Крайнодясното в ЕС се надига, взимат мерки срещу Луковмарш

Крайнодясното в Европа е в силна комуникация помежду си, каза германски кмет. От МВнР заявиха, че ще се мисли за сериозни мерки срещу Луковмарш догодина.

Обратно в новината

Коментари - Крайнодясното в ЕС се надига, взимат мерки срещу Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ти е..а маа...та олигоф...н.

Има си крушка опашка. Ако Виолета Яков не беше застреляла генерал Луков, сега нямаше да има Луковмарш. Както казал един легендарен павликенски ерген, "Га яи кифтеата кат семки не риа, ся що риеш?"

Ти гледай ташака, когато в целия свят луков марш стане химн....тогава къде ще се скриете!!!

Жалък и малък и какъв наблюдателен! Скоро и у нас всички наивници ще гласуват масово в дясно, но пък отзад стоят дорогие друзя из Кремле!

Вземат се строги мерки - в МВНР ядат боб и леща за да пръднат на .ура на националистите...

време е за путлер марш. да се плашат гаргите.

a как едни , така наречени българи може да поставят БЮСТ на американски политик на обществено място без да е имало обсъждане с гражданите нормао е след това да го няма това едоразумение и няма да го има

Тук много "умници" с еопитват да дават акъл. И никой не с есеща да прочете някоя сериозна книжка за историята на фашизма (а такива има много). Там ясно са анализирани причините за възникване на фашизма в най-различните му форми - това е реакция срещу комунизмма. Там ясно са посочени основните характеристики на различните фашистки режими. там е направен анализ в кои държави какъв тип фашизъм е имало. И никъде не се споменава България (освен в смехотворните "трудове" на "учени" от БАН с т.н. "монархо-фашизъм"). Защо се вдига толкова шум срещу Луков-марш и се оставят без последствия сборищата на БСП-БКП под развети руски и съветски знамена. Под портретите на болшевишки престъпници Ленин, Сталин, Че-Гевара. Защо се допускат символи на един престъпен режим (има закон от 2000 г според който режимът управлявал България от 1944 до 1989 е обавен за престъпен), червени петолъчки, сърпове, чукове на развети червени знамена свободно да се размахват из центъра на София? Защо се допуска деца да бъдат обличани в унифоирмите на съветската армия-поробителка? И същата тази пасмина, която не признава че т.н. "народен съд" е престъпление срещу човечството, точно тя да е най-големия протуивник на прояви като Луков-марш. Ами че БКП са едни от тия дето са се другарослвали с Хитлер. Под диктовката на Сталин. От август 1939 до юни 1944 - година и 10 месеца. Къде бяха тогава да се обявят срещу фашизма? Ама щом др. Сталин заповяда ще казваме на Хитлер "другарю". И ще пишем чисти българи за македонци няколко години по-късно. Ай сиктир!

100 +++

Закрилата на нетрудовата част от трудоспособното население и хоратас рисково поведение, ИК , и други подобни политики на "подравняване" каво са, ако не комунизъм.

Тоя зам.-министър е жалко мекере,достоен за хитруванията на генерал-пожарникаря от ИПОН! Толкова се възмутили, че излезли от м-вото с декларацийка, ама ЧАК КАТО МАРША СЕ ПРОВЕДЕ. Тия тъпанари съвсем явно се гаврят с нас!

може би толерастите да дадат личен пример за толерантност и да бъдат толерантни към крайнодясното... иначе просто го рекламират по-силно. или не го осъзнават (че го рекламират) или е съсвсем целенасочено. и това ви го пиша като човек който не е фен на нацизма

Светъл лъч на надежда е, че безропотно подкрепящите т.нар. "демокрации"(защото те всъщност съвсем не са такива), си служат само с клишета и цитати! А това говори, че не ще да са от най-мислещата част на човешкия род!

