Добрев: ГЕРБ управляват феодално. Вляво е само БСП

“ГЕРБ управляват местната власт на феодален принцип, а обвързаностите между различните власти на местно ниво го затвърждават”.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: ГЕРБ управляват феодално. Вляво е само БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ГРОБ си прав, но ти Кире какво общо имаш с лявото. Ти си дискредитиран и вредиш на БСП. Ерата Добреви е вредна за БСП.

даите ни власт и сте управляваме не феодално а по робовладелски!

Че Кире е левак, не се съмнявам, а че БСП /БКП/ е лява партия е откровена лъжа.

Няма ли да млъкнете най после. Изборите са след три години. Печелете, управлявайте. На сядане и ставане в момента в устата ви само ГЕРБ нищо не знаят, искаме да управляваме. Що за простащина, що за партия? Що за надменост и самочувсктвие на велики и ненадминати политици? Хем се виждате, че не ставате, хем нахални и безмозъчни. То, бива бива, ама вашето не е за вярване, че сте толкова долни.

"Добрев: ГЕРБ управляват феодално. Вляво е само БСП" Това изказване, направено от СИН на члена на БКП Николай Добрев, е ВЪРХОВНА МЕРЗАВЩИНА! Още повече, че точно Кирил Добрев е човек, който ВЪЗХВАЛЯВА комунистичекия режим, отговорен за смъртта на стотици хиляди българи, отговорен за това, че в първите години след края на комунизма България напуснаха един милион българи! Кирил Добрев 12:02 05 юни 2016 "Това са лидерите на БСП Тодор Живков (бел.ред- диктатор), Димитър Благоев (бел.ред- бащата на комунизма), Георги Димитров (бел.ред- подарил Пиринска Македония на Сърбия), Михаил Миков. Ако имаш претенция, че си партия на 125, каквато претенция има БСП (бел.ред- т.е. БСП произлиза от БКП), то трябва да носиш кръста от своята история. В Правец се снимаме в къщата на Тодор Живков, в Благоевград - до паметника на Димитър Благоев, ако случайно направим изнесено заседание в Ковачевци, при всички положения ще минем и през къщата на Георги Димитров. Дай Боже след 50 години да имаме шанса, когато минем през Кула, да минем и през къщата на Михаил Миков. Това са лидерите на БСП, разбирате ли."

БСП трябва да се забрани със закон.Тя е проруска партия.Те са наследници на хората които избиваха българи и разделиха България.

Браво, Добрев! Точно това е формулата от Менделеевата таблица - СООН. Иначе никаква печалба. Единственият шанс нещо да капне е да търкате с две стотинки пирамидка. Татко ти поне се усети накрая и сега щеше да ти издърпа ушето. Учете бе, хора, не може така да се изтъпанчи човек и да плещи и да наставлява менторски по всичко. Но е интересно, забавни сте, макар че това забавление струва цели поколения отишли си е така за нищото.

Все намеквате? Кирчу с куфарчету?

Добрев: ГЕРБ управляват феодално. Вляво е само БСП А БСП се държат като крепостни селяни.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Прасе, дай някой лев да ти напиша друг пост, че с тоя тъпизъм - все един и същ повече от година, напълно си опротивял на всички в Дир-а!

партия гРоБ ,,герб ,, и бСп са от едно люпило -бкп, Всички противоречия между тях са само прах в очите на простия народ, който още им вярва заа съжаление.

ГЕРБ управляват феодално.... казва Кире трафиканто,ами коя партия стреляше на границата ....и убиваше БЪЛГАРИ?????????????

Лошото е,че критиката идва от една вече дискредитирана партия. Въпреки, че казват истината всички ги обругават. Да, ГЕП управлява по шуробаджанашки и това е истината. БКП=БСП=ГЕП. Какво искате. Това е. Клонингът не пада по далече от оригинала.

Айде вляво, червени тикви.

