Нинова: Борисов и Радев да се заемат със сделката за ЧЕЗ

Ако кабинетът знае за сделката с ЧЕЗ и мълчи значи имаме паралелни министър-председател и правителство, а ако не знае, значи задкулисието е превзело държавата.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов и Радев да се заемат със сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиерът знае какво се случва. Това личи от поисканата от негова страна оставка на енергийната и както се вижда - енергична Теменужка Петкова. Въпросът "Защо го е направил"? има няколко междинни отговора, които могат да се синтезират в един: Защото няма полза от този финансов маньовър. Оказа се, че присадената на гербера теменужка е по-опасна от кацналата върху него калинка. Щенията на калинките са малки, като точиците им. Лилавото цвете с аристократичен стил иска да завладее огромна електриково-зелена финансова ливада. Според мен сега премиерът ще я остави на опозицията, президента и народа. Ако те не успеят да я откъснат, остава само да я третират с "Монсандо". Архивите на ВИС, СИК, Мулти са поучителни за провеждането на подобни аграрни мероприятия. И така до безкрай, защото "мафията е безсмъртна", както твърдеше един италианец в Русия.

Народният съд е логичен резултат от задълженията, поети от България към великите сили. Същите задължения са изпълнени във Франция където осъдените за фашистка дейност са 124751 души, от които на смърт осъдени 7037 души; Норвегия осъдени 46000 души; Холандия 45000 души; Белгия 50000 души; Унгария 26000 души; Дания 15000 души и др. В България са осъдени само 11122 души, от тях на смърт 2730 души, 1516 са оправдани, а останалите са осъдени на различни срокове затвор. Данните показват, че осъдените у нас са много по-малко от другите европейски

Тази опорна точка е за друга публикация. Оставаш без 20те стотинки.

Курнелия като каква се опитва да командва Президента и Премиера?

Като лидер на партия,която скоро ще ЗАГРОБИ МАФИОТСКАТА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз изкам да попитам.Какво прави БСП още в парламента защо не е излязла да организира протести защо не направи така че правителството да се чуди какво да прави.Къде е организацията за сваляне на правителството къде са протестите или при вашта заплата или Бойко ви плаща

А аз пък искам да попитам какво изобщо прави БСП в парламента ?!?

Др. Нинова с един изстрел ще отстреля и Борисов и Радев.

До всички червени тролове, Другари тъпанари, В момента ЧЕЗ е в съдебни дела за много милиони лева с българската държава. Естествено те имат право да продадат собствеността си на когото си искат? Абсолютно е ясно, че тази Гинка е бушон. Тя си е получила хонорара за ролята. Да не мислите, че на някой му пука за политическите последствия от тази далавера? Важното е да се спасят парите, които не са малко. За сведение ЧЕЗ отдавна е компрометирана фирма. Но това не е повод за да се действа против законите.

Какви правомощия има Радев в тази област? Отговор - никакви. И защо ли ми се струва, че вашите господари в Москва стоят зад тази сделка?

нещо като Георг от Кипър ли се явява?

... Не си даваме държавата, г- н Борисов, нито на Гинка от Пазарджик... много хубави думи , но компанията продавач е чужда компания действаща на наша територия и продава на БГ компания. Интерсно защо през 2004 година се продадоха тези активи, както и телекомуникомуникационната ни компания препродавана след това няколко пъти за много по големи суми.

Когато продавахте на ЧЕС, тогава ти Нинова -къде беше? Къде бяха всичките глашатай на "държавния" интерес? Защо не правихте митинги, стачки, неодчинения ами гузно си мълчахте и гледахте срамежливо надолу. Когато ТИ приватизира, тогава за тебе може, а за другите не може? Така ли? Каквито и да ги плещиш ЧЕЗ са собственици и ако искат могат да го продадат на когото и както си искат. Има регулатори, да разследват и ако открият нередности да отменят сделката. Не си ти човекът, който може да иска обяснения субекти на търговското право. Ако имаш факти, данни или някакви документи, тогава трябва да ги предадеш в прокуратурата и да ги направиш обществено достояние. Но да плещиш простотии по медиите си е направо излагация от каквото и да е гледна точка. Точно пък ти, която е приватизирала..

Превъзбудила се е Кобри и съвсем е загубила контрол . Нищо ново за лидерката приватизаторка

Да видим сега дали "президента" е Радев или Курни.

Мога да си представя какви речи държи на мъжа си.жална му майка.

