Амнести: САЩ дадоха тон на политиката на омраза

Пропитите с омраза политики допринесоха за многобройни нарушения на човешките права по света през 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Амнести: САЩ дадоха тон на политиката на омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В съседна статия: 'Амнести: В България кипи омраза срещу мигранти и роми' Значи Амнести мрази и българи те и американците! Големи мразници и сеячи на омраза са тия от "Амнести". Все са си същите от много години - обслужват анти-народни интереси по целия свят.

А малкият Буш и Обама грижовно милваха човешките права в Абу Гариб, Гуантанамо, тайните затвори и в частните самолети с отвлечени. Особено се стараеха въпросните права да са добре напоени с вода.

заради шпионската им подривна деиност чрез медята тука

САЩ носят само смърт и разрушение. Винаги е било така и винаги така ще бъде.

В доклада се казва, че Китайската комунистическа партия "продължава да въвежда нови закони, които сериозно застрашават човешките права под предлога на "националната сигурност"" и затяга контрола над интернет и вероизповеданията.

Амнести изразява съжаление, че в интернет няма достатъчно инструменти за регулиране на комуникацията предвид почти неограничената възможност за подклаждане на омраза и насилие и посочва отговорността на големите социални мрежи.

Кой е Този Амнести ? Що пишат постоянно к'во е казал. Нас к'во ни интерисува? Скъпи мои ДИРбг. Трябва ли да пишете за няк'ви Амнести и да ядосвате народа. Па напишете нещо хубаво. Пролетта идва. ИК няма шанс в България. Такива работи. Ай ся със здраве. :)

а руската сган кво праи по света и у тех си

САЩ са кърлеж, който изсмуква жизнените сокове и унищожава природата на планетата Земя

господа от ,,амнести,,...??? колко пари се даваха и дават за тези мигранти...за воините в някои от техните страни...??? защо не спрете военните деиствия там и не инвестирате тези пари в страните им...??? да си стоят по домовете си...??? сега са виновни ,,народите,, че ,,мразят,, натрапените им ,,мигранти,, ??? маи трябва да ,,мразиме,, тези политици които създадоха този проблем...!!!

Тръмчо да бъде предложен за нобелов лауреат за прокламиране на Любов и Омраза(шегичка) само да не беше истина.

.....Я да видиш ти, как удобно са забравили да споменат Саудитска Арабия, Северна Корея и Иран ма що така бе мимета??? християнството и белите май ви пречат а боклучета...

Да вземем и ние да си направим едно НПО от 10 човека и да почнем да раздаваме квалификации по света кой какъв е. Вярно, има разлика, Амнести е фирма на ЦРУ и се занимава с пропаганда и пиар. Пълна лъжа и измама са тези американски организации. В САЩ имаше статистика за последните 3 години, първо полугодие. Избити хора от полицаи бяха 900-950 човека. За второ полугодие и няколко да са, цифрите са стряскаши. Това се случва в държава, с претенции да е цивилизована и демократична. А то се оказва, че е една диктатура, наистина кървава диктатура. Това са фактите. Убийствата там са обичайно събитие. Някой да е чул нещо да каже Амнести за това? Няма как да се случи. Фирмата е за черен пиар на всеки, който не иска да слушка. Превръща се в диктатор, държавата се управлява от сатрап, който винаги страда от биполярно разстройство. Имат си съвсем клиширана схема и винаги повтарят едно и също нещо. Целта е господство на САЩ, респективно на еврейският режим, който управлява тази държава.

Даже са малко тия 900-950, с всичката черна и латино сг,,н там ;)

Пожелавам ти да посетиш русия на путин, да се разходиш с кола, ако ти разрешат, около масква и ленинград, та да се видиш каква жестока кочина, а тръгнала да дава акъл на Света ???

Просто по тролски лъжеш.Преди два месеца бях.Искаш ли да ти изпратя снимки.

Май атдавна не си ходил в Русия ?!?!

