Словакия няма да приеме Истанбулската конвенция

Словакия няма да ратифицира Истанбулската конвенция, заяви министър-председателят Роберт Фицо.

Обратно в новината

Коментари - Словакия няма да приеме Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лист на Предателите трябва да се направи, с конкретно описание на деянията им, и включително лист на сайтове сътрудничещи на анти-Български и противонародни организации, работещи за разрухата на Българското семейство, народ и държава. И този лист да се публикува на специален сайт. Да ги знае народа ни, и да знаят, че те скрити и покрити няма да останат.

Всички комплексарски нации си го изкрават на гейове и малцинства. Словаците са най-жалкото народче в Европа, вечно владяни от други, търсят с лупа някъв паметник на самостоятелност, ама няма само селски къща, първата им държава е от 1993г. Западняците прехвърлиха там към 20 автономията билни завода и тия се помислиха за Велики и важни.гнусна работа , робски комплекси и досега.

Скрий се, гнусен педерастки трол!

Тачо, виж какво, комплексарщина е да приемаш безкритично всичко, само и само да те имат като "модерен" и "широкоскроен", вижте ме колко съм "разкрепостен"!

А при нас мутрата на всяка цена иска да ни наложи тази ИК.

"Преди две седмици България, която е ротационен председател на Европейския съюз, също отхвърли конвенцията." Ехо, редакторката, или не сте в час, или умишлено работите за рейтинга на правителството. България НЕ Е отхвърлила конвенцията!!! НЕ Е обсъждана и НЕ Е гласувано за нея. Поне това , дори и журналистите, трябва да знаят. Парламента, в лицето на ГЕРБ, ОТЛОЖИ разглеждането на Конвенцията, защото , за момента, шансовете им да изпълнят поръчението на вожда си (мутрата), изглеждат нулеви!

Ако направи без народа да иска ,,И ГОСПОД И НАРОДА ЩЕ ГО НАКАЖАТ,, САМО ДА НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ САМО ДЕБИЛИ СА ОСТАНАЛИ.

,,Питай премиера,,ще отговаря и за ИК.И сега ако не обещае,че окончателно ще я отхвърли,и без протестираме,никога повече няма да му дадем шанс.Той ни е длъжник,поне един път да ни послуша.Ще стане като с Радев,,напук,,знае като ни разгневи какво го чака......

Гледайте филма "Война срещу децата" в Тубата за да видите какво смятат да правят с децата ни тези изроди еврогейсъюзи, комисии, съвети, оонета, юнескота, уницефи и прочее сатанински сборища. Като начало се предлага лъскане на бастуна. На деца от 0 до 4 години. Правете сметка що за изроди и канибали са това.

Великобритания не е ратифицирала конвенцията, но там идеологията на Джудит Бътлър се налага непрекъснато, напр. наскоро тръгнаха да уволняват учител, който казал "момиче" на ученичка, която се чувствала момче. Така, че дори Словакия не е застрахована от нахлуването на тази спорна идеология...

"България, Унгария, Чехия, Великобритания, Хърватия, Гърция и Ирландия все още не са подписали договора, както и страните членки на Съвета на Европа Азербайджан и Русия." 1. Не е "договор", а Конвенция. 2. България, Унгария, Чехия, Великобритания, Хърватия, Гърция и Ирландия не са РАТИФИЦИРАЛИ конвенцията... 3. подписали са 45, а не 40 държави 4. това, което не пише е, че САЩ, Канада, Япония, Мексико и т.н. ДАЖЕ НЕ СА Я ПОДПИСАЛИ - не е само Русия и Азербайджан!

Г-н Илиян Могиларски "малко лъже", ИК не е ратифицирана в страните от ЕС като Хърватия Гърция Унгария Исландия Ирландия Латвия Лихтенщайн Литва Люксембург Република Словакия Великобритания а в страни като Германия, Франция, Турция /подписали ИК/ и Великобритания конституциите им са с приоритет над международните договори за разлика от България.

"Той (Фицо) все пак заяви, че страната му ще включи в законодателство всички мерки, насочени към борба с насилието срещу жени." Не виждам какво им пречи и на нашите управници да се ангажират с това, без да ни облъчват от сутрин до мрак с ползата от ИК?;)

а аз за разлика от теб не виждам ползата от ИК

Как пък един път, ей така, може и по грешка, наш политик на направи нещо, с което да се гордеем?

хора, ПОДПИСАНА НЕ ЗНАЧИ РАТИФИЦИРАНА, това не е задължение

Нерде Фицо, нерде Винету! Единият мисли за страната си, другият - за огромния си търбух! Затова Словакия ще е все пред нас! По всичко!

