Карикатура на Ердоган предизвика протести

Карикатура на Ердоган, представена на художествено изложение в Германия, предизвика бурна полемика и протести.

Обратно в новината

Коментари - Карикатура на Ердоган предизвика протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха изложили карикатура на българския президент,то трябваше да го представят как бере банани .

Нито изкуство, нито карикатура видях в тези колажи. Пълна липса на въображение у автора. Посредствени творби.

русо-туркофилите направо се побъркаха да квичат с/у карикатурите на някакъв си там. Голям проблем е за тях че каПутин не е с банана отзад, а банана да е на любовника му Ердо.

Шило

На теб харесва ли ти тази безвкусица?

Ако карикатурата беше само на тромпета сигурно щяхте да се побъркате от кеф. Вие русотуркофилите наистина сте много смешни.

Не че харесвам или подкрепям, тези които са изрисувани тук.. Но това не е ИЗКУСТВО или още повече култура.. Това си е чиста проба бездарие дегенерирало до идиотизъм. Този, който е "сътворил" тези драсканици има сериозен проблем...нека го посъветват да потърси квалифицирана помощ. Може би все още има надежда....за него... Боже пази ЕС от такива...!!!

преди време имаше публикувана статия на американски професор, според който "германците са анално ориентирани". Тази безвкусна карикатура е само илюстрация на това становище...

В Германистан отдавна вкараха тоалетните в галериите и музеите. Май банана е в тяхният дирник? Клозетно изкуство.

Това е простотия на прост човек Даже драскачите в градската тоалетна разбират с какви простотий се занимават затова се стараят да останат анонимни А тъпото парче тръгнали дори да протестира че не му показват рисунката

Кьм тая с Ердоган Трябваше да има ББ като гьльб носещ бананово листо /вместо маслинова клонка/ за таолетна хартия на Султана отдолу надпис; На Султан в нужда се помага като ибрикчия се подлага

Aми сега, някой турчин трябва да нарисува Mеркел с този банан и готово!!;))

джендърите съвсем издишат откъм хумор и вечно ги избива на някакъв анален акт. ако нарисувам с думи меркел или макрон така, със сигурност ще ми прекъснат достъпа до интернет. не, че не се е случвало де...

тъкмо казах, че ако нарисувам меркел или макрон с банан в задниците и ще ме изтрият и джендъра ме изтри. и питайте го от какво се е обидил. защото казах, че издишат откъм хумор? ми така си е! доказа го с бездарната си цензура с банан в гъза!.

Ха, ха, ха! Много яко!

Tова, не е изкуство, това е перверзна простотия!!!

Добре че станал скандал защото никога нямаше да го видя Браво !

А краставица по би му подхождала.

ТИКВИЧКА цигулка от издьлжените

Модерно изкукуригали... ЕС се превръща в джендърска психиатрия... Къде е Роско ЩастлиФТеца да повтори, че гледа само на Запад и че западните ценности нямали алтернатива?! ... Западняците сами си просят "любовта" на осмиваните... Лошото е, че и ние сме на мушката заради тях...

и на това му казват,,културно изкуство,, хеъ гиди хеъ геъска работа,кıде се е видяло мıж да се ,,жени,,за мıж,проститусия,лесбиъки,наркомани всишко в ес ,нищо не може да спре вıжода на турсия нашело с ердоган.

Това европейците хептен изперкаха и опростяха. Бива изкуство, бива, ама това е извратена гнусотия, а не "изкуство". Какъвто и да е Ердоган, но е държавен глава, избран от своя народ.

Да не навре банана Ердоган на нечии г*з,заради тази карикатура

Май някой друг е с банан в г ъ з а. Ердо много хубаво си опече работата с Путя - и газ, и АЕЦ. Пък Гейропа нека лиже краварския дир ник.

на публиката за сексуалната си ориентация с тази негова "карикатура". Само на обратен може да му хрумне подобна глупост. Правилно са я свалили но защо изобщо е била там?

Твърде пошла карикатура. Шаржа е велико изкуство и може да отправя много синтезирани и силни послания. Но напоследък и там се настанява елементарната простотия и бездарност. Подобни карикатури преди станаха повод за атентатите във Франция. Глупаво е. А достоен човек, дори няма и да протестира.

Бих го нарекъл лош вкус ама чак пък да протестира някой ...не си струва