Гърци идват у нас против Луковмарш, полицията ги ескортира

Организирана група гърци са били спрени около Владая за проверка. Оказва се, че те са заявили желание да участват в протеста срещу Луковмарш.

Обратно в новината

Коментари - Гърци идват у нас против Луковмарш, полицията ги ескортира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гръцките националисти са дошли в подкрепа на Луков марш. Дира - трудно вдявате или нарочно сте писали обратното на истината?

Новината е менте. Няма как гръцка "националистическа група" да бие толкоз път за антифашистки митинг. "Научна" фантастика.

Наистина са менте. Само да ги пипнат Златна Зора, да видя какво ще остане от тези. Това е фейк, организиран от еврейски организации. Те се опитаха да направят нещо като международна "подписка". Да сме видели, как "международната общност " била против Луков марш. А по случайност, това са чисти и натурални еврейски организации, които се опитват да поемат контрол над българското общество. Ще повторя, че тези същите, се опитват да ни натрапят и истанбулската конвенция. Няма истински грък, който не би подкрепил Луков марш. Ако Златна Зора ги напипат тези "гърци " в Гърция, място няма да си намерят. Тихо и леко ще ги тероризират и ще ги изселят. Свидетели сме как евреите започват да употребяват гърците. И не е лошо гърците да бъдат уведомени. Явно се забелязва еврейска експанзия на Балканите и е желателен дружен отпор.

Интересно сърбите какво са пратили. . . . Руснаците е ясно! Пратили са на Путин ватенката на Жаблянов!

на марша си фашаги да съберете пари и да изплатите на Гърция репарациите от ВСВ. Защо народа да плаща заради фашагите.

Това са си гръцки професионални протестъри.

Ние плащаме на Гърция репарации след ВСВ.Избивали сме гърци. Сталин спасява границите само. Репарациите си ги плащаме и до днес с водите на река Струма, които трябва да пускаме към Гърция не както ние решим, а както е по договора. Да си спомняме колко сме я окъсали 44та от луковци и фашаги.

Сталин спаси БГ граници след фашистките изстъпления на Луковци.

полицията да си свърши работата, че ако тия от Луков марш ги докопат, ще станат като Никифор и ще се пие бира от черепите им. Не знаят, че с българи не може да се ебаваш. А ако се ебаваш, последствията са катастрофални. Да питат онзи руски глиган, дето подразни агитката на чорбата на мача с Локо Пловдив и те му изкривиха зурлата. Забележка: не си падам нито по нацисти, но още по-малко си падам по комунисти. Друг е въпросът, дали генерал Луков е бил нацист, или истински български патриот. Щом комунягите квичат срещу него, а са го убили комуняги по заповед от Москва, клоня към това, че е бил патриот.

Сталин спаси БГ граници след фашистките изстъпления на Луковци. Иначе Гърция вземаше 10 проц. От БГ ако зависеше от Англия и Франция. БГ войски убиват 60 хиляди гърци като окупатори. До днес плащаме репарации с водите на Струма като дължим отток на Гърция. Полицията е хрантутница на властта и пазач на тикви, мутри и гуменки. Прави, каквото и кажат. Заради Луков марш Гърция може да иска изхвърляне на БГ ор ЕС да видим кво ще лапат мутрите бокови после.

Ако Хитлер беше успял, къде щяха да са сега границите ни...хайде да не говорим за политика и кой пали войните.

БГ паща репарации на Гърция за избити мисля 60 000 гърци през ВСВ от нас. Ние нямаме толкова убити партиани, антифашисти и воийници заедно взети. Стига с този луков мярш - това е фашизъм. Хитлер и Гьоринг и т.н. са герои от Първата световна също. Та и Луков така. Сталин спаси БГ граници в т.ч. Южна Добруджа от гръцките претенции, които Англия и Франция щяха да удовлетворят. Не Луков марш а Сталин марш правете мама ви фашистка. Сталин марш, че поне саси границите. Репарации с водите на Струма и днес плащаме на Гърция доколкото помня - дължим им отток на водите например. Нема лошо - да помнят БГ фашагоите какво са сътворили. Ядохме сталински ботуш за да си спасим границите. Внимавайте с маршовете. Срам ме е от историята ни - много, много сме изпаднали днес.

Марш в руското посолство да си прибереш миризливите мизерни рубли1

Не съм фен на Путин, повече знам за ГУЛАГ и Белене от тебе - говорил съм с истински потърпевши. Обаче днешните ни граници са запазени от Сталин с цена руски ботуш 45 години. Луковци плащайте на Гърция репарациите мамицата ви фашистка. Луков е герой от ПСВ като Хитлер и Гьоринг. Няма особена разлика. Просто Луков не стига до цивилизационната недостатъчност на Хитлер. Долу фашизма.

Вие представяте ли си кога гърците ще допуснат българи да демонстрират срещу гръцки генерал бил се срещу България в ПСВ? Никога. Какви овце сме ние.

Гърците протестират заради избиването на 60 хил. гърци от българския окупационен корпус през 1941-44та. Това е фашистко престъпление. Луковци също имат вина. Народа плаща репарации после, а не луковци само. Добре Сталин спаси границите 46та.

