Брюксел съгласува нов период на руските санкции

Посланиците на страните от ЕС в Брюксел са съгласували продължаване на санкциите срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел съгласува нов период на руските санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много загрижени за Русия има в този форум и учудени, че още не е фалирала. "Свободата или салама" - ние избрахме и те също избраха. Те "ту би", ние "нот ту би" след 50 години.

И ся какво? Мерцедес ще спре строителството на завода си в Есопово край Москва? Или май, не! ;-)

Европейски мурви са в Брюксел.Подлост върху подлост,мръсотия върху мръсотия.Сатанинска сбирщина.

Все по-безмислени дейности кипят в Брюксел. А после чудно че ЕС е в колапс и тарикатите бягат.

Американците в кулоарите и на открито признават, че санкциите не действат. В доклад на Министерство на финансите на САЩ (раздел втори Макроикономическо състояние на Русия) пише, че руската икономика след две години рецесия благодарение на благоразумната политика на руските власти в 2017 г. се е възстановила и няма никаква разкъсана на парчетата икономика , за която съобщи Обама. След скандалния доклад сенатори и конгресмени преживяли искрено удивление и негативни емоции. А в началото на 2018 г. Министър на финансите в следващия си доклад съобщи, че няма да налагат финансови санкции на Русия, тъй като това ще навреди на самите САЩ.

Ами не действат, и то как действат! Благодарение на тях, руската икономика почти настигна американската, а минималната работна заплата в Русия задмина американската и е вече 9500 рубли! За справка американската е някакви жалки 1500$, а българската едва 510 лева!

Кой е този русия, за когото всички говорят?

...казал Иванчо и всички се разсмели.

Интересна Европейска тактика - първо гласуват продължение на санкциите, а после, тихомълком, един по един ходят до Кремъл да се молят за по-ефтини суровини. И хич не им пука, че санкциите ги плащаме ние всички. Пример - както се радвахме на сравнително ефтини горива, Путин привика Салман на килимчето и нефта мина 60-те долара. Така е и с другите суровини, ама кой да се сети, че всеки си плаща за гяволъка. Питайте Ердоган, той най-добре знае.

би ли казал какви са тези санкции, за които говорите?

никой не ги моли за по-евтини суровини...те и така са си евтини...руската мурва винаги е най-евтината:))))

Посланиците от еUропейско БГ отдавна са в Брюксел!хахахаха "Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел" stat - A + 09:21 22 февруари 2018 Общество / Редактор Лилия Чалева / обновено преди 2 часа

Воя на руските тролове,е музика за ушите на всеки българин!

В твойте уста господовите уши, дай боже да се обърне, но това няма да се случи. Виж пич иди в русия и виж как живеят и тогава ще разбереш защо стотици хиляди руснаци емигрират дори в България...за съжаление.

Руснаците емигрират в България заради климатичните условия най-вече, това какъв довод е във вреда на Русия? "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се сбъдне", са казали мъдреците.

Е шведи, норвежци, канадци, финландци не съм чул да емигрират у нас... нито където и да е заради климата, а в Сочи климатът не е по-лош отколкото във Варна например.Както обикновенно говориш пълни глупости!

Ще пръднат на жендъра на руснаците.

Интересно, когато Русия съвсем се обърне с гръб към Европа, колко от гласувалите ще са на опашката да целуват нозете им?

интересно русия какво ще целува съвсем скоро:)) щяла да обърне гръб на европа..хахахаха и ще ми ядат мура а?

Май не разбираш, че не става дума за генетично модифицирани кренвирши?

Путин има повод да почерпи...нали санкциите се отразяват благотворно на руската икономика?!

Другари товарищи, нали не ви пука изобщо от санкциите, защото сте си самодостатъчни и ставате все по-силни и независими? Тогава какво се кахърите? Живейте си в Кочината. пийте си препаратите за вана и оставете истинската Цивилизация зад гърба си. Нито ние искаме да чуваме за вас, нито вие за нас, така че нека се разделим с мир и любов.