ГЕРБ е бъг в системата. Появата на тази реална българска сила не е била в плановете на кукловодите от КГБ.

Не само ГЕП е бъг. Цялата система и бъгясала. Който и да е на власт все ще бъг. Системата трябва да се рестартира, но преди това трябва да се извърши преформатиране, но не "Quick format". А най-добре медията да се смени.

Гнусар долен!

Хванаха го,но без марките.Поне така пише в стенографският дневник на НС- резултат от проверката.Преди да го хванат ги инвестирал в чейнч бюра.Тарикат е терка!

Този беден социалист не го бяха хванали с 200 хиляди марки на границата, когато минималната заплата беше 50 лв.. Сега този милионер ще защитава бедните и неоправданите смях.....

Сифилистична физиономия.

Капацитета на жалката ви комунистическа партийка,другарю Добрев ,се простира само до чистене на обществени тоалетни,нищо повече! По-добре вземайте кофите и парцалите и почвайте да чистите след осраното от Корнелия Нинова и прецедентчето ви.

Докато милионерчета,като киро са в тази "партия", тя е обречена на падение!Той си джитка милионите по Виена, а баламите от монтана го зяпат,като шаранчета.

Киро, като вас нагли крадци няма!

Комунист е моят татко, комунист ще съм и аз. Ех,само да порастна, пък вижте ме тогаз. Ще мачкам аз кат татко, партийни врагове за да стигна като него кариерни върхове. Аз съм комунистче, обещавам, на партията- майка аз да служа, кариера и власт да получа. Аз съм комунистче,още обещавам,руски интереси да защитавам,на товарищ Путин вечно да се отблагодарявам. Аз съм комунистче,народа заблуждавам и от трохички го лишавам. Аз съм комунистче, в свят на синьо-червена мъгла аз живея,всичко българско и родно, плюя,псувам и отричам. Аз съм комунитче и живуркам, в дни мъгливи,в крадливо време, карам БМВ-то смело, пълня банковите сметки, а народа да ми лиже червените подметки.

Вземайте пример от кметицата на Троян. Без излишни приказки си действа жената и печели с 20 процента преднина пред съперника. Градът се развивавсе повече

ГЕРБ УПРАВЛЯВАТ ФЕОДАЛНО И ТОВА Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН НА ВСИЧКИ. НО КАКВО КАТО КОНСТАТИРАТЕ. ВИДНО Е КАК СЕ УПРАВЛЯВА ПО МЕСТА - ПЪЛНО ПОРОБВАНЕ. АМА КАТО ЗНАЕТЕ КАКВО ПРОМЕНИХТЕ

с куфърчето..

Само за няколко месеца в САЩ са се изпарили над 1 трилион. Ако тази огромна сума е отишла за купуване на злато, както богатите правят при наближаваща криза, то цената на златото щеше да се повиши, а тя дари леко спадна. Къде тогава са отишли толкоз много пари?.. Ще ви кажа: Богатите са ги инвестирали в Пентагона, за оръжие, ядрени ракети и прочие. Така, че се гответе за война, Дами и Господа! Запасете се с вода, лекарства и храна.

Iivanov84

Знаете ли кое е най жалкото от всичко,че по младото поколение няма да знаят как ограбиха България е като тоя и баща му и въобще е така ще се изнижат през призмата на историята...

Iivanov84

Ей добрев свиньо комунсистическа,я кажи баща ти Николай Добрев като беше министър прецедател как управляваше и колко куфарчета с пари раздаде,тия милиони за лекарства да ги давате дано,рак да ви хване до девето коляно...

второ поколение контрабандист и убиец, я да се скриеш някъде и да поемеш вината пък макар и с мезетата

И вие сте леви, колкото герб са десни. И двете сте мафиотски структури произлезли от бкп и дс. Нищо повече.

Само Здравната каса, НЕК и БДЖ са на червено общо над 10 милиарда. Като прибавим и огромният, на практика невъзвръщаем дълг, който ГЕРБ направиха, скоро ще потънем като Гърция.