как бе другаря радев не е загубил нито една битка а и другите другари офицери от 1944 досега- просто битките са им били в столовата после в тоалетната

Това е абсурдно и недопустимо! Представяте ли си група български граждани да премине гръцката граница, защото желае да участва в някакви демонстрации в Гърция?!? Гръцките власти НИКОГА няма да го допуснат. Тези, които са пуснали гърците у нас, са БЕЗУМЦИ!

БГ фашаги през ВСВ избиват 60 000 гърци. После си плащаме репарации. Та и до днес како непросветена. БГ плаща с водите на Струма и днес репарации на Гърция, затова гърците ни се месят какво правим по Струма - язовири и т.н. Длъжни сме да им осигуряваме отток. Повече са гръцките жертви убити от българския корпус отколкото нашите жертви във войната въобще. Избитите антифашисти, партизани и войници наши са по-малко. БГ фашаги докараха 44та страната до нац. катастрофа и само Сталин 46та ни спаси. Ако БГ не беше 80:20 делена от Сталин-запада, а например 20:80 Сталин-запада БГ щеше да бъде порязана с поне 10 процента от границите, а само господ знае Англетата и франсетата миризливи жалки щяха ли да ни оставят и Южна Добруджа.

В луков марш участват българи за България. В контрапротеста участват евреи. Организиран е от евреи, ако някой не е разбрал. И са докарали такива от Гърция. Искат да ни демонстрират как ще размажат всеки български националист и българофил. Чужденци, а не българи искат да се разпореждат в нашия дом. Искат чужденци да ни демонстрират, че в България те ще управляват. Това са същите евреи, които искат да ни натресат истанбулската конвенция.

Луковци докарахте ВСВ БГ до нац. катастрофа и Сталин ви спаси гъзеца. Сталин спаси границите. Даже и САЩ са били по-толерантни заради участието на Първа Армия срещу хитлеристите. Ако не беше Сталин обаче Англия и Франция - днешните ви велики евроавери миризливи щяхаме да дадем 10 процента от територията на Гърция, а не се знае и Южна Добруджа щяха ли да ни оставят. Долу фашагите и луковци.

Корнелий

Аре стига си величал Сталин. Сталин убива вожда и учителя Димитров. По идея на Ленин и нареждане на Сталин след 1944 биват репресирани и убити над 300 000 българи. Голям бъргарофил е чичко Сталин. Жалко, че няма мавзолей, да ви пратим с еднопосочен билет натам!

Много малоумник ражда българска майка просташка.

Аре, фашягите - няма ли вече да ходите да марширувате с изпъната дясна ръка? А стига сте писали тук и цъкали плюсове. Надъхвате ли се още? Ма много време ви коства надъхването ....Айде, излизайте, едно "Хайл" и на сборището. ....После , след години "Ма тия изтрепаха цвета на нацията". То и ония от ония години са били цвят, тамън като вас.

а чувал съм за тези момчета ,какво и да значи това " анархисти интернационалисти" заработват добре из цяла Европа не разбирам не стигат ли безработните в бг за един протест ,че чак от гърция водят хора или ще го правят международен протест

Аман!

това са гръцки комунисти като бащата на престъпния бос-Христофорос Аманатидис-Таки такива престъпници са убили генц Луков

по-добре Хитлерист отколкото комунист.

Ген. Луков е убит след нареждане от Москва на полковника от НКВД с псевдоним Спартак, сатрапа Вълко Червенков. По-късно този съветски агент е министър председател на БЪЛГАРИЯ. Няма нужда от коментари!!!

Както по-долу се изразих аз няма да ходя на нито едното от двете шествия,защото и на двата прайда и на "фашисткия" и на "антифашисткия" все Путин и Русия са им криви. Първите оприличават Путин на Сталин, а пък Сталин взел,че не се оставил Хитлер да го победи, ами взел че го попилял. Вторите и на тях Путин и Русия са им криви,как така няма да подпишат Истанбулската конвенция и няма да им разрешават свободно да си развяват знамето с цветовете на дъгата. Но има и още една причина аз да не отида на нито един от двата парада и тя е следната: В моя род има много убити както "комунисти",така и"фашисти". Това обаче не е попречило на оцелелите да се чифтосат помежду си без оглед на политическите си пристрастия....Страст, нагон,какво да ги правиш...и така съм се пръкнал аз!...:)

Това да не са тези гърци-комунисти, които бяха в България;по мой спомени; около 1960г, а може и по-рано и около 1975г си заминаха. Работил съм с тях та съм сигурен.Между тях имаше и агенти на КГБ.

Обикновен фашистки амбреаж си, обаче с мания за образованост. До 1981-ва живяха и работиха тук - в НРБългария.

И американски комунисти-евреи имаше, изселени от САЩ ;заради демонстрации; по избор в кая комунистическа държава желаят. Изселени за 24ч със семействата и. И те си заминаха около 1989г Комунисти от целият свят, обединявайте се. По добре с амбреаж отколкото комунде без същото

Предлагам всички да излезем на гей-парад, за да покажем че евроантлантическите ценности са необратими.