Ти ли си цивилизацията бе , Ганьо третополов ??? Света не е само ЕС бе, смешко, има още 200 държави , които при всяка свободна пазарна ниша се нареждат на опашка да си предлагат стоките! Ганьо това не може да го разбере,а си 'рупа гмо-тата на ЕС!

Ми ти ли си цивилизацията бе пияна ушанка?Вие в путлеристан една магистрала нямате.Извън Мацквабад навсякъде пътища и жилища сичко е леш.Тролче нещастно ,отпий от препарата за вана и си лягай в кочината...

Тъп по Рождение си ,правен в пияно състояние Изрод ! Ще споменавам майка ти днес по често за да се чеши Изрод! Ние живеем в Кочина Изрод !

Не се бой , никой не се е залетял към руската ви кочина

И до какво доведоха тези санкции до момента? До НИЩО! Да продължаваш да правиш нещо , от което няма никакъв положителен резултат за теб, това се нарича малоумие! САЩ потриват доволно ръце, ЕС загива! :)

Не загива ЕС,а Раssия.Не разбираме,защо след като не и вредят санкциите, толкова ритат срещу тях?Да си живееят там щастливо с Путин навсегда...

Това е за пред широката публика бе, Ганьо, иначе си правят втория газопровод към Германия, продават си нефт и газ на есесовците :))))) Зацепи ли бе, балкански цървул?

Каква е ползата от ЕС въобще? Изглежда те са умели единствено в създаване на проблеми а не в решаването на такива.

доживяваме края на една цивилизация, която е дала много на света, но се разпада от центробежни сили; решения от типа на санкциите са нищо повече от избиване на комплекс за малоценност

санкциите срещу Педероссия трябва да се разширят за ускоряване подема на ватната икономика

Явно те е яд, че там третополовите като теб нямат право да си развяват голите дебели задници по паради! :)))

санкциите са като водка със сельодка:))) Русия води малка война но за война са нужни три неща...пари...пари...и пак пари. А някой да ми каже пука ли и на Русия от нам кви си саннкции.

плащаме по хиляди евро на всеки вагнеровец я.

Плаща ги Сирия ако не знаеш :)))) Ганьо си е глупав!

Това се казва мазохизъм. И подчиненост на американския режим. Европа е слуга на американските евреи. Не е самостоятелна, след като взема такива самоубийствени решения. Руската икономика втора година върви нагоре. И няма анализатор, който да не е потвърдил, че тези санкции не влияят на Русия. Но за сметка на това са много зле за Европа.

империализъм..Руската пропаганда нема почивен ден!

Така е, пропагандата показва, че Русия си е там, не е фалирала, Путин си е жив и здрав и си управлява държавата, а ти още си сънувай несбъднати мокри сънища , че Русия ще изчезне. По-скоро ти ще изчезнеш :)))

Повечко трябва да четеш и да се информираш. За ограмотяване и образованост вече ти е късно. Чети повече пък дори и руски източници! Руската икономика е много, ама много далеч от растеж...рецесия се казва на икономически език, спад на производство, спад на доходи, спад на търговията, дефицит в бюджета - повече разходи от приходи....да спрем дотук. Борбата за оцеляване е на живот и смърт - това са заключенията на водещи и близки до властта руски икономисти. плямпането по форуми с пропагандна цел с нищо не помага на руската икономика...с нищо:)

Четвърти кораб с течен газ за ФАЩ от Газпром. Честита мизерия на ЕС.

това е петият. Праща го Вагнер.

Мизерията в ЕС ще се задълбочи още.

фалита на още руски банки.

срещу фашизоидно комунистически олигархични държави, така се действа. санкции разбира се. държава на 100 олигарси....