ИК "ненужно поставя под въпрос естествените различия между мъжете и жените и ги нарича стереотипи"

Браво. За това Словакия е по-добре от нас. защото я управляват мъже, които мислят за народа си, а не какво ще каже Европа.

прав си, но не си браво ти, помолих те да не използваш ник който си взел

Много правилен анализ. Не може да твръдиш, че няма полове и в същото време да казваш, че единият е онеправдан. Впрочем, съвсем случайно, в дира всеки ден има по една новина от типа: "Разневен мъж уби жена в мол. И застреля още 17 души"

Моите дълбоки уважения ,Словакия ! Останете завинаги така смели и твърди пред сатаниската сган и джендърско-богохулни конвенции !

Източна Европа е запазила здравия си разум. И колкото и да сме бедни и "ретроградни" това е голямото ни предимство. То се вижда кои предадоха и продадоха децата си на дявола, без война.... Колко правилно и просто го направи Словакия - защита на жени и деца вътре в законодателството, джендърите вън! Ако някой я упрекне за това, ще означава само едно, че ИК преследва скрити задни цели...

Разберете криминалния произход на тази конвенция. Тя се лансира от едно НПО наречено подвеждащо Съвет на Европа. Създадено и контролирано от еврейските сатанисти в САЩ. Те организират някаква конвенция, чрез която искат да създадат наддържавни структури, контролирани от техните НПО. И тези структури да контролират и да определят, освобождават и назначават хората в държавните органи!!! Или ние, да подпишем един подвеждащ документ и доброволно да приемем едно буквално робство. Излишно е да се споменава, че новите шпиц команди ще могат да елеминират лесно всеки, който им се противопостави или инакомислещ. Това е основното за тази конвенция, форма на тих преврат. Прословутия Нов Световен Ред, за който се говори. И как ще се опитват да ни го наложат.

кратко и ясно.

Браво, г-н Фицо! Но в горната информация има откровена лъжа - 40 страни са подписали срамната конвенция, но не всички са я РАТИФИЦИРАЛИ. Даже в момента Полша, която я е ратифицирала, търси начин да я ДЕНОНСИРА, тъй като са били подведени, че могат да я ратифицират с резерви. А всъщност резервите нямат правна сила. Така че тепърва тая конвенция ще бъде изритана и от други държави. Сатанистите няма да успеят да се промъкнат до децата ни като вълци в агнешки кожи!

какво точно пише в това пасквилче, наречено за благозвучие конвенция.

Вишеградската четворка са мъже..не ..

Е ка няма да е богата? Векове смучат от "демократично" колонизираните, малко ли са се назобали? Окрали са цял свят, че и ти четат морал.....

"Либералните ценности на по-богатият западен блок"?!? хахахах, това са ценности само за шепа хора продали душата си на дявола! Изключително нахални манипулации. Да си държат "ценностите" у тях. После тези дошли да ни дават акъл как да живеем. Гнусни нагляри!

Много страни са я подписали тая ИК, но когато дойде време да се ратифицира повечето се отказват! Затова и тоя безпрецедентен натиск от Б.Б. и ГЕРБ да се ратифицира, както сме обещали! Дойде време разделно- дали ГЕРБ с българите и в България или при партията майка НДСВ!

Браво на словаците!

Браво на англичаните, гърците, руснаците и всички умни народи, които са я отхвърлили!

браво на Братислава

Браво и на нас! Господ и Света Богородица да ни помагат, да изведем до край борбата!

Истанбулската конвенция не е либерална. Нищо либерално няма в това разни агенции да имат ЗАДЪЛЖЕНИТЕТО да се намесват в семейните отношения без да има оплакване от член на семейството. Хванахте се за един член относно джендъра, който е маловажен, а всички пропускате, че тази конвенция е писана все едно всички граждани са представители на малцинства, които живеят в патриархат и децата и жените нямат права вкъщи. Странното е, че реално консервативните кръгове би следвало да се радват на това, че се дава право на държавата да се меси в семейството, а либералите да са категорично против. Обаче светът е полудял и вече консерваторите са против консервативни политики, либералите искат да се приемат закони и конвенции.

На никой не му пука за хората. Приемат закони, които им дават власт и им носят пари. Това искат либералите. Консерваторите или десните са назначени от същите кръгове и са по-либерални и от НПО-тата. В България десните се контролират от демократите от САЩ, които реално са лявата либерална партия там.

