Премиерът за НЗОК: Не може да даваме възможност да се краде

Не може да осигуряваме възможност да се краде повече. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала с исканата оставка на шефа на НЗОК Камен Плочев.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът за НЗОК: Не може да даваме възможност да се краде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, Вие които крадете МНОГО следите за тези които крадат МАЛКО,да не крадат МНОГО!!! Браво!!

Чакайте сега! Актуализацията е поради постъпили искания за плащания от други страни за лекувани български граждани. Кой, как и колко открадна? Означава ли, че премиерът ни обвинява германските болници и здравни фондове в кражба?

не е една, а много дупки са!!!!!

Извинете,коя е тази циганка Станислава Ст. с жълтия диамант за милиони?Това инфо ми мирише на партенка, 11 млн са много пари....някой лъже нагло и отвратително!

Не може да ВКАРВАШ актуализация на бюджета на Здравната каса, и то за 200 млн., без преди това да си МИНАЛ през министъра си..." категоричен бе Борисов. ...Все някак си в един момент Здравната каса излиза и има ДУПКА, допълни премиерът.

защитете си бог Буда над 1 милион сте гласували тук бащицата само го плюят щом сте гласували за него то коментирайте че е честен и ефективен лидер на бг Гузни сте и мълчите

избран над 1 милион офси, но повечето нещастни и заблуден повличащи и другите

Ти спри кражбите,не възможностите за това,възможност за кражба има при всяка стопанска дейност,затова и най-мижавата фирмичка има охрана и ограда,а и децата знаят,че най-големи възможности за кражби има в строителството на пътища,и сега кво прайм

избира от Парламента и затова си е помислил, че е депутат. А за огромните течове от НЗОК към новопръкнали се огромен брой клиники в тази малка страна, няма обяснение, просто иска пари.

Дръж здраво батко,нали отпразнува вторият милион преди години,недей дава никой дакраде:)))

ББ: "Не може да осигуряваме възможност да се краде ПОВЕЧЕ." Казва го Човекът, който открадна противоконституционно милиардния резерв на НЗОК?! Ашколсун, Баце! Конграчулейшън, Борисов!

Бай Хуй е притеснен за своите акции в Google Coca Cola Samsung Facebook и останалите големи компании за 3 200 000 000 евро и къщата в Щатите за 350 000 000 долара.А жълтия диамант, който подари на циганката депутат от ГЕРБ Станислава Ст.а за 11 300 000 долара по случай първия й работен ден като депутат от 44 НС. ОТКЪДЯ НА КЪДЯ БАЙ ХУЙ..откъдя са парите за тия скромни прищявки

Приятели,вижте колко пъти се употребява думата "краде".От какво ниво до какво ниво.Всеки говори за крадене .Някога повярвах в демокрацията защото на площадите ни обещаваха ПРАВОВА ДЪРЖАВА.Мисля ,че ме разбрахте.Жалко.

А,бе Борисов!Немците си искат парите,проф. Плочев пише писма до парламента за това, а там си изчисляват новите заплати и им дреме за лихвите по задълженията и хоп проф.Плочев да си ходи.Кажи на Ангела да ги опрости и въпроса е решен.

Нагъл банкянски селянин!!!

Не нагъл банкянски селянин, а нагъл банкянски ПРОСТАК долен.

Затова ли не дават пари за лечение на болните деца,за да не се крадат.А може да си разхождат тумбаците по два пъти в седмицата до брюксел, нали

Не бива да даваме възможност на други да крадат! Това е само наша привилегия!

Ивинете, за санирането важи ли?

когато парите не вървят с пациента.

Бойко , ама и Вие сте един голям наглец - втори няма в тая страна!За съжаление , не може да си прикриеш голия задник - някои служби са сграбчили торбичката ти и ....няма мърдане!Ще си плащаш!

Такъв отговор на тая шегичка ще получи Бою Симитлията------че дълго време ще се оригва на "Боярищник",огурцъй , картошки и сибирски уй!:))))))))))))

Финансираме от Бюджета скъпо обучение на доктори а после те отиват да работят в чужбина за високи заплати и отново плащаме за скъпоструващо лечение в чужбина! Това е псевдодемокрация и неправилно разбрани права на човека! Донори сме на Европа отвсякъде!

И за какво да останат тук? За заплащане, за отношение, благодарност, възможност за специализация? Попитай онзи, дето им вика "мафия". Той може да каже някаква причина да останат.

Като няма полза народа от тях от завършилите доктори защо да им плащаме обучението!

