МВнР остро осъди ”ксенофобското сборище” Луковмарш

МВнР категорично осъжда провелата се снощи в столицата за поредна година демонстрация на ксенофобия, дискриминация и омраза, известна като "Луковмарш".

Обратно в новината

Коментари - МВнР остро осъди ”ксенофобското сборище” Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луков марш НЕ е "ксенофобско сборище" това е УВАЖЕНИЕТО ни към хората знаещи що е РОДИНА,РОД,ЧЕСТ и ПАГОН!!!!!!!За жалост "управляващо-крадящите"ни селски политикани знаят само да се кланят и да слугуват!?!???За тях ние сме опасни и лоши, нека се замислят/ако могат/и преценят какви са те за нас!????

МВР и прокуратура ,прикриват ли лица свързани с политика за убииствата последните два месеца убииства

ЛУКОВ марш остро осъди ксенофобското .еиско сборище наречено МвнР и най вече говорителя със странно име на ...ст

МВнР да си гледа ВнР!

Защитавате гейовете, а Луков марш ви пречи. Нещастници!

Ние пък осъждаме МВнР.

Добре му го каза на набе киндаз-а!

Ние пък осъждаме МВнР.

Тъйййй, МВнР осъжда марша - до тук добре. Но възникват следните въпроси: 1.МВнР протестира срещу управлението на държавата, демек срещу кабинета от собствената му партия!!! 2.Какви мерки ще предложи или предприеме МВнР освен яловия протест??? 3.Пред кого протестира МВнР в същност, щото и кака Фънди (също от ГЕРБ) го е разрешила.

Комунисгите искат забрана на марша на патриотите, защото самите те са предатели, слуги на Русия, трабва да бъдат забранени техните сбирки на Бузлуджа и копринка, тяхната партия е престъпна и извън закона

Значи, Левски се е борил да ИЗГОНИМ Нашествениците- Османци, турци и араби. Обаче, сега Арабите отново са тръгнали да нападат България, заедно с разни афганистанци и негри... Негрите бяха Роби на Великобритания и Франция до 1960 г., но англичани и французи напуснаха Африка. И сега същите тия негри тръгват да нападат Европа, като прилагат ИЗМАМА- предствят се за бежанци.... Който приказва за Ксенофобия и Расизъм, е Предател като Стамболов или чужд Шпионин, и трябва да го убием, както сем убивали араби и турци, за да я има БЪлгария.

А, на ""п'едераски паради може ли" да участваме без да ни ги забранява отговорника за ционизма ?

""тряба да убиват Министри, както преди... За да имаш Държава, трябва да убиваш всякакви Нашественици- араби, негри. За да имаш къща, трябва да убиваш всякакви Нашественици, които влязат в къщата ти и искат да лежат на леглото ти и да харчат твойте пари, да барат жена ти.... Не ме интресува никакъв Холокост( това е проблем за Евреите). Ако Израел и Евреите са БЛАГОДАРНИ на БЪлгария, нека пращат Пари и Стоки, като подаръци... Няма защо целия свят да се занимава с някакви евреи.. Те си имат държава, нека се оправят. Ние гледаме България и Европа... Това че Русия е ОСВОБОДИЛА БЪлгария, е само между двете страни. Но Б. Борисов не е отменил Българските санкции към Русия и затова спряха газа от Южен Поток. Гледаме към БЪлгария и Приятелите на България. Не ме интересуват евреи, араби, негри.""

На българина ли сте решили да вменявате ксенофобия, българина никога не е убивал на верска основа и винаги е бил толерантен към другите религии и чужденци дошли с мир, докато юдеомасонството убива на верска основа. Св. Илия отрязва главите на 500 свещеници затова че вярват в друг бог. Прочетете Стария Завет и ще разберете откъде произлиза етническата и религиозна нетолерантност. Българите никога не са били в тая графа, единствено в света българите спасяват евреите, така че си затворете човките един път завинаги.

много се боят от духа на генерал Христо Луков. Защо ли?

По-добре отколкото с потури и чалми !!!

Омръзна ми да чета за този марш или там както някой идиот го е кръстил.всеки тъпанар се пробва да пише по въпроса. Сигурен съм че броя на публикациите по въпроса е поне два пъти по гплям от броя на участниците в този марш,,,каквото и да значи това

самото "осъждане" на мвнр е разпространение на омраза, лъжа и псевдополит.коректност. словосъчетанията, използвани в това изявление са изтъкани от лицемерие, неточности и умишлено настройване на една част от обществото към друга такава негова част. нямате чест.

Слава на Бог че ги има тези смели хора.

А за мафиотско-соросоидно-османското сборище в Министерски съвет ще кажете ли нещо?