AbuTalib

Господин Добре, Не аз съм създал този феодален модел на управление.Местната власт, когато е представена от партиите означава, че НЯМА никакво самоуправление?!Но...така се реши на престъпната кръгла маса от 1990 г.Вие също така нямате вина, ала да търпите това положение е бездействие, тоест престъпление.Трябват ПРОМЕНИ на този модел.

Познава Кирчо.Докато този душевен гном е в ръководството на БСП,Борисов може да е спокоен за лидерството си! Кирчо е прост и за прокурор! Тоя идiот е бедствие,дано Нинова по скоро го осъзнае!!!

е прав само в първата част за ГЕРБ и лъже безобразно за втората. БСП е партия , която доказва непрекъснато , че няма нищо общо с лявото. И тук не става дума за колаборацията с ГЕРБ по важните закони. Партия, която се ръководи от милионери, въвежда плосък данък и е критикувана от ПЕС е всичко друго, но не и ляво

ти за конвецията ли ревеш бе, джендър?

КОНВЕЦИЯ ..... ЗНАЧИ .... БАСИ НЕГРАМОТНАТА ПАЧА .

ама ние комунистите също като Хитлер ще ги правим на сапун, като открием новите концентрационни лагери за вас мръсни комуняги!

като нямаш очи да излезеш на пряк дуел, не пиши минуси, ами ела да разправим навън! Ще ти пръсна червения гнил мозък с 48 калибър!

сам ли си говориш бе, хахо?

и за КТБ....все пак 4 млр пара изчезна...

КТБ е имала 8 млд в депозити + 8 млд в активи.

Кога ще изритате Джендър Добрева от народното събрания, защото е незаконен. СЪДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ.

абе Кирил, що не се гътнеш и ти и да отидеш да гушнеш добрия си баща на ося свят?! Писна ми от тебе, Мухльо неден!

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия

Що не повръщате заради обществените поръчки бе? Що не повръщате заради цените на санирането,заради картелите,заради наркотрафика,заради КТБ?

Имам предвид нашия клет. Куп дела срещу него и отново кмет. Да ти го ръгна на племето скапано, изчезващо.

Ей трафиканто , народа за луд ли го мислиш бе калпазан ?!

"левицата в България има само едно лице и това Българската социалистическа партия." - грешите, господин Добрев, левицата лице няма! Има само задни части и Вие пренадлежите към тях!

ЗАДНИК

В ляво от кое

Какви са му "заслугите" освен контрабандните валутни изцепки и това че е син на баща си ?

повръща ми се от този нагъл, кривоглед, ококорен некадърен клюн

Малката дамаджана,контрабандист по време на югоембаргото, заловен със сак пълен с долари, трябва да е в затвора. Другарите си пазят престъпниците.

ко стана с ония недекларирани неколкостотин хиляди долари и германски марки, с които та хванаха на Калотина на връщане от Сърбия? Нагъл си, Кире.

България лека полека за 8 герберски години се превърна от парламента република в премиерска авторитна република .ХЛЯБА ,СИРЕНЕТО И НОЖА са в ръцете на един човек по име бОйко Борисов.Той закрива,той открива ,той ликвидира,той взима пари,той раздава пари ,той е над закона .От слуга на народа той се превърна в самодържец .Всичко това постигна с лъжи за светло бъдеще.манипулаци,натиск,използване на репресивните структори за посигане на целта си т.е. власт днес ,утре и колкото повече,толкова повече.

Българите проумяха поне едно - спечели ли избори БСП, управлява с ДПС и има обръчи от фирми, разпределяне на порции, хидроинженери, заменки, Батко и Братко, ремонти за по 5000 лева квадратния метър, спрени еврофондове, фалити на банки. Затова духайте супата мощно.

тъпанар , не пиши глупости тука !!!

олигофрен, чупка!