Коментари - Свиленски: Борисов да спре корумпираните си чиновници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Форумът тук е пълен само със семпли хора, ни мисъл , ни идея, ни изказ. Отврат!

Бездарни политици, когато почнат да се месят в работата на професионалистите, нещата се сгромолясват.

Тъпак, станал депутат "в конфликт на интереси". Мислех си, че само Нинова е елементарна, но е явно, че се е обкръжила с подобни екземпляри...

До къде стигна безочието и наглостта на баджанака на Румен Радев .Др.Свиленски забрави че беше следствен за софийски имоти и благодарение на баща му гл.кадровик на мно Страхил Свиленски беше оправдан.Г-н Ананиев има пълно право да иска оставка на дъртия комунист Плочев.Министъра обясни че има споразумение за отсрочено плащане на дължимата сума.А да ви попитам другари комунисти кой ще контролира здравната каса?Жалко не ви проработи поредния сценарии.

Какво искате от Б. Борисов, той е най-заетият човечец в България, не може да огрее на всякъде разберете го. Относно темата .... би трябвало хора които не могат да управляват пари, да не са на такива длъжност, да носят съдебна отговорност, по съдебен ред да им се забранява повече никога да заемат такива постове до живот. Пази боже България от неинформирани хора, и безразсъдни хора не можещи да управляват финансови средства. Благодаря за вниманието.

Време бе и баджанака на фатмака да се обади. Само той не бе излизал да замазва г0внaтa на Жаблянов и Нинова. Май вече Бойчев, Симов и Йончева паднаха п0сpaни. Нови лица, пардон гюсове си трябват!

корнелия избутва нови сурати напред, щото старите са силно наакани!

е един чистичък...

Като в най-мрачните тоталитари времена,като най-гнусните комунистически похвати,някой да заплашва проф.Плочев!!!!!Ако има журналистика в България нека се разбере кой си е позволили това!!!!!!

Плочков,значи?Туй, домакин -прокурора Славчо ли го измисли?!...

Клепоухия прецедент-авиатор да назначи баджанака си за евнух на социалистическия си харем от трите влъхви

Той е шеф на Надзора на НЗОК във времето когото са трупани дълговете.По върви Плочев да иска неговата оставка,макар че и това не е правилно.

ГЕРБ похарчи 1.6милиарда преди време,опънати от касата.Ся още 100 милиона за да млъкнат полицаите!

Този не е ли бившия .бач на първата дРама Десислаба - социалистическата гювендия?

"И да прочете Конституцията - кой кого избира и назначава." Изпълнителната власт не може да иска оставката на лице избрано от парламента с определен мандат, не може да се меси на парламентарната власт, нали има разделение на властите. Защо не са заложени в бюджета пари за българите от чужбина.

ъхъ, ясно. само не е ясно какво точно предлагаш?

Вън Всички НПО-та и Тролове-Предатели на Сорос,да изчезват от Страната ни,иначе ще въдат арестувани и съдени на смърт чрез разстрел за предателството си към родината.

кога,ще те приберат на топло,а?!...

Проблемът че и БСП са корумприрани, както и ДПС и всчки в настоящия парламент. Изхода е - борба за реални промени в правораздавателните органи и тяхната незавикомост, което е единствена гаранция за спиране на корупцията. У нас след 1944 на принципа, всяка власт корумпира, но абсолютната корумпира всичко е изградено соц обществото и настоящето ни, в което демокрацията още не е довтасала, така да се каже.

да се спрат корумпираните чиновници на Борисов е той да бъде свалн от власт. Това обаче носи друг риск - да дойде БСП на власт и да сложи на тяхно място своите корупирани и изгаднали чиновници.

,,босът,,...да спре...,,бизнеса,,...???

Ако аз се казвах Свиленски, щях много да се срамувам, че Курнелия ме използва заради бившия ми брак!

то само това да е. тоя "убавец" има и свален имунитет в предишно нс и повдигнато дело. абе, поредното корнелско острие на партията...

Министърът на здравоопазването е избран за да решава здравните въпроси а не поставени комунисти от БСП като измисления професор агент Камен Плочев.

или БУДА

Камен Плочев НЕ Е ДС агент, а е достоен български професор! Ама откъде уважение! Всички искат да се прегледат безплатно при професор/по здравна каса, ама всички ги псуват и ругаят! Това ли е българската психология!

до кой с кого Не те интересува с коя се е чукал президента, и какъв е моралът му. Червена тор си.

Не го интересува и мен не ме интересува цървул нещастен. Интересува ме като имам нужда от мед помощ в чужбина да се погрижат за мен а не кой на кого го е вкарал.

Дали не е време да се смени името на тази Национална здравноосигурителна каса, на Държавна здравноосигурителна каса, защото определено не е национална, дори не е здравна?

,,.Държавна здравноосигурителна каса на герп..,,???.

Въпросът не е в нечия оставка-важно е ще плащат ли дължимите 200 млн. на чуждите болници,или ще ги третираме като Пирогов,където всеки може да дойде да го излекуват и да си тръгне,без да плати.Трябва да се помни,че не само Москва не вярва на сълзи.

