Цветанов: Нов енергиен министър до сряда, от квотата на ГЕРБ

Вече имаме някаква визия за нов енергиен министър и ако говорим за квотното разпределение, той ще бъде от ГЕРБ, съобщи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Нов енергиен министър до сряда, от квотата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившата министърка коментира че не била кума на новата собствеичка на ЧЕЗ България. Някой знае ли какво значение има това? И как според вас би постъпила Теменужка ако беше кума на новия собственик? Пак оставка, нищо по различно. Основно изискване към новия кандидат министър, да няма амбициозни приятели, за предпочитане изобщо никакви.

Ама има ли още за крадене?

Личи си, че Цецо Гуменката е първенец на випуска от училището за бавноразвиващи във Вършиц. Всяка негова дума е добре премерана и на място, в изказа му прозира висока обща култура, дискретно скрита под пъпешообразната му глава

Цецо Мозъка дава интервю. Стига сте ни занимавали с тоя кретен, вижте кави идиоти са лицето на герп - Боко Тъпото и Цецо миризливата гуменка.

Пазарджишка Гинка герберска мискинка купи ерепето да пълни шкембето. Леля Теменужка пукна като крушка Боко мутрафона дръпна и бушона. Цецо баш кауна с празната кратуна до среда се кани нов бушон да цани.

отново се изходи на метеното и осмърдя форума!

Герб ще изберат поредния бушищон и продущължават с грабежа.

Още има за частна приватизация, чрез международна банка? Дайте сега да плюем по Президента, а нещата за корупция ги оставете на ГЕРБ! - Еии тоя президент така ни разваля корипционния хатър, ама ние ще серем навсякъде, докато прецакаме всички ТА дано и той се подхлъзне в нашите гомна ... То да пързаляш България е лесно със субсидии и ТРАС - EU кражби и продажби.

Цвъки, не мое ли мене да назначиш за министър?? И аз съм счетоводител като кака Теменужка....

Явно цензорите от ДИРа много обичат др.Цветанов,след като коментара ми не съдържа нецензурни думи и обиди,а показва голата истина за това българско недоразумение настанило се във власта.

... какво ще стане със сделката!

Всеки могат да жертват, но не и ДАЛАВЕРАТА.

Крадене му е майката,до дупка!Излиза че бай Тошо много е направил за да може 30 години, мафиотите да има какво да гепат.А мозъка на ГЕРБ е Цвъцко/вероятно като чченге държи здрави козове/,тежко ни.Последният да загаси шалтера!

Толкова години караме без министър !

Много ясно,че ще от квотата на ГРОП/да се продължи с ограбването на България/.

Новият енергиен министър ще се казва ЙОКТОК!

"Визия"със сигурност имате,защото сте крадливи,корумпирани и лъжливи визионери. Нов Министър-нов късмет.Може би този път Гинчо от с.Меча дупка,ще купи АЕЦ Козлодуй.

Разбира се че от ГЕРБ, нали трябва някой да замита следите от предната, че много се размириса.

Тоя Цветанов ще е в основата на разгрома на ГЕРБ ...много тъп бре !

Чак в сряда ли ще ви го каже Ерик Рубин бе, Цецко?:))))))))))))

Е, от чия квота да бъде новият енергиен министър? Естествено, че крадлива калинка от ГЕРБ! Колко много още има да се краде в енергетиката!!! И колко още неуредена с милиони рода имат!

А бе , Меглена КУНева за СЛАБА РАКИЯ ЛИ я имате , защо да не стане енерг. министерша ?

Цветанов: Нов енергиен министър до сряда, от квотата на ГЕРБ...........С други думи .......Ще назначим нов айдук , верен на партията !!!!

ПОДЛЕЦ...

енергиен министър ,но повече енергия от една теменужка ,моля ви се !

партия, не са просто някаква престъпна шайка, а истински мафиотски клан. Държат се на власт чрез купените цигански гласове и изборни измами, с благословията на господарите си от Щатите и Европа, които знаят много добре за тяхното престъпно минало и настояще, но си траят, защото на тях им трябват точно такива зависими хора, да изпълняват политиката им и всичко каквото им кажат.

Дурако, Петкова каза,че си подава оставката само докато трае проверката.Каква визия имаш.....

аз не знам какво ще правите ама имам обосновано предположение че тук здраво се краде

Нов пореден крадец от глутницата на ГЕРБ!!!!!!

Това за герб ще е елементарно. Все пак излъчиха магаре за Президент. Колко му е да намерят калинка за министър.

Без обиди, моля, ние сме полезни животни!

по-добър от цвъки не виждам, той разбира и от ток, в понеделник да черпи и да намали цената на тока,давай цвъки, стани министър и ти веднъж поне,че да ти се порадваме на шедьоврите

Като става дума за качества, по подходящ от самия Цв. Цв. не се вижда. С дипломата си по ядрена физика от помощното училище във Вършец би бил перфектния нов енергиен министър.

Тръгва кауня с джипа по селата, отвързва едно магаре вързано да пасе край пътя , води го у София и го правите министър. Де да не сме го виждали вече това. Сменяйте бушона кауне бързо да не изгорите вие с тиквоча.

Айде да не е тоя път от ГЕРБ, няма ли за калинките други занимания, видяхме вече колко струвате.

Цеко Ментата пак замита.

Поредния бушон дето ще продава АЕЦ на Гинка номер 2 ли ще слагате?!

Това не са магистрали, тунели, метродиаметри , такси за паркиране в центъра, .... Какво става ако Гинка вдигне цената тока...

а каруцаря от Банкя КАЗВА.

То е ясно, че ще е джендърчето Добрев!

този няма право да се появява на картитика. срам за бялгарите.

Нов енергиен бушон!

Ще бъде новият министър. Честита да ви е новата МУТРА във властта! Ей не се накрадоха тия хора .......

Дреме ми кой некадърник ще сложите,да не мислите,че ще стоя тука да плашам на Гинка за ток? Посредственността и простотията управляват много години тука,извинявам се на приятелите дето напуснаха и няма да се върнат,че им внушавах вина за това :-(

Весе едно кой ще сложите. Дали ще се казва Теменужка или Трендафил . Като му наредите пак Гинка ще е избрания купуважение.

То бива , бива наглост и крадене , ама Гербаджийската шайка премина всякакви граници.