Вълчев: Половината ученици до 7 кл. ще имат шкафчета наесен

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев обеща до есента да има ученически шкафчета за половината ученици от първи до седми клас.

Обратно в новината

Коментари - Вълчев: Половината ученици до 7 кл. ще имат шкафчета наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това му се вика реформа в образованието.

Трябва да има шкафчета за всички ученици до 12 клас!

"Половината ученици до 7 кл. ще имат шкафчета наесен" А другата половина, другата есен!

а след 5 години ученици ще има ли, или ще се внасят отвън, да има заплати за родните професорки?

това беше разковничето към повишаване качеството на образованието - индивидуално шкафче в коридора

другия път... половина работса -те тва е работсатс на греб

А другата половина?! а?

Половинчати обещания за светлото бъдеще. Нещо като половин коремното на тоя, дето иска да осигури казармени шкафчета наесен с песен за учениците, като пораснат.

И какво ще слагат там????Учебници от които трябва да учат???Тетрадки в които трябва да пишат домашни???или потните дрехи от физкултурата???Не шкафчетата са ви проблема а шарените картинни учебници и тетрадки печатани на дебела хартия за повече мангизи..

... и хилядата НАПЪЛНО излишни помагала по всеки предмет, в някои от които просто трябва да се впише една!!! дума на цялата страница, другото са картинки.

кат са замислиш какви хора държат печатниците, как ги придобиха и как взимат обществени поръчки за печатане ще си отговориш защо има 100 ненужни помагала.

Хахаха За половината ученици... Тази година полупроводници,догодина цели! Ако някой помни още този бисер... Да се смееш ли,да ревеш ли?!

Преди 50 год. /защото 30 год. промени и нищо/ учениците ходеха с торбичка в която имаше 6 бр. цветни моливчета и 1 бр. черен тетрадка по математика и тетрадка по писане и станаха хора /ЗНАЕЩИ/. Сега децата са с претенции и нищо незнаещи. Така е в училище така е във висшите учебни заведения и така е в живота ....не всички но поне 75 % от подрастващото поколение.

Аз без шкафче и таблет учих , с един молив и една елка завърших университет - сега знам 6-7 езика и съм инженер. Днешните глезанчовци освен да пушат и пият , нещо друго знаят ли ? Ааааа, да , знаят си правата, за малко да забравя ....

О знаят, знаят, особено тези от средния курс и ти има какво да научиш от тях!!!

Татковците искат и легло , и легло за през нощта!

И 3/3 от тези шкафчета няма да се използват защото мангалите не ходят на училище!

да им купят по един таблет и готово- олекотиха и джоба на народа и раницата ученика

Мисля, че всеки родител би предпочел да даде 100 лева за таблет вместо за учебници!

Колкото повече се дигитализира света, толкова повече хартия се ползва(поне у нас). В училищата, а и във фирмите- то не са сертификати, спецификации,проформи и пр.

От 2020 година вече трябвало и лична секретарка на всеки ученик да се назначи .

не само: и наложнижа и готвачка и орачка и сеячка и хлебарка и сладкарка и още 1000 слуги защото мангала е благоволил да ходи на училище понякога!