Ако се забрани луковмарш това не е ли потъпкване на конституционното право на изразяване на мисълта и на свободното събиране на хора? Ако ли пък е така петолъчката и сърпа и чука трябва да бъдат обявени за крайноляв болшевишки символ и използването им трябва да води до затвор с ефективно осъждане???

Така и не се научиха от историята че когато забранят и ограничат организиране и съществуването на различни организации даже и те да бъдат с мирни цели когато те бъдат репресирани и преследвани те се радикализират. Нямам нищо против да бъде осъществяван контрол но в момента в който те бъдат обявени извън закона ще започне организацията на тайни радикални общества. Нека не забравяме как Хитлер идва на власт.

Тези всичките гости идват заради Жожо Нежния бе (тази същата от фотото горе), а не заради нек'ъв си нацизъм или фашизъм...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Спрете сороската агентура и прииждащите ислямисти и няма да се "надига крайнодясното". Или това е крайната цел на спекуланта Сорос - конфликти, кризи, войни - и да текат реки от милиарди.

Способни сме всичко да изкривим и оплюем.Защо имало Луков марш?Не разбирате ли че това е един отдушник за народа?След 29 год. преход,след всичките скачания и песни мислехме,че ще стигнем висините да се здрависаме с орлите.Какво получихме :групировки,беззаконие,банкови фалити,безработица с една дума една крачка напред останалото встрани или назад.Да си го кажем направо Бойко е лицето на прехода,ако някой беше предрекъл,че 10 години ще ни управлява милиционер щяхме сами да си издигнем бесила на Орлов мост.Национализма ще набира сили докато-патриотите са службогонци, десните не изхвърлят посочените лидери на прехода.

Ами точно тия дето дадоха на народа изброените от Вас несгоди, сега го баламосват с разни маршове, та да изпусне парата, не се ли усещате или сте ... прекалено умен ???

Националистите ще национализират ли туземните мутро-олигарси, че да върнат на нацията откраднатото ???

Луковмарш е марш за почитане на паметта на един герой на България,ген.Луков е патриот преди всичко и е платил живота си за това.Да си патриот е бил смисълът на живота на предците ни,и това не значи да мразиш чуждото а да обичаш своето,родното.Думите патриот,националист и родолюбец бяха направени мръсни от комунистите и заклеймени под израза "Великобългарски шовенист".В България никога не е имало фашизъм или монархофашизъм просто с тези твърдения комунистите се оправдават за избиването на собствения си народ и последвалите издевателства.Има дори евреи съвременници на ген.Луков които са говорили с уважение за него и техните наследници твърдят,че той не е антисемит.Никой няма право да ни нарежда как да почитаме националните си герои!

пак ли го искаш, за още колко време, за 800 години?

Да видите колко фалшиво и йезуитско е използването на понятието демокрация! Когато е удобно, да добре ние сме демократични общества, а когато нещо не се връзва с интересите ни - да заклеймим хората с различно виждане и да забраним проявите им!

иначе как ще покажем на следващите поколения какво значи марш на глупаците!

Марш от тук глупако! Ти не знаеш какво пишеш! Културата и разбиранията ти са формирани в чалготеки и на тротоара с наркодилърите. В главата ти не е останала и капка чисто вещество! Бягай на генерална промивка, ама не знам къде вече!

Нарълнихте Европа с мюсулмани и гейове, а сега Луков марш ви пречи.

"Това шествие се провежда всяка година, въпреки забраната на Столична община. Трябва да признаем, че тези хора подхождат с особено познание по отношение на законодателството и винаги успяват да намерят начина, по който да заобиколят." Ами естествено че са по-умни от нашите тъпи управници на държавата и общината.Каква държава е тази, която няма сили и средства да озапти 500 ултранационалисти с факли, още повече, че европейската общност е настроена срещу този ЛукАвмарш.

