Скандал с германската ГСДП - куче стана неин член

Германската социалдемократическа партия (ГСДП) беше принудена да обяви, че 3-годишното куче Лима няма право да гласува наред с партийните членове.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с германската ГСДП - куче стана неин член | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа. Тук си имаме поредно магаре за президент, те за едно куче пишат.

МОЖЕ ЛИ В ТЗАИ "МЕДИА" ДА ИЗРАЗЯ СВОБОДНОТО СИ МНЕНИЕ, ИЛИ ДУМАТА ИМАТ САМО ПЛАТЕНИ ИБРИК, ПАРДОН ЖУРНАЛИСТИ И ТРОЛОВЕ? ЗА ТОВА ВЛИЗАМ ТУК. АКО НЕ МОГА -ЧАО!

Неправилно е попълнен документът! Не пише джендър, а от женски пол! Не може! Те там членуват от 3- ти пол нагоре!

а тук само ненаситни разгонени свини и свинки са по разните им партии! А в парламента стои и един глиган!

Там поне кучета, а тук - тикви...

И от де на де ще му нарушават правата на кучето? Те са по-разумни от 90% от световните социалисти, а от такива като бг. гробари и бг. коалиции са 150% по-развити умствено за душевно изобщо да не говорим!

На Лайпцигския процец един мустакат българин заяви, че когато ние сме създавали писменост, тия са говорели с конете си, ама аз не вярвах. Вече вярвам.

Ние пък си имаме кучка за лидер на социалната партия, която не само лае, но и хапе..тя пъкк си има кучета, които лаят, едното даже е прецедент.

Ние пък имаме СУДЖУК/ци за депутат, Деляна Добрева, дори СЪДЪТ се произнесе,че няма работа там,но той е окачен за врата на Кафявия.

Е, пак не е магаре.

ако и българите можеха да гласуват по пощата ГЕРБ щяха изхвръкнат от власт

Примитивизъм и морално разлагане в цяла Европа... тежко ни.

от 1917 я пеете тая... ама накрая се разложихте вие!

Толерастияра води до пълно оглупяване и деградация. И това ни го налагат да го приемаме.

в Бг си имаме октопод в Германия си имат куче ;д;д

меркел...може куче не може хасан ....може...!!!

това правило че куче няма право да гласува трудно ще го реализират на практика ..

Скандал с германската ГСДП - куче стана неин член - ПEC.

Гласувайте по пощата. Адрес за изпращане : Лапландия 2 (съседната къща до тази на дядо Коледа). Пълен майтап.

Господа, написаното е малко вероятно. Предполагам, че това е лъжлива новина, скалъпена от поръченци на ГСДП, за да бъде лесно опровергана. Преди време бе скалъпена от интернет-зевзек новината, че севернокорейският лидер е разстрелял братовчед си със зенитно оръдие. Лично! Със зенитка! 85 милинметрова! Новината не само обходи света, но и вчера идиоти-журналя я цитираха... Е, да очакваме ли куче да бъде изключено от партия? С гласуване? Лично? От кой зевзек?

дира да прати репортер да вземе интервю от кучето ;д;д

вместо антикорупционно министерство да направят противопаразитно

и аз съм животно ;д;д да ме пускат и мен в парламента хаха

абе там има опасни акули, ще те изядат ..

много нехуманни отношение към животинката ... мисля да му стана адвокат и да му защитя правата в Хага ;д;д

колко кучета-партийни членове има! Германците може само да ни дишат праха.

Това е възмутително! Скандална дискриминация на основата на биологичния вид!

Следващият канцлер ще е пинчер - дребен , ама серт!

Изобщо те ти е ясно как действа Комсомолка на власт. Няма да има следващ канцлер. Всички канцлерки отсега нататък ще се избират лично от канцлерката и ще се одобряват от гейските НПОта, от племето на Меркел и от президента на САЩ (по договора за капитулацията )..

Как няма право на глас, това е дискриминация

кучетата са умни животни, ние кво да каже мкато боцко си има цело стадо магарета, които за едното ядене правят всичко което ги накара и слушкат да не изпаднат от яслите.

всички империи са изкукуригали много, мноого отдавна! Българите следват своята мисия!!!

Не е редно кон в Рим да може да гласува, а куче в Меркелостан да не може. Това си е дискриминация.

Че кучето е найверния приятел на човека ДА, но да може да говори и да разбираме неговите разсъждения, мисля, че е невъзможно.

Това е бъдещият канцлер на Германия.

Аз пак не разбрах- това което сега научаваме за германците резултат ли е от влиянието на новите граждани върху тях или...?

Ха сега , разбрахте ли насъде сме се запътили?И не се чудете защо англичаните бягат като дявол от тамян от евросъюза ... и не се чудете защо швейцарците се отказаха от кандидатстване в евросъюза ... Питам обаче ние , българите какъв го търсим в този кучешки евросъюз?Не ни ли стига членството в СИВ под управлението на Съветския съюз!Или "пак настъпихме мотиката"!

Толкова по-лесно е като у нас в Россия - вместо правила и закони, които да се следват - разстрел на моста. Нет проблем. Ще се занимавание ние с разни дребни пречки.

Няма принципна разлика в крайните цели и на Съветския и на Европейския съюз.А тя е превръщането на човека в "безгръбначно мекотело същество", което да бъде доено по два пъти дневно, стригано поне веднъж годишно и да дава "пушечно месо" за военните нужди на "господарите на Света"! Пресен пример - налагането на "анадолската конФекция" на всяка цена - няма мърдане, ратифицираме!

Абе на нас ни назначиха цело магаре за Президент преди 6 години...германците да си траят:)))

Г, Димитров правилно го е казал и преценил фашагите когато ние сме имали четмо и писмо на тия краля си е говорил с конете в конюшната

ххахахахахаха ташак, тия съвсем изперкаха

И кво стана -взимаме всички в нашата партия, дето дори не сме му видели очите -черен ли е ,бял ли е, престъпник ли е....Еваала!

Четете "Прозорецът на Овертон". Има превод на български. Първо ни заливат с новини за джендъри, после - за канибализъм, сега - за кучета, които биха могли да гласуват. Западна Европа е тръгнала по демонокрасткия път и оттърване няма. Всичко ще легализират, което сега е напълно абсурно за здравомислещите. Просто се иска време, армия от НПО и продажни медии и журналисти-толерасти.

Но вие които живеем зад граница нямаме възможност да си купуваме такива книги. Опитвам се безуспешно да разбера от къде мога да поръчвам, но не успявам.

Западнали наркомански фашисти.

И що да не стане, животното, с какво е по-долу от нас? И без друго водим дружно кучешки живот и се влачим насам-натам за коричка хляб. Поне ще лае там и ням да трае като го охранят.

Това куче ако го направим премиер на България, със сигурност до година-две нещата ще потръгнат...може и в Шенген да влезем. Само трябва да му издействаме подкрепа от "партньорите"