Не се спира това което те храни

...чиновниците са ваши бе, човече...вие комунистите сте навсякъде приети..., а кои са капиталисти-комунистите...мъжа бизнес, мадамата женка в паспортна, купи на двете си щерки жилища, нови коли, изучи ги, тя къща на мама и тати/тати от системата-а, тя - дадоха й жилище, много са, мъжа в системата, жената нои, жената с пари в малък град си купи диплома за висше, а тя красавица и много тъпа , в банка, мъжа нап, от нап от герб родата , в митницата, а депутата, депутатката от герб, бедна, от комунистически род, не завиждаме, но не заблуждавайте народа, нищо повече не желаем, а и пари по 5 , 15, 50 хиляди на ръка не даваме, така са ни възпитали родителите, може би неправилно, не всичко е пари приятелю, съдържанието на много български хора сътворено, Мая Нешкова-щастие с пари не се купува, ама вие на първо място многото пари, а отзад вас клошари, мръсни, нечистоплътни, не че така, желаят, а защото нямат пари за вода, сапун, прах, препарати,...навън облечени, а вътре - животните не живеят при такива,тези условия...мога и показно, ще ви заведа и без покана от тяхна страна, ей тъй да се уверите-красиви деца, в банки, в други градове българки от дпс назначени в град друг, а вътре кенеф...имат пари, ама ха де

Шефа на Здравната Каса трябва да даде отчет пред Народа - Колко Пари са дадени на Частни Болници , Колко Пари са Дадени на Държавни Болници , Колко Пари са дадени на Лични Лекари .След това Живите Пациенти и Наследниците на Починалите ще направят АНАЛИЗ на Здравеопазването на България . Но трябва Здравната Каса да Посочи Имена а не да крие Кражбите .

Бойко Акбар !!!

Защо не са разплащани тези суми с години? Кой е знаел за това? Какво се крие зад това неразплащане? Какви ще са последиците и за касата и за гражданите в чужбина?

Пари няма, действайте !!!

А ми как така управителя на НЗОК проф. Камен Плочев да не знае реда, първо при Султана се ходи и той решава проблемите, така направиха и от БАН, и от Полицията и всички така трябва да правят. Той султан ли е или лукова глава?

Бойко Акбар !!!

ГЕРБ не е партията на Борисов, а партията на Цветанов. Цветанов е създал мафиотска структура на роднински кланово-семеен принцип с цел източване на еврофондовете и публичните финансови ресурси на държавата. ГЕРБ е назначил и в най-малките населени места на общинска и държавна служба свои хора, свързани лица, които пазят омерта на мълчанието и с пълни шепи грабят суджуци под чадъра на Борисов. Всички ръководители на ключови ведомства, трябва да се избират от НАРОДА и да са политически НЕУТРАЛНИ!!! ИМАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е МАФИЯ!! Време е народа да вземе главата на Тиквата!

Най-после да се чуе Думата на Народа в Парламента . Евала , Поздравления ,Адмирации , Ашкусун ,congratulations.

Касата да не се държи като мутра а да хване да си плати просрочетите задължения и да не поставя в риск български граждани в положение на отказ от лечение в чужбина

Свиленски е бил женен за Деса, която развежда Румен Радев, който зарязва двете си деца заради нея -любовницата си. Това е морълът на червения президент. Сега той е под чехъла на Деса - чехлю.

Хи не ме интересува.. Интересува ме защо има нераплатени над 270 млн.лева от НЗОК към чуждестранни каси,ькой е виновен за това и какви ще са последиците за бюджета на НЗОК от наказателни лихви и ще бъдат ли лишени българите от безплата спешна помощ в ЕС като предсавят европейски здравни карти при нужда.

Бойко вземи си стегни Министрите,и Кметовете,и Общинските съветници че вече не се търпи от Кражби на Евро Фондове и Обществени Поръчки и много голяма Корупция.вземи ги стегни и тези от Съда че виж какви смешни присъди дават на Убийци и Изнасилвачи,и най накрая ко накарай Този Цацаров да Свърши някоя работа за тази Корупция,и Народа иска Депутати и Бизнесмени във затвора.На Работодателите ви им писна от безхаберието което правите,а си вдигнахте заплатите без да питате нас,които ние ви осигуряваме тези пари всеки месец.

кога,ще те приберат на топло,а?!...

В здравеопазването краденето е епично! Достатъчно е да се види епикриза на един пациент какви количества лекарства уж са му изписани по време на лечението в болница. То е очевидно и за не специалист, че ако това количество бъде изпито, този пациент може да умре от интоксикация! Но и каква игра с клиничните пътеки става. Например елементарна процедура се пише са свръх тежка или средно тежка. Иска се доплащане от пациентите за колосални суми. Не им се предлагат алтернативни варианти. Направо е потресаващо. Но за ГЕРБ е по-важно ИК!

Що му викаш рогоносец?

тоя е първия на втората на фърчилков, преди беше напълно неизвестен днес като осветлиха и "узакониха" похожденията на деса радева е във всяко студио с рогата напред и е много "компетентен" по всичко

кайш?