Нали почти цялото население на западна България искаше да се махат Чехите-обирджии от които получавахме само високи сметки? Дано сега ситуацията се нормализира!

ЧЕЗ удари правителството с високо напрежение. Един бушон падна, главния държи.

Корнелия е жалък демагог и лицемер. Спомням си когато първи Атака заговориха за разтуряне на договорите за EРПетата и връщането им на държавата точно тя как нагло и арогантно нападаше от трибуната Волен и насъскваше платените си тролове да го наричат "фашист", "нацист", и как се цепеше, че "държавата е лош собственик"!....

ГАВРАТА НА ГЕРБ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВЪВ ФАЗА ЛУДОСТ! ДО ТАКАВА СТЕПЕН ВЕЧЕ НЕ ИМ ПУКА ОТ НИЩО, ЧЕ ВСИЧКО СА ГО ОБЪРНАЛИ НА БАЩИНИЯ, ПОГОЛОВНО КРАДЕНЕ, ОГРАБВАНЕ, НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ НАРОДА ВИЖДА И ГИ ПЛЮЕ. ПЛАТИЛИ СА НА 20-30 СОЦИОЛОЗИ, ПОЛИТОЛОЗИ,ЖУРНАЛИСТИ, МЕДИИ -СЕКТА, КОЯТО ХОДИ ПО МЕДИИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО ЗАСТАВА СРЕЩУ ТЯХ Е ПОГОЛАВНО ОПЛЮТ, ПРЕПИСВАТ МУ СЕ НЕЩА, ЧЕ ДА ГО Е СРАМ ЧОВЕК ДА ГИ СЛУША, ВМЕНЯВАТ, ЗОМБИРАТ, С ЕДНА ДУМА НАБЕДЕНИЯ ЧОВЕК ДА СИ ПРОПЛАЧЕ МАЙЧИНОТО МЛЯКО, ЧЕ Е ЗАСТАНАЛ СРЕЩУ ТЯХ. НАЙ-ПРЕСНИЯ СЛУЧАЙ - ПРЕЗИДЕНТА.

В една държавата трябва да има ред. Това е сделка между частни лица. Но поради вида на дружеството подлежи на регулация - т.е. одобрение. Има два органа, които трябва да я одобрят, но те не са президента и министър председателя. Преди време БНБ не одобри сделката за продажба на една банка и тя не се случи. И тук, ако КЗК или КЕВР намерят нередности, трябва да я спрат. В същност КЕВР, защото КЗК трябваше да спре сделка със собственика на Енерго Про например, но тук едва ли има основание.

съм напълно съгласен с Корни.Не може толкова безскруполно да се вършат далаверите и да сме една държава без ограда и правителство което само констатира гражбите.Пандела за тези които ,волно или неволно са допуснали това!

БРАВО, НИНОВА! ОТНОВО ЗАСТАНА ЗАД БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! ТАКА БЕШЕ И КОГАТО ТЕ ИЗГОНИХА ОТ БУЛГАРТАБАК - НЕ ДАВАШЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ, ЗАСТАНА СРЕЩУ СТАНИШЕВ, ЗАЩОТО ОТ БУЛГАРТАБАК ХОЛДИНГ , ТОГАВА ВЛИЗАХА В ХАЗНАТА6-8 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ АКЦИЗИ И ДДС И ЗАТОВА ТИ СИ ОТИДЕ ОТ БТХ - ЖИВ СВИДЕТЕЛ СЪМ. СЕГА ТОЗИ, КОЙТО С Д. ПЕЕВСКИ СИ ВЗЕХА БУЛГАРТАБАК - БОРИСОВ, ТВЪРДИ ОБРАТНО, ЧЕ ТИ СИ ИЗГОНЕНА ОТ БТХ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО И ЧЕ ТОЙ НЯМА БИЗНЕС ВЗАИМООТНОШЕНИИЯ С ПЕЕВСКИ И ВЪОБЩЕ НИЩО ОБЩО НЯМА С Д.ПЕЕВСИ. ЕТО ТОВА, АКО НЕ Е ВУЛГАРНОСТ И ЦИНИЗЪМ, ТО КАКВО СЕ НАРИЧА?

И кво праим ако утре-вдругиден Гинка реши да дръпне шалтера и 30% от територията остане без ток ? Такова оГЕРБване, т.е. ограбване е немислимо за държава в ЕС, пък било тя и председател... И този път не конграчулейшън, а кондемнейшън за гробаря !