Интересно колко много коментара има когато ЕС санкционира русия, а когато е обратното никой не обръща внимание. Що така бе рюшняци?

По заповед от Сащ, брюк-селската хунта гласува нов период на руските санкции

не санкции, ами тотална блокада на тая фашистка държава.

Пак не си си взел хапчетата или си сменяй доктора.

Брюксел прави това , което наредят господарите от Вашингтон.

Урааа, да живеят санкциите !! Най-демократичните европейски санкции, урааа !!

Брюксел това са едни няколко хиляди чиновника без работа, с огромни заплати. И не виждат, че цялата им система вече скърца, пуши и се крепи на магия. Единствения начин да се победи и завладее Русия е от вътре. Чрез собствени техни предатели и продажници, създаването на бъркотия и насъскването на руснаците едни срещу други. Чрез Горбачов, Елцин и сие, почти бяха успели. Но не можаха. Момента е изпуснат. Сега е късно. И начина с натиск няма да сработи. Да там има продажници както и у нас. Корумпирани са повече даже от нас. Но има една твърда маса, дето всичко ще издържи. Сега пиниза е да пуснат украинците за пушечно месо там. Ама този сценарий няма да донесе нищо добро. Крайно време е политиката на страха и омразата да свърши. По възрастните от нас, които много добре помят комунистическата пропаганда не могат да ни заблудят. С отвращение виждам, че днешната пропаганда е по-страшна и от комунистическата. Промиването на мозъци и простотията също са на все по-високо ниво. Т-нар. "свобода" се оказа илюзорна. Преди партийни секретари, сега кметове, НПО, работодатели, чорбаджии и партийни функционери. Е защо ги ядохме жабетата?

Брюкслел да си гледа селенията и да не избива провинциални комплекси срещу Великите сили.

Санкциите са икономически и ЕС е гигант сравение с Русия в това отношение, второ срещу 11-то място по БВП.

Брюксел е едно село. Във всяко отношение.

Само два самолета и Брюксел и Вашингтон се същисаха, а какво ще стане като видят нататък как ще се развият събитията? Май сутрешното кафе ще им заседне в гърлото...ха ха ха.

представи си някой китайски дрон вземе че гътне прототипа. леле - рев.

Мдааа, понякога гордостта и независимата политика струва повече от европейските кремвиши и ценности. Като и съвестта е всякога по- скъпа от черния хайвер

Така "велика" Германия тръгна през Втората световна война срещу Русия , така ще е и сега....бой по джендърските канчета докато омекнат!

не се плахункайте товаришчи и товаришутки! импортозамещението набира сили! вече има в продажа препарат за вана изцяло от отечественние материали!

Украински чукундуре още не си разбрал къде зимуват раците, но ще ти дойде времето.

тъпи, аз знам къде зимуват раците, а твоите мераци ще се осъществят когато ти цъфнат валенките!

Най-важното е, че Грух подрепя раССИя!

кой този русия за който всички говорят?

пумяр.

нама проблем. като се разпадне русия ще ги отменят.

Като са толкова еркек, нека тез тежкари от Европа да затворят крановете си да резнат притока на газ от Русия!И да си дигнат партакешите от новооткрити и по отдавна построени заводи там и така да ги накажат руснаците! Ама нещо капитализЪмът не се отказва от изгодното!Такава си му е природата, продажна отвсякъде- "...и само знайте, за парата изяда си и месата!" Ботев е велик!!! Въпреки, че САЩ, ЕС и другите демократични падения биха го обявили за терорист

Не се сикери Донка. Къде ще отиде Европа. Санкциите от Русия към Европа са до 31. 01. 2019 година. Да видим кой ще издържи. ТОЯ който има военна сила и СУРОВИНИ, ИЛИ този който има ШУМА за ПАРИ.