Притеснително е ограничаването свободата на мисленето и свободата на словото. В демократичното общество има противоположни идеологии, които макар и несъвместими имат право да съществуват. Единствено тяхното съществувание и изява трябва да се ограничи, ако се продължат от физическото насилие. В случая привържениците на ген. Луков имат право да заявят своите убеждения, независимо какви са те. Най-важното задължение на демокрацията е да гарантира равното проповядване на несъвместими и скандални идеологии, които никога не прерастват в насилие.

Не е вярно! Мнения в защита на нацизъм и ксенофобските шествия са забранени със закон! А който почита Луков да иде на беседа за него, не на факелно-нацистко шествие!!!

КОЙ ИЛИ КОИ УПРАВЛЯВАТ ТОЗИ СВЯТ ПО КАКЪВ НАЧИН И ИМАЛИ МОНЕТАТА ТРИ СТРАНИ

Чудя се дали чрез изразяването на подобно становище съответният служител от министерството не е извършил престъпление по служба по плана.282 от Наказателния кодекс като е превишил правомощията си - ама прокуратурата ще каже дали е така - аз не знам !

Кое е извън темата, та пак се трие, а? Това, че мвнр не им е в ресора да се бъркат в неща от вътрешния живот на Бъглария, как е извън темата, а? Този коментар също е по темата. Страх лозе пази. На това ми приличат нещата. А в протеста няма нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО, незаконно и други подобни неща. Съвсем нормален протест.

Луков марш неможе, а гей парадите може. Защо? Нали е демократично да показваш своите възгледи и предпочитания.

Защото БСП не подкрепя Луковмарш.

Не го подкрепят ,защото чакат да и пуснат звуково сигнал--КАСАЧОК. Ако го пуснат--да, ако не го пуснат е---НЕ

Каква ксенофобия, нали бяха жертви на комунизма, сега били нацисти, не може да седиш на два стола , да угодиш на Меркел и американците, винаги падаш на земята. Какво ще кажете за оставката на Жаблянов?!

Жаблянов да остава! Да учи за народен съдия-мъдия. Да си декларира имотите и другия път да не се изказва неподготвен.

Бесен съм ,тук БЪЛГАРИЯ ли е или протекторат на ФАЩ.Ние независима държава ли сме? След зависимост от СССР,сега ни командват кравари?Баце-СЕРВИЛНИЯ извърши десетки предателства с действия в ущърб на нашите интереси, но полезни за краварите.Немците имат СП 1,2 а ние турски.Баце,народът РОПТАЕ и ще има много изяви като луков марш.ПРИГОТВИ СЕ! А ГЕНДЪРСТВОТО БЕШЕ КАПКАТА.АЙ СИКТИР

"Ай сиктир" какво означава на български, бе турчеещ се българино?

Луковмарш е сборище на лумпенизирани нацисти! Всеки един от участниците да бъде проследен и регистриран като потенциално опасен ксенофоб! Марш на кухи, безмозъчни лукови глави, които се крият зад маската на патриотизма, а всъщност са пълни с омраза и желание да убиват хора,така както техния любимец изби милиони!

Как разбра ,че ще убиват?Или върхушката се страхува ,че някой ше им поиска сметка ,щото съд и институции ние НЯМАМЕ.

Е нали беше почит на Сульо Пульо генерал, сега пък политически сметки ще чистите! Няма нищо по-лошо от нацист! Зли и пълни с омраза хора!

Значи предишни коментари, където няма грам обида, се трият, а този не се?!?! Да ви имам и стандарта.

;Към-не на нацизма; Е КАК ПОЗНА ЗА МИЛИОНИТЕ, може и повече да са. Не съм ги броил. СПАСИБА-множка

МВнР са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ начело с хазарския аварин Георг Георгиев, работещ като изпълнител(Зам.-министърът на външните работи) на аварски поръчки срещу БЪЛГАРИЯ, и прокарващ разривна антибългарска пропаганда от хилядолетия в цяла западнa Eвропа, в западнo европейските медии, в западно европейските истутуции, в западно европейските администрации и др.!!!!!!!!!!!! BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Инициатори, организатори и финансисти на тази антибългарска пропаганда е неблагодарния към БЪЛГАРИЯ и Българския Hарод, злобен, завистлив, лъжлив и крадлив"Световен еврейски конгрес" на неблагодарните крипто-евреи-авари и Организацията на евреите-предатели-авари в България "Шалом"! BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Полека с определенията, щото и хазарите и аварите са родствени на прабългарите племена...

Никаква ксенофобия,омраза и расизъм НЯМА.Това израз на патриотизъм и национализъм,много плашещи явления за западните гендъри,които искат да превърнат Европа в еднородна несъпротивителна маса и да управляват безропотното стадо.Забраната на луков марш ще доведе до ексцесии и бясна съпротива от страна на всеки български патриот.Смея да кажа ,че БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОСЪЗНАХА И НЯМА ДА СА БЕЗСЛОВЕСНИ ЗАЙЧЕТА НА МЕРКЕЛИСТКИТЕ ИДИОТЩИНИ.

А омразата и убийствата по политически причини ,ксенофобия ли е. Питам защото там не се говори за евреи или другите не са човешки същества или няма организация която да ги защити. Питам по специално за жертвите на ЛЕНИН И СТАЛИН и то все руски граждани. Не казвам за убийствата след ВСВ за налагане на Комунизма в завоюваните от Съветската армия Държави.

Не разбрахте ли че стола ви се клати и народът вече започва да изразява своето недоволство чрез възраждането на национализма, а ген. Христо Луков, в чиято чест е този марш, е националист, а не ксенофоб, антисемит или отявлен нацист, какъвто се опитват да го изкарат!!! Четете документите за него! Както сте започнали ще изкарате националист и Петко Киряков, т.е. капитан Петко войвода!

МВнР високо цени намесата на международни организации във вътрешните работа на България!!! Партията Борисов-ГЕРБ отстъпват от българските интереси на всички, които са изразили намек за одобрение или неодобрение, ако ще да е странстващ по света раздавач на забележки!

Е таков нещо НИКОГА няма да го видите никъде другаде... външно министерство да осъжда нещо случило се във вътрешния живот на собствената му страна... това е просто некадърност на Н-та степен...

Ай наздраве!

Реакция постфактум след американската забележка, а кой допусна нацисткия марш с преобладаващо чуждестранно участие, страхът от Меркел ги скова, като видяха немските плакати.

Чууудо голямо! Ореввха орталъка заради националистическо шествие (такива има навсякъде по света), случващо се веднъж годишно, без някакви ексцесии. За мен мнооого по голяма заплаха за демокрацията е откровено агресивната пропаганда в полза на Истанбулската конвенция.

А като нахлуха "Нощните вълци" на Путя,разхождаха се свободно из България и предизвикваха сблъсъци с присъствието си,мълчахте,а?И онова младо зам.министърче,какво се е накукушинило,сякаш са му вземали залъка от устата.А когато тъпкаха и горяха знамената на ЕС на яз."Копринка" и скандираха срещу НАТО и ЕС,пак мълчахте и не защитихте официалната политика на България.Бойко,разбутай ги тези заспалите от Външното.За чеп за зеле не стават.

Разликата е, че Германия губи всички войни, като оставя след себе си руини и смърт, а Русия побеждава всеки който я нападне.

К'о речи? Нещо на монголски ли написа?

Русия не е побеждавала Германия. Напротив Германия победи Русия.

Хахахахахахахахааа

тоз кораб ни го докараха щото не приехме конвенцията ли ;д;д

Вярно, въпросния марш не е като всеки ден да ни заливат с джендъри, хомосекслуалисти, прайдове и легализиране на дрогата. Един път в годината е. Но след като от козяк вият, след като външно коментира прояви на българска територия , значи въпросното шествие като идея е добро за държавата ни. Какво полезно сте видели от мвнр или краварите - военни бази, загуба на национална идентичност, истанбулски конвенции, прокламиране на разни американски празници в България. Омръзна ми някакви , които преди са грабели дилижансите / визирам американците/, а в днешно време извършват масови убийства на деца, както и тези практикували инцест / визирам ес/ , за да не загубят синята си кръв, да ни казват кое е добре и кое не за нас. Следващата година се надявам мероприятието да бъде по-масово и да става все по-често пък дори и под друго име. Важно е идеята!

По добре съдете джендар марш той е вреден за човека -явно и съдниците са такива боклуци.

Що не осъдите американското Ку Клукс Клан ?

Добре де всеки нормален българин ще си зададе въпроса и най вече към Външно-След като те осъждат това "сборище ксенофобско" защо не осъждат и сругото сборище - педало -лесбийско наречетно "София прайд " ?

Според мен по закон МВнР няма право да дава каквато и да било оценка по този повод.Това не е негова работа - министерството има ДРУГИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ФУНКЦИИ.явно е силно политизирано, щом се допуска такова нещо.

Аз понеже съм прост човек, мога ли да ви попитам защо ксенофобството е осъдително? Ми в демокрацията нали всеки има право да харесва или не харесва това което намери за добре?

Както бяхме роби по времето на комунизма така и сега сме роби на западни идеи и интереси ... а робите нямат право на глас ...