Конвенцията е ЛЯВОЛИБЕРАЛНА! Консервативните кръгове са от десни религиозни хора, така че те са за свободата на ЧОВЕКА и СЛОВОТО, против такива намеси върху семейството, което е ценност! Нещо си се объркал!

Кончитите, джендърите и соросоидите квичат на умряло.

Браво на Словакия, Браво на Румен Радев, Нинова и всички Българи противопоставящи се на една разрушителна за обществото ни конвенция! (Разбира се не на насилията и ако трябва да се направят добавки в НК, а също и семейно възпитани в училищата да се внедри основано на Христовите идеали "Обичайте се един друг". Само Любовта е в състояние да реши социалните и други въпроси в обществото ни. Никакви конвенции не могат да спрат ненормалници, но пък могат да внедрят морална развала в семейството и обществото.

АКО НЕ БЯХА ТЕ, НАЙ-ВЕЧЕ ВОЛЕН, СЕГА НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЩЕШЕ ДА Е КОНВЕНЦИЯТА! НИНОВА ВИДЯ ОТ ТЯХ И СЕ НАПЪНА!

Бащата на министърка Лиляна Павлова бил заместник-ректор на Варненския свободен университет.Той въвел две нови магистратури-джендър политики в педагогита и джендър политики в правото.Ще се подготвят кадри за неправителствените организации и общественият сектор.Ако е истина,нищо не е приключило,а борбата ще се ожесточава.Хора,бдете!

Браво на Словакия!!!!

От 47 държави в Съвета на Европа,2 не са я подписали-Русия и Азърбайджан ,и още 17 не са я ратифицирали.Да не лъжат,че само ние не я ратифицираме.

И Гърция също не са.Защо само 17,а от над 200държави по света само 47,а къде са арабските държави,като знаеме ,че жената я нямат за нищо.Просто ви е пари да лапате,защо сме най бедни и първи по смъртност и не се загрижихте по тези проблеме.ВИЕ СТЕ ИЗРОДИ ИЗОБЩО НЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА почто 30 г.видяхме ,че парите са най важни за ваз.

Как бе, чалмите яко уважават жените, що ги обиждаш ся ... Саудитска Арабия чак председател на комисията за правата на жените стана, ко знайм ний... У Африка също си е матриархат, въобще не обезобразяват никъде женски полови органи...

Все по-ясно става, че единствената надежда и навярно бъдещ културен център на Европа е Вишеградската четворка.

"Богатството" на Европа, което е висша евроатлантическа ценност идва от вековна експлоатация на колонии по цял свят. Сега, когато вече нямат колонии, взимат заеми в космически размери и печатат пари. Много богати, само 100-на милиарда евро струва на Германия отглеждането на новодошли. Откъде са се взели тези пари? От зверски цени и данъци, от джоба на бай бачкатор. Иначе са страхотно богати и толерантни.

Тази конвенция отдавна трябваше да бъде отхвърлена. Какво правят управляващите България? Какво прави управляващото мнозинсво? Какво прави компроментираната изпълнителна власт? Какво прави кмета на Симитли? Гнусни гейберасти.

Само че Б.Борисов пак излъга.Конвенцията не е изтеглена от НС.Освен това в министерството на правосъдието работят по изменение на законите във връзка с тази сантаниска конвенция.Значи ще се помъчат да ния пробутат.Просто се чудя що за управници имаме ние.Сякаш народът не трябва да има мнение.

На изборите,ще Гласуваме против волята си,ако продължават да ни измъчват,,в нашият край има поговорка вола рие и хвърля на главста си,, Пдрво европейски,после местни.Ще ги накажем

"Преди две седмици България, която е ротационен председател на Европейския съюз, също отхвърли конвенцията." ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ!ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ!ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ!ЛЪЖЦИ! ЛЪЖЦИ! Банкянската мазна филия НЕ Е ИЗТЕГЛИЛ НИЩО! ПРОВЕРЕТЕ В ДЕЛОВОДСТВОТО НА НС! Готов съм да се обзаложа, че до Гергьов ден ще направят опит да я притикат!

Шило

Сега е в позиция на изчакване. Да видим, с какво ще отклонят вниманието при ратифицирането и. Дано да не успеят

ОБЩЕСТВЕНА ДИСКУСИЯ ПО ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА КОНВЕНЦИЯТА НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И БОРБА С НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ И ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ 23 януари 2018 г., 11.00 ч. Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, организирана от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева на 23 януари 2018 г. Copy Past от сайта на НС" Във форума, който се проведе в Аулата на СУ Св. Климент Охридски, взеха участие депутати, представители на изпълнителната власт, на неправителствени организации, експерти и др.