То това е целта , да има режим на тока и после следва Белене за 10 млрд евро

крайно време е се успокоите и да се вземете в ръце. С това поведение, с поведението на Жаблянов, Зартов, Иво Христов, Таско Голфа, Славето Велков и други знайни и незнайни "герои" БСП-БКП губи и малкото позиции, които има.

Олигофрен. Тук става въпрос за сериозен проблем, а ти ми пееш песничка, която отдавна е станала демоде.

ПРОШЛЯК, ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ПИШЕШ? ТИ ПОЛИТИК ЛИ СИ, КОЙТО ДЪРПА ЧЕРГАТА КЪМ НЕГО ИЛИ ЧОВЕК, КОЙТО ИСКА ДА СТАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ ПО-ДОБЪР? ТОЛКОВА ЛИ ТИ Е АКЪЛА, ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ЦВЯТ ЗА НАС НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, А ТАЗИ ПРОДАЖБА ЗА БЪЛГАРИЯ Е ЖИЗНЕНО ВАЖНА И В СЛУЧАЯ НИНОВА Е МНОГО ПРАВА.

Споко, бре Курни! Боко отдавна си е опекал работата. Хвърля вазата с теменугите и толкоз. Хъбът МУ е празен, но г...т - мазен!!!

Кой ти дава право да нареждаш кой какво да прави ма крадло и лъжкиниъо.За каква се мислиш, ти най мразената в цяла България .Трябва да мислиш как да си купиш чорапи и гащи ,че затвор те чака -нали знаеш. По кротко, не се аби напразно ,защото си госпожа НИКОЙ....... .

Тази сцена наречена политика - малко ме разсмива. Говорят един през друг а в България се случват доста интерестни неща . Да , би било добре държавата да държи енергетиката . Но ако е българска фирма поне лицето да има образование в този сектор - електроинженер а какво пак една циганка - както в последно време е мода бизнес прехвърлен на клошар - КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА И НАИ ВЕЧЕ СЪДЪТ - наистина наи големият фалшификат е от страна на съдебната система -

Не сме народ,не сме народ а ....лВместо да се обединим всички за да защитим интереси те си ,ние се плюем и си играем на наши и ваши.Може да правим Луков марш, а не може да обединим и да ги насметем..Правителството знаело ли е че се готви такава сделка.Това не е плод зеленчук , че вижте аз си купих ряпа.

И сега ако не можете да подхванете негодуванието на хората, никога няма да можете да управлявате.

БИЗНЕСА се отказа да протестира за цената на тока!?Каква ли сделка сключиха с Борисов?

Комунизмът си отиде отдавна ,пичаго !

Грешиш, комунизмът никога не е идвал. Отиде си някакъв си социялизъм, който вече беше започнал да се капитализира.

Како,как точно летеца Радев ще помогне в конкретния случай,само не разбрах ?

Донякъде я разбирам Курни защо така се нервира и набира на Гинка от Пазарджик ! В нейно лице вижда доста сериозна конкуренция за лидерския пост в БСП . Абсолютно отговаря на профила за социалистически лидер !

Странно как идиотски се кефиш на Курни, а не ти пука как те грабят.

Този сделка смърди като онази за Техноимпекс.

От многото халосни патрони,най-после един истински и то право в десятката!

Г-жо Нинова,ами ако се окаже че бат Бойко стои зад покупката,тогава "кво праиме",а фалшивата новина датира от лятото на 2017г.,не сте били в час с жълтините1

БРАВО НИНОВА!ДОБРЕ, ЧЕ СТЕ ВИЕ ДА ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ НА ХОРАТА, ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО НИ ПРАВЯТ НА ПЪЛНИ ИДИОТИ.

Лъжи и интриги от тази кукувица! Сега дава инструкции на президента и премиера! Аз питам тя с какво се занимава по цял ден, освен да обикаля медиите и да лее лъжи и интриги! Много продуктивна партия, вече е 100 годинша, какво и друго да очакваш - деменция, шизофрения и лай*а.

че,да нареждаш,кой- какво,да прави,а?!

Тая пък лъжкиня какво се дърви... Това си е сделка между двама частници, парите са си техни имотите също, ще правят каквото си решът. Или тая лъжкиня иска да е национализирана икономиката, за да може тя и нейните партийни отрочета отново да се упражняват в управление на държавни предприятия. Да ги загробят и тях. Аман от тъпи пръчки. А всеки в тоя форум ако си мисли че държавата е добър стопанин, нека си припомни каква шуробаджанащина беше в дръжавните предприятия. Аман от тъпанари в тази дръжава.