Без Фашисти но е най добре и без КОМУНИСТИ

Без първите-не знам да е имало ,но другите---оооооо и ще е добре

Историята е че българските окупационни власти изпратиха 13600 евреи а не моят народ и избиха 60 000гърци.отговорам на 26

Вие не сте народ, а предателски антички гомна. Сега поемай по пътя при тито...

под или над 'слов" в крайна сметка, че се обърках. Може би едно неутрално 'на'? ;-)

Добре де, ами нашите"фашаги" защо не поканят и те гръцките си колеги от "Хриси Авги"(Златна Зора)на техния Луков марш? Или пък френските си колеги-хората на Марин льо Пен,или пък немските си колеги от Пегида? Ако не познават никой от тях,аз ще ги насоча. Десетки от тях са ми приятели във Фейса...Да, ама нашите "фашаги"няма да им се отвори парашута.Всичките гръцки,френски и немски "фашаги" са фенове на Путин.Затова и беше организирана сбирка в Русия,дето на нея само нашите"фашаги"НЕ бяха поканени. По-точно само моята (вече бивша) АТАКА беше поканена и отиде....:)

...а тези гръцки левичари дето идват в подкрепа на "антифашистите"-джендъри, въобще не са от любимите детски герои на Путин. Тези "левичари" поддържат САЩ и ЕвроГейска Европа и затова Путин не може да ги трае. Путин затова и би шута на Ципрас и гръкът отиде да се моли отново на Обама и на Баба Меркел за пари.Путин не "припознава" Ципрас и гръцките левичари като негови хора. Те са си хора на Дедо Сорос и на Хилъри....

Сърбия да дойдат да протестират, те даже са по-"пострадали"

Фалшива новина.

нова порция гръцки цигани, които комунягите приеха през 60-те години, за да изтезават и убиват сега в България. А за фашизъм дрънкат комунягите

Mда,охитата се биха с хитлеристите по време ма ВСВ(за разлика от нас).....и за награда им спретнаха им една великолепна гражданска война, бутнаха законно избраното правителство и сложиха на власт съратниците на ХИТЛЕР.

Пишман полицаи вместо да им шибнат една палка по задника и обратно откъдето са дошли, те ги екскортират.

Ех тези долни комунисти.

Истинските фашисти са толерастите - агресивни, незачитащи мнението и възгледите на другите. Толерастите са толерантни само към арабите и циганите, но не и към белия човек. Друга форма на фашизъм, по-лоша от всяка предишна - националсоциализъм...

Даже етиопците се домъкнаха в помощ на Сорос и боклуците му комунисти.

Точно пък Гърците ли ще размахват пръст за национализъм!

Е точно гърците ли?? Дето съдействаха на макс на германците и им предадоха 50 000 евреи а върху гробището в Солун си построиха панаир.

гърчолята нямат ли да плащат стотици милиарди хрантутническа вересия???!!! но явно, нямат никакво намерение да работят и да връщат дълговете си, защото или протеститрат заради някакво си име на някаква си съседна държава, или са на луков-марш в друга съседна държава, или протестират, че са им дали само 1000 евро компенсации към незаслужените с нищо пенсии. или в краен случай-скучаещите им фермери отиват да се маймунчат на българо-гръцката граница през зимата! и после се намират нашенци, които да се възхищават от тия разглезени хайвани, които са били разпределени в печелившата група още на ялтенската конференция-това им е цялата "всенародна заслуга", наготово правилните проценти на листчето на сталин-рузвелт-чърчил.

Кога грък се ражда, евреите ревът.

България е докарана дотам, че националсоциализмът е последната й отчаяна надежда за свобода и бъдеще.

Какъв националсоциализъм бълнуваш?! Това ли ти суфлират от медресето? Що толкова ви мъчи ,когато видите някой достоен и доблестен човек да милее за родината си и за народа си?!

Това е много хубаво,само че България отново изтегли късата клечка и отиде в погрешния лагер- този на западните джендъри.. За да можеше националсоциализма да победи в България, тя трябваше да е в лагера на Путин и Русия.

На тези някой им е платил за да дойдат.

Руската общонст в Благоевград масово са чествали руския народен празник "Масленица".Участвали и членове на Областното ръководство на БСП.Е,така ще бъде.Днес в Благоевград,утре в Бургас,Поморие,Варна,други ден в друга част на България.

И какво лошо. На български това е Сирница или Сирни заговезни.

А ти гей парад ли искаш да чества руската общност в България?

прав е оня за 80 на сто -тия,които не си познават нито историята,нито държавата именно ,защото слугуват на дяволите .те са щастливите и предани гои,без чест,достойнство и срам ,нищо друго .

Време ми е да отивам на Марша. Много ви здраве.

И аз не искам да виждам геьове и лизбики на паради ама ги виждам

се сменили модераторите.Сегашният на смяна трие наред.

Модератора скри истината за партизанското движение в Гърция,Югославия и това в България.Бил симпатизант на Жаблянов.

Движени в България е малко по-друга. Започни първо с това кой е Гешев и какво стана с него!