Крадлив си ти и мнооого лъжеш...... КРАДЕЦЪТ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

Негова светлост ,каквото говори сутринта го е забравил,въпросът е да хвърли едни празни приказки на простите слуги.Нали така назидателно ни говори.

като ще се краде, само аз и приближените ми ще крадем. казах!

А,кой открадна 1 милиард и 500 милиона по времето на Дянков о Касата?

Дянков нали затова отиде в Русия, да подготви пристигането на слугата на Путин другаря Боко, но за съжаление на двамата, Боко и Дянков, ще си останат слуги. Скъпо платени, но слуги.

Да ама бсп искат да крадат , и са бесни

Ако Ми духаш, суджука, пускам те под тpапезата Бойко Ем, Боpисофф

Цитат: "Не можем да осигуряваме възможност да се краде повече" Да се разбира: " Да се краде както досега, но не повече. Това ви е достатъчно"

Лицето на снимката го учиха да не краде Бай Миле, Маргина, Димата Руснака,Пашата, Маджо и стана честен човек, даже премиер. Сега той ви учи да не крадете. Учете се бе, тъпанари!

СЛУШАМ, ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ОТ 60 ГОДИНИ СЕ УЧА И СЛУШАМ, НО ОТДАВНА НЕ ЩА!

г-н Премиер, Ама поразгледайте поне един закон! НЗОК е под контрола на НС и председателя и се избира от депутатите т.е министъра на финансиите не е в правото си да му иска оставката.

:(Хайде сега,Вие ще учите Батман на закони и четене.Достатъчно му е че лети от дестинация на дестинация.Четенето и тълкуването на закони е за хора без работа и с ум

По нагъл и лъжлив човек от този на снимката няма.Те окрадоха здраавната каса с 1 милиард и 600 милиона.Време е да си ходи стига крадене.О С Т А В К А.

Във тази държава няма човек който да краде повече от бойко борисов и той има наглоста да говори че неможе дасе краде който откраднаха милиард и половина НЗОКА с дянков

:)))И после даде команда ДРЪЖ Дянков

Ей, не разбрахте ли, че по тия места мога да ... само АЗ? Ако някой друг рече да го стори без АЗ да блажя, веднага му спретвам данъчнен, дансовски, меверейски и какъвто ви дойде на акъла капан...та да му дойде акълът в главата...

Браво Бойко : ''Не може да осигуряваме възможност да се краде повече.'' - Значи и ти си признаваш и си напълно наясно че се краде , че даже и сте ''осигурявали възможност'' - Проблемът е че не може ''повече'' , защото няма от къде ! Европата вече не дава аааааа , а България е оглозгана до кокал - Това ли ни казваш , или пак се ''шегуваш '' ?!

С ЛЕКАРСКАТА МАФИЯ ОЩЕ НИКОЙ НЕ СЕ Е ПРЕБОРИЛ !!

Дължимите суми са за провеждано спешно лечение в други страни. Тамошните болници не искат да работят без пари. Срещу мизерно заплащане работят лекарите само в България. А такива "знаещи" като теб им пожелавам да не могат да намерят лекар, когато им трябва. Ходи на баячки, по-далече от "мафията"

Иди в друга държава и потърси лекарска помощ. Тогава ще разбереш за какво става на въпрос. И защо не си станал един от "мафията" като е толкова добро. Вероятно защото не ти стига акъла.

та ,,дупката,, на ,,пенсионият...,, в ,,ктб-то,, колко беше...??? ,,дупки,дупки,, но ,,подземните ,,води,, все към вас ,,текат,,...??? за ,,народът,, остават ,,дупките,,...!!!

проблема е че 85% от лекарите са малоумни и крадливи, а че и гроб са идиоти и крадци сси е исстина

А Вие с Монката Дянков , колко свихте ?

"Лъжеме и крадеме само ние."

Тиквун затова се изказва така. Не е като с евромагистралите.

Освен ние от ГЕРБ друг няма право да краде.Сега ни е паднала възможно- стта за кражба.Друг път може да не ни се отдаде тази възможност.

Дай на прост човек власт и гледай сеир.

Баце , нещо за кражба , чрез въвеждани на нови касови апарати , за кой ли път , се говори. Ти замесен ли си?

Както винаги БЕЗкрайно Неграмотен по всички теми и казуси. Иска да каже, че няма да плати здравните на хората загазили зад граница ли? Ехххх Глупакоооо, Глупако Дали не нарушаваш разни МЕЖДУДЪРЖАВНИ СПОГОДБИ. Колкото по-бързо се разкараш, толкова по-добре за България