Хванаха лидера на БСП-Хасково да шофира пиян

Бившият кмет на Хасково и настоящ председател на общинската организация на БСП Атанас Василев е бил задържан в събота за шофиране в нетрезво състояние.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха лидера на БСП-Хасково да шофира пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАЗБРАХ: за сведение на теб разбрах, КОРНИ, както си я описал никога не е членувала за разлика от теб и други в българската социалистическа партия, а е била безпартийна, а относно кражбите, всеки краде, ако му се даде възможност, фен съм само на един човек и той се казва Бойко Методиев Борисов, всички сме за него, ОТ репресираните, не сме убивали, но нас ни убиха завинаги, все хубаво прави, а зло ни сполетява,

тези извратени комунопитеци от бкп не се спряха да лъжат най-нагло: само бил преместил колата на светло, бил пил само една ракия, бла, бла, бла, а незнайно как дрегерът му отчел 1.49 промила. друг комунгутан и педофил, кметът евстатиев от бкп днес се оправдава, че не бил изнасилил дете на 16 години, а само го бил напил и оплодил по взаимно съгласие. най-добре е съдът да ги разкатае от глоби и конфискации, и изобщо да не излизат от затвора тези извратени компанзета от компартията

БСП са така, но и Герб не са по долу. Ашиков от Герб се самоуби сам пиян с колата си. Властта е изкусително предверие на ада.

Бил пиян от любов към КОРНИ

За такова нещо е редно и от партията да го изключат.

а дрегерът показал 1.49 промила. Ало, болната Червена къща, една ракийка не показва 1.49 промила. Как другарю, държите партийни документи в колата? Другарко Нинова, този го сменете немедленно, той не спазва партийната дисциплина!

Полицията в по-малките градове, когато има акция , задължително спира (?!!!) софийските номера?!!

ББ и власта е мобилизирала цялата хасковска полиция да следят дали лидера на БСП е пил една ракийк.а и излязъл на паркинга- смешно и жалко за европредседателя.

тъй тъй, дори са го накарали насила да изпие колкото за 1.49 промила въпреки здравословните му проблеми! мръ.сници мръ.сни! добре поне , че не са го накарали като евстатиев да изнасили някоя ученичка!

може и да отчете 1,49, но ако този алкохол е вече в кръвта, то човек залита, и пада при толкова алкохол! Пробвай и пийни 50 грама ракия и 5 минути след това духни дрегера!Ще видиш, че ще отчете 1,5-2 промила!

В този град няма народ бре, умреха и котки и бухали, всичко умре вече, а бандити само останаха

Новина от изключително значение за целокупния български народ! Тиквата да запознае Брюксел с проблема и да настоява да бъде обсъден на открито заседание на ЕК, може и в Белия Дом!

К`ъв е тоя бухал бе ? И той ли се пъне за баницата?

То там в тази партия само крадци и пияници.

Сега ще ми вземат книжката за известен период, но законът е за всички, допълни лидерът на БСП-Хасково.

Страшен национален проблем! Хванали един на две ракии зад волана!!! Голям праз! Че и политически проблем, видиш ли!!! Абе защо никой нищо не обелва за оня изверг дето помете две жени но пешеходна пътека в Търнава онзи ден, при което уби едната от тях! И то бременна жена!!! Що мълчим като задни.и за вчерашните безобразия на турските тираджии по Хаинбоаз! Ами в същото това Хасково, завчера лидер на ДПС изблъска в реката, в центъра на града едно опелче, барабар с жената вътре в него?!? Сега сме ревнали като.... Като е сгазил лука - ще си го отнесе, ама искам и към всички да сме с толкова бърза и категорична реакция!

"Той човечеца преживява драма в момента, а ние скачаме с кални крака на мъката му, че може да остане без книжка.... В Германия хванали Шумахер да кара бързо, не много , но бързо с 20 над ограничението и го глобили с най- високата глоба до момента , която е налагана в Германия и след това я умножили по две, защото Шумахер е пример за обществото и ако той не понесе отговорност, тогава младите ще карат като него. Сега е ред на държавата на ББ да покаже, че законите са за всички, ако не и аз тръгвам на път с алкохол в кръвта и никакво осъдително решение няма да спазвам повече!

БОЛШЕВИКИТЕ НЕ СА ИЗТРЕЗНЯВАЛИ ОТ ВРЕМЕТО НА АЛКОХОЛНИТЕ ЛЕКЕТА ДЖУГАШВИЛИ И ЖОРО ТАРАБАТА... ТЕ СА ИМ СВЕТЛИТЕ ВОЖДОВЕ И ПРИМЕР.

Една ракия, бая голяма ракия ще да е била къде 300мл поне

Това е провокация от страна на Герб. Нарочно са го напили с една чаша. След това поради нарастващата престъпност е бил принуден да премести колата си, за да спаси ценни документи, които изобличават Герб и най-вероятно са щели да бъдат откраднати.

Абе когато беше кмет, пак си пийваше и хващаше волана ,ама сега пусто не е кмет и ето ти на-лошите катаджии са го сбарали . Наградети ги тия катаджии а ако хванат и действащия кмет пил-двойна награда !Да се знае-пил ли си, не хващай волана.Нали така хванаха и областния от ГЕРБ на Разград .Пред КАТ или чашката всички са равни.

Социалист с евроромски наклонности, естествено.

Нас съд не ни лови...га пием и стреляме ...стига да има некое дете наблизо на около 6 тодини.

Добре е, че човека съзнава вината си и приема наказанието. Лошо е, че не е мислил навреме, но поне ще запомни. Но интересно беше: "полицията имали акция и като видели софийски номер и го спрели".

