Опасният легионер е в ареста, сапьори претърсват двора му

35-годишният Иван Пачелиев, който вчера стреля по полицаи и се барикадира в дома си, остава в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Опасният легионер е в ареста, сапьори претърсват двора му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко ги врътна - има сега да му копат лозето и компирите, та знааа ли се!

И накрая не се разбра, той ли е заплашвал, него ли са го заплашили? А стига неграмотно написани новини!

На този човек който е стрелял само му дават 6 години затвор А на бизнесмена който уби дете му дадоха 4 г . И са му намалили присъдата с времето... КАКВА ДЪРЖАВА ИМАМЕ А !!!!!!

Ама бизнесмена има пари и си плаща, а тоя няма! Схващаш ли!

На този човек който е стрелял само му дават 6 години затвор А на бизнесмена който уби дете му дадоха 4 г . И са му намалили присъдата с времето... КАКВА ДЪРЖАВА ИМАМЕ А !!!!!!

Можеше да им пукне кухите глави на кобрите, да се научат, че не е необходимо полицията да се правят на мъже за щяло и нещяло, ако има по меки начини ( а то е имало).Май забравиха Лясковец, Бели брези и подобни....

Да не би ОТНОВО някакви Крадливия Боклук Б. Борисов да е пратил Телефонни Измамници да го оградят тоя. И тоя военен да е решил да убие Телефонните измамници. И сега, Крадливия Б. Борисов е пратил армията да пази Телефонните Измамници.

Само да не се самоубие в ареста щото там е твърде опасно !!!! Познат филм !!!

Не разбрахме само защо са го обявили за опасен и в какво престъпление го обявиняват!!!! Пък човека едва ли е виновен, че се отбранява в къщата си!!! В началото не е знаел тия полицаи истински ли са или фалшиви!!!

Гледах го човека по новините, изглежда здравеняк но нищо специално. Казюват, че бил особняк и саможив. Повечето легионери са такива. И сега какво се оказа? Гръмнал два пъти и после 80 поюционера 24 часа го чакат да се покаже. И през това време са пълнили гащи и не са смеяли да нахлуят. Явно случая с Лясковец още държи влага. Това говори за слаба подготовка. И човекът ги е взел за мезе с репликата, че "има изненади в имота". Сигурен съм, че нито една бомба няма да намерят. И прокуратура се чуди за какво да го обвинят. Накрая ще се окаже - неправомерна употреба на оръжие и неизпълнение на полицейско разпореждане. Ще му сложат глоба 1000 лв и 150 лв акт по закона за МВР. Ще му вземат пушката, но ще му накривят капата. Смешна държава.

Бойко Борисов дали вече пътува за там, за селото, де? КЪДЕ Е БОЙКО, БАЩИЦЕ ЕЛА СПАСИ НИ ОТ ЛЕГИОНЕРИТЕ!!!

Вместо да озаптят циганските набези по селата МВР харчи финансов ресурс за показни акции!!!!Простаци!!!

Българи ...Това е още един ПИАР стига Боко стига тиквониййййй

Сега ще му повдигнат обвинение и за оръжието защото е трябвало да си извади разрешение за съхранение.Пък и най вероятно селския полицай му се издървил и той е отвърнал.

Бар "Наздраве"

Лясковец 2

До кога с тези ПИАР акцийки????? Добре,че този път не подкарах армията .Ееееййййй сополанковци плашипутаци стига ,не ми се гледа ни ТВ нито вестници....

Като свършат да копаят при него, да дойдат и на моето лозе.

Само така бат Ваньо, мини, кльон, бодливи телове, така се отстоява собственост в кенефа.

Народният Съд осъдил един земеделец на лагер в Белене. Майка му му писала писмо: Сине, тук гладуваме без теб. Земеделеца и отговорил: Небой се мамо, в градината има закопани алтъни. Купи с тях каквото е необходимо. След седмица майката пак му писала: Сине, дойде милицията и прекопаха цялата градина???. Синът и отговорил: Мамо, сей картофи в градината, аз квото можах от килията в Беляне направих

Това е главното доказателство имаме не "полиция" а плашипутаци

от далеч погледнато е просто невероятно как бг държавата на гърба на болен човек си приписва някакво деиствие... много тъжно

Нищо лично, но в медиите се изписаха и изговориха толкова простотии и глупости относно "бандита",че от МВР каквото и да "намерят" публиката ще e подкована и ще го приеме.

Обзалагам се, че ще намерят един голям МУР!

... ще ти се, баби... по-скоро една мура за дедото...

Не, ше намерят един голям ХУР