чакай сега, ясен е праведния ти гняв, но какви точно персонажи са убили полицаите?! защото няма резон да ни натрапваш тъгуване за нарко-дилърите и главорезите от гетата, които насочват пистолет към полицаите при думата "замръзни!" или дори направо почват да стрелят. колко пъти имаха огромни проблеми полицаите, щото ги снимали как "насилват" при арест поредната отрепка. тъмните тълпи после цели градове опожаряваха. и още един въпрос-колко полицая на година загиват?! човече, там борбата с престъпността не е мижи-да-те-лажем! естествено е, да има жертви сред отрепките. и сред полицаите...

Ама нас 10-те човека,няма да ни публикуват,а тези си имат медии като Дир и ги публикуват,а всъщност нямат никакво влияние в редица страни. На никой не му пука какво казват тези.

Какво можем да очакваме от генетичните наследници на британската утайка, изклала и обрала коренния народ на Америка, експлоатирала и търгувала 300 г. с черни роби, анексирала 5 щата от Испания и Мексико. Хвърлила атомни бомби върху невинни хора за да докаже могъществото си. Избила милиони хора по света. Окупирала 70 години Европа и наблъскала 800 военни но демократични бази по света.

Търговията с роби е била международна, вкл. и черни са продавали черни. Испанците са клали и грабили не по-малко , както и всяка друга империя де ;) Бе мнго хубава за Европа ще се окаже тая окупация,не като "бртаската дружба" ;)

Амнези Интернешенъл може да се фокусира върху много по-важни неща . Например колко държави след втората световна война бяха разрушени от САЩ . Колко в момента са окупирани от тях с вонни бази против волята на хората в тези територии. Включително България. За престъпленията на САЩ срещу човечеството. по груби сметки над 50 милиона са избити от американсците само във Витнам са над 2 милиона в Ирак около 1 милион. Аре аман от глупости език на омаразата. САЩ и много Западни държави трябва да бъдат осъдени за геноцид на човешката раса.

Аууу колко страшно бяха разрушени, защо обаче само тия дето извадихме късата клечка със съветското влияние не можем да ги достигнем нито икономически нито социално;) П.С. Монголците ако знаеш колко са избили....

Така е за теб убитите деца от химическите оръжия във Витнам са нищо, Убитит хора с обеднен уран в Югославия от който сега и ние се тровим е нищо, Унищожените Ирак, Афганистан,Либия,Сирия..... Престъпленията в Цяла Южна и Латинска Америка....който са пример за гноцид....Никарагуа Окупацията на България с амрикански войски против волята на народа също е НИЩО Киряк Стефчов

Няма си друга работа АМНЕСТИ, ще казва истината за САЩ.Ами нашите тролчета сега какво ще правят.АМНЕСТИ да си върне думите назад, че нашите рамбовци от пари се нуждаят,ей.

АИ се превърна в защитник на правата на терористи, религиозни фанатици и криминални типов

ОТКОГА ТАЗИ АНТИАМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА И ОМРАЗА? Това защитна реакция по предстоящото произнасяне на ДОДИ ТРЪМП по Глобалния закон МАГНИТСКИ ли е? Предстои Тръмп да прочете присъдите на двама българи - ЦАЦАРОВ и ПЕЕВСКИ. КАКВО ЩЕ НИ ОБЯСНЯВАТЕ ТОГАВА ГОСПОДА ДИРАЖИИ, че САЩ е диктаторски режим и Тръмп е мръсен капиталист ли? Това не го правеха и преди ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!! А ВИЕ ВЕЧЕ ГО ПРАВИТЕ! НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ , КАКТО ТОВА НА ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ вече е свършило. ГЛАВНИЯТ ОБВИНИТЕЛ СЪЩО Е ЯСЕН - Президента РАДЕВ. ПРЕДСТОИ НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ, А ВИЕ ОЩЕ СТЕ В МИНАЛОТО. ПРЕНАСТРОЙТЕ СЕ. НЕ ЗАЛАГАЙТЕ НА ГУБЕЩИ КОНЕ.