Комунист кара пиян и лъже... Къде е новината?

d4

1,49 промила в никакъв случай не са една ракия... а най-малкото три... ех, кмете, кмете...поне се научи да лъжеш като хората! като съпартийците си!

и аз така преместих моята от мадан в пловдив, ама бях пил повече от една ракия, после 9 месеца посещавах лекции за вредата от алкохола!!!

И какво казаха на лекциите, вреден ли е?

ЕДИН ВРЪТКА СУДЖУЦИ ВИЕ РАКИЕНИТЕ КАЗАНИ ЛИ ВРЪТКАТЕ ТА ПИЕТЕ ТАКАВА СИЛНА РАКИЯ,ОТ ЕДНА РАКИЯ ПРОМИЛ И ПОЛОВИНА ? ДА НЕ БИ ДА Е ЕДНАТА РАКИЯ ЛИТРОВКА АААА ?

Снети ли са номерата на колата и спряна ли е от движение?..

След лекциите имаше ли изпит? Взе ли го? И жреден ли е алкохола :-)

Това е причината Делян Добрев да дерибейства в Хасково, това ли е внушението.

Пак добре, че не е извадил пистолет да застреля собственика на Ресторанта, както правят ГЕРЪБЧЕТАТА

Тази ракия сигурно е била много градуса да покаже 1,49 промила.Няма местене на автомобил в закона.Пиян ли си санкция и то яка.

А кой започна да излива тази помия още след изборите,а?

Като не замезва със суджук.

хванаха лидерката на БСП ...разкрачена на една дръглива кобила.Кобилата била още жива.

Не мога да разбера каква сензация се прави от това което прочетох1 Човека си казва как се е случило, признава си какво е направил и без значение чии лидер е и от коя партия е, нещата са си по човешки нормални. Ще си понесе наказанието а и той не отрича каквото и да било. Ил ние сме свикнали да търсим под вола теле, хайде оставки защото съм пил 100 грама ракия и съм си преместил колата на 10 метра по пантофи. Излишно поднесено като новина на първо място и излишно плюене по чевека на второ място. Тук пак сме БКП-ГЕРБ. Опростяваме съвсем с тези пропаганди и простотии които ни заливат като помия от всякъде.

Хайде да спрете на ПЪЛНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ да казвате "какво толкова станало". Какъв е тоя скапан манталитет...

Ако беше убил някого зад волана, тогава какво щяхте да измислите от посрано? Крайно време е такива да почват да ги вкарват в затворите!

Само че забравил, да си сложи пантофите.Дали ще влезе в затвора, след като има над 1.20 промила в кръвта.

че всички кадри на бсп са лъжливи крадливи ебливи и сега и пиядурници

депутат от Хасково,днес на пресконференция е заявила,че Делян Добрев е натопил другаря Атанас Василев.И този мерзавец Дилян Добрев още не е напуснал Народното събрание.Ама той може ли да проявава такава комунистическа наглост.

не човек а мърша

1.49 = една (кана) ракия...

Не само тоя, всички лидери "елита" - политически и др.там от измислен елит са самозабравили се парвенюта.И за това на другите избори да ги изметем - протестен вот срещу всички. За нещо ново - неопитен е по лесно да изгониш с камъни от властта , щом не става за управник отколкото тия уяли се шипари.

Мухахахааааааа!!!

не ми прави впечатление какъв член на нещо си е.всички ама всички понякога се правим на дръш ми шапката.е като ни хванат си плащаме,но ако не ни хванат продължаваме докато ни хванат, а в такъвлсучаѝ търсим оправдание та ако ще да е и наѝ тъпото както пише един колега българин сър

не ме учудва този факт!

Прав е човека като е казал че е пил една ракия но не е уточнил колко пъти!

Ей голямата новина, след далаверите на герберите в Хасково, явно ченгетата са имали задание (случайна акция), вероятно имайки информация, че има повод за почерпка в клуба. Не, че е редно, ама колко са хората дето не са го правили.

Кои ''далаваери'' на ГЕРБ в Хасково'' са разкрити? Ти лъжеш повече от Корнелия Нинова, май?!

Ами не е малка. 1,49 промила си е убиец. А какъвто си в живота, такъв си и в професионално отношение.

Законите са еднакви за всички! Щом си извършил нарушение,си носиш санкцията според закона! Няма значение дали е местен политик, депутат или министър! Нали помните как преди години в Париж взеха книжката на Люис Хамилтън. За превишена скорост. Ама бил Люис Хамилтън. И какво от това?Държавността ще се върне в България, когато всички станат равни пред закона! Нарушил е, ще си плати! А тия дето не си плащат ток, вода и данъци, защо не плащат? Нали и те са нарушители?!

Абе, те Цв.Цв го бяха осъдили, ама закона не е за всеки...

Ти явно не живееш близо до територията.

Дрегерчето е виновно, не е познало другаря! На тях (другарите) всичко е позволено . Малко изправителен труд няма да се отрази зле на другаря А. Василев.

Прекрасен пример за подръжание от младите другарчета! Яжте, пийте и се веселете, па ако ударите, не дай си боже, някой, той да му мисли. Ползвайте червени лампи, в такива случаи, като опознавателни знаци! На здраве другари!

Като чета коментарите ще рече човек, че България е пълна с трезвеници, което въобще не е вярно. Колкото до господина според мен дрОгарката Корнелия Нинова трябва да вземе челен съветски опит, според Брежнев: пиянстовото на партийните секретари е основна причина за упадък на пратията, ахахах.