Точно това убива държавността - убеждението, че щом живеем в демократично общество, всеки може да прави, каквото си поиска. Това не е разрешено в нито една от цивилизованите държави. Дали с такива убеждения някога и ние ще бъдем цивилизовани? Съмнявам се!

Вярно е, че е частна сделка. Но при всички случаи трябва да се докаже произхода на парите. Как ще стане доказване на парите за 6 месеца дейност на фирмата с 50 000 лева капитал. Ами то всичко се окраде от бившите комунисти ( сегашни ГЕРБ, Атака, Патриоти ....). Слави Трифинов правилно каза в едно предаване бившите комунисти ( Цачева, Борисов и сие) спорят срешу сегашните ( Нинова и сие). Народът гледа само зрелище, не знам кога ще му писне и .... дано да е скоро....

ИМА 10 МЛРД В ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ. ДА КУПЯТ ТЕ ЧЕЗ, ВМЕСТО ДА ЧАКАМЕ И ТЕЗИ ПАРИ ДА ИЗЧЕЗНАТ.

И тогава пенсионерите какво ще дъвчат, ток ли?!? Всяка държава, която пипа пенсионните фондове, до никъде не е стигнала.

НЕ ТИ Е ЯСНО ЗА КАКВО ГОВОРИШ. ПРОЧЕТИ ЗА УПФ ППФ И ДПФ И ПОМИСЛИ ДАЛИ ПОДОБНА ИНВЕСТИЦИЯ НЯМА ДА РАБОТИ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ

фирмата купувач е собственост на боико борисов, зделката тече от лятото на 2016

пак, фалшиви кьор фишеци...

спокоино и еврото ще вьведат и вьв шенген ще влеземе и даржавния резерв ще си присвоят тогава е има решение-светлинни батерии за ток

Г-жо Нинова, а вие ще ни кажете ли с какви пари купихте многомилионното предприятие Техноимпекс ?

Този въпрос стои на дневен ред със страшна сила И КОРНЕЛИЯ НИНОВА МОЖЕ ДА СЕ ПАЛИ И ДА ЗАДАВА ГОРЕЩИ ВЪПРОСИ, НО НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ИЗБЯГА И ТЯ ОТ НЕГО! ЗА ДА РАЗБЕРАТ НАЙ-НАКРАЯ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ КОЙ КОЙ Е ТОЧНО И КАК НИ ГРАБИХА И ЛЪГАХА ВЕЧЕ 30 (+45) ГОДИНИ!

Очевидно се справя добре с отбягването на въпроса. Когато Корнелия Нинова е доказано че е участвала в подобни зловредни действия срещу обществото, в лицето на сделката с Техноимпекс, за народа няма проблем. Но когато се намеси името на ГЕРБ в подобна ситуация, народа вече е готов да ходи на улицата на протест ... ОК, съгласен съм, опозицията влиза в ролята си, но хайде да намерят някой морално неопетнен политик из редиците си и той да ръкомаха заплашително като стожер на морала, а не точно Корнелия, която преди 20+ години ги свърши същите магарии... Иначе съм съгласен, укоримо е и ГЕРБ да си разкарат мършата от частното предприятие

...питай гнома антон тодоров,той е наясно и с Нинова, и с шайките на хроничния запек бориславов .

Нинова е права . Имаме паралелна . Радев вземи нещата в свои ръце ,че този не храни майко ще съсипе съвсем държавата . Ние за кого да гласуваме след като държавата прибира само данъци и не ни защитава като казва това е пазарна икономика .

Държавата ма МАФИЯТА ( трите пресета)

Не харесвам тази комунистка и действията й не харесвам. Но в този случай е много права. Ако се допусне това, всички ще страдаме и то много.

Президенто да не се ослушва, а да връчи нота на чешкия президент . Как така чехите ще си продават фирмата в България!? Ние си имаме национално достойство и не искаме да си сменяме колонизатора Ами ако тая Гинка вземе и препродаде фирмата на някой джендър и въведат трета тарифа!

ти ли го измисли кретен тъп

НАЙ НАПРЕД ДА СВЪРШАТ РАБОТАТА ПО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ОГРАДАТА.До господата прокурори.!!! Разследвайте техническото решение за изпълнението на оградата . Има ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ ОТНОСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА строителните Еврокодове. Престъпно е да не се спазва задължителното еврозаконодателство !!!!!!! Насрочете комисия от европейски специалисти , понеже нашите са подкупни ,а и няма българи членове на комисиите по еврокодовете. Основно е нарушението на Еврокод 7