Ако тези хора намиран начин да заобиколят закона....или законът е ялов, или вие (правителството на ГЕРБ) не можете да го прилагате!!! Ако законът е лош - какво ви пречи да го промените, нали парламентът е ваш?!!!

Националист не е мръсна дума, само така ни я представят някои. Естествено е и мислещите хора да имат по-силен инстинкт за самосъхранение и да се противопоставят на инвазията на чужди в културно, религиозно и расово отношение враждебно настроени индивиди, нахлули в голям брой в цяла Европа с единствена цел: ислямизация. И когато такива хора се организират и събират за да покажат своите виждания, започват да ги наричат "фашисти", въпреки че би трябвало да ги наричат "комунисти" или "социалисти" - много по-обидно е а шествието им не е ксенофобско сборище а изява на мислещи хора, много по-трудно манипулируеми.

Сборищата на Бузлуджа и Копринка трябва да се забранят защото те са истинските фашистки комунистически в полза на чужда страна окупатор Русия.

Правилно.Всички поробени народи след неизбежният фалит на Червеният Четвъртия Райх СССР, избраха да бъдат свободни.

Марша си е съвсем законен! А тези под вола теле търсят....

Само като му видиш лимбичката ти става ясно че е от сой.....джендьрски де.

С толкова много слагачи, джендъри, наркомани и всякаква друга измет във властта как няма да го забранят. От комунистическо чадо какво да стане? Без значение под какви цветове са скрити управляващите, некачественият ген от родителите им не може да се скрие. България е била и винаги ще си остане червена, затова българите се изнесоха в чужбина.

Не с хубавото българско име Георрги, а Георг?!Името говори за някакви комплекси! Що за родители са пръкнали и нарекли, защото не знам дали е кръстен, това изчадие? Защо бе, изчадие не говориш за терористите, които полагат цветя на 9 септември? Защо не говориш за паметникът на сатрапа Тодор Живков?Защо не говориш за паметниците на окупиралата ни армия на масовия убиец, Сталин?

На тоя е време да му се затвори човката както и на всички неолиберали

А срещу джендърите на прайдовете санкции ще ималу?

Абе ГЕОРГ я си вижте с Цецо Цвь спонсорите на ГЕРБ от НАЦИСКАТА Немска Неолиберална Фондация ХАНС ЗАИДЬЛ Стифтунг/ХАНС ЗАИДЬЛ от1940-1944 капитан на картечен танков взвод под командването на ВЕРМАХТА/ и тогава казваите кои е нацист

Ако Американският Гаулайтер не се бе намесил, нашите щяха ли да реагират по този начин?

За да не се изпада в такива крайности ЕС и родните ни политици трябва да се откажат от политиката на неравнопоставеност на гражданите спрямо законите. Всички, независимо от пол, националност, религия трабва да имат еднокви права, еднакви задължения и да се наказват еднакво от законите при нарушение. Политици, еврочиновници, евродепутати - вие сте виновните за поляризацията!

Национал социализма не се възражда,той е факт във ФАЩ!Странна форма,контролирана от чифути,които се побъркват,че света не вярва в Измамата наречена холокойнт!

ОТ "Козяк" сигурно са набили канчето на младежа и той трябва да каже нещо все пак; и не толкова заради самата акция, а затова че не е изпълнена тяхната воля и някой се е решил да ми се противопостави.

" Тъй като организаторите говорят, че това е марш в почит на български генерал. Като общество трябва да си дадем сметка по какъв по-яростен начин да дадем отпор на такъв тип изяви."Не знам аз ли не разбирам ,или тези които са го написали не знаят какво говорят?!?Да почиташ и честваш български генерал,убит варварски от комунистически терористи,съветски агенти и предатели на родината си,е не само чест и достойнство,но и задължение за всеки български патриот!!!

Забравяш, че МИ-6 имат пръст тук.

