Г. Михайлов (БСП): Бизнесмени управляват здравеопазването

Българското здравеопазване не се управлява от министъра на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Г. Михайлов (БСП): Бизнесмени управляват здравеопазването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко в БГ е само за пари, пари, пари и никаква грижа и отговорност към хората ! Алчни копелдаци !

Не понасям комунистите, но този е абсолютно прав !Веднага след преврата бях в Щатите, там колеги от много лъскава болница казаха че ние може и да сме по-бедни от тях но имаме по-добро от тяхното здравеопазване, и на моето недоумение - "Как така, бе, я си вижте лъскавата болница", отвърнаха : "Да, ама вашето здравеопазване не е частно". Е, вече е, и го знаем какво е.

ще финансират партиите. После кои бизнесмени днес са останали на пазара. Червените. Едно време кой гласува предприятията да правят отчисления за гушата на БСП...Май сте "забравили".

НЗКО беше създадена от комунистите, системата е създадена от тях, Гайдарски, като беше министър показа как трябва да се лобира за бизнес интересите в здравеопазването, какво сега кудкудякат руските подлоги, ми предложете социално и икономически обосновани решения - вие не сте в парламента за да давате констатации, а за да решавате проблеми - поработете малко сига лозунги.

Много лъжеш ! Тази обирджийска система беше създадена при циганина Иван Костов и направиха болниците и лекарите ООД-та ! От тогава всичко тръгна надолу !

Здравеопазването е изключително отговорна работа за професионалисти с медицинско образование и опит! Не е за претенденти за бизнес,които са далече и от хуманността и я доунищожават.Без хуманна грижа за болните,без медицински опит в системата,наименованието"Здравеопазване" е фалшиво,престъпно подвеждащо.Наложително е да се разграничат понятията,чрез назначаването в управлението медицински специалисти,а не просто бизнесмени

Още преди 89-та соц медици минаха на пазарния фронт. Ползваха доставките на медикаменти за продажба под тезгяха в държавните аптеки. После пътечките им развързаха допълнителни простори.

Вие ги научихте на това ! Защо се сърдите , защо толкова много хора напуснаха БСП ? ПРЕЯДОХТЕ , ПОВРЪЩАХТЕ , А СЕГА О'ЛЕЛЕ !

А кой вкара търговците в храма на Хигия?