Забраната на Тръмп за влизането на ислямистки джихадисти в САЩ е проява на здрав разум и грижа за националната сигурност, а не "политика на омраза", както се опитват да я квалифицират соросоидите от Амнести интернешънъл!

"През цялата 2017 г. милиони хора по света вкусиха от горчивите плодове на пропитите с омраза политики" някой, някога да е чувал думица поне за дивашкия геноцид, на който е подложено бялото население на юар. ежедневните дивашки убийства, изнасилвания грабежи спрямо белите!!! накоро дори българска двойка, живуща там, беше застреляна в упор при грабеж... на телевизор и лаптоп. в юар официалната доктрина е "убий белия фермер!" и всеки ден го правят. та-питам, някой да е чул от долнопробната амнести(международна версия на долнопробното бхк) поне гък в защита на ежедневния геноцид над белите хора в нелсън-манделовата клоака, бивша развита държава???!!! не!!! и няма да чуете... щото, видиш ли, големият проблем е " "Неприкрито изпълнената с омраза стъпка на правителството на САЩ, което през януари забрани влизането на хора от няколко страни с преобладаващо мюсюлманско население, зададе тон за цяла година, през която провежданата от (световните) лидери политика на омраза доведе до изключително опасни последици" така заявил салил нЕкойси, шеф на на тая сороска банда. не че от човек на име салил ще чакам нещо читаво да каже, освен че на мюслите им забраняват да шетат като изоглавени през законни граници. за съжаление-в европа не е така и резултатът е налице!

убитите българи насилствено са отишли при юарците и какво точно са правили там ???на мен ми ясно,че много от българите се правят на по-тарикати от равините ,за което си има висока цена .ами спрете да тарикатствате,ако ви е мил животеца .

Човека на ти говори за отделен случай, нападенията над фермери в ЮАР са расово мотивирани , информация се намира в нета. въпреки, че големите медийни агенции си трайкат по въпроса или пропускат расовия мотив

21 век започна с преразпределение на сферите на влияние от големите. САЩ след краха на соца са вече навсякъде в Европа. Опитаха да смажат Русия по времето на пияницата Елцин, не стана. От 2003 год. в Ирак, и след това САЩ непрекъснато разпалват войни с тази цел. Брекзита не е случаен, Англия и тя иска да става велика сила, Австралия е Англия нали, има основание. Русия отговори на САЩ, а Китай те първа ще видим какво е намислил. От амбициите на големите идват страданията на харата, те са и генератор на тероризма.

Амнести се финансират от Путин.

Я па тоя. Ти ли беше на АГЪНЦЕТО МАЙКА МУ?

И ЗАТОВА РУСИЯ Е В СПИСЪКА!!!

Крадецът вика дръжте крадеца. Много сте елементарни от американската пропаганда. Странно, Амнести обявява Путин за диктатор, при условие, че е законно избран президент на избори, а рейтингът му е доказателство, че изборът си е законен. И ти ще ни обясняваш, че Путин финансира организация, която да му прави черен пиар и да го плюе? Не знам как става, но всеки, който се заиграе със САЩ или му плащат за пропаганда, изведнъж рядко изтъпяват. Това сякаш е правило. Явно като ви наемат, всички влизате в схемата различно умни. И след кратко време ставате еднакво тъпи. При това сте брутално тъпи. За куриоз ви убеждават, че сте най-умните, върха на сладоледа, лидерите, които трябва да поведат туземците!!! И тъпия момент е, когато почвате наистина да си вервате :)))).

Е, добре.Как ще ги наказваме?Санкции?Ще въоръжаваме американската опозиция?Ще правим лагери за тренировка на американци-терористи в Мексико?Ще обявим зона свободна от полети над територията на Америка?Кво праим?