Не се кахъря, захарче!Не си заслужава за потъващата в блатото Европа!Отдавна известно е, че сам не можеш да се измъкнеш от блато, трябва някой да ти подаде я клон, я въже, та даже и ръка върши работа.Но нефелните европейци така и не го осъзнават.Кво да се прави, демокрацията ги произвежда такива идиоти, за да се самоподдържа!

патока от евро май.

по червените чогунени кратуни докато омекнат

Идиотино, научи се да пишеш правилен български език, нямате ли в украйна училища?

Хората които издържаха Сталин, хората които издържаха Ленинград, хората които издържаха ГУЛАГ, хората които издържаха Сталинград, и тея кончити налагат на същите тея хора санкции?!?! Инфантилни палячовци...

колко да издържаха, дали останаха и половината

sulio@mailinator.com

Глупости,издържаха повече от другите. Ако не беше Червената аармия сега евреите щяха да са 0 %

САЩ разглеждат възможността за въвеждане на допълнителни санкции срещу Русия. Информацията е на Блумбърг, която се позовава на високопоставени източници от администрацията във Вашингтон. Новите ограничителни мерки могат да засегнат лицата от т.нар. Кремълски списък. В този списък попаднаха 210 лица 114 държавни служители и ръководители на държавни компании и 96 бизнесмени от кръга на президента Путин. От политическите фигури се открояват имената на президента на РФ Дмитрий Медведев, министрите на транспорта Максим Соколов, на финансите Антон Силуанов и на енергетиката Александър Новак, вицепремиерите Игор Шулавов, Виталий Мутко, Аркадий Дворкович, Дмитрий Рогозин и др. От олигарсите пък личат имената на най-богатия руснак Алишер Усманов, Роман Абрамович, Сулейман Керимов, Евгений Касперски, Владимир Потанин и др.

И още глупости. ПРЕЗИДЕНТА "МЕДВЕДЕВ". То и списъците са ви като САНКЦИИ.

"Аз знам 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата и, но нито един как да я върна обратно".

знам

Т.е. мечката ем гладна, ем бездомна..

подаваме на мечката аромата на нефт и после я пържим.

Ае да ги удължават тея санкции с още 500 години на веднъж и да не ни занимават с глупости. Видя се, че санкциите декиш не хващат и нищо не се е променило и на йота от тях. Еврогейските пудели да си ги заврат по .... и баста.

вп на россия 2014г. 2 064 000 000 000 $ 2016г. 1 283 000 000 000 $ никъв декиш нема от санкциите! въобщеизобщо нет!

Га Путин върне Крим, ела и ми се обади. А сега си сядай- слаб 2.

Да не би Путин и Медведев да са сдали властта?

В статията няма и дума за причините и за това, че Украйна отказва да спазва Минските споразумения! САЩ продължават упорито подстрекателската антируска политика и изпращанета на оръжие и "съветници" в Украйна , а пуделите от ЕС упорито ги следват. Да видиме до къде ще я докарат. Количествените натрупвания минават в качествени със скок. Интересно кога ще прелее чашата и докъде ще е търпението на Русия.

Какво ли друго може да направи окупираната Европа, освен това което и наредят чорбаджиите

т.нар. личня инфлация в русия е СЕДЕМ пъти официалната.

И с кого са тези спорузомения с несъществуащите руски спецназ там ли.

Украйна предаде атомните си оръжия, но втори път няма да се мине. Киев не вярва на споразумения.

Докато продължават гадните санкции, SpaceX извела в орбита още три спътника. Кравари гадни!

Тия тарикати си знаят интереса, на думи за санкции а търговията им с Русия расте ли расте, само ние лапаме мухите. Наскоро Мерцедес и Тойота откриха нови заводи в Русия, а Мазда строи завод за двигатели в Владивосток. Турция търгува с Русия без ограничения и печели ли печели.

русофил съм твърдо за удължаване на санкциите. Така подпомагате икономиката на любимата ми Раша.

Бихте ли ни осветлили, в какво се състоят европейските санкции срещу РФ?