Москва: Никога не сме разработвали ”Новичок”

Русия никога не е имала, включително по съветско време, програма за разработване на "Новичок".

Обратно в новината

Коментари - Москва: Никога не сме разработвали ”Новичок” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и в Сирия нямаше руски военни, а пък умряха от 5 до 600.

Бе ти луд ли си? В сирия никой не е умирал - само един случайно беше там и си счупи крака. Американците стреляха 3 часа по гумени чучула, а Путин се смя от сърце и после си легна с помпата за колело.

Е що с помпа за колело бе?

Боже колко мъка има по този свят!

Новинка: не е имало производство, после е унищожено, по и САЩ са взели машините. Е кое е вярно ?

вижте какво казват самите англичани в тубата... интересно е. fake news си ги викат: UK Russian false flag???? канала е на Reverend Simon Sideways... забавно ще да ви е!:-)

За мен бе супер простотия, да гледам как едни хора облечени в пълно химическо облекло, да дават проби на други - забележете, други само с противогази на лицата и с НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ДРЕХИ ПО ТЯХ(без никаква химическа защита). Да знаеш, че си в среда със силно БОВ и да не вземеш никакви мерки - е, това пък си е връх на простотията!!!

хубаво звучи това английско название "новичок"....

Мисля, че някои хора изтрещаха , давят се в собствената си пот и се държат като деца. Щом казват, че не са господа, значи руснаците не са. Узбекистанците може би ще кажат? Щото СССР се управляваше от Узбеистан и руснаците тънеха под гнета на невежеството. Тъй е щом казват. Няма как да е друго яче. Изглежда, че когато са посочени с пръст проявяват ативистичния страх от времето преди 1990 година и отричат всичко. В Русия има жестоки емоционални екзистенциални проблеми и не е ясно какво ще направят като скъсат жицата с главния мозък? Плаша се.

Ти гледай да не си скъсаш гумата на главния мозък, пък за другите не бери грижа.

Ама вярно ли Москва никога не е разработвала Новичок? Пък то никой да не им вярва - защо така? Сигурно и програма за химическо оръжие "Дефолиант" не е имало. Като истински болшевики бе - всичко отричат.

"Никулин, който в миналото е бил и съветник на ООН, добави, че "американците също така взеха част от техниката за производството на този газ на американска територия". " Сега става ли ясно кой е произвел отровта и кой я е използвал в случая. Разбирасе това са задокеанските ни приятели, пардон господари или суверен от САЩ.

Сега ще има да доказват,че нямат сестра...

Поредна руска лъжа. Кой вярва на Путлеристите?

Комунисти да произвеждат отровни вещества? Долна лъжа! Те сега ги пробват в Срия. Утре и в другите държави.

Амииии за пореден път се убеждавам че си доста глюпаф !!!

Павлик Морозов, убирайся отсюда, ублюдок!

Русия никога не е имала, включително по съветско време, програма за разработване на "Новичок". Ето как само няколко нагли до безочие лъжливи думи стигат да се убедят разумните хора, че Масква отново се осра.

Арменеца дето го измислил по съветско време каза вчера всичко, че даже го и хвърлили в затвора, а масковските чекисти отричат. От Масква никога не казват истината и не се извиняват.

Той е публикувал формулите и цяла книга по въпроса, и казва, че Британия може да произведе отровата в лаборатория до Солзбъри. В същото интервю! И не само тя. Както, че отровата не може да се съхранява дълго време.

Сега по всички правила на убеждаването Лондон да каже,,,КОЙ НЕ СКАЧА Е РУСНАК,,!!!Изпитахме го на собствен гръб и ...добре работи...става .Доживяхме ,,ЕС да ни прави страна , която да търгува с гъз,,.

Ма моля ви се. Дори страна наречена Русия няма ! Има Шаломоландия.

Руснаците отричаха 50 години и за избитите от тях полски офицери в Катин, а след това сами си признаха.

По време на войната и Великобритания твърдеше, че поляците от Катин са избити от германците.

не ги съдят. Англичаните са избили 2 000 френски матроси, бидейки съюзници в онзи момент, защото се страхували, че Хитлер ще придобие техния флот. Това престъпление, естествено също си е било в реда на нещата. Изобщо толкова години ни учеха, че ние сме били най-лошите, а какви излязоха "добрите".

....последно кое от двете?

Дори възрастните роми не могат да се сравняват с руснаците.

