Австрия иска България в Шенген

Австрия стои зад приемането на България в Шенген. България е за пример как всички трябва да се справят.

Обратно в новината

Коментари - Австрия иска България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хем на искат нем нещат който дойде в българия ни иска като си ттръгне не. не ни ттрябва ес така или иначе не ни трябва бедна държава

Ами като я иска, да си я вземе!

Лечи си какво е иал циал живот вол

браво!предлагам австрииският президент а бъде осъден а живее поне пет години като нормален българаски гражданин(без партиини и властови ппривилегии) във някоя българска провинция далеч от софия за да разбере какво става във българия и дали дъжавата е за континента европа! според мен първо чехите, поляците и унгарците да си сменят националните ватути в евро и ние ще ги последваме!

Няма ли кой да го спре да ръси простотии този тип? Къде е началникът му Меркел? Къде е ЕС? Къде е Народното ни Събрание да го разкара? Срам, срам, срам!

Днес следобед спряха всички новини за Курц в Австрия, след като писаха, че с Борисов са спорели около предложението на канцлера незабавно да се спрат преговорите с Турция за членство в ЕС. Къде са фактите в дир? Надявах се едната страна поне да не цензурира, а те и двете ми родини се излагат. За България в Шенген НИЩО не се написа в Австрия...

Австрия ''иска'' България в Шенген,а ТРЪМП НЕ ИСКА БОРИСОВ В БЕЛИЯ ДОМ.На пощенският гълъб му оскубаха перушината.Отказът се пази в тайна,но бързо се разпространи. Голяяяма драма за ''великия европейски политик''. Як шут....Ами,сега? Ко праим?

То другото дет' се пази в "тайна" е по-страшно и по-унищожително за БОКо... "Петър Низамов/15.03.2018 ------------------------------------- Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело. След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали. Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им."...

малко трудно ще се събере целия народ в малко швейцарско градче, но след стотина години може и да успеем.. или в Чикаго

Браво на Бойко!

Курнелия,та тя е толкова хубава с МОЩНИЯ си Г.з

Чудничък е Курц, браво! Най-готиният държавен лидер, като рокзвезда е!

Себастиан Курц е страхотен, но посещението му бе неглижирано от медиите. Вероятно ПР-ите на ГЕРБ така са разпоредили, защото като застанат един до друг Курц и тиквата, много ясно се вижда колко е голяма разликата между тях.

Австрийците са цигани.бьлгари крадливи складираха много пари там.

След двадесет годинки живот в Австрия ще ти кажа, че България е циганска държава. Направо гъмжи при Вас от малцинства. Лични наблюдения!

Искат ни в ЕС, ние да обираме мигрантите и по Дъблинското споразумение да ги връщат в първата държава, както правят сега и връщат хора на Хърватия. Правят вятър на Тиквата, за да ни го вкарат.

Накак си, ако го беше казал Късия, да бях го повярвал. Ама то заключение на д-р Борисов. На каква ли база?

друго си е сергей да ни го каже:) само с бсп напред:)

СерГей, иди до Австрия и ще разбереш колко ни подкрепят за Шенген, пък и за каквото и да било друго. Опазил ме Господ Бог от бсп и други комуноиди, но приемането на желаното за реално е игра на жмичка от малки деца в компанията на педофили. Бъди здрав!

нещо подобно на фамилията на австрийския канцлер само, че без последната буква.

Нали ? :))) щото иначе корупция, далавери, забранени вещества, мутри

Представяте ли си да ви плащат големи заплати като на тези тулупи за да се лъжете едни други?

Европейско мислене- Средно погледнато двамата са по 90 кг!

Но Хага не! Пустите му холандси моряци, търговци и цветари, ще вземем да им бутнем дигите и да се свърши с "не"-то.

Манго на цинго- Включи на втора, че на първа не пали, отрепахме се от бутане!

Вашта мама проста, толкова ли не можете да изкажете една нормална мисъл, едно нормално изречение дая напишете!!! Що за 5 вековно-робска паплач сме останали! Турци ни лазят открай време, няма отърване от тях, един е начина да се обединим с македония сърбия, ромъния и тогава няма страшно от турско попълзновение, ...

И БГ иска, ама ония фламандските племена не дават!

Каквото и да е казал австриецът, то е най-добре да го чуем лично от него. А не от тъпата, малограмотна, тлъста и еднокнижна тиква. Защото на нас много добре са ни известни неговата любов към истината и перфектното му знаене на чужди езици.

Тиквата си е Тиква !!!!!!