1. "Луковмарш е всичко друго, но не и в интерес на държавата" - може и така да е, но в момента по-голямата част от държавата работи срещу нацията и срещу страната. 2. "познание по отношение на законодателството и винаги успяват да намерят начина, по който да заобиколят" - ми не, те не заобикалят закона а са в неговите рамки, щом съд е разрешил марша, реално общината със забраната си е нарушила закона 3. "ние много добре знаем какво се крие зад този марш, знаем какви са посланията му и какви са хората, които отиват там" - иначе казано, нарушение на закона няма, освен от самия Георг Георгиев, който излиза извън правомощията и функциите на МВнР, а това е злоупотреба с власт. Освен това, никой няма право (освен съдебната власт) да дава определения "кой - какъв е". 4. "Като общество трябва да си дадем сметка по какъв по-яростен начин да дадем отпор на такъв тип изяви." - това е пряко подстрекаване към насилие и нарушаване на законите (яростта винаги се свързва с насилие), а това е криминално престъпление.

Натискайте държавите да приемат "анадолски конФекции" и ред подобни свинщини и ще се надигнат всички нормални хора, не само крайно десните!

Абе ще се мисли за сериозни мерки срещу Луковмарш, щото от Козяк били натъжени, ама ако ли пък кажат че са радостни, гле'й к'во ста'а, т.е. в днешно време проблемът изобщо не е в зараждането или не на нацизма, ами само и единствено в козяшките настроения! Я след гей парад от Козяк да кажат, че са натъжени, пък да видим тогава колко ще са парадиращите че са обратни в България! Или греша, а?

Днес пазителите на Новия световен ред обвиняват, че ген. Луков е бил антисемит. Те много добре знаят, че мъртвите не могат да говорят. Ако за въпросните обвинители историческата истина и фактите, няма голямо значение, защото за тях е важно да компрометират един свой политически опонент, макар и мъртъв, то обективните журналисти, обществените личности, историците и въобще всички, за които истината стои над тесните идеологически рамки, би трябвало да проучат въпроса детайлно, за да не допуснат да се превърнат в лъжци и помагачи в едно користно дело. Уви, в България, папагалски се повтаря и разпространя тезата, че Христо Луков е бил антисемит, без дори да се поиска или потърси едно доказателство за това. Ген. Луков е бил човек, с много широка професионална и обществена дейност и поради това познатите историческите документи, свързани с него, не са никак малко. Има много запазени статиите от вестници и списания, държавни и частни документи, както и речи, статии и писма, които лично е написал. Много хора, които са го познавали пишат за него в спомените и мемоарите си. В Националната библиотека Кирил и Методий се пази личното тефтерче на ген. Там има и имена на евреи, като например това на професор Йосиф Фаденхехт. Което ясно показва, че е поддържал приятелски отношение с представители на този етнос. Интересното е, че професор Фаденхехт е уволнен от БАН, къде е оглавявал философско-обществения клон и академическото му звание е отнето, с аргумента, че е буржоазен учен, под давлението на същата тази партия, която преди около 30 години се прекръсти на социалистическа и днес обвинява Генерала в антисемитизъм.

,,... Планът Моргентау предвижда след края на Втората световна война Германия да бъде превърната в изостанала аграрна държава, напълно деиндустриализирана, където да няма никаква тежка промишленост. На германската държава да й се отнеме значителна част от територията, а това, което остава, да се раздели на две провинции Северна и Южна. В този документ се стига даже до абсурдната идея да се изсекат всички гори в Германия. Говори се също така и за съкращаване на числеността на населението до 25 милиона човека. По какъв начин могат да бъдат съкратени, можем да се досетим. Планът Моргентау се приема през септември 1944 година на Квебекската конференция на държавните глави на САЩ, Англия и Канада. Той е подписан от Франклин Рузвелт и Уинстън Чърчил...,,???

хора и мъртви плашат враговете си и тези на своя народ! Това е герой от война български генерал, а не подлога с получени "за особени заслуги" генералски пагони!!!