КОГАТО СПОРИТЕ ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ ПО ТОЗИ ПРВРД ИНТЕРНЕТ ТОЗИ КОИТО ГО РАЗРАБОТИЛ Е СЕГА В АМЕРИКА (20г) НО ТОЙ КАЗВА ЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕН ИСПОЗВАН В ЛАБ. ЦЕЛИ И МАСОВО ПРОИЗВОДСВО НЕ Е ИМАЛО А ТОВА КОЕТО Е ИМАЛО АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ЛИКВИДИРВА КАКВО ИМА ДА СЕ ОБСЪЖДА И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ПРОХАМЕРСКИТЕ ХОВНА - ПРОСТАЦИ

да убедите дори най-неграмотния циганин, че в измислицата на Тереза Мей има дори процент истина.

Голямо престараване от страна на соросоидите. Успяха. Убедиха ме. Реших, няма да гласувам за Путин. Шантава работа.

Щом руснаците казват, че никога не са произвеждали ;новичок; напълно и вярвам. Това са нашите освободители и каквото кажат -така е. Вече зная ,че Жириновски никога не бил комунист ,а либерал-той го каза и му вярвам.

Може и да са произвеждали, но със сигурност не точно тази версия на отровата - чисто щатско производство!

Може да туряте колкото си искате минуси, но пак ще си останете РЕДОВИ ЗОМБИТА! ХАУ КРЕТЕНИ!!

Точно тази версия произвеждахме. Това го казвам аз и си признавам, за успокоение на световната общност.За думите ми ще кажа ,че в самото конспиративно и кодирано название на химикала се крие истината ;Новичок. е комбинация от руската дума ;нови; и турската ;чок;. За руската е ясно, но в турската ;чок; значението е ;чокгюзел; в превод много хубаво. Сега с руснаците ще си цепнем Сирия, а иранците да го духан.

ХА, ХА, ХА! КРЕТЕНИТЕ манипулират ДЕБИЛИТЕ със всякакви измислени новини и те пърхат ли пърхат!!

Само на мен ли ми изглежда странно да затриеш някой и да оставиш личната си карта до трупа му.

Обикновено ватниците не се славят с много акъл....

ДАЛИ? Но не и в този случай, не е чест да си дебил, а тази задачка е точно такава! ТЕСТ ЗА ДЕБИЛНОСТ! ХАУ КРЕТЕНИ!

При 911 имаше дори неизгорели ЛИЧНИ КАРТИ на терористите, при условие че от самолетите и сградите бяга останали само отломъци, пък ти някаква си отрова, при това със сигурност произведена в САЩ!

само абсолютен идиот може да повярва, че русия като държава стой зад това отравяне.

Забелязвате ли как медиите манипулират масите? А масите изобщо и не мислят, а само прокламират казаното от медиите.

Ако под маси разбираш редовите зомбита си абсолютно прав!

Руския отговор ми звучи като: Ти му викаш куме бай Иване, то лети за х-я да те хване.....

ЗАЩО тези неща се случват само и единствено в АНГЛИЯ последните 50 години дали , ама защо тези другите по света хапват дмати с колците?

Веществото е разработка на бившия СССР най-вече в Украйна където и досега се намират складовете с това вещество. Търсете убиеца там а не в Русия

И ЯЗ ТАКА - НЕСРАХ СУТРИНТА АМА ПОСЛЕ СИ ГО ИЗЯДОХ ГОВНОТО.

Изтискват шпионите, убиват ги и им гепят паричките. Това прави Ми 5 ,която уби Литвинов, Березовски ,ккато и българския разузнавач Георги Марков, който е отказал сътрудничество с тях

МНОГО ЛАЖЕШ КУРНЕЛИО, АМА НЕМА КОЙ ДА ТИ ВЕРВА

Дори и селският идиот не би изръсил подобна глупост. Как е в психиатричното заведение?

Алоу, dir-ниците! Проверявайте си източниците!!! Според Интерфакс RU (официалната информационна агенция на Русия!, днес Сергей Рябков наистина е направил изявление, но с коментар за санкциите на САЩ и въобще не е говорил за "Новичок" и Скрипал, в съгласие с настоящата позиция на руското ръководство. Вашата "новина" е публикувана в слабоактивното подразделение на Интерфакс - АВН, което пък взема думи от... интервюто с избягалия руски учен Вил Мирзаянов... Не търся никакво оправдание на руснаците, ама дайте поне да четем за неща, които са се случили, а не с препратки към ЕЖК.

Хем никога не са разработвали, хем са го унищожили. Пут кин се побърка.

Каква глупост!А завода в Узбекистан какво е правил?и запасите от газа нали ги унищожиха при затваряне на завода?