тоя прилича на джендър

Австрия стои зад приемането на България в Шенген. България е за пример как всички трябва да се справят. Вярно е ,че България най-добре се справя,като започнеш с това ,че е лидер по смъртност,минеш през корупцията и стигнеш до съдебната система.

България пък чака да се сбиете за нея след като толкова много ''искащия'' има:)))))))) Протокол журналя:(((дипломация журналя:((((((

Млад, зелен! Почерпили са го повечко с "ракия" и си е развързал езика! Баба ти Меркел и останалите пенсионери ще му изчетат едно конско като се върне и всичко ще си дойде на мястото!

Не сме готови за влизане в Шенген и за приемане на еврото. Заплатите са ниски, а пенсиите, които получаваме с тях невъзможно е да се живее. Цените на пазара скачат всеки месец, как се живее с минимална пенсия. Средната заплата е висока защото в общия кюп са заплатите на политици и държавници. Без техните заплати средната заплата за страната ще е под 400 лв. България не е готова за Шенген и еврото. Това политиците трябва да го разберат и да не поставят народа на изпитания, защото всичко ще се стовари върху тях.

не им ли омръзнА на тия да си говорят едно и също

Целуващият Лъжец е в екстаз, всички така му викат.

Цялото налично тролство гуменетки са тук и само цъкат безславно. За аргументи няма кой да говори...

На Бокича му остават само цалувките и прегръдките.Овцете да се стягат да плащат за ЧЕЗ.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Абе, така е но вземи смени малко репертоара едно и също пишеш ставаш досаден с, тия писания.

грамофона пак включи ...и плочата пак е надраскана !!! Както винаги ...и завинаги .

Самата идея, че някой ни иска или не ни иска ни поставя в ролята на циганска мома на пазар. Важно е НИЕ КАКВО ИСКАМЕ! Това обаче Борисов не може да осъзнае, понеже не може да се самонадскочи!

Общи приказки. Все едно слушам Радев.

То не е само да слушаш, трябва да можеш и да разбираш. Не е за вас!

Този Шенген -менген иска ! Оставка и нови избори без намеса на САЩ в изборите ! Този път няма прошка ,няма разнасяне на чували , няма да помагат на бременни жени ,ще се чупят ръце и крака ! За 10 години не сме мръднали и на сантиметър напред ,даже вървим назад вече сме в 18 век !

То и Холандия ни иска в Шенген ,но казва че не сме готови ! Австрия от нямане какво да каже на тази Мутрата Борисов му казва това което иска да чуе ! Парадокса е че Българския Народ не иска Шенген и Евро ,а Премиера на Мутро -Тоталитарния Режим иска !

Всички един след друг ''искат'' ама само по протоколни приказки а и знаят че боко трябва да се похвали с тяхната ''подкрепа'' Боко приема хвалбите като реалност ама вие журналята незнаете ли че са протоколно дипломатични???

Протоколни приказки за пред медиите и обществото, без никаква реална стойност.

Нека позная - ти си от ония гербери, дето смятат, че председателстваме ЕС на база огромно доверие към Бойко? А не на РОТАЦИОНЕН принцип?

дан е си плувал в морето тея дни? Да си се натровил в мръсната вода, или пък да си настинал? Нещо болен ми звучиш. Пий едно греяно вино и краката в топла водал Ще ти стане по-добре...

И как по-точно мутрата обра овациите в Европа тоя неграмотен простак, че нещо не се сещам ?

Е как??ами стои под лоста и се чуди защот е толкова високо:))))) Оставете ги да се хвалят герберасите защото и те като ментора си незнаят що е то дипломатичен протокол та за това и боко се хили след като го плеснаха по врата извън протокола ама реално като ''пак лъжеш бе''

Австрия искат, но има страни които не искат и те са доста.Тъй, че нищонеправенето си продължава....а верно, и краденето и то си върви...

Storen

Австрия иска България в Шенген, но друг път, обаче границите трябва да ги пазим сега. Бойко пак много работа е свършил.

Aре,стига празни приказки -тоя ни подкрепя,другият-не.Ясно е -няма да стане докато е цацата,баце и т.н.отбор юнаци.На всички е ясно ,че с мутра начело няма ни Шенген ,ни чакалня.

доди Курна на власт / на путкин ден де/ та тогиз ...ха ха ха

"Австрия стои зад приемането на България в Шенген" - иска ни....колкото за снимката.

Всички много ни искат,само че не знам как.И не ни приемат-това го виждам защо.

ВСЕ ПО ОПАСНО СТАВА ДА СМЕ В НАТО И ШЕНГЕН! И ДВЕТЕ СЕ РАЗПАДАТ! еРДОГАН РАБОТИ СОЛО !ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЪЩО!