Меркел призова за повече солидарност в ЕС за мигрантите

Германският канцлер Ангела Меркел иска ЕС да постигне напредък по създаването на единна система за предоставяне на убежище.

Обратно в новината

Коментари - Меркел призова за повече солидарност в ЕС за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една по-добра идея за изкуфялата бабка: да ги депортира откъдето са дошли.

че за Меркел не са достатъчни 1 мил мигранти.По новия закон германия ще приема само 200хил на година. Другата част ще си набави от избягалите при нея от балканите!Ще драпа също и за събиране на семействата.Споко тук мигрант няма да остане"всички обичат Меркел"

НИКОГА !!! КОЙТО ГИ Е КАНИЛ У ДОМА СИ НА ГОСТИ ДА СИ ГИ ОБГРИЖВА И ДА НЕ ТЪРСИ НИКАКВА СОЛИДАРНОСТ !!!

Тая от ЩАЗИ пак се побърка .... пак взе да ги кани мюслитата. Няма проблем , обаче всички да си ги прибира в Германия , и да си ги храни и отглежда ,те ще и се отблагодрят по техният си обичай ......

Абе тая лудата пак ли е на власт? Не я ли махнаха? Нищо, по тоя начин ще се засилят още повече патриотичните и национални партии там, та да й забият една ракета в г.за и да я пратят на друга планета.

Точно тъка е действал Хитлер,той каквото каже.И какво се оказа,че и той е бил шизофреник.Тая ненормалница мисли ли ,че ще може да ги интегрира.Аз мислех ,че швабите са по умни от нас,а то какво се оказа,,кухи лейки,,те не са били под мюслюлманско робство,а шмеркелица се погрижи за това.Само нас да ни остави на мира,ама при скорошното и посещение ,не е за добро на българите

едно си баба знае едно си бае

Тая еврейска подлога продължава с плана за унищожаване на Европа чрез заселването на боклуци-мюсюлмани и негри-канибали. Планът Калерги. Ако на някой му е интересно да го напише в търсачката и ще разбере какво пиша.

И нашите ненаситни политици. И днес има убита и клана жена,ТОЛКОВА ЗАЩО НЕ ИНТЕГРИРАХТЕ ЦИГАНИТЕ,А НАПРОТИВ ТОЗИ ПРОКЛЕТ ,,БХК,,ГИ НАПРАВИХА МЪРЗЕЛИВИ ,НЕГРАМОТНИ И АГРЕСИВНИ.ПЪК И СЕГА ЗА ПАРИ И ХОРА ОТ ДРУГ КОНТИНЕНТ ЩЕ НИ ДОКАРАТ.ВОЕ СТЕ ИЗРОДИ

болгар болгаар!българия на три ракии!то българите бягаme от българия в германия ,та камо ли емигранти да се заеселят тук!

НЕ!!! НЕ!!! ВЪН ВСИЧКИ МИГРАНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! А КОЙТО ИСКА, КАТО МЕРКЕЛИЦА ДА СИ ГИ ПРИЕМА И ДА СИ ГО ОТГЛЕЖДА, ЗА ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ И ДА ИЗНАСИЛВАТ МЛАДИТЕ МОМИЧЕТА НА ЕВРОПА!!!!! НЕ, НЕ, НЕ, OUT OF EUROPE!!!!!

К'во стана с оная групичка от сомалия, които се оказаха канибали с предоставен статут на бежанци? Че и живяли в 4* хотел в Италия, защото нямало достатъчно места в центровете. Тая не можаха да я изгонят на изборите. Сега стана ли ви ясно защо тооолкова много драпа да изкара поне още един мандат тая?

Европейският съюз дори по принцип не може да бъде "демократична" структура. Опитите да се постигне тази илюзорна цел води към нарушаване правата на бедните страни..." ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЕС. БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ ОБИРАТ БЕНИТЕ.ФАКТ

Айде сега,тя си ги покани да им се радва а не да се чуди как да ги натресе на другите.

Тя казва европейски помощи,А ЗА ПАРИ НАШИТЕ НЕНАСИТНИ ПОЛИТИЦИ,ще не ги натресат,.ЗАЩО БЕ МЕКЕЛИЦЕ,ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШ КАК ОЦЕЛЯВАМЕ С ТИЯ МИЗЕРНИ ДОХОДИ И ПЕНСИЙ. Каниш си ги храниш си ги.Ние си имаме в изобилие цигани паразити

съгласенс ъм с бабушкера ви Меркел - трябва всички да сме солидарни към мигрантите. нека не се мъчат повече по земите ни и всичките да ги изпратим при нея, за да се грижи добре за тях. ние сме лоши, зли, гадни, подли, тарикати, бедняци и прочие. при нас няма условия за нормален живот и затова да съберем пари (дарения) за влакови билети и ту-туф ту-туф да ги пращаме към рая в къщата на бабушкера ви Меркел.

Каква солидарност, Говори се вече за миигранти, не бежанци. От къде на къде България ще поема отговорност, когато до преди приемането в ЕС едвам ни се даваха визи за екскурзия. Не ни искаха, като икономически имигранти...защо ние да поемаме сега отговорност за африканците, които напират да влезнат.

Аз пък искам солидарност в ЕС за нивото на заплатите !!

дали не трябва европейско движение и шествия за освобождение на меркел от билдербергите ?

Господарке Шмеркел, АЗ-АЗ-АЗ ще приема в мутроландия колкото ми наредиш мигранти, лошия матрял шъ ги хрантути, ко ми пука на мене.

меркел изпълнява( както хитлер навремето плановете на билдербергите -ционисти.ако не изпълнява ще я самоубият ,ще има атентати и други сплашващи неща.

Дръж си гостите, Ангелино и го духай!!!

Един нашенец разказва при какви условия си живуркат навлеците в Германия. Как бабичката ги глези с шоколад и желирани бонбонки и какви са патилата на обслужващия персонал. Потърсете в "Поглед" статията "Бях в Ада, слугувах на варварите в Мюнхен!" - ще останете потресени. Колко са неграмотните, как им намират работа...

Солидарни сме с тях, и ви ги пращаме. Все пак те се целят във вашата социална система, пък и сами си ги поканихте.

- Бабо Меркел, где така? - На джамия, Мустафа!!!

призивите са ясни за всички но не и на нея самата. Душевно болна, недофакана бабичка. Проблемът не е тя, даже и за това не става.. Не само меркел, трябва да падне режимът когото тя обслужва. Сега, тя ще бъде част от средствата. Честито на позналите, защото ще е за сметка на всички останали. Тепърва!

Работят яко българите и в България и в ЕС, нищо че комундетата на шорош тук в сайта им викат " нецивилизовани мързеливци"! А идеята на Меркел е, да се разселят емигрантите от Африка, Близкия Изток и да се прехвърлят проблемите им по местожителството на разселване и заселване- социално напрежение, религиозни различия и т.н. към Полша, Унгария, Румъния, България, Чехия, Словакия! А Германия, Франция и другите " цивилизовани" да си подбират, както САЩ, които им трябват от емигрантите разселени по другите държави, за определен сектор на икономиката! Така държавите с разселени емигранти са уязвими от етнически, религиозни конфликти, които при неподчинение на тези държави на Германия, Франция и т.н., ще им бъдат организирани цветни революции за "човешки права"!

Германците, САЩ западните народи си правят прогнозите за 10-20 години напред! Много фактори не могат да се предвидят, но демографския донякъде е постоянен- намаляващ или нарастващ! В Англия, Италия, Испания, Германия населението застарява, а работещите европейци не желаят да работят в " мръсни сектори за ниско заплащане"! Това са около 4- 5 млн. постоянно растящи работни места! Първата вълна я поеха държавите, в които ЕС и САЩ първо наложиха реформи пренасочвайки местна работна ръка към ЕС, частност САЩ( предимно изтичане на мозъци): - ниски доходи и висока безработица Първа вълна на полските, унгарските, латвийските, литвийските и естонските емигранти към ЕС( Англия, Германия, Франция)! Втората вълна по същата схема на реформи от ЕС и САЩ е от българи и румънци: - висока безработица- емигранти към ЕС и САЩ Сега Германия, Франция, Меркел, Сорос предлагат нова реформа за налагане в държавите на принудително заселване с милионни бежанци, които ще живеят на освободените пространства от пренасочените емигранти от Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния, България, Унгария и т.н.! Затова след като тези държави отказаха, сега се опитват с ИК да прокарат задължително заселване на всеки бежанец обявил се" нестеротипен джендър"!

никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Приятелю 65 - 75 % от световната икономика се основава на ръчния труд! Това с роботите може и да стане, но след 40- 50 години! Знаеш ли, че земеделския износ на САЩ е по висок, като относителен дял, отколкото износа на технологиите?

аба,натюрлих...

И какво, като намалява населението. То и работните места ще намаляват за хора. Проблема на Германия е, че пенсиите на пенсионерите в момента се плащат от сега работещите. Но тези, които си приемат са неинтегруеми, като цяло и не ходят в Германия, за да работят и сега...

Като намалява населението да беше родила едно дете, ма, бабо. Стискате се заради кариера и курварлък (да не раждате, че си разваляте "фигурите"), после население ви се ще...

абе тази изкукуригала гедереиска патка няма ли да миряcа с неините емигранти? не стига че сасипа федералната република(източната провинця си беше сасипана) ами иска и цяла Eвропа да.унищожи.тя заслужава ноюрнбергски процес

На Педерада в Берлин, ще покажете солидарността си.

Тази бабичка звучи като фюрер. Откритите ѝ закани към останалите страни членки на ЕС наподобяват фашистки ултиматум от 30-те години на миналия век?!

Мхм, ниедна... Кат взема решение да ги каниш, кого пита, ма?!?? Колко ти беши солидарна тогаз, сега и ний ТОЧНО толкоз!

Ние сме съгласни фрау Меркел,но при едно условие- Българската граница да се пази от немски войници и полицаи,а помощите и интервютата в Германия да се провеждат от български служители .

С две думи Меркел казва - ако искате кинти приемете и част от ЗАРАЗАТА , която аз доведох в Европа.Благодаря , нещем .Векове сме се оправяли и без вашите еврофондове.България не струва шепа презряни евра , за да я затрием заради мераците на Меркел и Сорос.

Mеркел е върл защитник на плана Kуденхов-Kалерги!!! 3а това я поддържа cветовния елит...

Може да има солидарност в ЕС за мигрантите, но само ако е за затваряне на границите за тези незаконни мигранти. Иначе солидарност няма, който ги е канил, той да си ги взема.

Госпожо Меркел! В един момент всеки от нас ще напусне този свят. Молете се , като преминете от другата страна, да не ви посрещне чичко Адолф. Те тогава ада ще е рай за вас.

Идеята е като реформите 21 години на ЕС и САЩ налагани в България: - ниски заплати и висока безработица- населението на България се пренасочва от реформите като емигрантски поток от България към централен брюкселски ЕС, 95 % работят в " мръсни сектори не желани от европейци и гостите им араби"! Сега с бежанците пробват същата схема в ЕС и САЩ( Сорос): - заселване с бежанци( емигранти- Африка, Близък Изток) на обезлюдени държави след реформите на ЕС и САЩ! Държавите понасят негативи от престъпност, тероризъм, социално напрежение, а ЕС и САЩ избирателно приемат от тези емигранти нужни им за " мръсните сектори или за определен сектор в икономиката"!

една забележка - болшинството от тези "бежанци" не искат да работят. То затова сега Меркел гледа как да ги разкара, криви им излязоха сметките.

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

papion

Ей, тая не мирясва, ама немците да го духат защото си я избират. Тя ги кани ама ние да им подсигуряваме убежище. И ако сирийците бягат от войната, от какво бягат африканците, пакистанци, авганци, иранци и др? Ами ако тръгнат по тоя път индийците и китайците? Тя ги кани, тя да си ги отглежда, пък като почне терора, да е пак там.

Меркел е идиотка.Заради такива изцепки тази сган усра цяла Европа

Меркел да го д...!

Бабо Меркел.Поканил съм две семейства на круиз.Очаквам ти от солидарност да разделиш със мен разходите.Защото се оказа че аз нямам толкова пари.

... добре, бабиното... от мене настроението, за тебе - сметката...

не! ... достатъчна ми е дори тази скромна снимчица.

като тоя от снимката и събратята му - казват, че са родени на 1 януари. Друга дата и месец те просто не знаят. А фрау ги покани за ИТ сектора или поне за автоматизираното производство. Няма как да стане, но щом са дошли, да им даде обещаното. Тя, без да споменава за"солидарност "

Въпрос до Меркел: Приели сте 1 милион бежанци - КОЛКО ОТ ТЯХ РАБОТЯТ В ГЕРМАНИЯ?

Всяка страна трябва сама да определя имиграционната си политика. Ако швабите искат таранбуки, нека бъдат така добри да пращат самолети в турция или където искат и да ги товарят. Ние тук нямаме нужда от още гаджали. Имаме си предостатъчно. Миниране на границата и стрелба. Не го ли направим, ще изчезнем по бързо и от най мрачните прогнози.

Удивен съм на ниското образование в Германистан. Тази жена в климакс неизвестно как е стигнала до канцлерският стол и няма елементарни познания по география? А именно ,че Африка е отделен континент и нямя нищо общо с ЕС и,че африканците не може да станат европейски граждани.Да ви сера на германистанската наука и образование!

Тази жена в климакс е известно как стана канцлер. Партията й взе 33% на избори, като част от тези % са на нейния партньор - ХСС от Бавария, но я подкрепят от САЩ защото провежда правилната политика. За да не криви от правия път й подслушват телефона.

Тази продължава с изцепките си и продължава да дразни европейците.Не само в Германия ще се увеличава патриотизма / за което някои пак от тях вият до небето че било нацизъм /а и в Европа.ЕС ще се разпадне но отвътре а не отвън за което пак някои еврозелки виждали опасност вътре е тази опасност но те не я виждат а какво имат по очите си е друга тема !

Германските политици са малоумни, германците плащат данъци, а те ги раздават с лека ръка като помощи на милиони афганистанци, африкани, иранци и всякакви мошенници прииждащи в Европа. И така ги стимулират да вземат и големите си семейства тук. Прииждат за да се възползват от остарялата и неотговарящата на ситуациата социална уредба. А на всичко отгора тези бежанци иска безплатни жилища, а също и да бъдат лекувани безплатно. И когато не го получат, се зъбят. Имали права, да си ги потърсят тези права в родината от техните си правителства. Да си подредят техните си държави. И аз искам и обмислям да отида в Германия. Защо да работя за мизерна заплата в България, като в Германия, може да живея по-добре на социални, без да работя и плащам данъци. Целия свят иска и ако Германците продължават да са малоумни и не реформират проблемната си социалната система. Кризата с бежанците ще се усилва. Вече 5 години германските, европейските политици и бюрократите в Брюксел, не виждат проблема който ще им извади очите. 70 години мир и криворазбраната толерантност, ще създадат големи проблеми на Европа в следващите години.За кризата с бежанците са виновни социалните закони в Европа. И слепите и импотентни сегашни политици. Време е политиците в Европа да бъдат проветрени, защото се провалиха. Трябва ни ново поколение упрвници, сегашните в Европа са пълен провал.