ами като не сте разработвали, да сте разработвали, защото който трябва го е разработил и сега вие ще отнесете калая пък и Захариева така казва, защото тиквата и е наредил, че няма мърдане

1. Ресторантът в Солзбъри се намира до склада на Британската армия за БОВ. Там се намира и централата на Ми 6 където руснакът е превербуван. 2. Руснакът лежи 5 г. в Руски затвор и не са го убили, та ще го убиват в Англия ? 3. Около ресторанта се виждат служители в защитно облекло, които почистват раяона. Но се виждат полицаи и граждани в нормално облекло. Ако това е бойно отровно вещество ,цивилните щяха да бъдат евакуирани и точка. 4. Дъщерята е руска гражданка и по закон, англичаните трябва да предоставят на Русия копие от делото. 5. Веществото не е предадено на Независимата свет.организация по отровни вещества. 6. Обвинява се Русия без следствено и съдебно дела. Циганин не можеш да обвиниш с предварителни данни, без нито един факт ,защото ще те осъди

как няма да е до склада като така се спестяват транспортните разходи на 100 и кусур войници нужни за почистването, отделно англичаните сега ще си спестят заплатата за вече истискания агент и ще използват парите за нови балъци, пестеливи хора

В остатъците на Плененския нефтохим тайно бъркат сарамура за...кисело зеле! ВЕРВАЙТЕ МИ !

Руснаците уж казаха и писаха,че"Новичок" бил открит и произведен през 80-те години на 20 век.,даже авторите станали лауреати на Ленинска награда.След това отровата била унищожена през 90-те години с участие на американски специалисти и сега....ново двайсет.Намало е никога такава програма за разработване на химическото оръжие.Със тези противоречиви и коренно противоположни информации,излиза май,че рашите се оплетоха в лъжите си.

Колко излишен шум и коментари за нещо, което е ясно за всеки, дори средно-интелигентен човек. Картата с химически оръжия и отрови е разигравана толкова често от западната пропагандна машина, че вече е изтъркана и прозрачна. С тази теза нахлуха в Ирак, Либия, сега се опитват със същия коз в Сирия. Дано цялата тази опасна игра да намалее след изборите в Русия. Тази пропаганда започва да отблъсква и отвращава. Русия не е цвете, но на фона на тези лъжи и манипулации започва да става все по-симпатична. И нека всички фили и фоби да помислят, имат ли сметка от истинска жестока война? Или някой си мисли, че Русия ще се предаде и ще бъде победена като на шега. Цялата тази истерия обслужва само шепа свръх богаташи-кукловоди. Всички останали сме само марионетки и заложници. Поне малко здрав разум трябва да проявим. Все-пак с мнението на множеството се съобразяват. Все още. Иначе нямаше да я има тази кампания.

либия ирак то това нее русия ингилизите удариха на камък и то на гранит твърд и несе поддава на простотии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НИЕ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ, ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА КОЕТО НИ ХАРЕСА.ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ ВЪПРОСИ

мурзилките не са произвеждали Новичок но по едно време са го унищожили ама някой от хомодружинката си запазил за всеки случай напълно за интелекта на шаломов

Разсъждаваш като ивохристов човек, напрегни неврони, синапси, ако имаш...

аз застрелях кенеди верваш ли ми !!!!!!!!!!!??????? роден съм 78 г ?????

През 1990 г. американците взимат остатъка от няколко тона и заедно с химика ги закарват в САЩ. Сега само САЩ произвежда Новичок

Nikolai Vasilev

разбирасе горби даде всичко на говедата и сега та се правят на господари на света !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изтискват шпионите, убиват ги и им гепят паричките. Това прави Ми 5 ,която уби Литвинов, Березовски ,ккато и българския разузнавач Георги Марков, който е отказал сътрудничество с тях

Nikolai Vasilev

еииииии един нормален българин то другото е шкарт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Великобритания с тази истерия си вкарва изключително силен автогол! Защо? Ако предположим, че украинските фашисти(бандеровци) са отровили руснака, то каква ли би била истерията, ако в Лондон избухне съветска ядрена бомба която е "забравена" в някои военен склад намиращ се под контрола на украинските фашисти(бандеровци). Тази следа, че отровата идва от Украйна трябва сериозно да се разследва, иначе да се живее в Лондон в бъдеще би било по-опасно отколкото в Дамаск.

измислено от ЦРУ и е извършено от слугите им в МИ-6. Естествено със знанието и на клакьорката Тереза Мей.

Току що Столтенберг се изака по въпроса и каза че всички държави в НАТО подкрепят Англия. Тоест мъчат се да внушат на тъпите си западни граждани че това което дърдори яловата крава Мей е истина. Гнусота .