Чакат да забравим, така че да ги дебнем! Много ми е чудно кой ще включи сатанинската конвенция в предизборната си програма!

Шило

Браво словаците! Браво и на обикновените българи, които с ясната си позиция принудиха управляващите да не ратифицират тази спорна конвенция

Време е всички в ЕС да прочетат тази отровна конвенция и да я денонсират. Тя погазва всички основни права в съда и ни прави заложници на изнудвачи. Словаците се оказаха по- просветени от другите и като нас "бегат", докато е време. То, че ще се стигне до бой е повече от ясно, но до тогава ще се бяга от конвенцията, защото е бедствие като падането на народа под турско робство.

Няма да позволят да протестираме.Сега работят да унищожат ОП/както направиха с Рзс,РБ/и всички които народа реши да накаже герб и бсп.Тъка ,че сме обречени даже Дпс ще си увеличат електората.Пет века са много да ни унищожат психиката нс примиренчество,и герб яко се възползват.Ние освен да ги проклиняме друго не ни остава

ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЕС, КРЪГОВЕТЕ, КОИТО СТОЯТ ЗАД ТОЗИ"ПРОЕКТ",ЩЕ СПРЕШ ДА СЕ НАДЯВАШ НА ЗДРАВИЯТ РАЗУМ НА КОМИСАРИТЕ ОТ ЕС!!!СВАЛЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА!!!

Ама мани ги тия Словаци бе ! Те нищо не разбират от модернизъм и ЕвроГейски ценности ! Ние сме послушните деца на Гейропата и затова ще спазваме ВСИЧКО каквото ни заповядат от там ! Предлагам на Вашето внимание най-новото модерно пренаписване на едно старо и закостеняло Българско стихотворение . Вижте колко модерно и съвременно звучи сега : Аз съм Джендърче , обичам Наште планини зелени, Джендърче да се наричам, Първа радост е за мене. Аз съм Джендърче свободно , В край свободен аз живея. Всичко Джендърско и родно , Любя, тача и милея Аз съм Джендърче и расна В дни велики , в славно време. Джендърче съм на земя прекрасна , Джендърче съм на юнашко племе !

Ъхм .. малко тука политкоректни поправки се налагат господине, така не може! Значи не може да е юнашко племе, понеже така подмятате, че другите са били льохмани и пендели. Също, че обичате всичко родно - не не и не! Не може, тряда добавите всичко лгбтщклшпоуър+++++ иначе е расистко, националистко и тн! Не може да казвате край свободен и тн, понеже намеквате, че другите краища не са свободни, а това е неприемливо. Моля преработете го и го пратете за проверка при съответните компетентни органи (ако няма такива наблизо, попитайте някой локален пеерас за мнението му...)

и тия не искат геюве и траверси да им се развяват...

Гледам и не вярвам на УШИТЕ си как ДИР са я пуснали тази новина да не са се объркали ? Знаем становището на Станишев виждаме че Дир ни заливат всеки ден с пребити жени от 10-20 години и е.ани лелеее много добре знаем и тяхното становище та как учуден съм доста !

А журналята от ДЖЕНДЪРтепе продължават да ни пробутват мнения на джендъри!!!

Чл. 67 от Истанбулската конвенция: Ако пеперуда излезе от пашкул и не е ориентирана за пола си, се нарича ПЕДЕРУГА

Симпатичните и готини словаци са малък и горд народ, за пример. Нямат двойно гражданство. Отделили са циганите да живеят в отделни села. Не искат и да чуят да приемат навлеците-убийци на Меркел. Изобщо не им пука , че ЕС ги заплашва. И ето сега и Истанбулската конвенция ще замине в кошчето.

Бели хора ,знаят как да си опазят държавата. А нашите за тия проклети пари ни продадоха.Нямате ли ,,капка жал, към нас обрулените докрай,пък сега искате да ни унищожите докрай.Боко и в ада няма да те искат,до девето.Смили се към нас клетите,не натрупа ли достатъчно кинти,та продължаваш инквизицията.Виж какво правят политиците с мозък,а не празни кратуни да носят.Толкова сме ти гневни,че власта ще я гледаш,ама не и от Банкя

От народа си зависи. Словашките политици няма как да водят друга политика, народа няма им позволи. Когато се подготвяше да настаняват там навлеците на Меркел, избухнаха много протести , стигна се и до сблъсъци с полицията.

Браво. Сега и всички транс джендъри в БГ да го ....т