След трима папи и Юнкер погали Борисов по главата (видео)

След като преди време премиерът се похвали, че трима папи са го галили по главата, то похвалата вече може да звучи така: „Трима папи и един председател на ЕК".

Обратно в новината

Коментари - След трима папи и Юнкер погали Борисов по главата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашият премиер се радва на голяма почит така на запад удрят някои по главата за да не говори а да изпълнява това което са му казали.никой в Европа няма респект към него.той търси респект само от вас.сигурен съм че и името му не помнят.

Може да има скоро и дженър сватба след още малко галене да не почне и цункане.

По новините видях ,че докато ББ даваше интервю за бг телевизии,отзад мина Юнкер,но не го погали,а го зашлеви по темето.

Аз съм никой за тях, за вас - статистика, но ми прави впечатление - ТОЛКОВА КОМЕНТАРИ ЗА ЕДНА ГЛУПОСТ

Бе кво галене,това си беше шляпване в стил;внимавай какави простотй рьсиш;

бай юнкер има чувство за хумор! иначе много бавна реакция на "каратиста"

Пълен простак!

Потрес! Но може ли да се сърди човек на Юмкер, след като на нашия премиер прякора е Тиква! Няма друг ПМ по света с такъв прякор. И най-лошото е, че адски му приляга.

ги галят по главите за награда. Как и с какво е предал България този път Тиквеника за да го галят доволно по изкуфялата тиква?

то дубреч не му е баркал унгашите да му ге чеша тешациту ама сас тес жендарменски цеусти микуи не снаи ебаси швесериата манге

сега ще ти го вкарат" - така де това е трябвало да се покаже на Тиквата с този жест.

Бойко тоз деди другаде го галИ!

Преди хилядолетие сме били фактор в европа а сега сме за смях Вълкът като остарее става за смях на кучетата.

Някой друг политик от друга държава, няма значение кой, да бъде погален, пернат или побутнат зад врата, докато дава интервю. Гавра, унижение, срам и позор - това е дипломатически скандал.

Ееее, може и по-спокойно. Няма нищо лошо в това че са го погалили, не е срам и не е позор. Лошото е че докато нашите партии се боричкат, ЕС си оплитат кошницата за наша сметка. И за това са виновни и ГЕРБ и БСП и ДПС, Патриотите са още в пробен период но и там се очертава доста гнило.

Шутовете в кралските дворци са имали повече достойнство и към тях са се отнасяли с повече уважение. За европейските политици Бойко не става дори и за шут. Погледнете го само как сервилно е застанал на снимката. Това е срам и позор за всички нас, защото този човек се представя като министър-председател на България. Е, как можем да искаме чужденците да имат високо мнение за нас????

Ако бяха приятели - нека Борисов да мине покрай него и да му направи така същото погалване по главата

Юнкер се гаври с Борисов

а тъй!

Тик...., тик..., тик.... забравил Юнкер пълното име на националната ни гозба- тиквеник!

Юнкер не папа , той порка.

"След трима папи и Юнкер погали Борисов по главата" Само дето с погалване акъл в куфалницата не влиза.

...след пресконференцята ..бе обяснено на Borisov,че постапката на Junker означава ,че го е пожелал ...за вечерта !...сащо така му е било обяснено ,че няма право на отказ...според правилника на EC ...(то си е написано..ама кои да чете ) !?!!

...дааа много еврогеиски жест !...а ти господин "премиер" можеш ли така да му варнeш жеста на Junker ..докато дава интервюта ?!?....и още нещо виж кои са ти прiятелите и накаде водиш Balgaria !?!!...а че Junker се закачка с теб ..нека си остане само между вас ...не вавличаи и Balgaria в личните ви взаимоотношенiя !!

Днес погалих кучето си по главата. Хрисимо и обичливо и най важното - не хапе ръката, която го храни. Рови си из двора, но аз не се меся в кучешките му работи!!!

ТРИ папи / не трима / и Юнкер галИли Борисов по главата; Боцко се хвали, че Ципрас се бил подстригал акто Него; Роско Пл. пък се хвалеше, че костюмът на Обама бил като неговия... ... Завалиите герберски...Няма с какво друго да се похвалят...Няма с какво друго да ги запомнят :(

Да ще утроим вноската! Ще изнесем още един милион раби и проститутки! хайл Меркел! хайл европата!

Боко е оплешивял от много галене, как да не погалиш едно добро куче...

Kalin

Тиква-колкото и да я галят няма да стане друго

ХММ,погалването е на малко по - голямо растояние от ритника в гъза но каква усмивка предизвиква само...Друго си е макар значението да е същото.

Боже Господи пребери си версиите, с гордост ни информират БГ журналята,че ни погаля ли по тиквата мин.председателя, като послушно кученце. Срамота, простотия по всевместна.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ооооо, Боко, Боко, добро куче! Дайте му една пържолка!

Тия чучела партията ги гали още от детските им години.

леле мале! сега освен господ, требе и бог, алаах у буда да ни спасяват!

Добре го е погалил, а кокъл не му ли е подхвърлил, на послушко Бочко?! Кой избра тоя простак за премиер. Та, той бачка за чужди държави и позволява намесата на външни елементи във вътрешната ни и външна политика?!

Тия,двамата започват да ме съмняват

Дано следващото погалване да бъде по врата от топора на палача.И после да си поиграем на мачле с отрязаната тиква в памет на тигрите.

На Юнкер сега му се наложи да си вдигне ръката защото обичайно го гали като я ''сваля'' явно та а това боко така се зарадва, Простотия навсякъде ръси тоя и не се усеща че за кашмер на всички е станал а перкането само доказва как му ''напомнят'' кой командва..

Е как беее! 3 папи и един светец са галили Тиквата по главата! Светеца се казва св. Владимирь Шеломовски Х-ло!

Юнкер вика на Борисов - още ли не си се оправил с мафиотите от партията мафия БСП и с крачеталата от т. н. десни начело с комунистическата издънка Христо Иванов и "десния" ген. Атанасов...?!? До кога ще се мотаеш с този червен дженк в т. ч. и "президента " Радев, който с години пречи на развитието на държавата ви...!?! Но е мека Мария нашия генерал от Банкя, не е като Пиночет да речем...

49-ти набор ли си, 49 години ли си, ти си пълен тъпанар. Заради такива тъпаци като тебе, които са много активни на избори, имаме за министър-председател едно посмешище.

надушвам хомосексуалисти

Не го погали-почукна го:-Да е х-й да ти го вкарам ама акъл няма как!

Галят го като "послушно псе".

Десни подлоги, когато скимтите за избития елит на нацията от Народния Съд---знайте, че въпросния "елит"---е бил съставен от такива , като Бою Симитлията, Цецо Генчов Гуменката, Теменужка Петкова, Калина Илиева, Пламен Суджука, Делян Джуката Кумеца .и..........;))))))))))

И на мен докато ми правят свирка ги галя по главата. Разликата е че са жени и имат дълга коса.

Нашия го имат за ташак в ЕС!