Застраховка срещу разлив на горива влиза в закон

Застраховката срещу разливане на горива и специално удостоверение за превоз ще изисква новият Закон за горивата, който се подготвя в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Застраховка срещу разлив на горива влиза в закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ибрикчията на пеевски и златев! Ама ги подсушава не с кърпа а с език....

е толкова несмислен,ама толкова несмслен и нищо не казващ,че като го мерна по някоя медия и направо не го отразявам.Скучен,скучен,скучен и банален.Единствено успя да стане триста кила.

колко платиха на хитрино застрахователите една голяма нула аман от простотии

С Застраховките, САМО пълнят гушите на разни застрахователи. А застахователите, често са мошеници НЕ плащат нищо по застраховка. Много по- добре ще е ако Всички фирми които правят Превоз на товари ВНАСЯТ определена Сума в Държавен Гаранционен Фонд. Когато Русия искала да Продаде Полуостров Аляска на САЩ, корабът с Злато пътуващ за Русия потънал в морето, но Застрховтелите НЕ платили нищо.

Не разбирам. Този човек е абсолютно некомпетентен. Продажен, очевидно, но и некомпетентен. Всеки превозвач има лиценз, задължителен. Всяко превозно средство има "Гражданска отговорност" към трети лица. Защо говори глупости, а пропусна най-важното. На практика с този закон ще се зачеркне свободната търговия. Пак тези, които си въртят "благословените" далавери ще си ги правят. Просто за тях няма закон. Земеделците, дори и да имат забележки, хептен ще ги размажат. Независимите бензиностанции ще затворят. И най-отвратителното е, че всяко изказване е пълно с лъжи и провокации. Че ако знаят, че малките бензиностанции правят нарушения, защо не са затворени. Крайната цел очевидно е да остане само Лукойл и неговите сателити. И този наглец, дори и не се крие за кой работи.

Задължителната застраховка си е чист узаконен РЕКЕТ. СИК-мутрите ( герб ) продължават да дерат народа.

...човек Емил,но откакто взе да получава комисионни, заприлича на спортния министър...

Бензинът се изпарява, пропан бутанът се изпарява, метанът се изпарява и остават нафтата, мазутът и необработения петрол. При разлив са токсични за всичко, до което стигат. Въпросът е колко струва очистването им? Трябва да има обективен критерий. Идеята, обаче струва пари за всеки превозвач, защото сега извършителите още повече ще започнат да крият разливите, а застрахователите да не искат да ги плащат. Все пак разлив се случва рядко, но токсичността му за води, животни птици и хора е безспорна. Освен това ако законодателят не направи таблица с рисковете ще е започнал нещо и няма да го е довършил.

Светът се тресе в тежки кризи, хора гинат, оръжия трещят - тия наште бакали пак за дребните интересчета на магазинчето. И окото им чудно защо все вперено в горивата, дървения материал, лифтовете и винетките.

Se taia

"Плащат 100 000 лева на добра воля. Ако същото влак е обърнал в друга държава, 75 млн. в Англия или 50 млн. евро евро, ако е някъде в Европа. В България - нула " Все си мислех, че дира няма накъде по-надолу, ама да пишете все едно циганин се изказва... Сори, ама това е всичко друго, но не и журналистика.....

И не само този абзац. Някой дали може да разбере смисъла на следните глупости: ...Всъщност това са обектите, които трябва по някакъв начин да бъдат поставени под контрол, всъщност ние имаме 2500 бензиностанции, 400 министерства,... Вярно, че министерствата ни не са малко, но...

И още: "Задължителното удостоверение за превоз на транспортни средства ще бъде издадено от Министерството на икономиката..." Освен че е нашишкавял "ревизоро" говори все по-бързо и безсмислено.

Защо плачете.Аз съм строител.работя по къщите на хората.имам застраховка-годишна.струва ми около 250 евро.с нея се покриват щети до 6000 000 евро.така налага пазара а и за мен е по-добре.мислете преди да пишете простотии.

Йерархия на парите : Неизвестен ( досети се!) -> застраховател -> световна банка+ ниво"ООН"+"Г7"+петрол->местни банки"->рейтингови агенции+фирми "мозъчни тръстове"->кредитни инстицутии+фирми "недвижими имоти и земи"

Айде,още 5ст/л отгоре,на горивата . . .

Следващото законче ще е за задължителна застраховка на оная ми работа. Боклуци.

Тези застраховки разбира се ще бъдат платени от потребителите през цената на горивото. И този борсук на снимката взе едни дебели кинти от застрахователите.

Голямо хранене на тези застрахователи, все едно застраховател е премиер! То не е КАТ, то не са бензиностанции, скоро и за кенефа ще искат застраховка.

Защо показвате смимки на изпражнения?!

И този се продаде!?