога !

За другите не го е еня.

трябва да поискаме нашата тръба да минава през Крим (от руска територия), а не през Турция или турска тръба.

Само не разбрах, "може да мине" или "може да НИ мине". Щото по втората част, опитът ни с комшиите е значително по-голям.

Може да мине, може да не мине! Много важно! А ние пък си имаме или ще си имаме (може би, едва ли не!) ХЪБ. Ха да видим как турците ще продават газ без хъб! И русняците! Щото газ всеки може да има, ама хъб абсурд! Хъб може да има само вождът Винету от Банкя!

Турски поток може да мине през България.... ..Може и да може!:)))) ..ама кранчето е в Кумбароглу---не у бай Ганьо!:)))))) ГЕРБерския Главен Енергетик на западните Балкани---пак ще припка до Цариград да Му късат "менискуса":))))))

Този експерт-турчин е един истински българин!

Другарки и другари погледнете картата на снимката! Джендърите от ДИРА вече официално признават Крим за руски!

Тази карта е правена в русия бе тъпчо...пък руските джендъри са по-джендъри от джендърите

Каква Русия ма кокошко!? Виж, че на джендърски език е надписана!

МАРО, как разбра, че е руска???

ЙЕС, Усмирителят на Балканите ще купува руски газ от Брат си Ердоган ;) Това се казва диверсификация :(

То това се знаеше отдавна! Аз колко пъти вече пиша, че Боко -простия ще трябва да отиде при Султана да му се поклони за да му вкара тръбата отзаде!? Ние още много ще си патим от нашата простотия и робско съзнание!?

А другарите нямат един кмет на областен град, а са тръгнали държавата да оправят. Как смяташ, че ще стане, след като никой не вярва на лъжите, обещанията, и лозунгите им?

турците в момента извършват престъпление срещу човечеството, за пореден път, а запада мълчи. Убиват цивилни, убиват бременни жени, убиват деца. Но всичко се връща!!! Защо турците не излязат срещу една нормална армия, а излизат да се бият срещу цивилни, жени, деца?

Също като руснаците.От две години и половина бомбят предимно жилищни квартали,болници и училища в Сирия. Те за това така добре се разбират двамата лидери в последно време.

Всичките ви новини са изпълнени д думите- може би, вироятно, предполага се, очаква се и т.н. Хайде малко по- сериозно- читателите ви не са идиоти.

Да бе... ей сега Турция, за да уйдиса на гладните, ще се откаже от стратегическото кранче ;)