тоя рогоносец продължава да си развява рогата по студията

към чужди зравни каси...и това било за няколко години. Кой е проспал това? Кой е правил бюджета на НЗОК пред тия няколко години е не е включвал погасяването им...Очакат ли ни наказателни лихви ог чужбина за тия просрочени милиони?Колко на ден? Българските граждани които пътумат в чужбина с европейска здравна карта застрашени ли са от отказ на безплатна спешна помощ? Вие да знаете нещо? Затова да идва шефа на НЗОК в НС и да представи своя отчет,защото го е избрало НС а не го е назначил нито Борисов,нито здравния министър Ананиев.

НЗОК управлява милиард.Каква е заплатата на проф. Плочев?Защото основната месечна заплата на шефката на фин.надзора,който оплеска КТБ, е 13 161 лв- ОСНОВНАТА!Към нея са добавките по КТ и задължителни бонуси.Някой може ли да събере кураж и да каже?

Ако го съветва бъчи е допустимо.Тя не може да си смени тоалетите от командировки!

за четири дни.... Него кой го подвежда? Неговите съветници ли? Как е възможно да изнася непроверен факт при Хекимян за Иво Христов? Втори път кой го подвежда че е възможно зравния министър Ананиев да иска оставката на Плочев? Че Борисов даже и се солидаризира с Анатиев.... Явно си мисли че НС е гумен печат...

Как кой? Умните му пиарки. Когато нямаше такива, той се справяше много по-добре.

Боко не мисли (защото не му се отдава), той ЗНАЕ, че НС е гумен печат и го ползва като такъв! И ние отдавна не сме парламентарна република, а султанска!

Идеята за отчет на Здравната каса е слабичка!По добре е там да се извърши пълна ревизия от комисия съставена от партийно независими експерти ревизори и веднъж завинаги да се види какво става с парите ни!Поне за 10 годишен период.Мисля,че поне досега проверка там не е извършвана, а доста хора забогатяха от НЗОК,докато парите за лечение на деца все не достигат и малките УМИРАТ!

Ами това прави. Или по-скоро призивът е - махни твоите, за да сложим нашите!

Ех Плочев, Плочев, кажи си по колко ти иска дебелия задник бе ?

При комунизма нямаше каса на здравето, но имаше здраве ...

Корнелий

И тоалетна хартия нямаше, но не се спряхте да . . . .

Ходи да се лекуваш в Москва! Ама ще те одерат финансово и тогава ще разбереш кон боб яде ли!

За ''КУМ-ГЕЙТ''Съм чувал че е откраднал народна пара над 100млн евро.вие и аз да му мислим,как ще връщаме борчовете на борисов,които вече надхвърлят 50млд евро

Надхвърлят ти глупостите 50 млрд. в минута. Държавният дълг е 13,5 млрд евро. Спри да манипулираш и да лъжеш! Да не си дженърският извънбрачен син на Нинова

gangnam style

Ей колко сте нагли,ако не обидите някой,не може да бъде,краят ви идва Гробари ниедни.

Само като погледнеш охранената,мазна физиономия на снимката ти става ясно,че това е комунист! Ако беше друг или пенсионер,щеше да изглежда поне мъжки! Комунистите затова и са против конвенцията - самите те изглеждат като пидораси(така им казват на руски език).

И това го казва един зърт, шибан от негрите в Сарафово джендър ??

ей го сега, и тоя креслЮ. "острие на партията мила", а реално-първи съпруг на втората на радев, десата и баща на сина й. на всичкото отгоре има свален имунитет в предишен парламент, заради повдигнато дело поради шашми в "софийски имоти". и има наглостта да се шляе по студиата, да крещи като изоглавен в подкрепа на "народния съд" и другарчето жаблянов, да дава "акъли" по всеки въпрос. и после бесепе-то се чуди що не могат едни парламентарни или местни избори да спечелят срещу някакъв си герб! ами да продължават с такива "остриета" като тоя близнак на кутев и ще продължавата да се чудят, докато отново се свият до логичните им 5-6 процента... айде, сега да идват позитановските тролчета!:)))))))))))))

от медицинско лице,голям професионалист,корифеи,титулован,не може да стане висш чиновник и администратор.Медиците са учили тясно специализирана наука,нямащи никакви познания по администриране,освен това са с високопарен и отвлечен манталитет,ограничен само в сферата на медицината.Е,има и по широко скроени медици,ама това не значи,че имат обща култура по администриране.Пример-колко министри на здравиопазването - медици се смениха и кой ще остане с нещо хубаво което са направили.То не бяха смеещи се професорки,то не бяха акушери, и какви ли не още.Чудя му се на проф.Плочков със тази професионална биография,да стане някакъв държавен чиновник на едно от най-ветровитите места в здравеопазването,че и в държавата.

"Причината е, че Плочев е действал през главата на здравния министър и без да информира Надзорния съвет на касата е написал писмо, което изпраща в Народното събрание за задължения и с искане за актуализация на бюджета й." Няма нужда от актуализация - Боко Информирания 3 ще върне до стотинка откраднатия резерв на НЗОК от Боко 1. Ще извика на помощ и Дянков.